- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.341
Canım ya aynen bende öyleyim offf offf hep olumsuz sonuç alınca eşli denemeyede korkuyor insan inşallah dediğin gibi en kısa zamanda yenip huzura kavuşuruz cnm ya benim 14 senem bitiyor haziran ayında eşimle zar zor devam ettiriyoruz ki Allaha şükür oda bu işten başka kavga gürültümüz olmadığı için emin ol.
kızlar hepimiz aynı şeyleri yasadık sizi tabiki anlıyorum ama ya valla çok kolay acı macı yok
yıllarımız geçıyor bi gözünüzü karartın hayatınız anlam kazanacak
Kızlaaaaaaar eşli denemeler için korkmayın sakınBen hiçbirşekilde eşimi yaklaştırmazken bir anda dedim ki bugün p...in yarsını alsam büyük başarıdır ve dediğim gibi de oldu. Egzersize başladıktan sonra ki ilk deneme de yarısını aldım ve artık güvenim tavan yapmıştı 2.günde de tamamını almıştım. Vazgeçmeyin ve korkmayın. İlk gün ne yaparsak yapalım olmyordu yapamıyordum kaçacak yer arıyordum resmen :):) Elimiz de yastıklar bi alta geç bi üste geç yapana kadar çok uğraşmıştım ama oldu sonuçta Siz de yeterki kararlı oldun ve vazgeçmeyin. Biz denemeleri gırgır şamatayla yaptık belki de o yüzden vazgeçmedik ilk denemede vazgeçmezseniz bu iş o gece de biter inanın
Doğru söylüyorsun cnm ya ufff sadece ceraset lazım sanırım ... yıllar geçmezmi ya bugün yarın diyerek 14 yıl bitiyor çoluk yok çocuk yok yaş 34 oldu bile hakkımızda hayırlısı...
bahar bacım sen nasıl alişabildin mi gelgitlere özellikle nasıl gidiyo
Doğru söylüyorsun cnm ya ufff sadece ceraset lazım sanırım ... yıllar geçmezmi ya bugün yarın diyerek 14 yıl bitiyor çoluk yok çocuk yok yaş 34 oldu bile hakkımızda hayırlısı...
Evrim canım alıştım da gelgitlerde azcıkın problem oluyorBu aralar tembellik yapıyoruz biraz
bacım o tembelligin en iyi ilaçı her aksam yapmak önceleri kaçıyordum yani görev gibi görüyordum sıkılıyordum
ama şimdi kocacık benden kaçıyor
görseniz halimizi çok komiyiz ama benden kaçış yok kocacık anladı
kızlar ya ben geçen gun eşimle penis denemesi yapıyordum penis başı çok az gırdı ve ben çok korktum hemn çektım kendimi olmişcak yenemicm bennnn
anacığım istek olsun diye hergün fındık-ceviz yemekten şişecem iyicene
Şaka bir yana da aslında düzenli olması gerekiyor biz de elimizden geldiğince düzenli yapmaya çalışıyoruz. Kasmadıkça istekli oldukça pek bir problem olmuyor gitgeller de
umutsuz canım nerelerdesin merak ettim seni ? Neler yaptın
napıyım cnm benm ya penis başı azda olsa girdi ve ben korktum çıkrdm hemen ya olmicak yapmıcam ben
napıyım cnm benm ya penis başı azda olsa girdi ve ben korktum çıkrdm hemen ya olmicak yapmıcam ben
Umudu olan umutsuz arkadaşımsen niye kendine eziyet ediyorsun olmayacak diye bakalım
Hangi egzersizleri yaptım canım sen
canım ben 3 parmaga kasdr alıyorum ama eşimn dokunmASına ızın vermyrm penisin başını alırkende ben kendım yaptım sonra bı korku geldı hemen çekildım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?