Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sahracım bende hiç kanama olmadı bir damla bile gelmedi doktor zarımın çok esnek olduğunu söyledi daha sonraki pns denemelerimde de olmadı..Şimdi iyiyim gelgitlerde zorlanıyoruz yavaş yavaş olucak inşallah..İlk denemem de şöyle oldu aparatla 1 saat öncesi 20 defa sok çıkart yaptım sonra eşimle denedik 10 dk bi uğraştk aslında acıcağından değil de oraya bişey girme düşüncesi korkutuyor ama ilk deneme başarılıydı yani..Senin de zorlanmadan olmuş olabilir iyice egzersiz yap orayı gevşet açılsın cnm inan daha rahat oluyor...

kızlar hepimiz aynı şeyleri yasadık sizi tabiki anlıyorum ama ya valla çok kolay acı macı yok

yıllarımız geçıyor bi gözünüzü karartın hayatınız anlam kazanacak

Son düzenleme:

Kızlaaaaaaar eşli denemeler için korkmayın sakın Ben hiçbirşekilde eşimi yaklaştırmazken bir anda dedim ki bugün p...in yarsını alsam büyük başarıdır ve dediğim gibi de oldu. Egzersize başladıktan sonra ki ilk deneme de yarısını aldım ve artık güvenim tavan yapmıştı 2.günde de tamamını almıştım. Vazgeçmeyin ve korkmayın. İlk gün ne yaparsak yapalım olmyordu yapamıyordum kaçacak yer arıyordum resmen :):) Elimiz de yastıklar bi alta geç bi üste geç yapana kadar çok uğraşmıştım ama oldu sonuçta Siz de yeterki kararlı oldun ve vazgeçmeyin. Biz denemeleri gırgır şamatayla yaptık belki de o yüzden vazgeçmedik ilk denemede vazgeçmezseniz bu iş o gece de biter inanın

kızlar hepimiz aynı şeyleri yasadık sizi tabiki anlıyorum ama ya valla çok kolay acı macı yok

yıllarımız geçıyor bi gözünüzü karartın hayatınız anlam kazanacak

Doğru söylüyorsun cnm ya ufff sadece ceraset lazım sanırım ... yıllar geçmezmi ya bugün yarın diyerek 14 yıl bitiyor çoluk yok çocuk yok yaş 34 oldu bile hakkımızda hayırlısı...

İnşallah dediğin gibi bizlerde atlatır mutlu oluruz eşlerimize bunları yaşatmaya hakkımız yok ki azim edip yenmemiz gerekli artık kararlı olup vazgeçmemek lazım ....

Doğru söylüyorsun cnm ya ufff sadece ceraset lazım sanırım ... yıllar geçmezmi ya bugün yarın diyerek 14 yıl bitiyor çoluk yok çocuk yok yaş 34 oldu bile hakkımızda hayırlısı...

Bunları düşünerek pişmanlık yaşama canım. Geçmiş bırak geçmişte kalsın. Sen bugününü değerlendir ve daha fazla zaman kaybetme

canım birgün birgündür ayrıca yasin daha genç bebiş için lütfen kendini yarım bırakma bu hayatta

yapamıcan bişey degil yasayan bilir o duyguyu çok çok kolay bi yapsanız

Evrim canım alıştım da gelgitlerde azcıkın problem oluyor Bu aralar tembellik yapıyoruz biraz

bacım o tembelligin en iyi ilaçı her aksam yapmak önceleri kaçıyordum yani görev gibi görüyordum sıkılıyordum

ama şimdi kocacık benden kaçıyor

görseniz halimizi çok komiyiz ama benden kaçış yok kocacık anladı

anacığım istek olsun diye hergün fındık-ceviz yemekten şişecem iyicene

Şaka bir yana da aslında düzenli olması gerekiyor biz de elimizden geldiğince düzenli yapmaya çalışıyoruz. Kasmadıkça istekli oldukça pek bir problem olmuyor gitgeller de

kızlar ya ben geçen gun eşimle penis denemesi yapıyordum penis başı çok az gırdı ve ben çok korktum hemn çektım kendimi olmişcak yenemicm bennnn

canım başi girdiyse en fazla 2 günde biter bu iş vazgeçme hergün dene takıldıgın yede nefes al ver çok ilerlemişsin

sakın bırakma yüzde 90 bitmiş devam et

valla aynen ben incir pekmez fındık neolacak bilmiyorum

canım ben 3 parmaga kasdr alıyorum ama eşimn dokunmASına ızın vermyrm penisin başını alırkende ben kendım yaptım sonra bı korku geldı hemen çekildım

Tatlım benim eşin dokunurken başka şeyler düşün ya da tak bir kulaklık müzik dinle Başka şeylerle ilgilen ilk etapta Bak ne güzel p...in başını kendin almışsın niye korkuyorsun gerisinden Nefes egzersizlerini tekrarla ve sakın bırakma. Dinlen ama bırakma tatlım Sonra yavaş yavaş devam et. Derin nefes al ve verirken ittir. Herşey senin elinde bunu düşün. Böyle bir durumda p...s sana zarar verbilir mi böyle düşün tatlım Ben senden çok ümitliyim haberlerini bekliyorum ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…