Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

avatarında çok güzel başarmış da sırıtıyo

eveet tatlımm bilerek koydum onu... çoookk şükür....

Duşu ilişkiden önce alırsan bütün kasların gevşemiş olur. Hem sen bunu yaptın artık tadını çıkarmaya bak Düşünüpte kendini boşyere kasma canım

kızlarrrr oldduuuuuu olduuuuu ikincisi de oldu... çok şükürrr... hem de ilkinden daha rahattım.... haklıymışsınız.. herkes yaşar inşallah bu duyguyuu... Rabbim herkesten razı olsun...

ya ben neden böyle isteksizim canım hiç denemek istemiyo sizde de oldu mu ? ya yazıyosunuz okuyorum kocaları kovalıyoruz :) falan diye :) ee ben niye öle deilim ya 10 gün oldu yeneli ama put gibiyim ya kocamın yerinde olsam böyle bi kadını istemezdim

adetim de kapıda oldum olucam gibi araya da bir sürü zaman grcek ay olsun diye ne çok ağladım şimdide nie böle oldum ben ya

oh oh maşallah canım sana :) ne güzel oldu bitti gitti vaji illeti tekrar tebrik ederim sen bu hızla çocukda yaparsın :) inşallah

ya öle deme sanırım psikolojık denemelerde çok yıpranmış olabilirsin enerji veren şeyler ye bacım bunuda atladırsın herşey

yoluna girer üzülme

canım toplamda 3 defa yaptık 10 günde.... cinsel isteği ne artıryomuş :) fındık ceviz mi yiyim :)

evet canım pekmez bal cezerye bunları ye bide canım kimse en başta zevk almıyo ben zorla yapıyordum her gece her gece olmaz

ama kocacık diyordum kendini biraz zorla sonra sen kocanın peşine düşersin inan

her gece yapppppp

:))) tamam canım ben hiç zorlamıyorum ya istemeyince salıyorum kendimi hımm dediğini yapıcam inş haklısın ya başka türlü beklersem gelmez isteğim bu vajiden önce böle deildim ya vaji pskoljimi bozdu benim

Biz vajiyi yendikkk çok büyütmşüz gözümüzde olunca bu mu diyorsun birde ilk başta pek zevk alamayınca isteksizlik oluyor gibi ama kendini alıştırmaya bak fındıklar...... Felann evrimin dediği gibi sonra sen ister hale geliyorsunnnnnn....

tamam canım bacılarım dediğinizi yapıcam yarın yicem fındık bal ne varsa :) akşama hazırlanayım iş dönüşü :) öpüyorum sizleri iyi geceler

canım merak etme bendede oluyo o isteksizlik ama kendim istediğim zamanlar gayet rahat oluyor diger zamanlar zorlanıyorum kocalarda azıcık romantik ortamlar yaratınca sahsen isteği geliyo insanın.ille maddiyattan bahsetmiyom mesela mum ısıgında evimizde hazırlayabildikleri ufak bi yemek basbasa müzik eşliğinde yada ufak ufak notlar ya sahsen ben romantizim oldugunda ilişkiye daha hazır oluyorum romantizim olmadan hayde yatağaaa ile olmuyo sahsen şükürki böyle bi site var ve çözdük olayları.bende 2 ay içinde dr.a gitmeyi düşünüyorum kontrole artık yavas yavas bebek istiyoruzda tabi hayırlısı.

Kızlar selam yetişemiyorum okumaya :)
Biraz göz gezdirdim ben yendim diyeni duyunca nasıl mutlu oluyorum hadi kalk egzersize diyorum :) aslında iki gûndûr tûm parmaklar tamam bendede sonuna kadar giriyor ama mum denedim alamadım iki parmakta yapamadım :) çok komik ama parmak boyları eşit değilya aynı anda nasıl girecek ikisi anlamadım ama tek parmak olunca hepsi rahat giriyor

canım işaret parmagın ve orta parmagı küs sekilde yapıp öyle sokmayı dene. mumla yapamadıysanda zorlama bazıları aparatla değil parmakla yendi bende parmak egzeriszleriyle yenenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…