- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.401
avatarında çok güzel başarmış da sırıtıyo
hiççç endişelenme canım artık birincisi oldu mu diğerleri peş peşe geliyo hatta ilerledikçe ilk başta girmeyen şey nasıl da hemen kendi yolunu bulunuyo şaşıp kalıyosunçünkü artık rahat oluyosun
Duşu ilişkiden önce alırsan bütün kasların gevşemiş olur. Hem sen bunu yaptın artık tadını çıkarmaya bakDüşünüpte kendini boşyere kasma canım
eveet tatlımm bilerek koydum onu... çoookk şükür....
kızlarrrr oldduuuuuu olduuuuu ikincisi de oldu...çok şükürrr... hem de ilkinden daha rahattım.... haklıymışsınız.. herkes yaşar inşallah bu duyguyuu... Rabbim herkesten razı olsun...
Epeydir giremedim hepinize çokkkkkkkk sevindim
ya ben neden böyle isteksizim canım hiç denemek istemiyo sizde de oldu mu ? ya yazıyosunuz okuyorum kocaları kovalıyoruz :) falan diye :) ee ben niye öle deilim ya 10 gün oldu yeneli ama put gibiyim ya kocamın yerinde olsam böyle bi kadını istemezdim
adetim de kapıda oldum olucam gibi araya da bir sürü zaman grcek ay olsun diye ne çok ağladım şimdide nie böle oldum ben ya
ya öle deme sanırım psikolojık denemelerde çok yıpranmış olabilirsin enerji veren şeyler ye bacım bunuda atladırsın herşey
yoluna girer üzülme
minelcim bide 10 günde hiç mi denemedin
canım toplamda 3 defa yaptık 10 günde.... cinsel isteği ne artıryomuş :) fındık ceviz mi yiyim :)
evet canım pekmez bal cezerye bunları ye bide canım kimse en başta zevk almıyo ben zorla yapıyordum her gece her gece olmaz
ama kocacık diyordum kendini biraz zorla sonra sen kocanın peşine düşersin inan
her gece yapppppp
kız sude valla bizi unuttun özletme kendini
:))) tamam canım ben hiç zorlamıyorum ya istemeyince salıyorum kendimi hımm dediğini yapıcam inş haklısın ya başka türlü beklersem gelmez isteğim bu vajiden önce böle deildim ya vaji pskoljimi bozdu benim
Canım bu ara işlerim vardı biraz pek uğrayamadımmm .... Ya biraz streste yaptım herhalde adet te olamadımmm testlerde negatif cuma doktora gitcemmm .... Hayırlısı bakalım 15 gün oldu yaaaaaaaaa.......
ya ben neden böyle isteksizim canım hiç denemek istemiyo sizde de oldu mu ? ya yazıyosunuz okuyorum kocaları kovalıyoruz :) falan diye :) ee ben niye öle deilim ya 10 gün oldu yeneli ama put gibiyim ya kocamın yerinde olsam böyle bi kadını istemezdim
adetim de kapıda oldum olucam gibi araya da bir sürü zaman grcek ay olsun diye ne çok ağladım şimdide nie böle oldum ben ya
yavrum beebiiş olmasın inşallah
Biz vajiyi yendikkk çok büyütmşüz gözümüzde olunca bu mu diyorsun birde ilk başta pek zevk alamayınca isteksizlik oluyor gibi ama kendini alıştırmaya bak fındıklar...... Felann evrimin dediği gibi sonra sen ister hale geliyorsunnnnnn....
tamam canım bacılarım dediğinizi yapıcam yarın yicem fındık bal ne varsa :) akşama hazırlanayım iş dönüşü :) öpüyorum sizleri iyi geceler
Kızlar selam yetişemiyorum okumaya :)
Biraz göz gezdirdim ben yendim diyeni duyunca nasıl mutlu oluyorum hadi kalk egzersize diyorum :) aslında iki gûndûr tûm parmaklar tamam bendede sonuna kadar giriyor ama mum denedim alamadım iki parmakta yapamadım :) çok komik ama parmak boyları eşit değilya aynı anda nasıl girecek ikisi anlamadım ama tek parmak olunca hepsi rahat giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?