Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bu illeti on yıl çektim burası sayesinde iki yıl önce yendim allahım hepinizin yardımcısı olsun ama yıllarım boşuna gitmiş hiç ama hiç korkulacak bir şey değilmiş keşke bu kadar yıl çekmeseymişim diyorum şimdi

kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookk oldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah

serap seraaaaaaap nasıl sevindim bilemezsin ohhhhhhhhhhhhhhh geçmiş olsun canım geçmiş olsun,dile kolay ben 6 yıl çektim ne çektiğini anlayabiliyorum... Allah bir daha tekrarlatmasın inşaallah veeeeeeeeee 10yıl sonra ikinci halayın geliyor :119::119: :119:

Son düzenleme:

çoookk teşekkür ederim canım beniimm :)) sizlerin destekleri sayesinde oldu Allah ne muradınız varsa versin canım. insan inanamıyor yaa. şaşkın bir haldeyim inan bu derdi çeken her kim varsa rabbim hepsine yenmeyi nasip etsin inş.

amin serapçım amiiiin... ama en başta senin azmin yendi daha dur bi kaç gün sürer bu hatta sonraları ara ara düşünür bulursun kendini bitti der iç geçirir şükredersin insan inanamıyor bu mu oldu mu diyor o kadar kolay bir şeymişki bumuymuş diyorsun :))) ama çok güzel bir duygu değil mi? uçuyorsun mutluluktan

kızlar Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın aynı mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşaallah... delikıssım bacım sıra sende çıkar şu 14 yılın acısını bak dört gözle bekliyorum senin yendim haberini

valla canım rüyamı gördüm acaba diyorum gerçekten çok kolaymış. bunun için 10 yılım gitti. vardır bunda da bir hayır bunada şükür. gerçekten harika bir duyguymuş bu herkes kurtulsun inş.

en çok bu anı seviyorumm...bi bakayım diyorum yenen varmıı patır patır yeni gelin görüyorummm ohhhhh çok şükür...bu illetten kurtulanları gördükçe mutlu oluyo insan:)

tebrik ederim canım tanıştıkmı bilmiyorum ama emin ol ortak bi noktada yolumuz kesişiyor
halayını çekeyimbende hemennn ama önce kupamızı bi kaldıralım şampiyon sensin:)))

Rabbim başka dert vermesinnn....acısını çıkar 10 yılın hakettin sen:))))

canım çook tebrik ederim çok sevindim Allah başka dert vermesin 10 yıl dile kolay
tey tey :81::81::81::81::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

süpersin canım işte bu bir defa oldu mu zaten ikincisinin olmaması için bir sebep yok bundan sonra daha rahat olacaksın emin ol

çok sevindim..tebrikler...rabbim kimseyi böyle zor durumda bırakmasın.
10 yıl böyle kendim gibi uzun yıllıklarında kurtulduğunu görmek çok güzel.
insana ümit veriyor...rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah...

canım en kötü günün böyle olsun çok sevindim yaaaaaaaaaa:))))darısı başımıza aertık sanırım benimde az kaldı:))))

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Canım çoooooooooooooook tebrikler. İnan çok sevindim. Artık en kötü günün böyle olsun inş.

serapcım tebrik ederim hayırlı olsun yeni gelincimize :))))

kızlar dün 4. defa yaptık yine çok zorlandım neden böyle oluyo sizce yani tamamınıda alamadım sanrım dün ilki gibi kasıp acı hssettiriyo böle oluncada bana bir yol gösterin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…