- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.421
kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
serap seraaaaaaap nasıl sevindim bilemezsinohhhhhhhhhhhhhhh geçmiş olsun canım geçmiş olsun,dile kolay ben 6 yıl çektim ne çektiğini anlayabiliyorum... Allah bir daha tekrarlatmasın inşaallah veeeeeeeeee 10yıl sonra ikinci halayın geliyor :119::119: :119:
çoookk teşekkür ederim canım beniimm :)) sizlerin destekleri sayesinde oldu Allah ne muradınız varsa versin canım. insan inanamıyor yaa. şaşkın bir haldeyim inanbu derdi çeken her kim varsa rabbim hepsine yenmeyi nasip etsin inş.
amin serapçım amiiiin... ama en başta senin azmin yendidaha dur bi kaç gün sürer bu hatta sonraları ara ara düşünür bulursun kendini bitti der iç geçirir şükredersin insan inanamıyor bu mu oldu mu diyor o kadar kolay bir şeymişki bumuymuş diyorsun :))) ama çok güzel bir duygu değil mi? uçuyorsun mutluluktan
canım ben çıkıyorum, sen de belki de daha önce hiç hissetmediğin şöyle huzurla bi uyu geçen yılların ardından
kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
eveet tatlımm bilerek koydum onu... çoookk şükür....
kızlarrrr oldduuuuuu olduuuuu ikincisi de oldu...çok şükürrr... hem de ilkinden daha rahattım.... haklıymışsınız.. herkes yaşar inşallah bu duyguyuu... Rabbim herkesten razı olsun...
ilk kez giriyorum öncelikle bu forum nasıl kullanılıyor bunu öğrenmeliyimaçar açmaz güzel haberlerle karşılaşmak da müthiş....
vajinismus uzmanı olarak katılabilir miyim aranıza bilmiyorum.
kabul eder misiniz bilmiyorum.
simge kullanıyorsunuz hatta halaylar çekiyorsunuz nasıl oluyor bilmiyorum... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?