Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kılar merhaba. Hatırlarsanız ben 16 Martta vajiyi endiğimi söylemiştim ilk eş denememde tam anlamıyla başarılıydım haata az birşey kanamamda olmuştu. Biz 2. eş denemesini yaptık. Kanamam ine oldu ve ilkine göre daha fazla ama uzun süren bir kanama değildi bu. Sizde normal mi

Canım benim inşallah ya bende çok hevesleniyorum yenenleri okudukça Allahımın yardımı ize hepimiz en kısa zamanda muratlarımıza ulaşırız inşallah bende artık gelin oldum demek istiyorum bu arada egzersizler devam ...

evet cinsel terapistim. uzmanlık alanım cinsel fonksiyon bozuklukları. olur mu ben de katılabilir miyim aranıza?

tabiiki buyrun hoşgeldiniz sizinde bizlere desteği olursa çok seviniriz.

çok teşekkür ederim canım, evet hepimizin ortak bi noktada buluştuğu doğru :)) çok şükür kurtuldum bu dertten

canım aynısı bende de oldu ilkinde az 2. sinde çok oldu kanamam yani sonra olmadı daha,,,,, sürekli devam etmeyen çok yoğun olmayan bişi öenmli değil tahriş oluyo heralde

çok sağol canım, inanki yıllarımızı bu kdr harcamaya değmez bişeymiş. kararlı ol azimli ol, gerisi zaten kendiliğinden geliyor. ben 7 cm. aparatla çalıştım sadece düşün. ben beynime hükmettim, yapıcam dedim ve oldu çok şükür. Allahım seninde yüzünü güldürsün inş. en yakın zamanda.

teşekkür ederim minelcimm :))) ne büyük mutlulukmuş bu

her nekadar penisi almaya hazır olsanız da ilk olmasının gerginliği ile hafif kasılmalar olur. bu da kızlık zarının kendini korumaya almasına yani büzülmesine sebep olur. bu durumda zarın tahriş olarak kanaması normal ancak bu 1 ya da 2 kez olur. bi daha olmaz! geçmiş olsun

allaha şükürler olsun TAM 10 YIL SONRA BİR ARKADAŞIMIZ DAHA YENDİ ÇOK TEBRİK EDERİM SERAPCIM ÇOK AMA ÇOK

SEVİNDİM BACIM

benim sorumada cvp verebilir misiiz bir önceki sayfadaydı

slm kızlar dün 2. kez denemem de 3 parmak tam alabiliyorum çok rahat olmasada rahat sayılırım ama git gel yapamıyorum girerken sorun yok çıkarırken biraz acıyo sanki kaymıyo parmaklarım içinde vajinanın içi çok kuru ondan mı git gel yapamıyorum ne yapmalıyım

herkese günaydın.....en son 10 cm aparatta başarılı oldum çok şükür. dün eşimle bir deneme yaptık..ne olduğunu anlamadım yaaaa ben üstte eşim altta olacak şekilde dnedik galiba içime aldım etrafta bişi görünmüyodu galiba yaptım ancak benim paniğim yüzünden eşimin erek..... hali bitti donra denesekte olmadı.....oldu mu acaba yaa doğru pozisyonuda bulamadık zati:)))

darısı bugüne kendime ço özel bir doğumgünü hediyesi vermek istiyprummmmmmmmmm:)))))))))

kızlar bu arada kayganlaştırıcı jel şahane bişi kesinlikle yardım alınmalı:))) ben bebe yapıyla yapmıştım hep hiç bişi yaramıtomuş anladım:)))))))bir gün önce yapamadığımı jel sayesinde yaptım bebeyağı mı:aslaaaa
yeni başlayanlar kullanmalı:)))

Canım tebrikler ne güzel kurtuldun artı Allah başka dert vermesin darısı bizlerin başına..

Tebrikler canım inanasın gelmiyor ama bence olmuş süpersin bu gece denemedede başarılı olacağına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…