- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.441
kızlar Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın aynı mutluluğu yaşamayı nasip etsin inşaallah... delikıssım bacım sıra sende çıkar şu 14 yılın acısını bak dört gözle bekliyorum senin yendim haberini
evet cinsel terapistim. uzmanlık alanım cinsel fonksiyon bozuklukları. olur mu ben de katılabilir miyim aranıza?
en çok bu anı seviyorumm...bi bakayım diyorum yenen varmıı patır patır yeni gelin görüyorummm ohhhhh çok şükür...bu illetten kurtulanları gördükçe mutlu oluyo insan:)
tebrik ederim canım tanıştıkmı bilmiyorum ama emin ol ortak bi noktada yolumuz kesişiyor
halayını çekeyimbende hemennn ama önce kupamızı bi kaldıralım şampiyon sensin:)))
Rabbim başka dert vermesinnn....acısını çıkar 10 yılın hakettin sen:))))
Kılar merhaba. Hatırlarsanız ben 16 Martta vajiyi endiğimi söylemiştim ilk eş denememde tam anlamıyla başarılıydım haata az birşey kanamamda olmuştu. Biz 2. eş denemesini yaptık. Kanamam ine oldu ve ilkine göre daha fazla ama uzun süren bir kanama değildi bu. Sizde normal mi
canım çook tebrik ederim çok sevindim Allah başka dert vermesin 10 yıl dile kolay
tey tey:81::81::81::81::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
çok sevindim..tebrikler...rabbim kimseyi böyle zor durumda bırakmasın.
10 yıl böyle kendim gibi uzun yıllıklarında kurtulduğunu görmek çok güzel.
insana ümit veriyor...rabbim bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah...
canım en kötü günün böyle olsun çok sevindim yaaaaaaaaaa:))))darısı başımıza aertık sanırım benimde az kaldı:))))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Canım çoooooooooooooook tebrikler. İnan çok sevindim. Artık en kötü günün böyle olsun inş.
serapcım tebrik ederim hayırlı olsun yeni gelincimize :))))
kızlar dün 4. defa yaptık yine çok zorlandım neden böyle oluyo sizce yani tamamınıda alamadım sanrım dünilki gibi kasıp acı hssettiriyo böle oluncada bana bir yol gösterin ya
kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
her nekadar penisi almaya hazır olsanız da ilk olmasının gerginliği ile hafif kasılmalar olur. bu da kızlık zarının kendini korumaya almasına yani büzülmesine sebep olur. bu durumda zarın tahriş olarak kanaması normal ancak bu 1 ya da 2 kez olur. bi daha olmaz! geçmiş olsun
kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
herkese günaydın.....en son 10 cm aparatta başarılı oldum çok şükür. dün eşimle bir deneme yaptık..ne olduğunu anlamadım yaaaa ben üstte eşim altta olacak şekilde dnedik galiba içime aldım etrafta bişi görünmüyodu galiba yaptım ancak benim paniğim yüzünden eşimin erek..... hali bitti donra denesekte olmadı.....oldu mu acaba yaa doğru pozisyonuda bulamadık zati:)))
darısı bugüne kendime ço özel bir doğumgünü hediyesi vermek istiyprummmmmmmmmm:)))))))))
kızlar bu arada kayganlaştırıcı jel şahane bişi kesinlikle yardım alınmalı:))) ben bebe yapıyla yapmıştım hep hiç bişi yaramıtomuş anladım:)))))))bir gün önce yapamadığımı jel sayesinde yaptım bebeyağı mı:aslaaaa
yeni başlayanlar kullanmalı:)))
Tebrikler canım inanasın gelmiyor ama bence olmuş süpersin bu gece denemedede başarılı olacağına eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?