Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hele söz konusu 10 yıl olunca daha da uzunnnn bir halay çekmek gerek bacımaaaa... çok çok tebriklerrrrrr bacımmmm allahım başka dert vermesin

minel bacım bu isteksizlik emin ol hepimizde oldu oluyordaaaa ... okadar yıpranıryorki bünye maalesefki birde bu hengamaden çıkıp yenindeee bir kaç kezde yaptığna beynin kesin kez inanınca aman yaparım diyip isteksiz olunyor....

hoş isteksiz olunmadığındada görev gibi görmek ve zevkini tam anlamıyla yaşayamamaktanda kaynaklanan sıkıntılar oluyor evet... keşke olmasa ama oldu bu durumlar olmakta daaa... sıkma takılma canım bunaaa

cecemmmmmmmmm çılgın cecemmmm adamı güldürrr sonraaaa çalışma bekleee ya nasıl bir hatunsun sennnnnnn yahuuu benden beter misin ne????????

hadi aç müslüm babayıda
saçlarınnı yolacam şimdi seninnnn acı hissetmee

iyi bizimle harmandalı oynadıysan kendi düğününde ne ala bacım.... yarında olur sonrada olurrrr sen halletin herkes de halleder inşlhh

sünger bubcığındaaa (avatarın) şahanee
Kızlarr İyi akşamlar Hepinize Ben Geldim
Sorusu Olan Varsa yardımcı Olmaya Çalışırım
yahuuuuuuuuuuu beraycım nerelerdesin kızzzz bir gitttin gelmez oldun...

artık beray bebişiyle gelir diye düşündük açıkcası sende durumlar nasıl varmı çoğalmalar:):):) arayı çok açma datlu hatun.... öpüldün

serapcım çok çok tebrik ediyorum bugün başka bir kadın olarak açtın gözlerini inş bu mutluluğun ömür boyu devam eder
ve 10 yıllık geçmiş halayın geliyo
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

2 parmaktan sonra penis denedinmi 3 parmağa gerek varmı ki?? jel kullanmadanmı yapıyosun birde jel ile kayganlık artar daha iyi olur

canım tebrikler.rabbim başka dert tasa vermesin.:118::118::118::118::118::118::118:

darısı diğer arkadaşlarımıza hayal2011, cecemm eskilerden olan.hadi kızlar

Daha denemelere başlayamadım çünkü sol tarafımda böbrek ağrımasımıdır nedir kaç gündür ölüyodum bugün doktora gittim saat 3. Te sonuç alıcağım bide bu çıktı başıma

güldürdün beni Allah da seni güldürsün bacım.bi çarpabilsem iyi olucak.hiç sevmiyorum bu halimi.
dikkat et yinedeeeee bende pc başında pikneldim bak kaç saattir gidim artık kimsecikler de kalmadı
Daha denemelere başlayamadım çünkü sol tarafımda böbrek ağrımasımıdır nedir kaç gündür ölüyodum bugün doktora gittim saat 3. Te sonuç alıcağım bide bu çıktı başıma
beranay bacım dikkat et yaaa al bakalım sonuçlarnı inşlh böbrek rahatsızlığı değildir....

ayağna dikkat et sıcakkkkkkkkkk tuttttttttt

günaydın canlarrımmmm aman yarabbii neler görüyorumm kimler yenmiş kimler bu süper ya işte buna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ayy darısı delikis ın başına inş. oda yenerse kendim yenmiş gibi olucam.. halaylarrrrrrrrrr gelsin halaylarrr tey tey tey

ayy gokçeeecikk biraz çatlağım kabul ediyorum
heryola başvuruyorum hangisi tutarsaaa ama egzersizlerimi yapıyorum yaniii tembel değilim artıkkkkkkkkkkkk

evet darısı delikısaaa inşallah...

haaa biraz çatlağım demişin biraz mı:):):)

neyseeee çatlak patlak ne olursa olsun egzersize devammmm yahuuu sana yazacak bişeyde bulamıyom haniii yok jeli bol kullan yok otur ıkın açılsın aparatla egzersiz yap
yok şunu et bunu et kasmaaa

aaaaaaaaa
uzman oldun sen egzersizdeeee
artık reglden önce yeneydin ne diyimmmm ... güzel haberler ver çalışkan egzersizci

yok kız benimde bazen soracağım şeyler oluyor mesela bazen aparatı alabiliyorum bazen alamıyorum ve 6 cm yukarısına çıkamadım bak gördünmü ama olsun belki 6 cm le yenerimmmm eş parmağıda destek veriyo tabikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…