- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.461
canım sen hangi jeli aldın kullandın
hele söz konusu 10 yıl olunca daha da uzunnnn bir halay çekmek gerek bacımaaaa... çok çok tebriklerrrrrr bacımmmm allahım başka dert vermesinkızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
eveet tatlımm bilerek koydum onu... çoookk şükür....
kızlarrrr oldduuuuuu olduuuuu ikincisi de oldu...çok şükürrr... hem de ilkinden daha rahattım.... haklıymışsınız.. herkes yaşar inşallah bu duyguyuu... Rabbim herkesten razı olsun...
minel bacım bu isteksizlik emin ol hepimizde oldu oluyordaaaa ... okadar yıpranıryorki bünye maalesefki birde bu hengamaden çıkıp yenindeee bir kaç kezde yaptığna beynin kesin kez inanınca aman yaparım diyip isteksiz olunyor....ya ben neden böyle isteksizim canım hiç denemek istemiyo sizde de oldu mu ? ya yazıyosunuz okuyorum kocaları kovalıyoruz :) falan diye :) ee ben niye öle deilim ya 10 gün oldu yeneli ama put gibiyim ya kocamın yerinde olsam böyle bi kadını istemezdim
adetim de kapıda oldum olucam gibi araya da bir sürü zaman grcek ay olsun diye ne çok ağladım şimdide nie böle oldum ben ya
cecemmmmmmmmm çılgın cecemmmm adamı güldürrr sonraaaa çalışma bekleee ya nasıl bir hatunsun sennnnnnn yahuuu benden beter misin ne????????
ayy canım yaaa az önce egzersizden kalktım eşimle yaptık ay penis ucunu alabiliyorum bazen baskı hissediyorum midem dışıma çıkıyo bazende iyi hisediyorum ay taktım kulaklığı kulağıma müslümden vazgeçmem parçasını açtımmmçokk komikti eşim gülmekten öldü ama napıyım millet kendini jiletliyo bu adamı dinlerken bende belki dayanırım dedimmm ama valla işe yaradı çok komikti resmen ağlayasım geldi bi yandan parça bi yandan eşim orda parmak marmak ne varsa yapıyo eğlenceliydii öyle bıraktık şimdilik iyice alışalımda inş. denemeye geçicez ay korkuyorum inş. regl olmadan biter 23 ünde olmuştum heran gelebilir ya pislük regl
iyi bizimle harmandalı oynadıysan kendi düğününde ne ala bacım.... yarında olur sonrada olurrrrgörmez miyim bacımmmçooook hoşuma gitti bayıldım çok sağol sana minnettarım biliyorsun
canım seninle denk gelemedik bi türlü.. durumlar süper ama bugün eşim erkenden uyudu.. yarın inşallah bir daha yapalım istiyorum bakalım..
yani söyle bir hafta geçmeden tamam artık bitti bu iş diyemeyeceğim galiba.. :44: :44: :44:
araya bir kaç gün girdi yapmadık eşimle.. acaba bi sıkıntı olacak mı merak ediyorum inşallah olmaz... :18: :18: :18:
öpüyorum seni çooookkk
yahuuuuuuuuuuu beraycım nerelerdesin kızzzz bir gitttin gelmez oldun...Kızlarr İyi akşamlar HepinizeBen Geldim
Sorusu Olan Varsa yardımcı Olmaya Çalışırım
slm kızlar dün 2. kez denemem de 3 parmak tam alabiliyorum çok rahat olmasada rahat sayılırım ama git gel yapamıyorum girerken sorun yok çıkarırken biraz acıyo sanki kaymıyo parmaklarım içinde vajinanın içi çok kuru ondan mı git gel yapamıyorum ne yapmalıyım
kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
hadi bakalım sehercimmm inşallahhhhhhhhhhh... olucaktırrrrhelööö kizlar bugun deneme olucak yani esime söylemedim ama ben öyle dusundum hehehehe
iydir minacım sen nasılsın?oooooooo herkes burda naber kızlar?
canım aynısı bende de oldu ilkinde az 2. sinde çok oldu kanamam yani sonra olmadı daha,,,,, sürekli devam etmeyen çok yoğun olmayan bişi öenmli değil tahriş oluyo heralde
iydir minacım sen nasılsın?
oooooooo herkes burda naber kızlar?
dikkat et bacımmm bahar sana çarpmadan sen bahara çarpıverben de iyiyim canım.biraz miskin uyuşuk bi haldeyim aslında.öyle umarsızca yatasım var.öyle işte bacım
dikkat et bacımmm bahar sana çarpmadan sen bahara çarpıver
dikkat et yinedeeeee bende pc başında pikneldim bak kaç saattir gidim artık kimsecikler de kalmadıgüldürdün beni Allah da seni güldürsün bacım.bi çarpabilsem iyi olucak. hiç sevmiyorum bu halimi.
beranay bacım dikkat et yaaa al bakalım sonuçlarnı inşlh böbrek rahatsızlığı değildir....Daha denemelere başlayamadım çünkü sol tarafımda böbrek ağrımasımıdır nedir kaç gündür ölüyodum bugün doktora gittim saat 3. Te sonuç alıcağım bide bu çıktı başıma
kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
evet darısı delikısaaa inşallah...günaydın canlarrımmmm aman yarabbii neler görüyorumm kimler yenmiş kimler bu süper ya işte buna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ayy darısı delikis ın başına inş. oda yenerse kendim yenmiş gibi olucam.. halaylarrrrrrrrrr gelsin halaylarrrtey tey tey
ayy gokçeeecikk biraz çatlağım kabul ediyorumheryola başvuruyorum hangisi tutarsaaa ama egzersizlerimi yapıyorum yaniii tembel değilim artıkkkkkkkkkkkk
evet darısı delikısaaa inşallah...
haaa biraz çatlağım demişin biraz mı:):):)
neyseeee çatlak patlakne olursa olsun egzersize devammmm yahuuu sana yazacak bişeyde bulamıyom haniii yok jeli bol kullan yok otur ıkın açılsın aparatla egzersiz yap
yok şunu et bunu et kasmaaa
aaaaaaaaa
uzman oldun sen egzersizdeeee
artık reglden önce yeneydin ne diyimmmm ... güzel haberler ver çalışkan egzersizci
günaydın canlarrımmmm aman yarabbii neler görüyorumm kimler yenmiş kimler bu süper ya işte buna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ayy darısı delikis ın başına inş. oda yenerse kendim yenmiş gibi olucam.. halaylarrrrrrrrrr gelsin halaylarrrtey tey tey
sAĞOL CANIM BENİM iNŞALLAH BİRLİKTE YENER HALAYIMIZI ÇEKERİZ HEP BERABER AMA UMUTLUYUZ DİMİ EN KISA ZAMANDA HALAY BAŞI OLUCAZ ONA GÖRE EGZERSİZLERE TAM GAZ DEVAM CNM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?