Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sAĞOL CANIM BENİM iNŞALLAH BİRLİKTE YENER HALAYIMIZI ÇEKERİZ HEP BERABER AMA UMUTLUYUZ DİMİ EN KISA ZAMANDA HALAY BAŞI OLUCAZ ONA GÖRE EGZERSİZLERE TAM GAZ DEVAM CNM....

kesinlikle umutluyuzzz canım tam gaz devam ama seninde yendiğini görünce çokkk sevinicemmmmmmmm bunu bil onun içinn sonuna kadar çabala lütfennnn bırakmaaa

kesinlikle umutluyuzzz canım tam gaz devam ama seninde yendiğini görünce çokkk sevinicemmmmmmmm bunu bil onun içinn sonuna kadar çabala lütfennnn bırakmaaa

canım nasılsın egzersizler nasıl gidiyo
ya birde msn i nasıl indircem söylermisin söylemiştinya önceden
görüşemedik hiç

amin inş.. az kaldı ben inanıyorum sende yeniceksinnnn yeterki adım at bak yoksa sen yenmeden bende yenmem derimm boynuna yük bindiririmmmm çabuk yennnn dedimmide yaparım yani hatta egzersizleri bile bırakırım sen bilirsinnnnn şimdi gokçe okusa sen dünden razısın zaten egzersiz bırakmaya dicekkkk

canım ya indiremiyorum olmuyo indirme başarısız dio
akşam eşime söleyeyimde indirsin artık ben yapamıyorum ne beceriksizim

hadi yaa :26:canım eski msn varsa eğer pc de indirmez onu denetim masasından kaldırman lazım sonra indirmen lazım benimde öyle olmuştu bak kaç aydır kullanıyorum...

Aman ha sakın bırakmak yok . Gökçe iyi yapar yani harbiden bahane arıyorsun bak bende kızdım şimdi hımmmm sakın duymamış oliyim anca beraber kanca beraber pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :111::111::111:

hihihihi ben anlamam şimdi beraberiz acele ettt çalışmaları hızlandırrr diye söyledimm hadi delikiss delikız oluyo galiba deli tarafını gösterrrr

canımmmm çokkk tebrik ederimmm harikasınnnn Allah başka dert vermesinnnnn

hihihihi ben anlamam şimdi beraberiz acele ettt çalışmaları hızlandırrr diye söyledimm hadi delikiss delikız oluyo galiba deli tarafını gösterrrr

Ben akşamları yapabiliyorum cnm egzersizlerimi çalıştığım için her akşam yapıyorum ama uzunca 10 cm de takıldım ama o bile ilerleme önceden oda olmuyordu şükür artık çok rahat evet delikız oluyor aslında okul yıllarından kalma arkdşlar takmıştı şimdi nerde anacım delilik falan kalmıyo herşey geçken güzel Senide takip ediyorum ona göre hızlan artık sende bende hastalandım bitti iki gün oldu hemen egzersizime başladım ama aynı gün ara vermedim ...

indirdim galiba eski msn adresimi yazıyorum kabul etmiyo yenimi almam lazım

canım yeni adres al ozaman bi dene bakalım şimdi adres almaklada uğraşma tyaz abuk sabuk sayılı bişiyki hemen al adresi

inş. ya valla yenicez az kaldı hisediyorum ben bende eskiye göre baya iyiyim ama gerçekten senin yenmeni canı gönülden istiyorum sana yol açıyorum işte 6 ay nere 13 sene nerde Allah yardımcın olsunda tez zamanda yen inş... dualarım seninleee canımmm ve delilik bi yerlerde kalmıştır eminim onu dışarı çıkar ozaman olur belki

cccaaaaanımmm tebriklerrrr.....

cecem hanım cecem hanım sizin öyle bir lüksünüz yoksen hadi adetin onu geçiyorum ama adetten sonra bitecek bu iş ne yaptın bakıyım dünden beri 8 cm oldumu aparat

inş. ya valla yenicez az kaldı hisediyorum ben bende eskiye göre baya iyiyim ama gerçekten senin yenmeni canı gönülden istiyorum sana yol açıyorum işte 6 ay nere 13 sene nerde Allah yardımcın olsunda tez zamanda yen inş... dualarım seninleee canımmm ve delilik bi yerlerde kalmıştır eminim onu dışarı çıkar ozaman olur belki
[/QUOTE]

çok sağol bitanem inşallah yener kurtuluruz artık 14 yıl bitiyor ama 6 ay deyip geçme bir bakıyorsun yıllar geçmiş aman cnm sakın benim gibi olma azim et artık halledelim el ele verip şu işi bitsin artık...:13::13::13::13::13:

yalnız cecem hanım hatırlatırım siz siteye girdiğinizden beri erteleye erteleye tam 4 ay geçti ve şuna 5.ayın içindesiniz... erteleye erteleye yılın ilk yarısını tamamlamanıza az kaldı... korkarım sana da sonra cecem sen yen daha çok sevineceğim diyecekler

cecem hanım cecem hanım sizin öyle bir lüksünüz yoksen hadi adetin onu geçiyorum ama adetten sonra bitecek bu iş ne yaptın bakıyım dünden beri 8 cm oldumu aparat

olmadııııı 6 cm i bile zor geçiriyorum nerde 8 cm ama eşimin 7 cm lik parmağı oluyo anlamadım sanırım bende iteklemeye cesaret yok bugün eşime vercem aparatları o denesin belki o yapınca iyi hissederim bakalımm hayırlısıııı ay kızmaaa tamam inş. regl sonrası biticekkkkkkkkk

haklısın valla geldiğimde buraya 2 aylı kevliydim ne öçabuk 6 ayı geçti :18:bi bakmışım sene olmuş ay yok yenmem lazım çok haklısınnn düşündümde kalbim sıkıştı vallaa okadar beklemiyim yeniyim inş.... yenelimm birlikte tez vakittt

haklısın valla geldiğimde buraya 2 aylı kevliydim ne öçabuk 6 ayı geçti :18:bi bakmışım sene olmuş ay yok yenmem lazım çok haklısınnn düşündümde kalbim sıkıştı vallaa okadar beklemiyim yeniyim inş.... yenelimm birlikte tez vakittt
[/QUOTE]

Sıkışsın yani göz açıp kapayana kadar ömür geçiyor...Evet yenelim hemde en kısa zamanda bahane yok durmak yılmak yok kararlı korkusuz olalım bitsin bu hasret mutlu kadınlar olalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…