Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaaaa bu yüzden düşüyoruz üstüne bu kadar işte

madem docan yapınca daha rahatsın ver o yapsın önemli olan aşamaları geçmek cecemim belki öylece daha hızlı ilerlersiniz... kegel yap bu arada unutma

Sıkışsın yani göz açıp kapayana kadar ömür geçiyor...Evet yenelim hemde en kısa zamanda bahane yok durmak yılmak yok kararlı korkusuz olalım bitsin bu hasret mutlu kadınlar olalım...

EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

yaaaa bu yüzden düşüyoruz üstüne bu kadar işte

madem docan yapınca daha rahatsın ver o yapsın önemli olan aşamaları geçmek cecemim belki öylece daha hızlı ilerlersiniz... kegel yap bu arada unutma

kegel dedin pisikopata bağladım duydugum an yapmaya başladım bakk bazen unutuyorum bazende gün boyunca yapıyorum ama faydasını görüyorum bayaaa hopeforum mucxx

haylaz şey seni, hemen yumuşatıyorsunuz beni

cecemmm ben de sen gibi cesaretsizdim..:18: :18: anlatmıştım sana... anca eşimle çözdüm.. bence sen de öyle yap.. en kısa zamanda güzel haberler ver bize tatlımmm..

arkadaşlar bana da müsade, güzel haberler almak ve vermek üzere öpüyorum hepinizi

cecem hadi sen deeeeee, çabuuuuuuuuuuuuk bi daha dene bakalım kendini sıkmadan bol jelleyerek dene akşama docana sürpriz yaparsın belki de

kızlar ben çıkıyorum cecemm ya olmadı:26::26:artık bu akşam eşime göstereyim birde

tamam canım eşine söyle mutlaka yapsın ozaman özledimmm

cecemmm ben de sen gibi cesaretsizdim..:18: :18: anlatmıştım sana... anca eşimle çözdüm.. bence sen de öyle yap.. en kısa zamanda güzel haberler ver bize tatlımmm..

evet canım aklıma senide getiriyorum hep bende senin gibi yenerim inş.

tamam hopeforcuk artık olur olmaz bişiy diyemem ama yapıcam birşeylerrrrr öpüldünüz bende kaçtım yemek hazırlıcammmmm

2 parmaktan sonra penis denedinmi 3 parmağa gerek varmı ki?? jel kullanmadanmı yapıyosun birde jel ile kayganlık artar daha iyi olur

gerekiyo sanırım cnm herkes 3 parmak yapıyo yani erkenden bu işi bitirenlerde var ama ben yapmaya başladım jel kullanıyorum ama az sürüyorum sanırım git gel yapamıyorum 3 parmakta ama tamamını alıyorum artık adetim yaklaştı bitsin eş denemesi o zaman yapcam

kızlar ben şimdi 3 parmak tam alıyorum çok zorlanmadan nefes egzersizleriyle filan içimde bekletiyorum öle ama git gel yapamıyorum parmaklarım kaymıyo içimde çıkarırken çok az acıyo ne yapmalıyım şimdi

canım benim çok teşekkürler, evet artık bambaşka bir serap olacağımm :)) sizlerde hep mutlu olun inş.

Canım tebrikler ne güzel kurtuldun artı Allah başka dert vermesin darısı bizlerin başına..

canım benim çook sağol, Allahım en kısa zamanda sanada yaşatsın bu mutluluğu, sende benim gibi yıllardır çekiyosun bu derdi, çoook istiyorum yenmeni. azimli ol olurmu inan kendine. inanki olmayacak bişey değil. p..s başından sonrası inanki kendiliğinden gidiyor. biraz nefes ve ıkınmakla işin sonu geliyor. sakın korkma canım. sende yeneceksin inanıyorum buna..

canım tam olarak nasıl yendin ? hangi pozisyonda ?
anlatabilirmisin ?
bizler için en ufacık şey çok önem taşıyabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…