- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.501
olmadııııı6 cm i bile zor geçiriyorum nerde 8 cm ama eşimin 7 cm lik parmağı oluyo anlamadım sanırım bende iteklemeye cesaret yok bugün eşime vercem aparatları o denesin belki o yapınca iyi hissederim bakalımm hayırlısıııı ay kızmaaa tamam inş. regl sonrası biticekkkkkkkkk
haklısın valla geldiğimde buraya 2 aylı kevliydim ne öçabuk 6 ayı geçti :18:bi bakmışım sene olmuş ay yok yenmem lazım çok haklısınnn düşündümde kalbim sıkıştı vallaaokadar beklemiyim yeniyim inş.... yenelimm birlikte tez vakittt
Sıkışsın yani göz açıp kapayana kadar ömür geçiyor...Evet yenelim hemde en kısa zamanda bahane yok durmak yılmak yok kararlı korkusuz olalım bitsin bu hasret mutlu kadınlar olalım...
yaaaa bu yüzden düşüyoruz üstüne bu kadar işte
madem docan yapınca daha rahatsın ver o yapsın önemli olan aşamaları geçmek cecemim belki öylece daha hızlı ilerlersiniz... kegel yap bu arada unutma
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
kegel dedin pisikopata bağladım duydugum an yapmaya başladım bakkbazen unutuyorum bazende gün boyunca yapıyorum ama faydasını görüyorum bayaaa hopeforum mucxx
kızlar ben çıkıyorum cecemm ya olmadı:26::26:artık bu akşam eşime göstereyim birde
cecemmm ben de sen gibi cesaretsizdim..:18: :18: anlatmıştım sana... anca eşimle çözdüm.. bence sen de öyle yap.. en kısa zamanda güzel haberler ver bizetatlımmm..
arkadaşlar bana da müsade, güzel haberler almak ve vermek üzere öpüyorum hepinizi
cecem hadi sen deeeeee, çabuuuuuuuuuuuukbi daha dene bakalım kendini sıkmadan bol jelleyerek dene akşama docana sürpriz yaparsın belki de
2 parmaktan sonra penis denedinmi 3 parmağa gerek varmı ki?? jel kullanmadanmı yapıyosun birde jel ile kayganlık artar daha iyi olur
allaha şükürler olsun TAM 10 YIL SONRA BİR ARKADAŞIMIZ DAHA YENDİ ÇOK TEBRİK EDERİM SERAPCIM ÇOK AMA ÇOK
SEVİNDİM BACIM
hele söz konusu 10 yıl olunca daha da uzunnnn bir halay çekmek gerek bacımaaaa... çok çok tebriklerrrrrr bacımmmm allahım başka dert vermesin
çoookk teşekkür ederim gökçecim, rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu inş.
serapcım çok çok tebrik ediyorum bugün başka bir kadın olarak açtın gözlerini inş bu mutluluğun ömür boyu devam eder
ve 10 yıllık geçmiş halayın geliyo:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canım tebrikler.rabbim başka dert tasa vermesin.:118::118::118::118::118::118::118:
darısı diğer arkadaşlarımıza hayal2011, cecemm eskilerden olan.hadi kızlar
günaydın canlarrımmmm aman yarabbii neler görüyorumm kimler yenmiş kimler bu süper ya işte buna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ayy darısı delikis ın başına inş. oda yenerse kendim yenmiş gibi olucam.. halaylarrrrrrrrrr gelsin halaylarrrtey tey tey
ceceeeemmmm canıım beniimm yaa çok sağooll :)) sıra sende canım hadiii peşimden gelin koşuunn :)) rabbim sizlerede yaşatsın en kısa zamanda inş.çok güzel bir duygu inanki
canımmmm çokkk tebrik ederimmm harikasınnnnAllah başka dert vermesinnnnn
cccaaaaanımmm tebriklerrrr.....
Canım tebrikler ne güzel kurtuldun artı Allah başka dert vermesin darısı bizlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?