- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.521
kızlar ben şimdi 3 parmak tam alıyorum çok zorlanmadan nefes egzersizleriyle filan içimde bekletiyorum öle ama git gel yapamıyorum parmaklarım kaymıyo içimde çıkarırken çok az acıyo ne yapmalıyım şimdi
kızlar ben yenemeyeceğimi anladm artk eşim 1cm kadar zorla girip boşalıo çocuk istiorum surf bunun için ugrasıorum
canım tam olarak nasıl yendin ? hangi pozisyonda ?
anlatabilirmisin ?
bizler için en ufacık şey çok önem taşıyabiliyor...
tabi canım anlatırım. ben eşime sırtım dönük yendim. p.. s başı alabiliyordum ben geçen gün biraz daha fazlasını aldım. dün gecede hepsi oldu. çok fazla ıkındım canım, birde nefes alıp verdim sürekli. eşine sırtın dönük denemeni tavsiye ederim bana en kolay gelen bu pozisyondu. kasıldığın yerde bırakma nefes al, zaten başı girdiyse gerisi kolayca giriyor anlamıyorsun bile. hadi canım inş. yeneceksin sende. kendini bu mutluluktan mahrum etme..
tabi canım anlatırım. ben eşime sırtım dönük yendim. p.. s başı alabiliyordum ben geçen gün biraz daha fazlasını aldım. dün gecede hepsi oldu. çok fazla ıkındım canım, birde nefes alıp verdim sürekli. eşine sırtın dönük denemeni tavsiye ederim bana en kolay gelen bu pozisyondu. kasıldığın yerde bırakma nefes al, zaten başı girdiyse gerisi kolayca giriyor anlamıyorsun bile. hadi canım inş. yeneceksin sende. kendini bu mutluluktan mahrum etme..
tşk. cnm.p.. başını aldıktan sonra kendini p...se doğrumu yönlendirdin,bacakların nasıldı bu anda ? yaa kolayca nasıl oluyorya ben beceremiyorum...
inş. yenerim artık yıllarrr geldi,geçti....yaşımda ilerliyor...ömrüm böylemi geçcek...nasıl bir psikolojiymiş bu anlamadım gitti....
egzersizlerini yaptınmı canım sonuna kadar:26nu sorayım ilk..
penis başınıı aldıktan sonra penisi elinle kontrol edip, popona doğru ittirceksin ve oturucaksın iyice
yaptım canım..oturacaksını düşünmek bile geriyor beni
tşk. cnm.p.. başını aldıktan sonra kendini p...se doğrumu yönlendirdin,bacakların nasıldı bu anda ? yaa kolayca nasıl oluyorya ben beceremiyorum...
inş. yenerim artık yıllarrr geldi,geçti....yaşımda ilerliyor...ömrüm böylemi geçcek...nasıl bir psikolojiymiş bu anlamadım gitti....
kızlar ben şimdi 3 parmak tam alıyorum çok zorlanmadan nefes egzersizleriyle filan içimde bekletiyorum öle ama git gel yapamıyorum parmaklarım kaymıyo içimde çıkarırken çok az acıyo ne yapmalıyım şimdi[/QUOTE
canm sen dene yeneceksin kesin ben inanıyorum cesaret et bir dene bence 2 parmakta bile esnemişti benimki ama ben çok kasdığımdan zorlandım seninki çokk rahat olacak emin ol inş,,,bence artık p.. aşamasına gelmişsin aparatda mı çalşmayı düşünüyosun bence dene olmazsa birazda aparat çalşırısın ki inş gerek kalmaz
serapcım canım tebrik ederimAllah başka dert vermesin halaylar sana gelsin
bugün geç gördüm ama olsun listede hemen düzenledim seni görmek hoşuna gider diye düşündüm
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Egzersizci kızlarrr hadi bakalım mart gelinlerimizin sayıları her geçen gün artıyor , egzersizlere devam edin sizlerde çok yakında gelin olabilirsiniz bizler sizlerin yanındayız , her sorunuzu çekinmeden sorun
Ziyaretçi bayanlar lütfen sizlerde cesaretlenip büyük bir adım atın üye olun ve bizlere yazın sizlerede yardım edelim , sizlerde yenebilirsiniz , kurtulabilirsiniz bundan , inanın çok kolay , bizler yaptık sizlerde yapabilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz
kız seni dinliyorum şimdi.ikinci şarkıda çok güzel olmuş.ağzına sağlık
best canıımm çok teşekkür ederim, herşey için sağol.çok hoşuma gitti adımı o listede görmek gerçekten çooook sağol yardımların için tekrar teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. ben burası sayesinde gaza geldim ve yendim. burayı bulduysanız eğer yarısı bitmiştir vajinin inanın. melek gibi insanlar var burada kime ne sorsanız cevap veriyorlar. iyiki varsınız kızlaaarrr
sağol kuzucum yaaa teşekkür ederimmm daha güzelleri gelecek inşallahhhh
ben kaçtım iyi geceler hoş sohbetler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?