Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım, gitgel yapılmıyo zaten parmakla ama penis tam vajinamızın yapısına uygun olduğu için penisle gitgel daha kolay
bence 3 parmağı tamamen alıyosan gitgel yapmaya değil penisi almaya odaklan ve çokkk yakınsın gelin olmaya inşallahhh

canım tam olarak nasıl yendin ? hangi pozisyonda ?
anlatabilirmisin ?
bizler için en ufacık şey çok önem taşıyabiliyor...

tabi canım anlatırım. ben eşime sırtım dönük yendim. p.. s başı alabiliyordum ben geçen gün biraz daha fazlasını aldım. dün gecede hepsi oldu. çok fazla ıkındım canım, birde nefes alıp verdim sürekli. eşine sırtın dönük denemeni tavsiye ederim bana en kolay gelen bu pozisyondu. kasıldığın yerde bırakma nefes al, zaten başı girdiyse gerisi kolayca giriyor anlamıyorsun bile. hadi canım inş. yeneceksin sende. kendini bu mutluluktan mahrum etme..

aynen en ideal pozisyon eşine arkan dönükken üstte olduğun pozisyon ben de öyle yenmiştim

canım şimdi çıkmam lazım, eşime yemek hazırlıycam. bana ne istersen sorabilirsin canım seve seve cevaplarım. aklına takılan ne olursa sor olurmu. hoşçakal şimdilik.

tşk. cnm.p.. başını aldıktan sonra kendini p...se doğrumu yönlendirdin,bacakların nasıldı bu anda ? yaa kolayca nasıl oluyorya ben beceremiyorum...
inş. yenerim artık yıllarrr geldi,geçti....yaşımda ilerliyor...ömrüm böylemi geçcek...nasıl bir psikolojiymiş bu anlamadım gitti....

egzersizlerini yaptınmı canım sonuna kadar:26nu sorayım ilk..
penis başınıı aldıktan sonra penisi elinle kontrol edip, popona doğru ittirceksin ve oturucaksın iyice

hiiç olumsuz düşünme canım ben öyle bir gaza geldimki mart ayı bitmeden yapıcam bu işi dedim. hep istekli oldum hiç kötü bişey düşünmedim. canım benimde yaş oldu 32 hiçbişey için geç değil. vardır ondada bir hayır. yaptığımı anlatayım ben sana, ben kendim elimle tuttum p..si bacaklarımı iki yana açtım iyice aynı tuvalete oturur pozisyonda, eşimin bacaklarını uzatıp yattı.sırtımda ona dönüktü. yorulunca bacaklarımdan birini dizimden kırdım diğeri normal kaldı. eğerki p..s başını alıyosan gerisi inan bana çok çabuk oluyor. ilerledikçe hafif bir yanma hissettim o zmn bekledim bazende çıkardım tekrar tekrar soktum. yani toplamda 1 saati bile bulmadı canım. sende yapacaksın ben inanıyorum. ne istersen aklına ne takılırsa sor canım olurmu..

eskilerden kimse kalmamış demek ki hiç yapamam diyenler bile yenmiş, hiç umutsuz olmayın kararlı olursanız 2 günde yenenler bile oldu, düzenli egzersiz yapın, ben yeneli 1,5 yıl oldu 9 aylık oğlum var çok sık giremiyorum ara ara bakıyorum ,o kadar çok kişiydik ki çoğumuzun çocuğu oldu ya da hamile şu an, sizler de bir gün yenmiş kucağınızda bebişinizle eski derdinizi çekenler var mı diye bakacaksınız inşallah, Allah hepinizin yardımcısı olsun, yardım edeceğim bişey varsa buralardayım.

serapcım canım tebrik ederim Allah başka dert vermesin halaylar sana gelsin
bugün geç gördüm ama olsun listede hemen düzenledim seni görmek hoşuna gider diye düşündüm

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Egzersizci kızlarrr hadi bakalım mart gelinlerimizin sayıları her geçen gün artıyor , egzersizlere devam edin sizlerde çok yakında gelin olabilirsiniz bizler sizlerin yanındayız , her sorunuzu çekinmeden sorun
Ziyaretçi bayanlar lütfen sizlerde cesaretlenip büyük bir adım atın üye olun ve bizlere yazın sizlerede yardım edelim , sizlerde yenebilirsiniz , kurtulabilirsiniz bundan , inanın çok kolay , bizler yaptık sizlerde yapabilirsiniz. Hepinizi bekliyoruz

Son düzenleme:

best canıımm çok teşekkür ederim, herşey için sağol. çok hoşuma gitti adımı o listede görmek gerçekten çooook sağol yardımların için tekrar teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. ben burası sayesinde gaza geldim ve yendim. burayı bulduysanız eğer yarısı bitmiştir vajinin inanın. melek gibi insanlar var burada kime ne sorsanız cevap veriyorlar. iyiki varsınız kızlaaarrr

rica ederim canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…