- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.541
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu bu siteyi keşfedeli çok olmadı ama yazmak bu güne kısmetmiş. bende 6 aylık evliyim ve vajinusmusum(( evliligimizn ilk zamanlarında hep ertelidik bidahaki sefere diye. ama olmadı o tekrar denemelerde boşa çıktı.bu hastalık öyle bişeymiş ki derdini kimseye anlatamıyosun en yakın arkadaşına vs. ama bu sitayi buldum başarı öykülerinizi ve aşamalarınızı hemen hemen her gün takip ettim moralim o kadar düzeldi ki yanlız olmadıgımı anladım ve bende çalışmalara başladım kocamında destegiyle :)) parmak egzersizlerine başlayalı bi kaç gün oluyo bilmiyorum ben hızlı ilerliyorum galiba serçe parmak 2. bogümdayım ama çok uzun süreli durduramıyorum kendim yapıyorum ama eşimle yapamıyorum daha eşim yanımda olmayı çok istiyo ama ben daha hazır değilim galiba.
biri bişi yazsn kızlar ben yenemeyeceğimi anladm artk eşim 1cm kadar zorla girip boşalıo çocuk istiorum surf bunun için ugrasıorum dedm
cecemmmm 6cm e iyice alış o halde yahut nefes egzersizi ile içinde beklet ıkınarak rahminini onu itmesini sağa sonra bol jelle git gele alıştır sonra ilerlet aparatınıııı ....
yok kız benimde bazen soracağım şeyler oluyor mesela bazen aparatı alabiliyorum bazen alamıyorum ve 6 cm yukarısına çıkamadım bak gördünmü ama olsun belki 6 cm le yenerimmmmeş parmağıda destek veriyo tabikiii
biri bişi yazsn kızlar ben yenemeyeceğimi anladm artk eşim 1cm kadar zorla girip boşalıo çocuk istiorum surf bunun için ugrasıorum dedm
Cnmmmmm bitanecimmmmmmm birazdan eşimle deneme yapıcazs nolur bana bişeler sole hatta öle bişe deki bu gece bu iş bitsin artıkkkkk;((((
Cnmmmmm bitanecimmmmmmm birazdan eşimle deneme yapıcazs nolur bana bişeler sole hatta öle bişe deki bu gece bu iş bitsin artıkkkkk;((((
hiiç olumsuz düşünme canım ben öyle bir gaza geldimki mart ayı bitmeden yapıcam bu işi dedim. hep istekli oldum hiç kötü bişey düşünmedim. canım benimde yaş oldu 32 hiçbişey için geç değil. vardır ondada bir hayır. yaptığımı anlatayım ben sana, ben kendim elimle tuttum p..si bacaklarımı iki yana açtım iyice aynı tuvalete oturur pozisyonda, eşimin bacaklarını uzatıp yattı.sırtımda ona dönüktü. yorulunca bacaklarımdan birini dizimden kırdım diğeri normal kaldı. eğerki p..s başını alıyosan gerisi inan bana çok çabuk oluyor. ilerledikçe hafif bir yanma hissettim o zmn bekledim bazende çıkardım tekrar tekrar soktum. yani toplamda 1 saati bile bulmadı canım. sende yapacaksın ben inanıyorum. ne istersen aklına ne takılırsa sor canım olurmu..
kızlaaaarrr çoooooook mutluyumm çooooookkoldu bittiiiiiii, 10 yılın yükünü attım sırtımdan. Allahıma bin şükür olsun. hala inanamıyorum yaaaa. nolur bırakmayın egzersizleri kızlar vede inanın kendinize. inanın hiç acı yokkk hiç ama. elim ayağım heryerim titriyor. rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Egzersizlere yeni başlayanlar veya ilerleme kaydedenler bana özelden mesaj atsınlar yada buradan yazsınlar listeyi düzenleyeyim tekrar
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
eskilerden kimse kalmamış demek ki hiç yapamam diyenler bile yenmiş, hiç umutsuz olmayın kararlı olursanız 2 günde yenenler bile oldu, düzenli egzersiz yapın, ben yeneli 1,5 yıl oldu 9 aylık oğlum var çok sık giremiyorum ara ara bakıyorum ,o kadar çok kişiydik ki çoğumuzun çocuğu oldu ya da hamile şu an, sizler de bir gün yenmiş kucağınızda bebişinizle eski derdinizi çekenler var mı diye bakacaksınız inşallah, Allah hepinizin yardımcısı olsun, yardım edeceğim bişey varsa buralardayım.
Günaydın kızlar nasılsınız
Minel nasılsın canım ne yaptın stresi atabildin mi üzerinden
canım günaydın valla tam atamadım 4. dede aynı sorun oldu yinehatta yarısı anca oldu deniyorum ama tam alşamadım malesef
Canım ilk 10 deneme de bunlar normaldir. Yarısının olması senin kasmandan kaynaklanıyor. Bak böyle yaparsan iyice soğursun. Kasma ve alışmaya odaklan. Ben yeneli 25 gün falan oldu. En rahat son iki ilişkimiz oldu. Kasıklarımda baskı oluyordu ama vazgeçmedim üzerine gittim hep. Şimdi hissetmiyorum bile. Kendine alışma süreci tanı ve kendini rahat bırak. İstek ve arzu yaklaşık 1 aydan sonra başlar. O da eğer düzenli olarak ilişkiye girerseniz. Biz en zor olanı atlattık canım. Bunları kafana takıp tekrar tekrar kendini strese sokma. Herşeyi akışına bırak.
çok teşekkürler canım ya valla sizler iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum bu siteyi bulan çok şanslı keşke 1 buçuk yıl geçmeden bulsaymışım ilk aylarda ama çok şükür tabi,,,,,,canım ben hasta olcam birazda ondan gerginim sanırım,ana hergün mü deneyim haklısın ya ancak öyle atarım bu soğukluğu bakalım inş 10 dan sonra rahat olur teşekürler canım tavsiyelerin için mutlaka dikkate alıcam
slm tanısmıyoruz ama yüzündeki ifadeyi görür gibiyim allah başka dert vermesin ins. çoooook mutlu oldum senin adına darısı başıma ne olur bu kardeşinede çççççoooooook du et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?