Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnmmmmm bitanecimmmmmmm birazdan eşimle deneme yapıcazs nolur bana bişeler sole hatta öle bişe deki bu gece bu iş bitsin artıkkkkk;((((

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu bu siteyi keşfedeli çok olmadı ama yazmak bu güne kısmetmiş. bende 6 aylık evliyim ve vajinusmusum(( evliligimizn ilk zamanlarında hep ertelidik bidahaki sefere diye. ama olmadı o tekrar denemelerde boşa çıktı.bu hastalık öyle bişeymiş ki derdini kimseye anlatamıyosun en yakın arkadaşına vs. ama bu sitayi buldum başarı öykülerinizi ve aşamalarınızı hemen hemen her gün takip ettim moralim o kadar düzeldi ki yanlız olmadıgımı anladım ve bende çalışmalara başladım kocamında destegiyle :)) parmak egzersizlerine başlayalı bi kaç gün oluyo bilmiyorum ben hızlı ilerliyorum galiba serçe parmak 2. bogümdayım ama çok uzun süreli durduramıyorum kendim yapıyorum ama eşimle yapamıyorum daha eşim yanımda olmayı çok istiyo ama ben daha hazır değilim galiba.

canımm buraya yazman bile büyük bir aşama.. egzersize başlamansa çok güzel.. öncelikle sakin olmalısın.. istersen bu meseleyi iki günde de çözersin.. mesele tamamen beyinde.. zaten bu parmak egzersizi sadece oraya bir şey girebildiğini bize göstermek için yapılıyor.. bu konuda her türlü bilgiyi edin ve eşini de bilgilendir madem eşin istekli belki onunla birlikte çözersiniz..

her aşamanı buraya yaz bu seni gaza getirecektir bir de merak ettiklerini sorabilirsin..
hadi kolay gelsin güzel haberler alalım inşallah

biri bişi yazsn kızlar ben yenemeyeceğimi anladm artk eşim 1cm kadar zorla girip boşalıo çocuk istiorum surf bunun için ugrasıorum dedm

canım bu sorun çözülemeyecek bir sorun değil ki... niye bu kadar umutsuzsun.. ne yenemem diyenler yendi niye sen yapamayacaksın ki???

bence çıkar aklından bu düşünceleri.. em,n ol aynı düşünceler bende de vardı yani herkeste vardı ama yendik çok şükür günlerce ağladım ben çözemeyeceğim diye...

lütfen çıkar kafandan bu düşünceyi.. eğer fiziksel bir sıkıntı yoksa sadece psikolojiktir..

ne aşamadasın bilmiyorum egzersiz yaptın mı hiç???

cecemmmm 6cm e iyice alış o halde yahut nefes egzersizi ile içinde beklet ıkınarak rahminini onu itmesini sağa sonra bol jelle git gele alıştır sonra ilerlet aparatınıııı ....
hoş bilyonda yine de yazdım:)

biri bişi yazsn kızlar ben yenemeyeceğimi anladm artk eşim 1cm kadar zorla girip boşalıo çocuk istiorum surf bunun için ugrasıorum dedm

yenemeyeceğimi anladım deme be bacım... muhakkak yeneceksindir azcık egzersizine yoğunlaş... ne aşamadasın ne ler yapmaktasın yeni gördüm seni sanki???
inan çocuk sonuç değil elbette çocuk önemli amaaa bir çok arkdşmız burda çocuklarını bir şekilde doğurmuş halde vaji ile mücadele ettiler..yendiler...
yani ertelemeee üzerine git... olur mu bacım

Cnmmmmm bitanecimmmmmmm birazdan eşimle deneme yapıcazs nolur bana bişeler sole hatta öle bişe deki bu gece bu iş bitsin artıkkkkk;((((

gncemr bacımmm
deneme öncesinde sakin ol kasma sakınnn
beynine kodlaa rahat rahat
uff uff uf
diye cidden derin nefes ver
bol jel kullan diyeceğim ve öncesinde egzersizindeki son neredeysen o açamayı yaptıkdan sonra eşinle denemeye geçmeni öneririm ha hangi pozisyonda çalıştın tam bilemiyorum amaaa şu resimelrdeki gibi rahat yapabilirsin

canımm nefes egzersizleri ve ıkınmak çok önemli bir de nefes verirken puuff diye değil de haaaaaahhhhh diye vermek de rahatlatıyor vajiyi..
tabi yine de sen egzersizlerini nasıl yapıyorsun bilemem.. benim ki ufak bi tavsiye...

hadi güzel haberler ver bize inşallah..

slm bende aparatla çalışıyorum ama sadece 1 boğum alabildim kaç aydır çok içim fena oluyo egzersize adapte olamıyorum devamlı aklım orda yapamıyorum diye kocamla ön sevişmelerimiz harika hatta ben p....si kendim yerlestiriyorm ve başını alabiliyorum ama devamı gelmiyo ve ben aparatı kendım sokamıyorum neden bilmiyorum nasıl çalışmam gerek artık hiç bişey bilmiyorum huer sabaha kalbim çarpa çarpa uyanıyorum psikolojım çok bozuldu...

slm tanısmıyoruz ama yüzündeki ifadeyi görür gibiyim allah başka dert vermesin ins. çoooook mutlu oldum senin adına darısı başıma ne olur bu kardeşinede çççççoooooook du et.

slm 7 cm aparatla çalışıyorum daha 1 boğum alabildim.

ben ben kaldım malesefff

hep derdin seninde adını yıldızlı şekilde yazalım diye :26:

halen olmadı... ne zaman yazılcak banada o yızdızlardan

şimdiki arkadaşlar yıldız olayını bilmiyordur belki ama..

bak ben yenersem yapıcaksın tamammı

canım günaydın valla tam atamadım 4. dede aynı sorun oldu yine hatta yarısı anca oldu deniyorum ama tam alşamadım malesef

Canım ilk 10 deneme de bunlar normaldir. Yarısının olması senin kasmandan kaynaklanıyor. Bak böyle yaparsan iyice soğursun. Kasma ve alışmaya odaklan. Ben yeneli 25 gün falan oldu. En rahat son iki ilişkimiz oldu. Kasıklarımda baskı oluyordu ama vazgeçmedim üzerine gittim hep. Şimdi hissetmiyorum bile. Kendine alışma süreci tanı ve kendini rahat bırak. İstek ve arzu yaklaşık 1 aydan sonra başlar. O da eğer düzenli olarak ilişkiye girerseniz. Biz en zor olanı atlattık canım. Bunları kafana takıp tekrar tekrar kendini strese sokma. Herşeyi akışına bırak.

çok teşekkürler canım ya valla sizler iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum bu siteyi bulan çok şanslı keşke 1 buçuk yıl geçmeden bulsaymışım ilk aylarda ama çok şükür tabi,,,,,,canım ben hasta olcam birazda ondan gerginim sanırım,ana hergün mü deneyim haklısın ya ancak öyle atarım bu soğukluğu bakalım inş 10 dan sonra rahat olur teşekürler canım tavsiyelerin için mutlaka dikkate alıcam

Canım benim bu site bizler için tarif edilemeyecek derecede bir şans

Tatlım 4-5 gün her gün dene bakalım. Aradaki farkı sen de anlayacaksın

slm tanısmıyoruz ama yüzündeki ifadeyi görür gibiyim allah başka dert vermesin ins. çoooook mutlu oldum senin adına darısı başıma ne olur bu kardeşinede çççççoooooook du et.

çook teşekkür ederim canım. etmez olurmuyum dularım hep sizlerle. inş. en kısa zamanda sende çözersin bu işi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…