- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.561
slm bende aparatla çalışıyorum ama sadece 1 boğum alabildim kaç aydır çok içim fena oluyo egzersize adapte olamıyorum devamlı aklım orda yapamıyorum diye kocamla ön sevişmelerimiz harika hatta ben p....si kendim yerlestiriyorm ve başını alabiliyorum ama devamı gelmiyo ve ben aparatı kendım sokamıyorum neden bilmiyorum nasıl çalışmam gerek artık hiç bişey bilmiyorum huer sabaha kalbim çarpa çarpa uyanıyorum psikolojım çok bozuldu...
Yeni gelin nasılsın ?
sağol canım iyiyim, sen nasılsın? daha ikinciyi yapamadık, onuda yapsaydım daha iyi olacaktım :))
slm bende aparatla çalışıyorum ama sadece 1 boğum alabildim kaç aydır çok içim fena oluyo egzersize adapte olamıyorum devamlı aklım orda yapamıyorum diye kocamla ön sevişmelerimiz harika hatta ben p....si kendim yerlestiriyorm ve başını alabiliyorum ama devamı gelmiyo ve ben aparatı kendım sokamıyorum neden bilmiyorum nasıl çalışmam gerek artık hiç bişey bilmiyorum huer sabaha kalbim çarpa çarpa uyanıyorum psikolojım çok bozuldu...
kızlar bizde bu akşam üçüncü kez deyeceğiz inşallah acaba hiç egzersiz yapmadan direk denesem olur mu ki??? :26::26:
yani kaçıncıya kadar egzersiz yapayım?? öncesinde yapılan egzersizi ne zaman bırakayım???
kızlar bizde bu akşam üçüncü kez deyeceğiz inşallah acaba hiç egzersiz yapmadan direk denesem olur mu ki??? :26::26:
yani kaçıncıya kadar egzersiz yapayım?? öncesinde yapılan egzersizi ne zaman bırakayım???
İyi olalım tabii canım. Uzuuuuun yıllardan sonra bu huzuru hakettik
İkinciyi de üçüncüyü de yaparsın canım takma kafanaAma fazla ara verme mümkünse ilk hafta hergün ilişkiye girin inan daha sonra kafan çok rahat oluyor ve çabuk alışıyorsun
Canım ilk birkaç sefer ilişkiye girmeden önce istersen egzersiz yap. Böylece bedenen de beyin olarakta hazır olmuş olursun. Ne zaman ki herşey akışına göre olmaya başladı o zaman egzersizi bırakırsın sana tavsiyem budur :)
canım dene korkma.ilk nasıl rahat olduysan nasıl kasmadıysan yine öyle olmaya çalış.istersen egzersiz yap ama bu seferde egzersizle yapmaya alışırsın.bu da seni yorar.
slm siz yendiniz mi?
canım hiiç moralini bozma. yapıcam olacak de, hep olumlu şeyler düşün. bak ne güzel p..s başını alabiliyorum demişsin. yolun yarısını geçmişsin canım sen. eşine sırtın dönük dene p..si sen elinle yerleştir ama çok ıkın, takıldığın yerde nefes al ver. çokmu baskı hissettin çıkar dinlen tekrar sok. ben hep böyle yaptım. çok fazla ıkındım birde. zaten bir yerden sonra kendiliğinden kayıp gidiyor anlamıyorsun bile canım. aklına takılan ne olursa sor, her zmn cevaplarım. inş. sende bu mutluluğu yaşarsın yakında canım. dualarım sizlerle..
Slm canım evet ben 1 ay önce yendim
nasıl yendiğini biraz anlatabilir misin canım ben çok kötüyüm...
Vajiyi yenen arkadaşlarım sorum size 9 gün oldu yeneli adetim 3 gün gecikti bu normal mi?kasıklarımda belimde kasılmalar oluyor adet olucakmışım gibi ama bu farklı bir ağrı akıntımda oluyor ne diyosunuz bu duruma?Benim adetim hiç gecikmez normalde ya gününde yada 1-2 gün öncesi gelir merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?