Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hiiç moralini bozma. yapıcam olacak de, hep olumlu şeyler düşün. bak ne güzel p..s başını alabiliyorum demişsin. yolun yarısını geçmişsin canım sen. eşine sırtın dönük dene p..si sen elinle yerleştir ama çok ıkın, takıldığın yerde nefes al ver. çokmu baskı hissettin çıkar dinlen tekrar sok. ben hep böyle yaptım. çok fazla ıkındım birde. zaten bir yerden sonra kendiliğinden kayıp gidiyor anlamıyorsun bile canım. aklına takılan ne olursa sor, her zmn cevaplarım. inş. sende bu mutluluğu yaşarsın yakında canım. dualarım sizlerle..

sağol canım iyiyim, sen nasılsın? daha ikinciyi yapamadık, onuda yapsaydım daha iyi olacaktım :))

İyi olalım tabii canım. Uzuuuuun yıllardan sonra bu huzuru hakettik

İkinciyi de üçüncüyü de yaparsın canım takma kafana Ama fazla ara verme mümkünse ilk hafta hergün ilişkiye girin inan daha sonra kafan çok rahat oluyor ve çabuk alışıyorsun

Son düzenleme:

kızlar bizde bu akşam üçüncü kez deyeceğiz inşallah acaba hiç egzersiz yapmadan direk denesem olur mu ki??? :26::26:

yani kaçıncıya kadar egzersiz yapayım?? öncesinde yapılan egzersizi ne zaman bırakayım???

Canım ilk birkaç sefer ilişkiye girmeden önce istersen egzersiz yap. Böylece bedenen de beyin olarakta hazır olmuş olursun. Ne zaman ki herşey akışına göre olmaya başladı o zaman egzersizi bırakırsın sana tavsiyem budur :)

canım dene korkma.ilk nasıl rahat olduysan nasıl kasmadıysan yine öyle olmaya çalış.istersen egzersiz yap ama bu seferde egzersizle yapmaya alışırsın.bu da seni yorar.

evet canım çok haklısın hakettik tabi.. deneme yapamıyorum çünkü eşim rahatsız, yendiğim günde iyi değildi ama ben çok üstüne gittim vede oldu :)) adamı hasta hasta zorladım, olmaz yapıcaz diye inş. kocişim biraz düzelirde ikinciyi yaparız. korkum kalmadı çok şükür, ama alışmam lazım.

merhaba canlarım, nasılsınız bugün besteyle buluşcaz saat 3 gibi hava kapalı istanbulda ama olsun
egzersizciler nasılsınız bakalım, var mı sorunuz veya bi derdiniz bakalım

canım dene korkma.ilk nasıl rahat olduysan nasıl kasmadıysan yine öyle olmaya çalış.istersen egzersiz yap ama bu seferde egzersizle yapmaya alışırsın.bu da seni yorar.

teşekkürler kızlar.. akşama deneyelim diyoruz ben yine öncesinde egzersizimi yapayım da inşallah olur... yine gelişmeleri yazarım..

çok teşekkür ederim canım böyle rahatlıyorum gerçekten biraz önce egzersiz yaptım 1 saat çalıştım ama banamısın demedi çok azmı çalışıyorum sen günde kaç kere çalışıyordun ve ilk denemende aparatı sokabildın mı. nefes alıp veriyorum ıkınıyorum ama sanki bişey orayı kapatıyo çok mu cesaretsizim ben ya bacaklarımı kontrol altına alamıyorum değdiği anda kapatıyorum bacağımı sen nasıl çalıştın ne olur ayrıntılı bir şekilde yazarsan çok mutlu olurum...

nasıl yendiğini biraz anlatabilir misin canım ben çok kötüyüm...

Tabii canım anlatırım

Anladığım kadarıyla sen engzersizlere yeni başlıyorsun. Kayganlaştırıcı jel aldıysan eğer çalışmalara hemen başla. İstersen ilk önce kulak çöpünü pamukla sar ve jelatin geçirip prezervatifleyip bolca jeli sürdükten sonra vajinayla temaslara başla. Çok sakin ol canım. Bacaklarını uzat ve aç televizyonu ya da müziği kendine rahat bi ortam hazırla. Hiç heyecan yapma. İlk etapta derin nefes al kulak çöpünü sokmaya çalış. Kendini saın kasma. Korkacak hiçbrişey yok.

Vajiyi yenen arkadaşlarım sorum size 9 gün oldu yeneli adetim 3 gün gecikti bu normal mi?kasıklarımda belimde kasılmalar oluyor adet olucakmışım gibi ama bu farklı bir ağrı akıntımda oluyor ne diyosunuz bu duruma?Benim adetim hiç gecikmez normalde ya gününde yada 1-2 gün öncesi gelir merak ediyorum..

Canım strese bağlı olarakta gecikme yaşayabilirsin. İstersen 2-3 gün daha bekle ve testi öyle yap. Senin yendiğin dönemlerde hamilelik düşük bir ihtimal gibi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…