Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında yeni başlıyorum sayılmaz 1 ay önce doktora gittm ve aparatla tedavi verdi başımdan aşğı kaynar sular döküldü görünce akşamları eşimle çalıştık hep kasmam oluyordu ama birazda olsa alışmıştım sonra tekrar randevu aldık 2.aparata geçeceğmi sanıyordum ama doktor benim nasıl çalıştığımı görmek istedi ben yapamadım çünkü kendim hiç çalışmamıştım hep eşimle çalıştım malesef doktordan moralim çok bozuk çıktım kendin alışmaya çalış diyo o yüzden yeni başladım sayılır.

Başından kaynar sular dökülecek bir şey yok canım Hepimiz ya aparatla ya da sadece parmakla yenebildik. Önce aynayı al eline ve vajini incele. Daha sonra dediğim gibi kulak çöpüyle egzersizlerine başla. Başla da neler yaptığını buraya yaz canım :)

Karamsarlık yok :18:

Hadi canım biryerden başla artık Ne kadar ertelersen o kadar zorlaşır bu iş Bak ben 7,5 seneden sonra yendim. Bu siteden haberim olsaydı daha önce yenerdim. Önce güzel bir duş al ve başla egzersizlere

haklısın canım ya çok teşek.ederim tamam yazarım bugün 1 saat çalıştım aparatla ama 1 boğum alabildim sence azmı çalışıyorum sen günde kaç saat çlışıyordun...

haklısın canım ya çok teşek.ederim tamam yazarım bugün 1 saat çalıştım aparatla ama 1 boğum alabildim sence azmı çalışıyorum sen günde kaç saat çlışıyordun...

Canım bak çok güzel bir boğum alabliyormuşsun Şimdi birinci boğumu geçince derin bir nefes al ve nefesi verirken ittir aparatı. Yön popoya doğru unutma. Bol jel sürersen kendiliğinden kayar gider. Sakin ol tamam mı Bugün bu ilk aparatın 2.boğumunu da hallet canım Güzel haberlerini bekliyorum.

Ben akşamları yarımsaat falan çalıştım canım. 6 gün de yendim. Sen de yaparsın yeter ki ümitsizliğe kapılma.

tamam canım inş.bende kısa sürede yenerim bana vakit ayırdığın için ve yakınlığın için çok teşekkür ederim.

tamam canım inş.bende kısa sürede yenerim bana vakit ayırdığın için ve yakınlığın için çok teşekkür ederim.

Egzersizlerine devam edersen canım senin de çok yakında halayını çekeriz burda

Yarın sabah neler yaptığını okumak istiyorum tamam mı canım Unutma bugünkü ödevin ilk aparatı 2.boğuma geçirmek. Zorlandığın yerde ıkın çok faydası olur

Canım nasılsın Keyifler nasıl

Şu Martın bereketinden sen de nasiplen be tatlım hadi Güzel haberlerini bekliyorum inan hep aklımdasın

İyiyim canım benim sağol sen nasılsın keyifler nasıl ? İnşallah bende azimliyim bu aralar birşeyler olsun artık dediğin gibi mart ayı çıkmadan olur inşallah

canım ben toplasan 5-6 kez egzersiz yaptım. tam başladım egzersize araya reglim girdi. onun peşinden vaji geniş oluyor dediler daha çok gaza geldim, devam ettim yine. bnm aparatım 7 cm. kadardı canım. ben öyle saatlerce çalıştım diyemem. 15-20 dk. günde. tabi ne kdr çok yapabilirsen o kdr iyi olur. burnumdan nefes alarak aparatı yerleştiriyodum, nefesimi verirkende ittiriyodum. ben bacaklarımı iki yana açıp oturarak yaptım egzersizlerimi. birde hergün kegel çalıştım sayfanın en başında ayrıntılı olarak yazıyor. onunda etkisi büyük oldu.

yani bende aparat yok şart mı ve nerden alcaz??:)))

canım ben mesela kaleme pamuk sarıp öyle bir aparat yapmıştım kendime. kulak çubuklarından yapan var ve beyaz bakkal mumu var ona peçete yada pamuk sararak yapabilirsin. sardıktan sonra streç filmlede kaplarsın. ben aparatıma pre...tif geçirip yapıyodum. hem hijyenik hemde rahat oluyordu. parmak çalışıyosan onlada devam edebilirsin.

oturarak rahat oluyor mu çünkü bende yatarak çok zorlanıyorum bide öyle deneyeceğim peki çanım ne kadar zamanda yendin.

oturarak rahat oluyor mu çünkü bende yatarak çok zorlanıyorum bide öyle deneyeceğim peki çanım ne kadar zamanda yendin.

canım bende yatarak rahat olamadım, hiç yapamadım yatarak. herkese göre değişiyor işte. hep oturarak yaptım egzersizi. bana öyle daha kolay geldi. yeri geldi bi bacağımı kırdım diğerini uzattım. bazen tuvalete oturur gibi yaptım. şekilden şekile girdim valla 5-6 günde yendim bende canım. ama anladım ki en önemlisi inanmakmış ve pes etmemekmiş. kendine güven hep yapıcam de, azimli ol canım olurmu. Allah kolaylık versin ve yenmeni nasip etsin yakında inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…