- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.581
Tabii canım anlatırım
Anladığım kadarıyla sen engzersizlere yeni başlıyorsun. Kayganlaştırıcı jel aldıysan eğer çalışmalara hemen başla. İstersen ilk önce kulak çöpünü pamukla sar ve jelatin geçirip prezervatifleyip bolca jeli sürdükten sonra vajinayla temaslara başla. Çok sakin ol canım. Bacaklarını uzat ve aç televizyonu ya da müziği kendine rahat bi ortam hazırla. Hiç heyecan yapma. İlk etapta derin nefes al kulak çöpünü sokmaya çalış. Kendini saın kasma. Korkacak hiçbrişey yok.
aslında yeni başlıyorum sayılmaz 1 ay önce doktora gittm ve aparatla tedavi verdi başımdan aşğı kaynar sular döküldü görünce akşamları eşimle çalıştık hep kasmam oluyordu ama birazda olsa alışmıştım sonra tekrar randevu aldık 2.aparata geçeceğmi sanıyordum ama doktor benim nasıl çalıştığımı görmek istedi ben yapamadım çünkü kendim hiç çalışmamıştım hep eşimle çalıştım malesef doktordan moralim çok bozuk çıktım kendin alışmaya çalış diyo o yüzden yeni başladım sayılır.
merhaba kızlar, nasılsınız özledim hepinizivar mı güzel haberler ?
güzel haber vermek şu an okadar uzak geliyorki bana benimde şurda halaylarım çekilse keşke birinin yendiğini ne zaman okusam mutluluktan ağlıyorum karışık duygular yaşıyorum ama şu iş bi olsun kına gecesi yapcammmmmmmmmmmmmmmmmm.
Başından kaynar sular dökülecek bir şey yok canımHepimiz ya aparatla ya da sadece parmakla yenebildik. Önce aynayı al eline ve vajini incele. Daha sonra dediğim gibi kulak çöpüyle egzersizlerine başla. Başla da neler yaptığını buraya yaz canım :)
haklısın canım ya çok teşek.ederim tamam yazarım bugün 1 saat çalıştım aparatla ama 1 boğum alabildim sence azmı çalışıyorum sen günde kaç saat çlışıyordun...
Canım bak çok güzel bir boğum alabliyormuşsunŞimdi birinci boğumu geçince derin bir nefes al ve nefesi verirken ittir aparatı. Yön popoya doğru unutma. Bol jel sürersen kendiliğinden kayar gider. Sakin ol tamam mı Bugün bu ilk aparatın 2.boğumunu da hallet canım Güzel haberlerini bekliyorum.
Ben akşamları yarımsaat falan çalıştım canım. 6 gün de yendim. Sen de yaparsın yeter ki ümitsizliğe kapılma.
tamam canım inş.bende kısa sürede yenerim bana vakit ayırdığın için ve yakınlığın için çok teşekkür ederim.
Canım nasılsınKeyifler nasıl
Şu Martın bereketinden sen de nasiplen be tatlım hadiGüzel haberlerini bekliyorum inan hep aklımdasın
Egzersizlerine devam edersen canım senin de çok yakında halayını çekeriz burda
Yarın sabah neler yaptığını okumak istiyorum tamam mı canımUnutma bugünkü ödevin ilk aparatı 2.boğuma geçirmek. Zorlandığın yerde ıkın çok faydası olur
tamam canım şimdi başlıyorum hatta :)
çok teşekkür ederim canım böyle rahatlıyorum gerçekten biraz önce egzersiz yaptım 1 saat çalıştım ama banamısın demedi çok azmı çalışıyorum sen günde kaç kere çalışıyordun ve ilk denemende aparatı sokabildın mı. nefes alıp veriyorum ıkınıyorum ama sanki bişey orayı kapatıyo çok mu cesaretsizim ben ya bacaklarımı kontrol altına alamıyorum değdiği anda kapatıyorum bacağımı sen nasıl çalıştın ne olur ayrıntılı bir şekilde yazarsan çok mutlu olurum...
İyiyim canım benim sağol sen nasılsın keyifler nasıl ? İnşallah bende azimliyim bu aralar birşeyler olsun artık dediğin gibi mart ayı çıkmadan olur inşallah
yani bende aparat yok şart mı ve nerden alcaz??:)))
canım ben toplasan 5-6 kez egzersiz yaptım. tam başladım egzersize araya reglim girdi. onun peşinden vaji geniş oluyor dediler daha çok gaza geldim, devam ettim yine. bnm aparatım 7 cm. kadardı canım. ben öyle saatlerce çalıştım diyemem. 15-20 dk. günde. tabi ne kdr çok yapabilirsen o kdr iyi olur. burnumdan nefes alarak aparatı yerleştiriyodum, nefesimi verirkende ittiriyodum. ben bacaklarımı iki yana açıp oturarak yaptım egzersizlerimi. birde hergün kegel çalıştım sayfanın en başında ayrıntılı olarak yazıyor. onunda etkisi büyük oldu.
Ben de heyecanlandım şimdiSaat 18:00 e kadar haberlerini bekliyorum tamam mı
oturarak rahat oluyor mu çünkü bende yatarak çok zorlanıyorum bide öyle deneyeceğim peki çanım ne kadar zamanda yendin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?