Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım çok sağol ben egzersiz yapmaya gidiyorum dua et:)

selamlar kızlarrrr nasılsınız?
ne var ne yok?şimdiden çok iyi hafta sonları geçirmenizi diliyorum....
egzersize ağırlık verin bereketli bir hafta sonu olsun sevgili bacılarım....
güzel haberlerle buluşurz halaylar çekeriz inşlh.... görüşürüzzz

tamam canım benim net.vın ve gb.bitmek üzere haber veremezsem bugun sakın kızma:)ama en yakın zamanda güzel haberi vericem inş.benim için şu andaki en güzel haber aparatın 2.boğumunu sokmak olur tabi.

Tamam canım sen yeter ki bugünkü ödevini yap Halaya mendilimi hazırlıyorum haberin olsun

Canım nasılsın Keyifler nasıl

Şu Martın bereketinden sen de nasiplen be tatlım hadi Güzel haberlerini bekliyorum inan hep aklımdasın

Ben Leyla gibi geziyorum tatlım

Sen yolun sonundasın azcık daha zorlasan kendini bu iş bu gece bile biter

Hakettin kendini ödüllendir Leylada ol Mecnunda her şey yakışır arkadaşım size azim ve iradeyle çözüme ulaştınız darısı bizlere inşallah. Bu gece misafir var olmaz ama sonraki gün kimse olmaz ise deneme yapıcam inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün

Haftasonu bereketli olur inş Dualarım sizlerle canım

inşaallah bu haftasonu sende gelin olursun delikıss, canı gönülden diliyorum bunu. rabbim yüzünü güldürür inş. kurtulursun sende arkadaşım.

Selam cnm biz iyiyiz şükür senin keyifler nasıl fazla takılamıyorsun bu aralar egzersizler tüm hızıyla devam inşallah güzel haberler veririz en kısa zamanda sanada iyi hafta sonları cnm

Selam cnm biz iyiyiz şükür senin keyifler nasıl fazla takılamıyorsun bu aralar egzersizler tüm hızıyla devam inşallah güzel haberler veririz en kısa zamanda sanada iyi hafta sonları cnm
benimde buna da şükür inişli çıkışlı yaşam akıp gidiyorr ne olsun...

evet senin takipçinimmmm vallaaaaa inşallah en yakın zamanda yeneceksindir.... inşallah
hani bir ara birbirinize günler veryordunuz yaaa şu zamana dek yenemessem konuşcaz ayrılcaz falan diyeeee en önemlisi öyle keskin zamanlar koyma ama gizil bir hedefin olsun diye yazmak istedim yazamadım ozaman şimdi sanırım daha iyisiniz....
inşlh hallolucaktırrr egzersize devammmmm olucaktırrrr

Ya benim dengesiz kocam arada kafası atınca zaman veriyor oldu oldu olmadı bitsin diye o zamanda hem moral olmuyor hem stres oluyor insan daha çok , ama şu an daha iyiyiz şükür dediğin gibi inişli çıkışlı geçiyor eee sabırda bir yere kadar ne yapsın garibim :78::78::78: egzersiz iyi gidiyor her akşam eve gidince 1 saatten fazla uğraşıyorum 8 cm bir kaç kez deneyip 10 cm olanınla daha uzun uğraşıyorum ilk girişindi ıkınarak baya zorlanarak yavaş yavaş ittiriyorum ztn bir kere girip çıkında rahat bir şekilde ittiriyorum çıkarıyorum
içimde bekletiyorum hatta dün dizlerimin üstünde durup yönünü daha iyi anlamaya çalıştımki p.. denemesinde kolay olsun die çok daha rahat gel git yaptım bakalım geriside gelir inşallah dün aslında deneme yapmak istiyorum ama benimki naz yaptı yorgunmuş bende bişey demedim çok istekli olup yapamazsam sıkıntı olmasın die inşallah olduktan sonra peşinden koşturmaz beni 14 yılda o beni bekletmez

hadi bakalımmm bacımmm inşallah en yakın zamanda olurrr da sende rahatlarsın bacım.... 14 yıl dile kolayyyy allahım yardım edeeee....
bu ara da ben 3 kez boşanma davası açtım bu vaji sürecindeeee ama gerçekten sevgi varki bu vaji durumu olyor zaten inann
ve derken boşanmadım ayaktayız
yendik
hatta son davama göre 8 nisanda adliyede olcaz şimdi gülyoz bu durumaaa
inan daha fazla kavga ederdik
yendik bişeler oldu
hoş bizim adam çok sorunlu amaaaa
ben daha rahatım şimdi
allahım herkese yaşatsın bu rahatlığı....

8cm ve anlattığın yön ıkınmalar nefes durumalrı konsantren harikaaa
hız ver egzersizine ve kesin emin olunca denemeye geçiver eşle
olmassada ilk zamanalr üzerinde çok takılmadan dene dene deneeee
:)
ben tam 1 yıl egzersizle uğraştım düşünnnn
amaaa şükür yendim
herkes yensinnn
başta sen tabi ama herkesssss yensinnn inşlh
iyi hafta sonları

selam canım.benden iyilik güzellik canım.sen nasılsın?

Canım strese bağlı olarakta gecikme yaşayabilirsin. İstersen 2-3 gün daha bekle ve testi öyle yap. Senin yendiğin dönemlerde hamilelik düşük bir ihtimal gibi çünkü

Tamam cnm hastalandım:)buraya yazdım lavoboya gittim gelmiş:)Rahatladım aslında gecikicekti hem zaman kaybedicektim hem de umutlanıcaktım bu ay düzenli çalışma yaparız inşallah bir sorun çıkmaz hamile kalırım.sen ne kadar oldu yeneli?bebek düşünmüyormusunuz?

selam canım.benden iyilik güzellik canım.sen nasılsın?
oy oy oy minacımmmm ya yeniden kış geldi üşüyom ne olsun seni sormalııı neler yapıyon

teşekkür ederim canım..iyiyim çok şükür..
eşimin yokluğu var,özlüyorum....

sende ne var,ne yok ?
heyy bacımm nerelerdeydi eşin...
bir bacımız vardı eşi nakliye kamyon işi yapyordu benim koca gibide takıntılıydı o sen miydin yahuuuu??

egzersizlerinde ne aşamadasın bakalım

yok tatlım o ben değilim.eşim iş için fuara gitti istanbula dün akşam.. işte yokluğunu hissettiriyor özlüyorum kocacığımı...:26:

egzersizlerim çok iyi....

yok tatlım o ben değilim.eşim iş için fuara gitti istanbula dün akşam.. işte yokluğunu hissettiriyor özlüyorum kocacığımı...:26:

egzersizlerim çok iyi....
iyi maşallah bacımmmm
özlemen harikaaaa
egzersizlerinin iyi gitmeside harikaaaa
allah muhabbetinizi vajisizce artırsın emiiiiiiiiiii

az önceki mesajını okuduğumda hamile heralde diye düşünmüştüm...ne çabuk maşallah diyordum..
inş. önümüzdeki günlerde gelir o mucize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…