- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.601
canım bende yatarak rahat olamadım, hiç yapamadım yatarak. herkese göre değişiyor işte. hep oturarak yaptım egzersizi. bana öyle daha kolay geldi. yeri geldi bi bacağımı kırdım diğerini uzattım. bazen tuvalete oturur gibi yaptım. şekilden şekile girdim valla5-6 günde yendim bende canım. ama anladım ki en önemlisi inanmakmış ve pes etmemekmiş. kendine güven hep yapıcam de, azimli ol canım olurmu. Allah kolaylık versin ve yenmeni nasip etsin yakında inş.
tamam canım benim net.vın ve gb.bitmek üzere haber veremezsem bugun sakın kızma:)ama en yakın zamanda güzel haberi vericem inş.benim için şu andaki en güzel haber aparatın 2.boğumunu sokmak olur tabi.
Canım nasılsınKeyifler nasıl
Şu Martın bereketinden sen de nasiplen be tatlım hadiGüzel haberlerini bekliyorum inan hep aklımdasın
Ben Leyla gibi geziyorum tatlım
Sen yolun sonundasın azcık daha zorlasan kendini bu iş bu gece bile biter
amin canım çok sağol ben egzersiz yapmaya gidiyorum dua et:)
Hakettin kendini ödüllendir Leylada ol Mecnundaher şey yakışır arkadaşım size azim ve iradeyle çözüme ulaştınız darısı bizlere inşallah. Bu gece misafir var olmaz ama sonraki gün kimse olmaz ise deneme yapıcam inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün
Hakettin kendini ödüllendir Leylada ol Mecnundaher şey yakışır arkadaşım size azim ve iradeyle çözüme ulaştınız darısı bizlere inşallah. Bu gece misafir var olmaz ama sonraki gün kimse olmaz ise deneme yapıcam inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün
selamlar kızlarrrr nasılsınız?
ne var ne yok?şimdiden çok iyi hafta sonları geçirmenizi diliyorum....
egzersize ağırlık verin bereketli bir hafta sonu olsun sevgili bacılarım....
güzel haberlerle buluşurz halaylar çekeriz inşlh.... görüşürüzzz
inşaallah bu haftasonu sende gelin olursun delikıss, canı gönülden diliyorum bunu. rabbim yüzünü güldürür inş. kurtulursun sende arkadaşım.
Haftasonu bereketli olur inşDualarım sizlerle canım
benimde buna da şükür inişli çıkışlı yaşam akıp gidiyorr ne olsun...Selam cnm biz iyiyiz şükür senin keyifler nasıl fazla takılamıyorsun bu aralaregzersizler tüm hızıyla devam inşallah güzel haberler veririz en kısa zamanda sanada iyi hafta sonları cnm
benimde buna da şükür inişli çıkışlı yaşam akıp gidiyorr ne olsun...
evet senin takipçinimmmm vallaaaaa inşallah en yakın zamanda yeneceksindir.... inşallah
hani bir ara birbirinize günler veryordunuz yaaa şu zamana dek yenemessem konuşcaz ayrılcaz falan diyeeee en önemlisi öyle keskin zamanlar koyma ama gizil bir hedefin olsun diye yazmak istedim yazamadım ozaman şimdi sanırım daha iyisiniz....
inşlh hallolucaktırrregzersize devammmmm olucaktırrrr
hadi bakalımmm bacımmm inşallah en yakın zamanda olurrr da sende rahatlarsın bacım.... 14 yıl dile kolayyyy allahım yardım edeeee....Ya benim dengesiz kocamarada kafası atınca zaman veriyor oldu oldu olmadı bitsin diye o zamanda hem moral olmuyor hem stres oluyor insan daha çok , ama şu an daha iyiyiz şükür dediğin gibi inişli çıkışlı geçiyor eee sabırda bir yere kadar ne yapsın garibim :78::78::78: egzersiz iyi gidiyor her akşam eve gidince 1 saatten fazla uğraşıyorum 8 cm bir kaç kez deneyip 10 cm olanınla daha uzun uğraşıyorum ilk girişindi ıkınarak baya zorlanarak yavaş yavaş ittiriyorum ztn bir kere girip çıkında rahat bir şekilde ittiriyorum çıkarıyorum
içimde bekletiyorum hatta dün dizlerimin üstünde durup yönünü daha iyi anlamaya çalıştımki p.. denemesinde kolay olsun die çok daha rahat gel git yaptım bakalım geriside gelir inşallah dün aslında deneme yapmak istiyorum ama benimki naz yaptı yorgunmuş bende bişey demedim çok istekli olup yapamazsam sıkıntı olmasın dieinşallah olduktan sonra peşinden koşturmaz beni 14 yılda o beni bekletmez
selamlar kızlarrrr nasılsınız?
ne var ne yok?şimdiden çok iyi hafta sonları geçirmenizi diliyorum....
egzersize ağırlık verin bereketli bir hafta sonu olsun sevgili bacılarım....
güzel haberlerle buluşurz halaylar çekeriz inşlh.... görüşürüzzz
Canım sen nasılsın senin keyfin nasıl ?
Canım strese bağlı olarakta gecikme yaşayabilirsin. İstersen 2-3 gün daha bekle ve testi öyle yap. Senin yendiğin dönemlerde hamilelik düşük bir ihtimal gibi çünkü
oy oy oy minacımmmm ya yeniden kış geldi üşüyom ne olsun seni sormalııı neler yapıyonselam canım.benden iyilik güzellik canım.sen nasılsın?
heyy bacımm nerelerdeydi eşin...teşekkür ederim canım..iyiyim çok şükür..
eşimin yokluğu var,özlüyorum....
sende ne var,ne yok ?
oy oy oy minacımmmm ya yeniden kış geldi üşüyom ne olsun seni sormalııı neler yapıyon
heyy bacımm nerelerdeydi eşin...
bir bacımız vardı eşi nakliye kamyon işi yapyordu benim koca gibide takıntılıydı o sen miydin yahuuuu??
egzersizlerinde ne aşamadasın bakalım
iyi maşallah bacımmmmyok tatlım o ben değilim.eşim iş için fuara gitti istanbula dün akşam.. işte yokluğunu hissettiriyor özlüyorum kocacığımı...:26:
egzersizlerim çok iyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?