- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.621
oy oy oy minacımmmm ya yeniden kış geldi üşüyom ne olsun seni sormalııı neler yapıyon
bende üşüyorum canım bi gün bi günü tutmuyo valla.kitap okuyorum kocam gelene kadar.bu arada diğer mesnevi topiğine yazdım bi bakarsan canım?
bakıyorum bacımmmmmmmmoy oy oy minacımmmm ya yeniden kış geldi üşüyom ne olsun seni sormalııı neler yapıyon
bende üşüyorum canım bi gün bi günü tutmuyo valla.kitap okuyorum kocam gelene kadar.bu arada diğer mesnevi topiğine yazdım bi bakarsan canım?evet egzersiz sonrası kitapa sardım bende eski günlerdeki gibi
iyi maşallah bacımmmm
özlemen harikaaaa
egzersizlerinin iyi gitmeside harikaaaa
allah muhabbetinizi vajisizce artırsın emiiiiiiiiiii
Tamam canım sen yeter ki bugünkü ödevini yapHalaya mendilimi hazırlıyorum haberin olsun
hadi bakalımmm bacımmm inşallah en yakın zamanda olurrr da sende rahatlarsın bacım.... 14 yıl dile kolayyyy allahım yardım edeeee....
bu ara da ben 3 kez boşanma davası açtım bu vaji sürecindeeee ama gerçekten sevgi varki bu vaji durumu olyor zateninann
ve derken boşanmadım ayaktayız
yendik
hatta son davama göre 8 nisanda adliyede olcaz şimdi gülyoz bu durumaaa
inan daha fazla kavga ederdik
yendik bişeler oldu
hoş bizim adam çok sorunlu amaaaa
ben daha rahatım şimdi
allahım herkese yaşatsın bu rahatlığı....
8cm ve anlattığın yön ıkınmalar nefes durumalrı konsantren harikaaa
hız ver egzersizine ve kesin emin olunca denemeye geçiver eşle
olmassada ilk zamanalr üzerinde çok takılmadan dene dene deneeee
:)
ben tam 1 yıl egzersizle uğraştım düşünnnn
amaaa şükür yendim
herkes yensinnn
başta sen tabi ama herkesssss yensinnn inşlh
iyi hafta sonları
teşekkür ederim canım..iyiyim çok şükür..
eşimin yokluğu var,özlüyorum....
sende ne var,ne yok ?
bakıyorum bacımmmmmmmmevet egzersiz sonrası kitapa sardım bende eski günlerdeki gibi
Bende Grinin Elli Tonu - E. L. James okuyorum tavsiye ederim sizedeuzun zamandır bende kitaplardan uzak kalmıştım durumumu bilen bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım hatta yakında filmi vizyona giriyor ...
Aman canım Allah daim etsinevet topiği takip ediyorum biraz kıskanç bir eş sanırım dediğim gibi yapıcam tatlım inşallah bizlerde en kısa zamanda gelin olur evliliğimizin tadını çıkartırız doya doya daha fazla geç olmadan uğraşmadan bir yerlere varılmıyor sanırım sanada iyi haftalar cnm Allah gönlüne göre versin
İyiyim bende cnm sağol Allah kavuştursun o yokken daha fazla çalış egzersizlere o gelincede hazır ol inşallah Rabbimin yardımıyla kurtul kurtulalım en yakın zamanda....
az önceki mesajını okuduğumda hamile heralde diye düşünmüştüm...ne çabuk maşallah diyordum..
inş. önümüzdeki günlerde gelir o mucize....
Bende Grinin Elli Tonu - E. L. James okuyorum tavsiye ederim sizedeuzun zamandır bende kitaplardan uzak kalmıştım durumumu bilen bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım hatta yakında filmi vizyona giriyor ...
Güzel kitap seçimi cnm umarım gaza gelir bir an önce yenersin insanın iştahını kabartıyor o kitap:)ben 3 serisini de okudum o kitabın gri tonlaması devamını da tavsiye ederim..Vajiyi yenmeden önce okumuştum insan bir tuhaf oluyor isteği artıyor
bakıyorum bacımmmmmmmmevet egzersiz sonrası kitapa sardım bende eski günlerdeki gibi
oy oy oyyy takıntılı bir eşşş....
allah evlere vermesin bunu ya neyseee başa gelen çekilirne edelim
görüşürüzzzz
DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM HATUNLAR...
Derdi veren Rabbim dermanınıda sabrınıda verirmiş ne diyim cnmGörüşürüz hayatım Evet egzersizler tam hız devam kızlar hep beraber hadi yılmak yok o bizi yenmesin biz onu yenelim
Güzel kitap seçimi cnm umarım gaza gelir bir an önce yenersin insanın iştahını kabartıyor o kitap:)ben 3 serisini de okudum o kitabın gri tonlaması devamını da tavsiye ederim..Vajiyi yenmeden önce okumuştum insan bir tuhaf oluyor isteği artıyor
Evet çok etkileyici Erotikyarısından çoğunu okudum bitince sonra diğerlerinede geçerim kısmet olursa tabii bu aralar kitaba bakmıyorum açıkçası aslında dur ya egzersiz yaparken okumaya devam edeyim ben belki istek gelir falan
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuDerdi veren Rabbim dermanınıda sabrınıda verirmiş ne diyim cnmGörüşürüz hayatım Evet egzersizler tam hız devam kızlar hep beraber hadi yılmak yok o bizi yenmesin biz onu yenelim
HARİKASIN
iyi okumalar canım.kitapla ilgili herşeyi http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/599696-butun-kizlar-toplandik-okumaya-basladik.html bu topicde paylaşabilirsin.liste yapılıyor hatta gökçe takip ediyor.bekleriz senide
canım 2. boğumu zorda olsa soktum içinde beklettim:)ama bidaha denedim olmadı moralimi bozmayacağım heralde çalışa çalışa olucak.halayın başını sen çek ama olurmu:)
canım başarmak üzeresin pes etme lütfen.yarısını almışsın ne güzel devamı için hiç korkma yum gözlerini besmele çek rahatla ve bitir.hadi kolay gelsin sana.haberlerini bekliyoruz.
güzel haber vermek şu an okadar uzak geliyorki bana benimde şurda halaylarım çekilse keşke birinin yendiğini ne zaman okusam mutluluktan ağlıyorum karışık duygular yaşıyorum ama şu iş bi olsun kına gecesi yapcammmmmmmmmmmmmmmmmm.
Tamam canım sen yeter ki bugünkü ödevini yapHalaya mendilimi hazırlıyorum haberin olsun
pes etmicem allahın izniyle :)hemen eşimi aradım onada hbr verdim çok sevndi ya aşkım benim o kdar sabırla bekliyo ki ne olur duanızı eksik etmeyin bende bitireyim bu işi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?