Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aman canım Allah daim etsin evet topiği takip ediyorum biraz kıskanç bir eş sanırım dediğim gibi yapıcam tatlım inşallah bizlerde en kısa zamanda gelin olur evliliğimizin tadını çıkartırız doya doya daha fazla geç olmadan uğraşmadan bir yerlere varılmıyor sanırım sanada iyi haftalar cnm Allah gönlüne göre versin

teşekkür ederim canım..iyiyim çok şükür..
eşimin yokluğu var,özlüyorum....

sende ne var,ne yok ?

İyiyim bende cnm sağol Allah kavuştursun o yokken daha fazla çalış egzersizlere o gelincede hazır ol inşallah Rabbimin yardımıyla kurtul kurtulalım en yakın zamanda....

Son düzenleme:
oy oy oyyy takıntılı bir eşşş....

allah evlere vermesin bunu ya neyseee başa gelen çekilir ne edelim

görüşürüzzzz

DURMAK YOK EGZERSİZE DEVAM HATUNLAR...

az önceki mesajını okuduğumda hamile heralde diye düşünmüştüm...ne çabuk maşallah diyordum..
inş. önümüzdeki günlerde gelir o mucize....

hastalandım cnm ya bende bir an o hisse kapıldım olması imkansız gibi birşeydi ama heyecanlanıyorsun yinede..Amin inşallah sağol cnm sende bir an önce yenersin inşallah allah kuvvet versin..

canım ilişkide kasılmaların devam ediyormu ?

her denemede tedirginliğin varmı ?

ahh bide bizler aşsak şu sorunu ....

canım 2. boğumu zorda olsa soktum içinde beklettim:)ama bidaha denedim olmadı moralimi bozmayacağım heralde çalışa çalışa olucak.halayın başını sen çek ama olurmu:)

canım başarmak üzeresin pes etme lütfen.yarısını almışsın ne güzel devamı için hiç korkma yum gözlerini besmele çek rahatla ve bitir.hadi kolay gelsin sana.haberlerini bekliyoruz.

canım başarmak üzeresin pes etme lütfen.yarısını almışsın ne güzel devamı için hiç korkma yum gözlerini besmele çek rahatla ve bitir.hadi kolay gelsin sana.haberlerini bekliyoruz.

pes etmicem allahın izniyle :)hemen eşimi aradım onada hbr verdim çok sevndi ya aşkım benim o kdar sabırla bekliyo ki ne olur duanızı eksik etmeyin bende bitireyim bu işi artık.

aydaduacım, o günlerde gelecek inşallah.. ben de bi kurtulayım kurban kesicem demiştim, dediğimi yaptım şükürler olsun. sen yeter ki rahat ol, serbest bırak kendini, çok acı veren bir şey olsaydı kimse yapamazdı. egzersizlerini ihmal etme, erteleme. inşallah kına gecesini de yaparsın, halayını çeker sevincini de paylaşırız canım

öncelkle herkese meraba.arkadaşımın tavsiyesiyle burada takılmaya başladım iyi ki de başalamışım yaklaşık uç dört ay önce uye oldum yazılanları sayfa atlamadan takp ettim.evet arkadaşlar 9 aylık evliyim neler yaşadığımı bir allah bir ben birde aynı dertten muzdarip olduğum bir arkadaşım biliyor. 2 gun itibariyle bende yapmış bulunuyorum :)ve bu muymuş diyrum gerçekten geceleri beni ağlatan uykusuz bırakan her tartışmanın sonunu buraya getren bu olay mıymış. lutfen egzersizleri yapın sakın bırakmayın ben aparat hazırlayarak yaptım erteledim adet dönemleri girdi bıraktım ama b tarih koyunca önunuze gerçekten olmayacak brşey değil burada yazılanları okudukça gaza geldm hepinizz teşşekkur ediyorum allah razı olsun.yazacak o kadar çok şeyim varki inanın içimi buraya dökmek stiyorum ancak fazla uatmaya gerek yok çunku duygular ve cumleler hep aynı. ertelemeyin her vaktinizi değerlendirin kendiniz için yapın bunu sonrası buyuk rahatlık şimdi kafam çok rahat ne kadar boş vakit çıktı şimdi bana :) hani yapanlar hep diyor ya BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR diye işte aynen öyle sizde yapablirsiniz yetrki çalışın yuk gibi geliyor bize çalışmak ama sonrası gerçekten mutluluk..kolay gelsin ve başarılar diyorum hepinize yenmiş olanlara Allah ım başka dert vermesin yenemeyenlerede bu işin ustesinden gelmesi için hep yardımcısı olsun. tabiki dualar ımızı da unutmayalım hem kendimiz adına hemde bizim durumumuzda olanlara..

pes etmicem allahın izniyle :)hemen eşimi aradım onada hbr verdim çok sevndi ya aşkım benim o kdar sabırla bekliyo ki ne olur duanızı eksik etmeyin bende bitireyim bu işi artık.

canım bizi bizden başka kimse anlamaz inan.seni ve diğer herkesi çok iyi anlıyorum.rabbim yardımcın olsun.ben hep duacıyım size.inşallah yeniceksin ve aşkınla beklediğiniz o günleri göreceksin.rabbim tekrar yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…