Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o zaman cesaretin ve başarın için gelsin halaylar Allah sana başka dert göstermesin canım benim.. HERKES YAPAR katılıyorum, yeter ki ertelenmesin..

maşallahhhhh tebriklerrrrrrrrrrrrrrr ilk halayınızı çeken ben oldumm Allah ım darısı bana ve diğer arkadaşlarıma inşallah....

gözünaydın canım.rabbim mutluluğunu daim etsin.eee halayını çekelim

hadi kız seninde halayını çekelim artık hızlandır şu egzersizleri

rahatsızlandım canım ya havada birden soğudu ondan:2: birşey yapamadık ama peşini bırakmam zaren regl oldum olacağım kapıda :)) ama duanızı eksik etmeyinnn canım inş. az kaldıııı

rahatsızlandım canım ya havada birden soğudu ondan:2: birşey yapamadık ama peşini bırakmam zaren regl oldum olacağım kapıda :)) ama duanızı eksik etmeyinnn canım inş. az kaldıııı

cecem kgokçe hopofer yasemina best cadı kedi karamasr ; bu isimler ben ilk burayı takip etmeye başladığımdan beri sıkça yazılarını okuduğum arkadaşlarımdı. çok teşekkur ederim hepinize halayımın çekilec eğini hç ummazdım :) çok mutlu oldum teşekkurler

selam arkadaşlar.ben de regl oldum.3 gündür egzersiz yok. psikolojik bir rahatlık var. ama artık yapabileceğime de inanıyorum .kendime güvvenim geldi sayenizde.sevgiler..

Allah mutluluğunu daim etsin canım Rabbim başka sıkıntı dert göstermesin inş. canım

sağol canım.beş yıldır ilk kez bir gelişme oldu ve ilk seferde tüm mumu alabildim.demek ki yapılabilirmiş.ama biraz daha egzersize ihtiyacım var.

ne mutlu sana canım, çok büyük aşama kaydetmişsin. hiç korkma, kendini serbest bırakırsan ilk denemeden daha rahat girer, unutma içi esnek ve bomboş, engel, duvar hiçbir şey yok. ne de güzel söylemişsin biraz daha egzersiz yaparsan iyice alışırsın halecim. güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz :79:

Son düzenleme:
kızlar meraba :) bende bu rahatsızlıktan sikayetciydim ve bu panele en son yendim sevinciyle girmiştim , sonrasında basıma neler geldi bilseniz , vaji neymiş korkumun yanında allahım dedim kendi kendime , ocak ayının basında artık bebek düşünelim diye düşündük eşimle sonra vitamin folik asit ihtiyacım varmı acaba diye düşünerek bi tıp merkezine gittim , doktorum ıtır hanım gercekten cok bilinçli bilgili bi bayandı , gelmişken simir alalım kan alalım ve ultrasonla kontrole bakalım dedi, kanım ve simirim allaha cok şükür temiz cıktı , en son yapılan karından ultrasonda kist göründü , cok korktum inanın bi anda dünya basıma yıkıldı , aklımın ucuna bile gelmemişti böyle bi sorunla karsılasacagım , doktor kistin cinsini öğrenmek için birde MR a alalım dedi , mr sonucunda sol yumurtalğımda 9 cm kist oldugunu , bu sekilde hamile kalamayacıgımı , ama sanslı oldugumu kistimin türünün dermoid kist oldugunu ameliyatla alınabilevegini söyledi , korktum cok korktum , beni hemen bi doktora yönlendirdi , yönlendirildiğim hekim , özellikle 30 yas altı ve hiç dogum yapmamıs bayanlarda daha titiz calısan birdoktormus , saolsun gercekten cok profosyonel bi ameliyat gercekleştirdi , ameliyatım laporoskopiyle yani , sol yumurtalık sağ yumurtalık ve göbek deliğinden girerek yaptılar 1,5 saat kadar sürmüş, 1 ay sonra patolojın cıksın tekrar bi kontrol edelim dedi, cok şükür cabuk toparlandım , tabi 1 ay lişki yasaktı , korktum ya tekrarlarsa 1 ay aradan sonra vajinismus diye ve yine kokrtum ameliyat sonrası kontrolde problem cıkarsa diye , patolojımde kıl cıkmıs , vücut kendisi kıl diş sac kemik üretip yumurtalıkta toplanıyomus , benmkinden kıl cıkmıs , doktorum son kontrolumde alttan ultrasonla baktı , tertemiz olmus dedi , ve bu son ultrason benim vaji yi tekrarlama korkumu aldı götürdü , su an ameliyat geceli 1,5 ay oldu ve bebege odaklandık , rabbim insallah en yakın zamanda nasip eder ,
kızlar korkmayın ben korktugum için bunca zaman kaybettişm , kendime cok kızıyorum daha evvel bitirmiş olsaydım vajinismusu , coktan ameliyatımı coktaaannn olmus bitirmiş olcaktım diye , zaman kaybetmeyin korkmayın, ve sunuda söyleyim asla acımıyor, acı olmasının nedeni yanlış yere zorlama , yenin kendinizi , yapucaksınız bunu

ah canım ya neler yaşamışsın öyle çokk geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama çok şükürki atlatmışsın bu nasıl bir kist miş öyle hiç belli etmedimi kendini adet in gecikmedimi yada kasıkların ağrımıyormuydu smear testinide yaptırmışsın maşallah valla ödüm kopuyo benim ondan hoş daha vajiyi yenemedim yensem belki korkmam sonuçta oraya birşey girecek düşüncesi korkuya dönüşüyo neyse canım Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin sevindim iyi olduğuna tez zamanda sağlıklı hayırlı bebiş te gelir inş. tekrar geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun canım Allah başka dert vermesin en kısa zamandada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ( Amin ) Bizlerde kurtulunca bumuymuş diycez ama dediğin gibi bu seferde başka sıkıntılarımız çıkmasa Allah korusun bizlerede tez zamanda kurtulmayı nasip etsin inşallah ....

Sevindim canım hem tam alışınca bebiş olursa daha iyi olur

Ben yeneli 1 ay olacak. Biz çalışmalara başladık inş.Rabbim en yakın zaman da verir

canım 2. boğumu zorda olsa soktum içinde beklettim:)ama bidaha denedim olmadı moralimi bozmayacağım heralde çalışa çalışa olucak.halayın başını sen çek ama olurmu:)

Tamam canım. Birkere girdi mi o tekrar girer. Sen kendini kasıp heyecan yapmışsındır. Sen o aparata iyice alış.Beklet içinde Gitgel de yap. Daha sonra diğer aparata geçersin. Halay başında elim mendilde bekliyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…