- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.661
ben geldim,yanlız dokuz gündür topiğe girmiyodum kimse beni fark etmemiş :=((((((
reglim bitti,yarın deneme yapıcaz,lütfen dua edin,sizden başka dua isteyecek kimse yok.
rabbim bu yazıyı yazan kulunada bütün vajinusmuslularada yardım et,onları bu sıkıntıdan kurtar ve feraha ulaştır.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN
ben geldim,yanlız dokuz gündür topiğe girmiyodum kimse beni fark etmemiş :=((((((
reglim bitti,yarın deneme yapıcaz,lütfen dua edin,sizden başka dua isteyecek kimse yok.
rabbim bu yazıyı yazan kulunada bütün vajinusmuslularada yardım et,onları bu sıkıntıdan kurtar ve feraha ulaştır.
kızlarrrrr denedim ben ucunu hep alıyordum ya hepsini alamadım yine ama heralde biraz fazlasını aldım kan geldiyaklaşıyomuyum acaba sona
canım keşke accık daha ittirseydinnçok az kalmışşş bi nefeste alsaydın hepsini, panik yaptın heralde kan gelince sen denemelere devam et , evet çok yaklaşmışsın
kızlar meraba :) bende bu rahatsızlıktan sikayetciydim ve bu panele en son yendim sevinciyle girmiştim , sonrasında basıma neler geldi bilseniz , vaji neymiş korkumun yanında allahım dedim kendi kendime , ocak ayının basında artık bebek düşünelim diye düşündük eşimle sonra vitamin folik asit ihtiyacım varmı acaba diye düşünerek bi tıp merkezine gittim , doktorum ıtır hanım gercekten cok bilinçli bilgili bi bayandı , gelmişken simir alalım kan alalım ve ultrasonla kontrole bakalım dedi, kanım ve simirim allaha cok şükür temiz cıktı , en son yapılan karından ultrasonda kist göründü , cok korktum inanın bi anda dünya basıma yıkıldı , aklımın ucuna bile gelmemişti böyle bi sorunla karsılasacagım , doktor kistin cinsini öğrenmek için birde MR a alalım dedi , mr sonucunda sol yumurtalğımda 9 cm kist oldugunu , bu sekilde hamile kalamayacıgımı , ama sanslı oldugumu kistimin türünün dermoid kist oldugunu ameliyatla alınabilevegini söyledi , korktum cok korktum , beni hemen bi doktora yönlendirdi , yönlendirildiğim hekim , özellikle 30 yas altı ve hiç dogum yapmamıs bayanlarda daha titiz calısan birdoktormus , saolsun gercekten cok profosyonel bi ameliyat gercekleştirdi , ameliyatım laporoskopiyle yani , sol yumurtalık sağ yumurtalık ve göbek deliğinden girerek yaptılar 1,5 saat kadar sürmüş, 1 ay sonra patolojın cıksın tekrar bi kontrol edelim dedi, cok şükür cabuk toparlandım , tabi 1 ay lişki yasaktı , korktum ya tekrarlarsa 1 ay aradan sonra vajinismus diye ve yine kokrtum ameliyat sonrası kontrolde problem cıkarsa diye , patolojımde kıl cıkmıs , vücut kendisi kıl diş sac kemik üretip yumurtalıkta toplanıyomus , benmkinden kıl cıkmıs , doktorum son kontrolumde alttan ultrasonla baktı , tertemiz olmus dedi , ve bu son ultrason benim vaji yi tekrarlama korkumu aldı götürdü , su an ameliyat geceli 1,5 ay oldu ve bebege odaklandık , rabbim insallah en yakın zamanda nasip eder ,
kızlar korkmayın ben korktugum için bunca zaman kaybettişm , kendime cok kızıyorum daha evvel bitirmiş olsaydım vajinismusu , coktan ameliyatımı coktaaannn olmus bitirmiş olcaktım diye , zaman kaybetmeyin korkmayın, ve sunuda söyleyim asla acımıyor, acı olmasının nedeni yanlış yere zorlama , yenin kendinizi , yapucaksınız bunu
canım boşalınca o yüzden kaldı o safhada... yine deniycem ben :) azmı kaldı diyosun
arkadaşlar banada bir şeyler söleyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende denicem ve başarısız olmak istemiyorum artık en kolay nasıl olur ne yapmam gerekiyor yardımmmmm
evet canım, pes etme yeterben penisin ucunu bile zar zor almıştım yendiğimde ki sen maşallah yarısından çoğu grdi diyosun, gerçekten bu harika bi gelişme
kandan korkma artık gelmez tahminimce, kana değil de yenmeye odaklan olur mu canım
kuzum nasılsın yaa görüşemez oldukne alemdesin bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?