Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben geldim,yanlız dokuz gündür topiğe girmiyodum kimse beni fark etmemiş :=((((((
reglim bitti,yarın deneme yapıcaz,lütfen dua edin,sizden başka dua isteyecek kimse yok.
rabbim bu yazıyı yazan kulunada bütün vajinusmuslularada yardım et,onları bu sıkıntıdan kurtar ve feraha ulaştır.
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN

Hoşgeldin canım

demek yarın büyük gün Sormak istediğin birşey var mı canım

Bütün dualarımız sizlerlerle. Rabbim inş.herkesi bu dertten kurtarır. İyi haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

Hayal hoşgeldin cnm farkedilmezmi burda herkezi bir şekilde merak ediyorlar sağolsun arkadaşlar burası başka bir alem ...hadi bakalım inşallah başarırsın inanıyorum sende kendine inan güven Allahın izni ile hallolur hep birlikte halledicez bu sorunu dua ederken sadece kendime değil derdi olan şifa isteyen herkeze Rabbim yardım etsin diye dua ediyorum tez zamanda kurtulup çoluk çocuğa karışırız inşallah burayı halaylarla şenlendiricez cnm inşallah....

regl olduğunu biliyoruz ya hayalcim ondan :))
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah
sakin ol stres yapma, kendini kasma kollarını bacaklarını olduğu gibi bırakabilirsen kasılmamak kendiliğinden gelecek...
ilişki sırasında nefes alıp vermeyi unutma, nefesini verirken penisi al ya da kocan yapacaksa o sen nefes verirken ilerletsin...
yönü biliyorsun popoya doğru olacak mutlaka popoya doğru ilerletin...
birazı girdiğinde hemen çıkma biraz bekle yanma falan hissedersen geçecek o ondan sonra aynı şekilde tamamını almaya çalış...
istersen ilişkiden önce aparatını al ve içinde beklet biraz...
inşaallah güzel haberlerle gelirsin

1 hafta daha boşa geçti... pms, regl derken bu hafta da geçti ve deneme bile yapamadık. son kararımız cem incesu'dan randevu almak yönünde oldu,bakalım yazarım yine zaten vajinismusdan öte isteksizlik can sıkıcı. bazen düşünüyorum eşimin eski kız arkadaşının bedduaları mı tutuyor:)

hayalcim canım ben kaç kere sordum seni lütfendevrem hadi bakalım büyük gün geldi inşallah çok kolay olur.rabbim yardımcın olsun.yarın mutlu haberi duymak için sabırsızlanıyorum.biz senle aynı zamanda gelmiştik buraya biliyosun.canım biran önce huzura kavuşursun inşallah bunu canı gönülden istiyorummmm.önce sıcak bi duş al rahatla besmeleyi çek bu işi bitir canım benim:123::123:.buraları yıkalım halaydan​

kızlarrrrr denedim ben ucunu hep alıyordum ya hepsini alamadım yine ama heralde biraz fazlasını aldım kan geldi yaklaşıyomuyum acaba sona

canım keşke accık daha ittirseydinn çok az kalmışşş bi nefeste alsaydın hepsini, panik yaptın heralde kan gelince sen denemelere devam et , evet çok yaklaşmışsın

canımmm gerçekten çok sevindim, hele adımı vererek yenmene yardımcı olduğumu söyledin ya kendimi çok mutlu hissettimmm, Allah başka dert vermesinnnnn bak halayını bile çekiyorummm yihhuuuuu

çok geçmiş olsun canım... herşey yoluna girmiş ne güzel bebekde olur hiç dert etme.bi söz var beterin beteri var diye... o yüzden her halimize şükretmeliyiz.rabbim dermansız dert vermesin

canım boşalınca o yüzden kaldı o safhada... yine deniycem ben :) azmı kaldı diyosun

evet canım, pes etme yeter ben penisin ucunu bile zar zor almıştım yendiğimde ki sen maşallah yarısından çoğu grdi diyosun, gerçekten bu harika bi gelişme
kandan korkma artık gelmez tahminimce, kana değil de yenmeye odaklan olur mu canım

arkadaşlar banada bir şeyler söleyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende denicem ve başarısız olmak istemiyorum artık en kolay nasıl olur ne yapmam gerekiyor yardımmmmm

arkadaşlar banada bir şeyler söleyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende denicem ve başarısız olmak istemiyorum artık en kolay nasıl olur ne yapmam gerekiyor yardımmmmm

canım, daha önce seni görmediğim için hoşgeldin diyeyim öncelikle, ne aşamadasın egzersiz yaptınmı hiç, ya da jinekolojik muayene oldunmu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…