Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım, daha önce seni görmediğim için hoşgeldin diyeyim öncelikle, ne aşamadasın egzersiz yaptınmı hiç, ya da jinekolojik muayene oldunmu:26:

evet egzersiz yaptım ama çok değil artık bitsin bu kabus istiyorum moralim 0 ne yapıcam nasıl denicem en doğru nasıl olur ne olur yazın banada

iyi dğeilim canım ya diğer topiğe yazdım sebebini valla niye böyle oldum bilmiyorum artık vajiyi falan geçtim bu sorunum geçse diye dua ediyorum okursun diğerini bi ara canım sen nasılsın...

iyiyim canımcım valla aynen devam dur merak ettim gireyim okuyayım ya inşallah kötü bişey değildir

evet egzersiz yaptım ama çok değil artık bitsin bu kabus istiyorum moralim 0 ne yapıcam nasıl denicem en doğru nasıl olur ne olur yazın banada

sakin ol canım öncelikle burayı bulduysan doğru yoldasın inşallah
ne aşamaya kadar geldin egzersizlerle onu da söyler misin , ona göre cevap yazayım

arkadaşlar banada bir şeyler söleyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende denicem ve başarısız olmak istemiyorum artık en kolay nasıl olur ne yapmam gerekiyor yardımmmmm

canım merhaba ben ilk geldiğini hatırladım yazışmıştık...sakin rahat ol canım.hep okuduğun şey ama kasmıcaksın olay bu gerçekten.rabbim yardımcın olsun.bolca jel kullan girince hafif bi yanma olsada çıkarma penisi öyle bekle sonra ittirmeye devam et...inşallah olucak yeter ki kasma kasma kasma

merhaba arkadaşlar, haftalar önce buraya yazmıştım ve birkaç arkadaş çok sağolsunlar bana mesaj atarak ne yapmam gerektiğini yazmışlardı. kegellere çok önceden başlamıştım zaten. ilk olarak parmakla deneme yaptım, bi parmak iki boğum rahat alablyorum. bunun dışında başka bir nesneyle basıl yapablrm diye ob tampon aldım. ona kondom geçirip denedim, belli bir zorlmama sonunda yapabldm, bi tampon 5 cm, sonra buna peçete sardım toplamda 8 cm deneme yapablyorum artık. ama dün egzersz yaparken karşıma büyük ayna aldım ve inceleyerek yapmaya çalıştım. öncelikle hissiyatım şu, işerde bikaç cm ilerde bi yer var bu zarmı bilmiyorum, tampon o noktaya gelene kadar çok zorlanıyorum hatta bu deri enbiyor 4 5 cm içeri kadar gidiyorittirirken ama ıkınma ve nefes egzersiziyle yavaşça açılıyor sanırım tampon oturuyor o zaman yanma ve baskı azalıyor ama ben 8 cm kalınlaştrdığım tamponu çıkartırken bahsettiğim kalın deri bir miktar dışarı çıktı, gördüm, ve ona baktım inceldim, hiçde öyle zar gibi ince birşey değil, bildiğin kalın deri gibi, onunu yırtılmsı çok zor belki esneyerek açılacaktır bunu bilmiyorum ama bu durumda gel git yapmam çok zor gibi görünüyor. şimdi yenen arkadaşlara sorum şu, sizde de böyle kalın bir parşa görünüyormuydu, yani benim zarım kalın olablr bu durumda boşu obuna canımı yakıp egzersiz yapıyorumdur illaki cerrahi müdahaleye ihtiycm vardır belki, sizinde aynuysa ben egzersze devam etmek istiyorum, ama değilse bi doktora gideceğim ki bunu hiç istemyorum. . yardım ederseniz.ok sevinirim...

canımmm zarın kalın falan değillll sakın öyle düşünme, o şey nasıl desem herkeste var vajina için kapak görevi görüyor anlatabildim mi... zaten yırtılması falan gerekmiyor hayat boyu orda o, bende de var ve ilişkiye kesinlikle engel bişey değil, düşünsene o olmasa belki vajinamız mikroplara açık bi şekilde olurdu
egzersiz aşamann harika bu arada ben 8 cm de yenmiştim ama sen kendini hazır hissedene kadar eş denemesi yapma 10 cm e kadar kalınlaştır ondan sonra penis aşamasına geliyosun zaten
bi de o et parçası denen yere aparatın takılırsa ıkınnn sanki tuvalette ıkınıyomuş gbi, fırlayıp gttiğini görceksin

yokmu bana yardım edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…