- 26 Şubat 2013
- 826
- 295
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.681
canım, daha önce seni görmediğim için hoşgeldin diyeyim öncelikle,ne aşamadasın egzersiz yaptınmı hiç, ya da jinekolojik muayene oldunmu:26:
iyi dğeilim canım ya diğer topiğe yazdım sebebini valla niye böyle oldum bilmiyorumartık vajiyi falan geçtim bu sorunum geçse diye dua ediyorum okursun diğerini bi ara canım sen nasılsın...
evet egzersiz yaptım ama çok değil artık bitsin bu kabus istiyorum moralim 0 ne yapıcam nasıl denicem en doğru nasıl olur ne olur yazın banada
iyiyim canımcım valla aynen devamdur merak ettim gireyim okuyayım ya inşallah kötü bişey değildir
arkadaşlar banada bir şeyler söleyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende denicem ve başarısız olmak istemiyorum artık en kolay nasıl olur ne yapmam gerekiyor yardımmmmm
canım merhaba ben ilk geldiğini hatırladım yazışmıştık...sakin rahat ol canım.hep okuduğun şey ama kasmıcaksın olay bu gerçekten.rabbim yardımcın olsun.bolca jel kullan girince hafif bi yanma olsada çıkarma penisi öyle bekle sonra ittirmeye devam et...inşallah olucak yeter ki kasma kasma kasma[/Q
peki en kolay hangi pozisyonda olur açık açık soruyorum ama kusura bakmayın
canım merhaba ben ilk geldiğini hatırladım yazışmıştık...sakin rahat ol canım.hep okuduğun şey ama kasmıcaksın olay bu gerçekten.rabbim yardımcın olsun.bolca jel kullan girince hafif bi yanma olsada çıkarma penisi öyle bekle sonra ittirmeye devam et...inşallah olucak yeter ki kasma kasma kasma[/Q
peki en kolay hangi pozisyonda olur açık açık soruyorum ama kusura bakmayın
ben altta yendim ama biçok arkadaş üstte daha kolay olduğunu söylüyor.sırtında eşine dönük oluyor yada yüzün dönük.sen aşagıya doğru eğiliyorsun yavaşça penise oturuyorsun bu şekilde penisi sen kolayca yönlendirebiliyorsun canım
selam bacımmmmmmmmmm o kipatın serisini bende okumak istiyordum hatta gittik almaya eşimle kipat alırken adam siz evlideğilmisinz boşver ablam almana gerek yok dedi arkasını gösterdi erotik diye ve eşim yürü gidek almıyom demezmiiii.... şimdi ben onu alsam ne kızarrrr sen yalnız başına gittin o kipatı aldın diyeeee:)Bende Grinin Elli Tonu - E. L. James okuyorum tavsiye ederim sizedeuzun zamandır bende kitaplardan uzak kalmıştım durumumu bilen bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım hatta yakında filmi vizyona giriyor ...
yerimede okuyun
vay herkes okumuş bende istyiommmGüzel kitap seçimi cnm umarım gaza gelir bir an önce yenersin insanın iştahını kabartıyor o kitap:)ben 3 serisini de okudum o kitabın gri tonlaması devamını da tavsiye ederim..Vajiyi yenmeden önce okumuştum insan bir tuhaf oluyor isteği artıyor
:)Evet çok etkileyici Erotikyarısından çoğunu okudum bitince sonra diğerlerinede geçerim kısmet olursa tabii bu aralar kitaba bakmıyorum açıkçası aslında dur ya egzersiz yaparken okumaya devam edeyim ben belki istek gelir falan
akıcıymış he yaaa
ben altta yendim ama biçok arkadaş üstte daha kolay olduğunu söylüyor.sırtında eşine dönük oluyor yada yüzün dönük.sen aşagıya doğru eğiliyorsun yavaşça penise oturuyorsun bu şekilde penisi sen kolayca yönlendirebiliyorsun canım
kontrol bana kalırsa hiç yapamam gibi geliyor senin yaptığın yöntem bana daha yakın o şekilde neler yapmalıyım
ben yatağın kenarına geldim eşim ayakta bu şekilde kolay yanaştı tabi bacaklarımı iyice ayırdımkontrol bana kalırsa hiç yapamam gibi geliyor senin yaptığın yöntem bana daha yakın o şekilde neler yapmalıyımeşim yavaşça ittirdi.ben derin nefes aldım verirken ittirdik oldu tıkanıyo gibi olursa yönden dolayı hemen popoya doğru ittiriceksin.ıkınmak da kolay girmesini sağlar...canım böyle
ben yatağın kenarına geldim eşim ayakta bu şekilde kolay yanaştı tabi bacaklarımı iyice ayırdımeşim yavaşça ittirdi.ben derin nefes aldım verirken ittirdik oldu tıkanıyo gibi olursa yönden dolayı hemen popoya doğru ittiriceksin.ıkınmak da kolay girmesini sağlar...canım böyle
tamam çok teşekkür ederim umarım yapabilirim
merhaba arkadaşlar, haftalar önce buraya yazmıştım ve birkaç arkadaş çok sağolsunlar bana mesaj atarak ne yapmam gerektiğini yazmışlardı. kegellere çok önceden başlamıştım zaten. ilk olarak parmakla deneme yaptım, bi parmak iki boğum rahat alablyorum. bunun dışında başka bir nesneyle basıl yapablrm diye ob tampon aldım. ona kondom geçirip denedim, belli bir zorlmama sonunda yapabldm, bi tampon 5 cm, sonra buna peçete sardım toplamda 8 cm deneme yapablyorum artık. ama dün egzersz yaparken karşıma büyük ayna aldım ve inceleyerek yapmaya çalıştım. öncelikle hissiyatım şu, işerde bikaç cm ilerde bi yer var bu zarmı bilmiyorum, tampon o noktaya gelene kadar çok zorlanıyorum hatta bu deri enbiyor 4 5 cm içeri kadar gidiyorittirirken ama ıkınma ve nefes egzersiziyle yavaşça açılıyor sanırım tampon oturuyor o zaman yanma ve baskı azalıyor ama ben 8 cm kalınlaştrdığım tamponu çıkartırken bahsettiğim kalın deri bir miktar dışarı çıktı, gördüm, ve ona baktım inceldim, hiçde öyle zar gibi ince birşey değil, bildiğin kalın deri gibi, onunu yırtılmsı çok zor belki esneyerek açılacaktır bunu bilmiyorum ama bu durumda gel git yapmam çok zor gibi görünüyor. şimdi yenen arkadaşlara sorum şu, sizde de böyle kalın bir parşa görünüyormuydu, yani benim zarım kalın olablr bu durumda boşu obuna canımı yakıp egzersiz yapıyorumdur illaki cerrahi müdahaleye ihtiycm vardır belki, sizinde aynuysa ben egzersze devam etmek istiyorum, ama değilse bi doktora gideceğim ki bunu hiç istemyorum. . yardım ederseniz.ok sevinirim...
sağol yasemincimEki Görüntüle 665950
Eki Görüntüle 665951
işte en ideal pozisyonlar ilk ilişki için, bi de kadının sırtı dönük olcaktı ama bulamadım o resmi
tamam çok teşekkür ederim umarım yapabilirim
tabiki yapıcaksın olmasa bile canını sıkma tamam mı canım
merhaba arkadaşlar, haftalar önce buraya yazmıştım ve birkaç arkadaş çok sağolsunlar bana mesaj atarak ne yapmam gerektiğini yazmışlardı. kegellere çok önceden başlamıştım zaten. ilk olarak parmakla deneme yaptım, bi parmak iki boğum rahat alablyorum. bunun dışında başka bir nesneyle basıl yapablrm diye ob tampon aldım. ona kondom geçirip denedim, belli bir zorlmama sonunda yapabldm, bi tampon 5 cm, sonra buna peçete sardım toplamda 8 cm deneme yapablyorum artık. ama dün egzersz yaparken karşıma büyük ayna aldım ve inceleyerek yapmaya çalıştım. öncelikle hissiyatım şu, işerde bikaç cm ilerde bi yer var bu zarmı bilmiyorum, tampon o noktaya gelene kadar çok zorlanıyorum hatta bu deri esneyebiyor 4 5 cm içeri kadar gidiyor ittirirken ama ıkınma ve nefes egzersiziyle yavaşça açılıyor sanırım tampon oturuyor o zaman yanma ve baskı azalıyor ama ben 8 cm kalınlaşıtrdığım tamponu çıkartırken bahsettiğim kalın deri bir miktar dışarı çıktı, gördüm, ve ona baktım inceldim, hiçde öyle zar gibi ince birşey değil, bildiğin kalın deri gibi, onunu yırtılmsı çok zor belki esneyerek açılacaktır bunu bilmiyorum ama bu durumda gel git yapmam çok zor gibi görünüyor. şimdi yenen arkadaşlara sorum şu, sizde de böyle kalın bir parşa görünüyormuydu, yani benim zarım kalın olablr bu durumda boşu boşuna canımı yakıp egzersiz yapıyorumdur illaki cerrahi müdahaleye ihtiycm vardır belki, sizinde aynıysa ben egzersze devam etmek istiyorum, ama değilse bi doktora gideceğim ki bunu hiç istemyorum. . yardım ederseniz.ok sevinirim...
yokmu bana yardım edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?