- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.701
canımmm zarın kalın falan değillllsakın öyle düşünme, o şey nasıl desem herkeste var vajina için kapak görevi görüyor anlatabildim mi... zaten yırtılması falan gerekmiyor hayat boyu orda o, bende de var ve ilişkiye kesinlikle engel bişey değil, düşünsene o olmasa belki vajinamız mikroplara açık bi şekilde olurdu
egzersiz aşamann harika bu arada ben 8 cm de yenmiştimama sen kendini hazır hissedene kadar eş denemesi yapma 10 cm e kadar kalınlaştır ondan sonra penis aşamasına geliyosun zaten
bi de o et parçası denen yere aparatın takılırsa ıkınnn sanki tuvalette ıkınıyomuş gbi, fırlayıp gttiğini görceksin
teşekkür ederm yasemin, içimi rahatlattın
yasemin özel mesaj hakkın varsa bana p...si alabildikten sonra yapmam gerekenleri yazablrmisin, buraya yazsanda olur, farzedelimki ıkındım zorladım kasmadın ve içime aldım, sonra ne yapacağım, gel git yapamam herhalde, sonraki lişkiler nasıl olacak anlatabilirmisin
yazdım canımmm mesaj kutuna bakkk
teşekkürler üstat, bu arada kaç yıllık evlisin, bizim 7. ayımız, ve bugn benm doğum günüm, ben ona hediye vermek istiyorum:)
öncelkle herkese meraba.arkadaşımın tavsiyesiyle burada takılmaya başladım iyi ki de başalamışım yaklaşık uç dört ay önce uye oldum yazılanları sayfa atlamadan takp ettim.evet arkadaşlar 9 aylık evliyim neler yaşadığımı bir allah bir ben birde aynı dertten muzdarip olduğum bir arkadaşım biliyor. 2 gun itibariyle bende yapmış bulunuyorum :)ve bu muymuş diyrum gerçekten geceleri beni ağlatan uykusuz bırakan her tartışmanın sonunu buraya getren bu olay mıymış. lutfen egzersizleri yapın sakın bırakmayın ben aparat hazırlayarak yaptım erteledim adet dönemleri girdi bıraktım ama b tarih koyunca önunuze gerçekten olmayacak brşey değil burada yazılanları okudukça gaza geldm hepinizz teşşekkur ediyorum allah razı olsun.yazacak o kadar çok şeyim varki inanın içimi buraya dökmek stiyorum ancak fazla uatmaya gerek yok çunku duygular ve cumleler hep aynı. ertelemeyin her vaktinizi değerlendirin kendiniz için yapın bunu sonrası buyuk rahatlık şimdi kafam çok rahat ne kadar boş vakit çıktı şimdi bana :) hani yapanlar hep diyor ya BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR diye işte aynen öyle sizde yapablirsiniz yetrki çalışın yuk gibi geliyor bize çalışmak ama sonrası gerçekten mutluluk..kolay gelsin ve başarılar diyorum hepinize yenmiş olanlara Allah ım başka dert vermesin yenemeyenlerede bu işin ustesinden gelmesi için hep yardımcısı olsun. tabiki dualar ımızı da unutmayalım hem kendimiz adına hemde bizim durumumuzda olanlara..
slm kızlar bu sabah eşim birden yapmak istedi bense önce egzersiz yapmam gerektiğini söyledim..dinlemedi.. beynimde illa egzersiz yapmadan olmayacağını kodladığımı söyledi.. ilişki öncesinde egzersiz olamadn da yapacağımı söyledi.. tamam dedim deneyelim..
denedik yarısına kadar girdi devamında acayip kastım kendimi olmadı tabi....ben ağladım o sinirlendi boşu boşuna kırdık birbirimizi.. halbuki beni dinlese ve bi 5 dakika verse ben egzersizimi yapsam da öyle yapsak hiç sıkınti olmayacaktı..
bilmiyorum onun dediği gibi kendimi öncesinde egzersiz yapmazsam olmaz diye şartlıyor muyum yoksa gerçekten egzersiz olamadan olmuyor mu???? ne dersiniz??
slm kızlar bu sabah eşim birden yapmak istedi bense önce egzersiz yapmam gerektiğini söyledim..dinlemedi.. beynimde illa egzersiz yapmadan olmayacağını kodladığımı söyledi.. ilişki öncesinde egzersiz olamadn da yapacağımı söyledi.. tamam dedim deneyelim..
denedik yarısına kadar girdi devamında acayip kastım kendimi olmadı tabi....ben ağladım o sinirlendi boşu boşuna kırdık birbirimizi.. halbuki beni dinlese ve bi 5 dakika verse ben egzersizimi yapsam da öyle yapsak hiç sıkınti olmayacaktı..
bilmiyorum onun dediği gibi kendimi öncesinde egzersiz yapmazsam olmaz diye şartlıyor muyum yoksa gerçekten egzersiz olamadan olmuyor mu???? ne dersiniz??
canımmm kesinlikle eşin haklı şartlamışsın kendinioysa akışına bıraksan , ne güzel olcak, yendin sen artık sıkıntı yok
bi de egzersiz yapmadan almayı dene, ben yendikten sonra hiç egzersiz yapmadım, penis girdikten sonra daha bişey sokmak gelmiyo insanın içinden
canım yaaaa...üzülme ikinizde haklısınız bana göre...sabretmek zor ama tamamen sorunsuz yapmak biraz zaman alabilir.eşlerimizi de anlayalım birazcık eminim ki sen anlayışlısındır ama işte onlar da haklı...
sağolun kızlar en iyisi mi ben yavaş yavaş bırakayım bu egzersizleri.. korkuyorum sanki olmayacakmış gibi geliyor işte.. şimdi dışarı çıktı eşim gelsin konuşacağım biraz süre isteyeceğim ondan...
inşallah atlatırım bu korkuları..
Slm cnm şartlandırmak değil ama bir süre egzersiz yapman şart çünkü doktor bana adet öncesi 10 gün adet sonrası 10 gün 20 defa aparat çalışması verdi mutlaka yapıcaksın dedi üstüne basa basa söyledi oranın gevşemesini açılmasını sağlıyor toplam 20 gün yani aylarca egzersiz yapmak gerekmiyor bir süre sadece..bende 1 gün aksattım sadece egzersiz yapmadan denedim rahatca alıp gitgel yapan ben yarısına kadar aldm ve kastım anladım ki doktorun bildiği birşey var boşuna söylemedi egzersiz yaptığım gün çok rahatım şimdi regl oldum 6 gün rahatım snra bi 10 gün daha çalışıcam ve biticek görevlerim..bide doktor şunu söyledi hemen egzersiz yapıp denemeye geçmen şart değil dedi sabah egzersizini yaparsın akşamda denemeni yaparsın dedi yani arka arkaya olması şart değil cnm mutlaka da hergün eşinle deneyin..
Canım rahat bırakmaya cçalış ben yendikten sonra hiç egz yapmadım hep p.. S oldu o acıdığı zaman eşim beklesin azıcık sonra geçiyor hemen merak etme bende bırak artık demek çok geldi içimden ama bu kadar başarmışken geri dönmek aslaaaaaaaaaaa bekle öyle devam etsin ..... Oldu 1 kere kasmazsan hep olcak aklına hep bunu getir çözümü biliyorsun kasmamakkkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?