Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben çıkıyorum kızlar kociş geliyomuş yürüyüşe çıktı öğlende ben gitmedim dünden yorgundum zaten besteyle buluştukk gece 11 de geldim eve
neyse öpüyorum siziii , egzersizciler egzersizlere devam hepinizin Allah yardımcısı olsunnn

Evet cnm aynı durumu yaşamışız tavsiyede bulunmak istedim rica ederim..benim eşimde yendin sen artık yapma gibilerinden söyledi ama ödevim olduğu için yapmak zorundaydım kesinlikle işe yarıyor cnm o da gördü yapmadığım gün zorlandığımı valla bu doktor işi biliyor diyo:)şimdi kendisi soruyor her akşam yaptın demi diye ben bi 10 gün yaptım işte egzersizleri eş deneyimlerimde sorunsuz oldu adetten sonra da umarım böyle olur..

Zaten cnm eminim kendin rahatlıkla yapabildiğinde kendin gerek görmüceksin egzersizi herşey yavaş yavaş rayına oturuyor eşin görmeden sabah öğlen bi ara halledersin cnm:)20 defa arka arkaya sok çıkart yapıyorum cnm 5 dk bile sürmüyor..

canım, daha önce seni görmediğim için hoşgeldin diyeyim öncelikle, ne aşamadasın egzersiz yaptınmı hiç, ya da jinekolojik muayene oldunmu:26:

canım mesajını aldım yazını görmemiştim o yüzden yazmadım yoksa yazmazmıyım muayene olmadım ama aparatlar ile 40 kürdan ı birleştirip 1 cnm alabiliyorum içeri çok alamıyorum ve artık bitsin bu azab diyorum

Arkadaşlar evliliğimin 5 ayı bu sıkıntıyla uğraştım egzersiz yaparak ve burada bir çok arkadaşın yorumlarını okuyarak aştım çok şükür Eşinizin tavrı çok önemli kendinizi daha çok güvende ve iyi hissetmelisiniz . Eşinizi kabul etmek onunla birlikteliğinizde size zarar vermeyeceğini düşünmeye çalışın bunun normal bir şey olduğunu tek başınıza da bir bütün olsanızda eşinizle bazı eksikliklerin tamamlanacağını düşünmeye çalışın. Çok zordu ve atlattık çok şükür.Şimdi de Pkosla uğraşıyoruz Hayırlısı Allahtan
Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
kızlar bu ilk deneme pozisyonlarının resimlerini bi paylaşın gökçede yaseminde olucaktı.combo için kızlar...
baktım jesmin paylaşmış ben tekrar paylaşmıyım dedim bacımmm
Eki Görüntüle 666090 jesmini n eklediğne ekstra kadının üstte olduğu iki pozisyon bu ve diğeri eşine dönük yüzü bu gerdek ilk gece için önerilen kolayı amaa kadın yorulyorr yani:) combocum yinede eklemek istedim birde dikkat edilecek nokta dik dik yukarı değil anüs yönüne ittirebilmek gerek....kasmadan tabi....1.resimdeki gibi parmak hareketine bakarsanız

hobbby bacım olur böyle inişler çıkışlarrr
sıkma o tatlı canınııııııııı...

evet belki beynin şartlı şurtlu denebilir ama zaten bu rahatsızlıkda beynimizin oyunu değilmiydi yahuuuu bunun için
nacizane önerim şudur
elbetteee egzersiz yapmadanda yapılabilirrrr
ama cidden bu şekilde uzun süreç sııkıntı yaşamış vajiyi yenmiş kişiler egzersizle daha rahat olucakalrı için hem psikolojikmen hemde o kasların gevşemesi genişlemesi adınaaaa bunun için cidden ben yendikden sonraki durumalrınızdada en az sayı koymak istemesemde yani en az 7-8 birliktelik öncesinde yapıvermen egzersizini daha rahat hissettirecektir...
emin ol dr larda bu şekilde yönlendirmekte...

takma bu durumuuu salla gitsin sen yendin evellallah

[QUOTE
ypblmk kullanıcısından alıntı

öncelkle herkese meraba.arkadaşımın tavsiyesiyle burada takılmaya başladım iyi ki de başalamışım yaklaşık uç dört ay önce uye oldum yazılanları sayfa atlamadan takp ettim.evet arkadaşlar 9 aylık evliyim neler yaşadığımı bir allah bir ben birde aynı dertten muzdarip olduğum bir arkadaşım biliyor. 2 gun itibariyle bende yapmış bulunuyorum :)ve bu muymuş diyrum gerçekten geceleri beni ağlatan uykusuz bırakan her tartışmanın sonunu buraya getren bu olay mıymış. lutfen egzersizleri yapın sakın bırakmayın ben aparat hazırlayarak yaptım erteledim adet dönemleri girdi bıraktım ama b tarih koyunca önunuze gerçekten olmayacak brşey değil burada yazılanları okudukça gaza geldm hepinizz teşşekkur ediyorum allah razı olsun.yazacak o kadar çok şeyim varki inanın içimi buraya dökmek stiyorum ancak fazla uatmaya gerek yok çunku duygular ve cumleler hep aynı. ertelemeyin her vaktinizi değerlendirin kendiniz için yapın bunu sonrası buyuk rahatlık şimdi kafam çok rahat ne kadar boş vakit çıktı şimdi bana :) hani yapanlar hep diyor ya BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR diye işte aynen öyle sizde yapablirsiniz yetrki çalışın yuk gibi geliyor bize çalışmak ama sonrası gerçekten mutluluk..kolay gelsin ve başarılar diyorum hepinize yenmiş olanlara Allah ım başka dert vermesin yenemeyenlerede bu işin ustesinden gelmesi için hep yardımcısı olsun. tabiki dualar ımızı da unutmayalım hem kendimiz adına hemde bizim durumumuzda olanlara..

[/QUOTE]
tebrikler canım... halaylar sana gelsin bacımmmmm

çok geşmiş olsun bacımmm..pkos ufff evet çocuk düşündüğünüz için bu şekildemi ortaya çıktı sorun yoksaaa
daha öncesindeeee adet düzensizliği aşırı kilo alımı tüylenme vs...uzun aralıklarla adet böyleşeyler yaşadınmııı bacım.... anamm bende yendim bir smer çektirmedim halaaa belki bende de var ... çünkü çocuk olmadı kaç aydır hoş eşim istemiyor amaa hani kazayla bile olurdu olucak olsaydı allah bilirdeee....
bacım çok çok geşmiş olsunnn ne diyim...
keşke o rahatsızlığında egzersizi olsada yapsakda önersekdeee ufff kadın olmak kadın olmak ...........diyorummm

kgööökkçeemmm yetiştin yine imdadıma sağol canımmm.. biliyorsun senin koca ile benimki biraz benziyor.. biz vaji yi hallettik de kocişle uğraşıyoruz ne yapsam mantık arıyor işte... bütün öğleden sonra konuşmadı benimle... şimdi de yüzmeye gitti..
uuff neyse ben o görmeden yani yokken biraz egzersiz yapayım da gelince de romantik bir şeyler yapar gönlünü alırım.. 2 gündür misafirden yapamıyoruz zaten bu akşam yapalım bu işi aksatmaya gelmez

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar
bende 4 yıldır bu dertle uğraşıyorum daha öncede yazmıştım geçen hafta deneme yaptık yarıya kadar aldım p...s. egzersiz yapamıyorum çok denedim olmadı bende direk p..s denedim yarıya kadar alabildim ama sanki orası sımsıkı sanki girmiyr gibydi. kasmamaya gayret ettim ama yinede açılmadı orası. o günden sonra vajinamda ağrı oldu. denemye de korktum . yarım saat önce vajinama birazcık emla krem sürdüm uyuşmasını bekliyorum bu gece yine deneyeceğiz. benim yenen arkadaşlara bi sorum olacak p...s in yarısı alabildim ama sanki vajinam çok darmış gibi ileelemeiyor o anada kasmamaya çalışıyorum kasmıyorum hatta ama girmiyor neden olabilir ve ne yazpmam gerekiyor lütfenn cevaplarınıza çok ihtiyacım var. bu geceki denememde yönlendirin beni lütfenn nefes egzersizide yaptım olmadı hatta o anda hepsi girsin diye ıkındım ama sanki ıkınırken kastım kendimi yada bana öyle geldii. lütfen bekliyorum cevaplarınızı yardımlarını şimdieden teşk ederim

iyi geceler ,gizli gizli okumak yerine burda aktif olup birbirinize destek olarak, birbirinizden cesaret alarak yenmeniz daha kolay arkadaşlar.................

canım ben de senin gibi yolun başındayım.ama benim 5.yılım.ve burda okuduklarımdan sonra ilk kez nerdeyse hepsini alabildim. dar deme bence. sadece girebileceğine odaklan.yönü değiştirerek dene.girip ilerlemediğinde yap bunu.ben de öyle sanıyordum.ama değilmiş.sadece kendime güvenmemiz gerekiyor.burda şu an tecrübeli arkadaşlar yok diye yanıt yazıyorum. ama onlarda bunları söylerlerdi sanırım.

egzersiz yapsaydın herşey daha kolay olurdu , ama egzersiz yapmadan yenen arkadaşlarımız da var merak etme canım
öncelikle ilişki sırasında üstte olmaya gayret et ve bol jel kullan. yarısı grdiyse emin ol çok yaklaştın ve penisi popona doğru yönlendirmeyi unutma kontrol sende olsun.. bu arada vajinan dar falan değil, oraya ne sokarsan onun şeklini alır, ve kendini kasmadığın sürece kasların kendini bırakmış bi haldedir, mümkün olduğunca rahat ol canımmm her şey güzel olucak..
Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerle gel

Son düzenleme:

iyi ki yenmişsin canımmm, tebrik ederim seni, uzaktan takip edip yenenleri daha da taktir etmek lazım
inşallah diğer sorun da hallolurrrr Allah şifasını versin..

iyi geceler kızlar.. 3. kez denedik oldu çok şükür.. ben üste çıktım ama yapamadım malesef yarısına kadar girdi ama devamını getiremedim çok uğraştım olmadı.. bizde yine ben altta eşim üstte yaptık çok şükür o pozisyonda rahatım..

bu kez hiç jel falan da kullanmadım.. egzersiz de yapmadım öncesinde.. tabi öncekiler kadar çabuk olmadı biraz yavaş girdi ama oldu.. zamanla düzelcektir inşallah..

bu arada kırgındık ya eşimle, romantik bir akşam yemeği hazırladım mumlar falan dans ettik barıştık.. :127: çok şükür..

oyy maşallah canımmm bi daha tartışmayınn
bu arada ben de üst pozisyonda yendim ama üst pozisyonda baya zorlanmıştım ilişkinin sonraki günlerinde ama altta rahattım senin gibii altta rahatsan üste daha kolay alışırsın, hep böylece daha çabuk alışırsınnnn :13:

ohhh maşallah süpersin canım üzme kendini herşey daha güzel olcak inşallah...

bir şey yaşamadan insanı neden bu kadar korkutur gecenin bu saati göz yaşı döktürür. eşine kendine verdiği zararın vicdan azabından uyku bile uyutmaz. Rabbim kimseye yaşatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…