- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.721
güle güle canımben çıkıyorum kızlarkociş geliyomuş yürüyüşe çıktı öğlende ben gitmedim dünden yorgundum zaten besteyle buluştukk gece 11 de geldim eve
neyse öpüyorum siziii , egzersizciler egzersizlere devamhepinizin Allah yardımcısı olsunnn
ayyy çok tşkler canımm. aynı şeyleri yaşamışız sanki... benim koca taktı işte egzersiz yapma gerek yok falan diyor istemiyor egzersizleri artık.. demek sabah egzersiz, akşam deneme haaa iyiymiş bu..
en iyisi mi ben eşim görmeden bi müddet daha yapayım egzersizleri hiç ona çaktırmadan belki zamanla gerek kalmaz egzersize..
canım, daha önce seni görmediğim için hoşgeldin diyeyim öncelikle,ne aşamadasın egzersiz yaptınmı hiç, ya da jinekolojik muayene oldunmu:26:
baktım jesmin paylaşmış ben tekrar paylaşmıyım dedim bacımmmkızlar bu ilk deneme pozisyonlarının resimlerini bi paylaşın gökçede yaseminde olucaktı.combo için kızlar...
hobbby bacım olur böyle inişler çıkışlarrrslm kızlar bu sabah eşim birden yapmak istedi bense önce egzersiz yapmam gerektiğini söyledim..dinlemedi.. beynimde illa egzersiz yapmadan olmayacağını kodladığımı söyledi.. ilişki öncesinde egzersiz olamadn da yapacağımı söyledi.. tamam dedim deneyelim..
denedik yarısına kadar girdi devamında acayip kastım kendimi olmadı tabi....ben ağladım o sinirlendi boşu boşuna kırdık birbirimizi.. halbuki beni dinlese ve bi 5 dakika verse ben egzersizimi yapsam da öyle yapsak hiç sıkınti olmayacaktı..
bilmiyorum onun dediği gibi kendimi öncesinde egzersiz yapmazsam olmaz diye şartlıyor muyum yoksa gerçekten egzersiz olamadan olmuyor mu???? ne dersiniz??
Arkadaşlar evliliğimin 5 ayı bu sıkıntıyla uğraştım egzersiz yaparak ve burada bir çok arkadaşın yorumlarını okuyarak aştım çok şükür Eşinizin tavrı çok önemli kendinizi daha çok güvende ve iyi hissetmelisiniz . Eşinizi kabul etmek onunla birlikteliğinizde size zarar vermeyeceğini düşünmeye çalışın bunun normal bir şey olduğunu tek başınıza da bir bütün olsanızda eşinizle bazı eksikliklerin tamamlanacağını düşünmeye çalışın. Çok zordu ve atlattık çok şükür.Şimdi de Pkosla uğraşıyoruz Hayırlısı Allahtan
Allah yardımcımız olsun.
baktım jesmin paylaşmış ben tekrar paylaşmıyım dedim bacımmm
Eki Görüntüle 666090 Eki Görüntüle 666092 jesmini n eklediğne ekstra kadının üstte olduğu iki pozisyon bu ve diğeri eşine dönük yüzü bu gerdek ilk gece için önerilen kolayı amaa kadın yorulyorr yani:) combocum yinede eklemek istedim birde dikkat edilecek nokta dik dik yukarı değil anüs yönüne ittirebilmek gerek....kasmadan tabi....1.resimdeki gibi parmak hareketine bakarsanız
hobbby bacım olur böyle inişler çıkışlarrr
sıkma o tatlı canınııııııııı...
evet belki beynin şartlı şurtlu denebilir ama zaten bu rahatsızlıkda beynimizin oyunu değilmiydi yahuuuu bunun için
nacizane önerim şudur
elbetteee egzersiz yapmadanda yapılabilirrrr
ama cidden bu şekilde uzun süreç sııkıntı yaşamış vajiyi yenmiş kişiler egzersizle daha rahat olucakalrı için hem psikolojikmen hemde o kasların gevşemesi genişlemesi adınaaaa bunun için cidden ben yendikden sonraki durumalrınızdada en az sayı koymak istemesemde yani en az 7-8 birliktelik öncesinde yapıvermen egzersizini daha rahat hissettirecektir...
emin ol dr larda bu şekilde yönlendirmekte...
takma bu durumuuu salla gitsinsen yendin evellallah
[QUOTE
ypblmk kullanıcısından alıntı
öncelkle herkese meraba.arkadaşımın tavsiyesiyle burada takılmaya başladım iyi ki de başalamışım yaklaşık uç dört ay önce uye oldum yazılanları sayfa atlamadan takp ettim.evet arkadaşlar 9 aylık evliyim neler yaşadığımı bir allah bir ben birde aynı dertten muzdarip olduğum bir arkadaşım biliyor. 2 gun itibariyle bende yapmış bulunuyorum :)ve bu muymuş diyrum gerçekten geceleri beni ağlatan uykusuz bırakan her tartışmanın sonunu buraya getren bu olay mıymış. lutfen egzersizleri yapın sakın bırakmayın ben aparat hazırlayarak yaptım erteledim adet dönemleri girdi bıraktım ama b tarih koyunca önunuze gerçekten olmayacak brşey değil burada yazılanları okudukça gaza geldm hepinizz teşşekkur ediyorum allah razı olsun.yazacak o kadar çok şeyim varki inanın içimi buraya dökmek stiyorum ancak fazla uatmaya gerek yok çunku duygular ve cumleler hep aynı. ertelemeyin her vaktinizi değerlendirin kendiniz için yapın bunu sonrası buyuk rahatlık şimdi kafam çok rahat ne kadar boş vakit çıktı şimdi bana :) hani yapanlar hep diyor ya BEN YAPTIYSAM HERKES YAPAR diye işte aynen öyle sizde yapablirsiniz yetrki çalışın yuk gibi geliyor bize çalışmak ama sonrası gerçekten mutluluk..kolay gelsin ve başarılar diyorum hepinize yenmiş olanlara Allah ım başka dert vermesin yenemeyenlerede bu işin ustesinden gelmesi için hep yardımcısı olsun. tabiki dualar ımızı da unutmayalım hem kendimiz adına hemde bizim durumumuzda olanlara..
yazdım canımmm mesaj kutuna bakkk
mrb arkadaşlar
bende 4 yıldır bu dertle uğraşıyorum daha öncede yazmıştım geçen hafta deneme yaptık yarıya kadar aldım p...s. egzersiz yapamıyorum çok denedim olmadı bende direk p..s denedim yarıya kadar alabildim ama sanki orası sımsıkı sanki girmiyr gibydi. kasmamaya gayret ettim ama yinede açılmadı orası. o günden sonra vajinamda ağrı oldu. denemye de korktum . yarım saat önce vajinama birazcık emla krem sürdüm uyuşmasını bekliyorum bu gece yine deneyeceğiz. benim yenen arkadaşlara bi sorum olacak p...s in yarısı alabildim ama sanki vajinam çok darmış gibi ileelemeiyor o anada kasmamaya çalışıyorum kasmıyorum hatta ama girmiyor neden olabilir ve ne yazpmam gerekiyor lütfenn cevaplarınıza çok ihtiyacım var. bu geceki denememde yönlendirin beni lütfenn nefes egzersizide yaptım olmadı hatta o anda hepsi girsin diye ıkındım ama sanki ıkınırken kastım kendimi yada bana öyle geldii. lütfen bekliyorum cevaplarınızı yardımlarını şimdieden teşk ederim
mrb arkadaşlar
bende 4 yıldır bu dertle uğraşıyorum daha öncede yazmıştım geçen hafta deneme yaptık yarıya kadar aldım p...s. egzersiz yapamıyorum çok denedim olmadı bende direk p..s denedim yarıya kadar alabildim ama sanki orası sımsıkı sanki girmiyr gibydi. kasmamaya gayret ettim ama yinede açılmadı orası. o günden sonra vajinamda ağrı oldu. denemye de korktum . yarım saat önce vajinama birazcık emla krem sürdüm uyuşmasını bekliyorum bu gece yine deneyeceğiz. benim yenen arkadaşlara bi sorum olacak p...s in yarısı alabildim ama sanki vajinam çok darmış gibi ileelemeiyor o anada kasmamaya çalışıyorum kasmıyorum hatta ama girmiyor neden olabilir ve ne yazpmam gerekiyor lütfenn cevaplarınıza çok ihtiyacım var. bu geceki denememde yönlendirin beni lütfenn nefes egzersizide yaptım olmadı hatta o anda hepsi girsin diye ıkındım ama sanki ıkınırken kastım kendimi yada bana öyle geldii. lütfen bekliyorum cevaplarınızı yardımlarını şimdieden teşk ederim
yasemin canım sen o mesajı bana da at ya :)
Arkadaşlar evliliğimin 5 ayı bu sıkıntıyla uğraştım egzersiz yaparak ve burada bir çok arkadaşın yorumlarını okuyarak aştım çok şükür Eşinizin tavrı çok önemli kendinizi daha çok güvende ve iyi hissetmelisiniz . Eşinizi kabul etmek onunla birlikteliğinizde size zarar vermeyeceğini düşünmeye çalışın bunun normal bir şey olduğunu tek başınıza da bir bütün olsanızda eşinizle bazı eksikliklerin tamamlanacağını düşünmeye çalışın. Çok zordu ve atlattık çok şükür.Şimdi de Pkosla uğraşıyoruz Hayırlısı Allahtan
Allah yardımcımız olsun.
iyi geceler kızlar.. 3. kez denedik oldu çok şükür..ben üste çıktım ama yapamadım malesef yarısına kadar girdi ama devamını getiremedim çok uğraştım olmadı.. bizde yine ben altta eşim üstte yaptık çok şükür o pozisyonda rahatım..
bu kez hiç jel falan da kullanmadım.. egzersiz de yapmadım öncesinde.. tabi öncekiler kadar çabuk olmadı biraz yavaş girdi ama oldu.. zamanla düzelcektir inşallah..
bu arada kırgındık ya eşimle, romantik bir akşam yemeği hazırladım mumlar falan dans ettik barıştık.. :127: çok şükür..
iyi geceler kızlar.. 3. kez denedik oldu çok şükür..ben üste çıktım ama yapamadım malesef yarısına kadar girdi ama devamını getiremedim çok uğraştım olmadı.. bizde yine ben altta eşim üstte yaptık çok şükür o pozisyonda rahatım..
bu kez hiç jel falan da kullanmadım.. egzersiz de yapmadım öncesinde.. tabi öncekiler kadar çabuk olmadı biraz yavaş girdi ama oldu.. zamanla düzelcektir inşallah..
bu arada kırgındık ya eşimle, romantik bir akşam yemeği hazırladım mumlar falan dans ettik barıştık.. :127: çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?