- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.741
oyy maşallah canımmm bi daha tartışmayınn
bu arada ben de üst pozisyonda yendim ama üst pozisyonda baya zorlanmıştım ilişkinin sonraki günlerinde ama altta rahattım senin gibiialtta rahatsan üste daha kolay alışırsın, hep böylece daha çabuk alışırsınnnn :13:
ohhh maşallah süpersin canım üzme kendini herşey daha güzel olcak inşallah...
bir şey yaşamadan insanı neden bu kadar korkutur gecenin bu saati göz yaşı döktürür. eşine kendine verdiği zararın vicdan azabından uyku bile uyutmaz. Rabbim kimseye yaşatma
katılıyorum canım, Allah düşmanıma bile vermesin bu derdi, ama kendini kahredeceğine birazcık umutla baksan... çünkü hepimiz geçtik bu yollardan ve bak yaptıkkk yapılmayacak bişey değil kiiisadece sabır azim ve cesaret....
bazen çok umutlanıyorum ama bazende çok karamsarım şuanda karamsar olduğum bir zaman. eşime bunu yaşattığım için çok üzgünüm
bir şey yaşamadan insanı neden bu kadar korkutur gecenin bu saati göz yaşı döktürür. eşine kendine verdiği zararın vicdan azabından uyku bile uyutmaz. Rabbim kimseye yaşatma
olsun canım hepsi geçicek Allahın izniyle... ben de yaşadım yaşadıklarını, kendimde buldum hep suçu, ama derdi veren dermanını da veriyor merak etme
sen sadece yenmeye odaklan, geri kalan her şeyi sil kafandan, yendiğinde eşine güzel şeyler yaşattığında hepsine değicek inan bana, acısını çıkartıcaksınız
canım aynı şeyleri yaşadık emin ol.. üzülme sadece dua et ve egzersiz yap inşallah kendine ve eşine bu mutluluğu yaşatacaksın...güzel haberlerini alırız inşallah.. öptümm
Olmuyor olmuyor ... Tüm yooolları denedim olmuyor Ne olacak sonum ya
inşallah bende o duyguları yaşayabilirim
Nerde mi olmuyor ? 1 yıl 4 aylık evliyim ilaçlar kremler terapiler hiç bir haltta yaramıyor eşimde dersen anlayış anlayış ... neolacam ben ya bu nasıl bir çaresizlik çocuk bekleyen aileler mi dersin neler neler... ne yapacam ben ne olur biri söylesin çıkmazdayımsakin olll canıımmmolmayan nedir nerde takıldın bakalım yardımcı olmaya çalışayımm
Nerde mi olmuyor ? 1 yıl 4 aylık evliyim ilaçlar kremler terapiler hiç bir haltta yaramıyor eşimde dersen anlayış anlayış ... neolacam ben ya bu nasıl bir çaresizlik çocuk bekleyen aileler mi dersin neler neler... ne yapacam ben ne olur biri söylesin çıkmazdayım
ya canımm sıkma canınıııı lütfennnegzersiz yaptın mı hiç yaptıysan ne aşamadasın yazarmısın
egzersiz yapmazsan ya da tamamını yapmzsan yenmen biraz zor, o kremler de b işe yaramaz üzgünümegzersizle beynimize oraya bişey girmesi için uyarıyoruz, ve kesinlikle en faydalı yöntem...
eşinin anlayışlı olması çok güzel bence,ama fazla anlayış da iyi değil, yani sana destek oluyo mu bu süreçte:26:
Eşim destekçim fazlasıyla ama ben bunun altında eziliyorum.. Egzersiz yapamıyorum yani nasıl yapacağım konusunda tam fikir sahibi değilim şunu sormak istiyorum hayatımda hiç alkol almadım bir o kaldı zaten.. Bir kırmızı şarap içip ogerkeşmesinş beklesm olur mu sizce
ben bugün egzersiz yaptım bu 3 gündür yapmıyordum ... bu sefer eşimin baş parmağı ile başladım başarılı oldum 5 dk falan hareket ettiirdi içinde sonra işaret parmağı ile devam ettik zaten işaret parmağı ile ilk denemiştimm .. veeee en son olarak peniis ile denemek istedik işaret ve parmağının orta çizğisi kadar girdi içime bu olum lu bişi mi bilemem ama olacak inş
güneşcimm olumlu da laf mı harika bi haberrrr:13:
ben de yendiğimde eşimin 2 parmağını alabiliyodum, aynı tempoda devam et canımmmi kendini hazır hissetiğin an tekrar yap penis denemesini, bu sefer olucak inşallahh, penisi popo yönüne eğim vererek almaya çalış daha kolay girer, yani vajinamız dümdüz değil hafif eğimli
tamam öyle yaparım yarın tekrar deniycez zaten :)inş daha da başarılı olurum
Eşim destekçim fazlasıyla ama ben bunun altında eziliyorum.. Egzersiz yapamıyorum yani nasıl yapacağım konusunda tam fikir sahibi değilim şunu sormak istiyorum hayatımda hiç alkol almadım bir o kaldı zaten.. Bir kırmızı şarap içip ogerkeşmesinş beklesm olur mu sizce
ben bugün egzersiz yaptım bu 3 gündür yapmıyordum ... bu sefer eşimin baş parmağı ile başladım başarılı oldum 5 dk falan hareket ettiirdi içinde sonra işaret parmağı ile devam ettik zaten işaret parmağı ile ilk denemiştimm .. veeee en son olarak peniis ile denemek istedik işaret ve parmağının orta çizğisi kadar girdi içime bu olum lu bişi mi bilemem ama olacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?