- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.761
bende egzersiz yapmak istiyorum nasıl başlayacağım öncelikle ne yapmam gerekiyor parmağımla yapamıyorum çok denedim. o yüzden başka bişeyle denemek istiyorum lütfen en kolay nasl yaparım yardımıc olurmusunuz?
bende egzersiz yapmak istiyorum nasıl başlayacağım öncelikle ne yapmam gerekiyor parmağımla yapamıyorum çok denedim. o yüzden başka bişeyle denemek istiyorum lütfen en kolay nasl yaparım yardımıc olurmusunuz?
Eşim destekçim fazlasıyla ama ben bunun altında eziliyorum.. Egzersiz yapamıyorum yani nasıl yapacağım konusunda tam fikir sahibi değilim şunu sormak istiyorum hayatımda hiç alkol almadım bir o kaldı zaten.. Bir kırmızı şarap içip ogerkeşmesinş beklesm olur mu sizce
kızlar size bir şey anlatayım da biraz gülün..
ben egzersizlerimi mumdan bir aparat yapmıştım onunla yapıyordum.. tabi vajiyi yenemedikçe insan bi sinirleniyor ya..dedim ki
"eğer vajiyi yenersem bu aparatı bozup içindeki mumu çıkarıp o mumun ışığında mum bitene kadar eşimle o işi yapacağım"
bu akşam dileğimi gerçekleştirdim.. mum bitti
Allah size de nasip etsin.. aparatlardaki mumların ışığında ha ha haromantik romantik..
daha önce de sormuştum ancak gözden kaçtı sanırım arkadaşlar bu parmak egzersizleri kızlık zarına zarar veriyor mu?
daha önce de sormuştum ancak gözden kaçtı sanırım arkadaşlar bu parmak egzersizleri kızlık zarına zarar veriyor mu?
zor oluyor onu anlatmak... o kadar herşeyin olması gerektiği gibi olma zorunluluğunu şart koşan bir eşim var ki. yok kan gelecek, yok romantik bir cinsel ilişki denemesi olacak. yahu tören ile deneyince olmuyor işte. bir de kan baskısı çıktı başımıza. eşimin annesine midem bulanıyor diyorum aaa hamile misin diyor yahu ne hamilesi ortada bişi yok ki. eşim diyor ara sıra "herkes benim ne kadar şanslı bir adam olduğumu düşünüyordur böyle bir kadın ile yatabildiğim için" belki kendimi iyi hissetmem için yapıyor ama 10 aydır sorun yaşayınca kendimi kötü hissediyorum şeyt gibi oluyor hani herkes çok güzel buluyordur seni ama tık yok aslında. ya da ben kompleks yapıyorum.
eşim benden ilgili zaten psikologlara kadar o araştırdı. neyin ne olması gerektiğini vs biliyor. ama parmak egzersizlerine karşı. neymiş öyle bir hazineyi parmakla heba edemezmiş:) incecik bir tabaka sanki cinsel ilişkide hissedebilecek zarı hayret birşey. yahu güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum.
bir de kadın doğum doktoru mu tavsiye edersiniz, psikolog mu? doğuştan ufak olma ihtimali varmış cinsel organın, ameliyat vs gerekirmiş iyi de vajinismustan nasıl ayırt edilir bu?
böyle olmamalıydı işte hayallar bu yönde değildi neyse hayıflanmamak gerek elbette daha çok çıkmaza girecek. bu hafta cem incesu'ya randevu alacağız bu konuda otorite sayılabilecek bir isimmiş. psikolojik destek şart eşimde de sertleşme sorunu oluşmaya başladı başarısızlıklardan sonra anormal gergin oluyoruz. adama da birşey diyemem duvara çarpmış gibi oluyor penisinin sönmesi normal diye düşünüyorum. ikimiz de doktorluğuz anlaşılan:)
Arkadaşlar ben sitede yeniyim ama bu olayı daha DÜN yendiğim için okuduğumda yazma gereği hissettim.Dr.Murat ULUSOY'a gittim ve inanılmayacak şekilde 1,5 gün içerisinde her şey çöz
üme ulaştı çok şükür, yaklaşık 2 senedir evliyim ve bu illeti çekiyordum ,eşim çok anlayışlıydı ama yine de çok sıkıntı veren bir durumdu.Maddi olarak biraz fazla olabilir ama iyileştiğim için gözüm hiçbir şeyi görmedi.İnşallah artık bir de bebeğimiz olur :)))Herkese acil şifalar dilerim...[/QUOT
çok geçmiş olsun canım..yenmenin verdiği huzurun yanında, paranın lafı bile olmaz.. Allah başka dert vermesin, inşallah bebişinizi de kucağınıza alırsınız fazla beklemeden
offffffffffffff offfffffffffffffffff başarızlıkla sonuçlu bir hafta da daha geçtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?