Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar size bir şey anlatayım da biraz gülün..

ben egzersizlerimi mumdan bir aparat yapmıştım onunla yapıyordum.. tabi vajiyi yenemedikçe insan bi sinirleniyor ya.. dedim ki

"eğer vajiyi yenersem bu aparatı bozup içindeki mumu çıkarıp o mumun ışığında mum bitene kadar eşimle o işi yapacağım"

bu akşam dileğimi gerçekleştirdim.. mum bitti

Allah size de nasip etsin.. aparatlardaki mumların ışığında ha ha ha romantik romantik..

bende egzersiz yapmak istiyorum nasıl başlayacağım öncelikle ne yapmam gerekiyor parmağımla yapamıyorum çok denedim. o yüzden başka bişeyle denemek istiyorum lütfen en kolay nasl yaparım yardımıc olurmusunuz?

canım internetten sipariş verip fallus alabilirsin.. ya da buradaki arkadaşlar mumu jelatinleyip deniyorlar, yine kulak kürdanlarını birleştirip jelatinleyip deneyenler de var. nasıl rahat edersen, hangisi kolay geldiyse onunla başla.. ben fallusla yenmiştim, birçok arkadaşımız mumla yendi.biz sana her aşamada yardımcı oluruz.

ben geçen sene psikoloğa gitmiştim delet hastanesinde girmemle çıkmam bir olmuştu parmak egzersizi yapın deyip ilaç yazıp yollamıştı çok ağlamıştım çünkü yapamıyordum,2 ay önce özel bi kliniğe gittim parmak egzersizlerini uzun uzadıya anlattı dr başka aparatlarla da yapabilirsin ama orayı önce hissetmelisin demişti ve parmak egzersizleriyle aparat denemelerinin sistematik duyarsızlaştırma olup önemli adım olduğunu analtmıştı ,çok geriliyordum bir kaç gün denemeye çalıştım ama elim parmağım oraya gitmiyor,en sonunda ne olacaksa olsun dedim ve parmağım kendiliğinden kayıp gitti:) çok şükür o 2 aylık tedavide yendim...:)
ister parmağını kullan ister istediğin herhangi birşeyden aparat hazırla sadece hijyene önem ver ve ne olur erteleme.....
adı üstünde erteleme hastalığı insan ne bahaneler bulabiliyor

Son düzenleme:

tabi ki yardımcı olunur tatlım..
öncelikle kegelden haberin var mı kegel yapmaya başladın mı?? bu forumun başında var..

bir ayna al eline ve bol bol incele orayı... hafif ıkınınca bir delik açılacak işte tamda orası... ben eldiven geçirip elimle küçük parmağımla dokunmuştum ilk önce.. eğer sen dokunamıyorsan kulak çubuğundan kendine aparat yapabilirsin.. ya da doğum günü mumundan ya da kalem vesaire.. neyse etrafını pamukla ve streçle de sar.. al sana aparat işte... tabi kayganlaştıcı jel kullanırsan daha rahat edersin yavaş yavaş popoya doğru ittir girdiğini göreceksin.. zamanla kalınlaştırarak aparatını devam et..

unutma hiiiçç ACI YOK sadece beyinde.... girince bumuymuş diyeceksin talımmmm.. girerken nefes egzersizi yapmalısın.. nefes verirken it aparatı kendiliğinden girecek.. ya da ıkınınca da acaip rahatlıyor orası..

eğer eşin istekliyse onun parmağıyla çalışabilirsiniz ben çok egzersiz yaptım ama asıl son dönem eşimin parmağıyla yendim..

hadi güzelim zorla kendini.. tanı orasını.. bu hastalığın enbüyük sıkıntısı bilgisizlik..

kesinlikle alkol son çare değil aksine seni büyük bir günah a sürükleyecek birşey bu yani ellerini açıp dua edip Allah tan yardım istemek varken alkol niye?? sen ellerini açıp dua nı ediceksin burdaki arkadaşlardanda yapman gerekeni öğreniceksin işte bukadar kesinlikle alkol den uzak dur canım Allah yardımcın olsun...

iyiymiş valla çok fenasın sennnnnnnn

daha önce de sormuştum ancak gözden kaçtı sanırım arkadaşlar bu parmak egzersizleri kızlık zarına zarar veriyor mu?

çoğu arkadaşın vermedi canım hatta yendikleri halde halen kızlık zarları duranlar var egzersizlerde esnediği için kalıyor takma sen onu kafana eşinle konuş bir sorun etmicekse egzersiz olayına odaklan sen söylersin egzersiz yapıcam giderse sorun olurmu falan dersin hani bi ihtimal giderse diye söylüyorum sonra başını ağrıtmasın canım bazı erkekler takıyor çünkü bu olaya zaten sinek ısırığı gibi birşey o kızlık zarı hissetmiyorsun bile gittiğini anca kan gelirse işte benim penis denemesi yaparken gitmiştti ordan biliyorum..

daha önce de sormuştum ancak gözden kaçtı sanırım arkadaşlar bu parmak egzersizleri kızlık zarına zarar veriyor mu?

tatlım ilk başlarda yani 1 yada 2 parmakta birşey olmadı bende.. ama aparat hazırladım kalınlığı 10 cm falandı baya bi çalıştım doktara gittim doktor kızlık zarın aynen duruyor dedi.. sonra aparatı biraz kalınlaştırdım o zaman çok hafif pembe bir şey bulaşmıştı üzerine.. zannediyorum o kızlık zarındandı.. çünkü biz eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi benden..

o yüzden eşine anlatmalısın bu durumu.. ama o kadar egzersiz yapıp yenen bazı arkadaşların ilişki esnasında kan gelmiş.. demek ki onlarınkine bir zarar gelmemiş....

zor oluyor onu anlatmak... o kadar herşeyin olması gerektiği gibi olma zorunluluğunu şart koşan bir eşim var ki. yok kan gelecek, yok romantik bir cinsel ilişki denemesi olacak. yahu tören ile deneyince olmuyor işte. bir de kan baskısı çıktı başımıza. eşimin annesine midem bulanıyor diyorum aaa hamile misin diyor yahu ne hamilesi ortada bişi yok ki. eşim diyor ara sıra "herkes benim ne kadar şanslı bir adam olduğumu düşünüyordur böyle bir kadın ile yatabildiğim için" belki kendimi iyi hissetmem için yapıyor ama 10 aydır sorun yaşayınca kendimi kötü hissediyorum şeyt gibi oluyor hani herkes çok güzel buluyordur seni ama tık yok aslında. ya da ben kompleks yapıyorum.

Arkadaşlar ben sitede yeniyim ama bu olayı daha DÜN yendiğim için okuduğumda yazma gereği hissettim.Dr.Murat ULUSOY'a gittim ve inanılmayacak şekilde 1,5 gün içerisinde her şey çöz
üme ulaştı çok şükür, yaklaşık 2 senedir evliyim ve bu illeti çekiyordum ,eşim çok anlayışlıydı ama yine de çok sıkıntı veren bir durumdu.Maddi olarak biraz fazla olabilir ama iyileştiğim için gözüm hiçbir şeyi görmedi.İnşallah artık bir de bebeğimiz olur :)))Herkese acil şifalar dilerim...

selam kızlar bugün hava çok güzel pek kimse yok herhalde?? güzel haberler veren yok mu hafta sonunda?? hadi halay çekelim biraz

Son düzenleme:

canım eşinle güzel güzel konuş bu durumu anlat.. sen burdan bilgilen ona anlat veya birlikte bakın öğrenin.. bu bir rahatsızlık!! bunu bilmeli kocişin.. yoksa sana sıkıntı vermekten başka bişey yapmaz.. eğer seni gerçekten seviyor ve bu meseleyi halletmek istiyorsa bunun yolları belli.. bunları kabul etmeli.. tek başına uğraşmaktansa birlikte çözün bu işi..

Allah ın izniyle çözdükten sonra yaparsınız bütün törenleri

eşim benden ilgili zaten psikologlara kadar o araştırdı. neyin ne olması gerektiğini vs biliyor. ama parmak egzersizlerine karşı. neymiş öyle bir hazineyi parmakla heba edemezmiş:) incecik bir tabaka sanki cinsel ilişkide hissedebilecek zarı hayret birşey. yahu güleyim mi ağlayım mı bilmiyorum.

bir de kadın doğum doktoru mu tavsiye edersiniz, psikolog mu? doğuştan ufak olma ihtimali varmış cinsel organın, ameliyat vs gerekirmiş iyi de vajinismustan nasıl ayırt edilir bu?

canım istersen eğer bacaklarını açıp doktora gösterebilirsen bi kadın doğumcuya git için rahatlarsın bence bir sıkıntı yoktur.. bende önce benimki dar diyordum.. doktor hiçbir sıkıntı yok deyince bu kez eşiminkine bahane bulmuştum.. hiç sıkıntı yokmuş tamamen psikolojikmiş.. zaten fiziksel bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek lazım doktordan...

Son düzenleme:
böyle olmamalıydı işte hayallar bu yönde değildi neyse hayıflanmamak gerek elbette daha çok çıkmaza girecek. bu hafta cem incesu'ya randevu alacağız bu konuda otorite sayılabilecek bir isimmiş. psikolojik destek şart eşimde de sertleşme sorunu oluşmaya başladı başarısızlıklardan sonra anormal gergin oluyoruz. adama da birşey diyemem duvara çarpmış gibi oluyor penisinin sönmesi normal diye düşünüyorum. ikimiz de doktorluğuz anlaşılan:)

canım eşinin söylemleri gayet sıra dışı, güldürdü beni en iyisini yapmışsın, kadın doğum uzmanına gidip problemin fiziksel mi psikolojik mi olduğunu anlarsın, en azından için rahat eder. eşinin sertleşme sorununa gelince, o tamamen psikolojik.. ilişkiye girmeye çalıştığımız dönemde başaramadığımızdan olsa gerek eşimde de olmuştu, gerginlik ve stres sebepliydi, yendikten sonra eser kalmadı.. ayrıca çoğunlukla kızlık zarına herhangi bir zarar gelmiyor, nadiren pembemsi renkte birkaç damla kan geliyor hepsi bu.. olumlu şeyler düşünmeye çalış, hepimiz aynı süreçten geçtik, sen de başarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…