- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.781
offff offf bu kadar karamsar olma rasibacım.. anlat bakalım neler oldu
hiç bişey olmadı canım.kayganlaştırıcıda kullandık ama ben yine çok kastım.ya eşimlede okadar mutluyuz ki deneyip olmasa bile işin sonunda mutlulukla bakıyoruz birbirimize ben üzülmiyeyim diyemi artık bilmiyorum hiç şikayetçi değil bu durumda eskiden biraz da olsa şikayetçi olurdu ondadamı alışkanlık ooldu yapamamak.artık ne düşünceğimi bilmiyorum akışına bıraka bıraka 3 yıldır hiç bişey olmadı bu sene artık bu iş olsun istiyorum
canım benim, ilk başlarda yüz binlerce insanın yapabildiği şeyi ben nasıl olur da yapamam diye düşünür düşünür ağlardım. sonra düşüncelerimin ne kadar yanlış olduğunu anladım.bizim derdimizin bir çaresi var çok şükür, dermansız dertler vermesin Allah kimseye, biraz da bu taraftan bakmak lazım. ne güzel, şu halde bile mutlu olmanız, ışıl ışıl bakışmanız ve yendiğinde eşinle aranızdaki bağların daha da sağlamlaştığını göreceksin, belki de bu sıkıntıyı birbirinizin değerini daha çok anlamanız için yaşadınız, ben hep böyle düşündüm :) sabırla, inatla denemelere devam edin, kendini kasmadan, gevşek bırakır ve doğru nefes alırsan bu işin ne kadar kolay olduğunu göreceksin.. bu kadarmıymış sözlerini çok okuduk biz burda :) inşallah senden de duymak nasip olur, halayını da çekeriz.. umutsuzluğa kapılmak yok canım
çok saol canım.çok merak ediyorum o işi yapınca eşimle aram nasıl olacak
bişey değilll bacım.... okudum geçmişide maşallah diyorumkgööökkçeemmm yetiştin yine imdadıma sağol canımmm..biliyorsun senin koca ile benimki biraz benziyor.. biz vaji yi hallettik de kocişle uğraşıyoruz ne yapsam mantık arıyor işte ... bütün öğleden sonra konuşmadı benimle... şimdi de yüzmeye gitti..
uuff neyse ben o görmeden yani yokken biraz egzersiz yapayım da gelince de romantik bir şeyler yapar gönlünü alırım.. 2 gündür misafirden yapamıyoruz zaten bu akşam yapalım bu işi aksatmaya gelmez
wawwwwwwwwww dans mum romantizimmmm iyi olmuşşşşşşşşiyi geceler kızlar.. 3. kez denedik oldu çok şükür..ben üste çıktım ama yapamadım malesef yarısına kadar girdi ama devamını getiremedim çok uğraştım olmadı.. bizde yine ben altta eşim üstte yaptık çok şükür o pozisyonda rahatım..
bu kez hiç jel falan da kullanmadım.. egzersiz de yapmadım öncesinde.. tabi öncekiler kadar çabuk olmadı biraz yavaş girdi ama oldu.. zamanla düzelcektir inşallah..
bu arada kırgındık ya eşimle, romantik bir akşam yemeği hazırladım mumlar falan dans ettik barıştık.. :127: çok şükür..
Besteeee nerdesinnnn sana çok ihtiyacım varrrrrr;(
o zaman bacımmm halaylar sana gelsinnnnnnnnn çok çok tebrik ediyoruzzz 2 aycık sürede yendin ne güzellll allahım güzel birliktelikler yaşatsın bacım....ben de bu konunun 1 aydır sessiz takipçisiyim. 2 aylık evliyim. allah razı olsun tavsiyeleriniz sayesinde az önce başardım.
çok klasik belki ama tamamen rahat bırakınca ne acı ne bişey duyuluyor. ben hala acıyacak diye beklerken eşim tamamen içerdeyim deyiverdi hem de jel bile sürmeden.
allah bu sorunla ugrasan bütün arkadaslara tez zamanda mutlu sona ulasmayı nasib etsin.
parmak egzersizlerini eşiniz her aksam mutlaka yapsın.
kalın saglıcakla
allah yar ve yardımcınız olsun
:)
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli? 3 gündür uğrayamıyorum İstanbul'a ailemin yanına gitmiştim , Yaseminciğimlede buluşma fırsatım oldu çok güzel zaman geçirdik gerçekten inşallah diğer vajili dostlar sizlerlede görüşme fırsatı yakalarız
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
best bacım evet duydum baya gezmişinizzzz kızzz hadi bakalımmm eee nerde buluştunuz en son:)
kanlıcaya adalara gitttinizmiii
ayy yerimede gezeydiniz......
çok öpüyorum
görüşürzzz
selam canım.beni de ekler misin.bu iş bitecek :)
iyi harikaaaaaaaaaaheheh canım son dakka planı oldu kadıköyle sınırlı kaldık ama güzel zaman geçirdik gerçekten uzun zamandırda görüşememiştik hasret giderdik baya iyi oldu
iyi harikaaaaaaaaaahadi bakalım sapa sağlamsınızdaa her ikinizdeee:):):)
birdahaki sefere ankarada olsa ya şu buluşmaaaa
arkadaşlar meraba dün vajinismus için doktor ararken bu siteye rastladım ve okuduklarım beni çok şaşırttı bunu yenenleri görünce özellikle burdakilerin yardımıyla yendiklerini görünce çok ümitlendim. banada yardım edebilirmisiniz acaba???
arkadaşlar meraba dün vajinismus için doktor ararken bu siteye rastladım ve okuduklarım beni çok şaşırttı bunu yenenleri görünce özellikle burdakilerin yardımıyla yendiklerini görünce çok ümitlendim. banada yardım edebilirmisiniz acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?