Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offff offf bu kadar karamsar olma rasibacım.. anlat bakalım neler oldu

hiç bişey olmadı canım.kayganlaştırıcıda kullandık ama ben yine çok kastım.ya eşimlede okadar mutluyuz ki deneyip olmasa bile işin sonunda mutlulukla bakıyoruz birbirimize ben üzülmiyeyim diyemi artık bilmiyorum hiç şikayetçi değil bu durumda eskiden biraz da olsa şikayetçi olurdu ondadamı alışkanlık ooldu yapamamak.artık ne düşünceğimi bilmiyorum akışına bıraka bıraka 3 yıldır hiç bişey olmadı bu sene artık bu iş olsun istiyorum

canım benim, ilk başlarda yüz binlerce insanın yapabildiği şeyi ben nasıl olur da yapamam diye düşünür düşünür ağlardım. sonra düşüncelerimin ne kadar yanlış olduğunu anladım.bizim derdimizin bir çaresi var çok şükür, dermansız dertler vermesin Allah kimseye, biraz da bu taraftan bakmak lazım. ne güzel, şu halde bile mutlu olmanız, ışıl ışıl bakışmanız ve yendiğinde eşinle aranızdaki bağların daha da sağlamlaştığını göreceksin, belki de bu sıkıntıyı birbirinizin değerini daha çok anlamanız için yaşadınız, ben hep böyle düşündüm :) sabırla, inatla denemelere devam edin, kendini kasmadan, gevşek bırakır ve doğru nefes alırsan bu işin ne kadar kolay olduğunu göreceksin.. bu kadarmıymış sözlerini çok okuduk biz burda :) inşallah senden de duymak nasip olur, halayını da çekeriz.. umutsuzluğa kapılmak yok canım

çok saol canım.çok merak ediyorum o işi yapınca eşimle aram nasıl olacak

çok saol canım.çok merak ediyorum o işi yapınca eşimle aram nasıl olacak

eşinle daha çok bağlanacaksınız birbirinize, var olan sevginiz daha da güçlenecek, ben tam olarak bunları yaşadım canım..evinin havası bile değişir, daha bir güzel görünür gözüne :) inşallah o günleri gösterir yüce rabbim yenmeye çalışan herkese ^.^

bişey değilll bacım.... okudum geçmişide maşallah diyorum
wawwwwwwwwww dans mum romantizimmmm iyi olmuşşşşşşşş

bu arada birşey itiraf edeyim vajiyi bayaaaa süre oldu yeneliiii daha yeniiiiiiiiii geçen gün mumaaa dokundum yaktım şamdanaaaa veee
en önemlisi streç kullanamaz olmuştummmm vaji aparatalrnı hatırlatyor diye iğrenmişdimmm
neyse baya düzeldimm aylar oldu yeneliii
neysekiii eskiden mutfakda kurtarıcım olan streçi aparat yapımında kullandıkdan sonraaa mutfağa sokmaz hale gelmiştimmm ne psikolojiyse bendekideee şimdi bu hafta sonu baktımmm ve kullandım ve şükür sanırım tamamen yenmişim dedimmm:) eskisi gibiii peyniri yemeği sardım yenidennn streçeee:) zaman herşeye ilaç galibaaaaa

nasıl bir ruha bürüyorsa bu cinsellik bizleriii
aman kızlar beynimizin oyununa dur diyelim
egzersize devam diyelim
herkes yensin inşallah

cecemmmmmmm durumlar nasıl bacımmmmmmmmmmmmmm hele bir haftalık raporunu alalımmmm nasıl geçirdin hafta sonunu??? inşallah herşey yolundaaadır ve egzersizlerini aksatmadannnnnn tam gaz gidiyorsundur dimiii bacım????????
güzel haberler ver hadi bekliyoruz

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli? 3 gündür uğrayamıyorum İstanbul'a ailemin yanına gitmiştim , Yaseminciğimlede buluşma fırsatım oldu çok güzel zaman geçirdik gerçekten inşallah diğer vajili dostlar sizlerlede görüşme fırsatı yakalarız

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben de bu konunun 1 aydır sessiz takipçisiyim. 2 aylık evliyim. allah razı olsun tavsiyeleriniz sayesinde az önce başardım.
çok klasik belki ama tamamen rahat bırakınca ne acı ne bişey duyuluyor. ben hala acıyacak diye beklerken eşim tamamen içerdeyim deyiverdi hem de jel bile sürmeden.
allah bu sorunla ugrasan bütün arkadaslara tez zamanda mutlu sona ulasmayı nasib etsin.
parmak egzersizlerini eşiniz her aksam mutlaka yapsın.
kalın saglıcakla
allah yar ve yardımcınız olsun
:)

o zaman bacımmm halaylar sana gelsinnnnnnnnn çok çok tebrik ediyoruzzz 2 aycık sürede yendin ne güzellll allahım güzel birliktelikler yaşatsın bacım....

haydi halayaa

best bacım evet duydum baya gezmişinizzzz kızzz hadi bakalımmm eee nerde buluştunuz en son:)
kanlıcaya adalara gitttinizmiii

ayy yerimede gezeydiniz......

çok öpüyorum
görüşürzzz

selam canım.beni de ekler misin.bu iş bitecek :)

best bacım evet duydum baya gezmişinizzzz kızzz hadi bakalımmm eee nerde buluştunuz en son:)
kanlıcaya adalara gitttinizmiii

ayy yerimede gezeydiniz......

çok öpüyorum
görüşürzzz

heheh canım son dakka planı oldu kadıköyle sınırlı kaldık ama güzel zaman geçirdik gerçekten uzun zamandırda görüşememiştik hasret giderdik baya iyi oldu

heheh canım son dakka planı oldu kadıköyle sınırlı kaldık ama güzel zaman geçirdik gerçekten uzun zamandırda görüşememiştik hasret giderdik baya iyi oldu
iyi harikaaaaaaaaaa hadi bakalım sapa sağlamsınızdaa her ikinizdeee:):):)
birdahaki sefere ankarada olsa ya şu buluşmaaaa

canım şöyle söyleyeyim.burayı keşfettikten sonra yazdıklarınızı okudum. 3 gün sonra serçe parmak ve mumun hepsini alabildim.yani ilk kez birşeyleri alabildiğimi keşfettim.önceden direk dikine denemiştik.yani yön kavramını bilmiyordum.belki o yüzden çok acıdığı için uğraşmayı bile bırakmıştık.birde biliyorsun bende bebek problemi de olmadı . araya doğumlar girince bir baktım yıllar geçmiş. şimdi gecen eşimle denedik. ilk kez büyük bir kısmı geçti. az da olsa git gel bile yaptı.önceden hiç başarılı olamamıştık.ama kızlık zarının yırtılması gibi bir olay olmadı.bir de ben pek güzel birşey hissetmedim. yani ne aşamada olduğumu bilmiyorum. sanki daha tamamlamamışım gibi geliyor. o yüzden biraz daha egzersiz yapmalıyım diyorum.hani yaptım diyemiyorum.. sence?

arkadaşlar meraba dün vajinismus için doktor ararken bu siteye rastladım ve okuduklarım beni çok şaşırttı bunu yenenleri görünce özellikle burdakilerin yardımıyla yendiklerini görünce çok ümitlendim. banada yardım edebilirmisiniz acaba???

tabiki yardımcı oluruz canım hoşgeldin , şu kadar söyleyebilirim sana burayı bulduysan eğer yenmeye çok yakınsın demektir

kendinden bahsedermisin bize ne kadarlık evlisin , denemelerde ne kadar ileri gittiniz , egzersiz denedinmi hiç yada bilgin varmı bu konuda ???

canım ben de doktor arayışında idim.ben önceden de yazmıştım.doktorların ne yazık ki bizim zor durumumuzu kullandıklarını düşünüyorum.çok pahalı çünkü.burda karşılıksız bir yardımlaşma var . çok çok çok ümitsiz vaka değilsen -ki aslında hiçbirimiz değiliz -burdan çok faydalanacağına inanıyorum.çok deneyimli arkadaşlarımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…