Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canım öncelikle burda herkes kesinlikle yardımlaşarak yendi emin ol
doktora gitsen de doktor sana aynı egzersizleri önerecek, yaptığımız egzersizler tamamen aynı yani
öncelikle sayfanın başındaki kegel egzersizlerini oku, sonrada parmak ya da aparat egzersizine geçiceksin

büyük bölümü girdiyse gerisi de girer canım, keşke devam etseydin mumun tamamını alıyosan ve egzersizlere devam etmek istiyosan mumu peçeteyle kalınlaştırıp streçleyip sar, öyle devam et canım
kızlık konusuna gelince, egzersiz yaparak yenen çoğu arkadaştan kan gelmedi bunu da unutma

ya harikasınız o kadar ümitsizim ki kimse cevap verilmicek die bile düşünmüştüm(
1.5 yıllık evliyim 2 defa doktora gittim ama doktor ilgisiz gibi geldi egzersizlerde istikrarlı olamadım. ilişki esnasında çok kasıorum çok acı çekiorum. aslında ilk zamanlara göre daha rahatım ama yinede başarısız

canım , burda biri varsa kesin cevap veren de olur, soruların cevapsız kalmaz merak etme
şimdi sen egzersiz yaptın mı hiç, neler yapabiliyosun, ilişki diyosun, yoksa hiç egzersiz yapmadan sürekli denememi yapıyosun ve penisin ne kadarını alıyosun:26:

ohhh ne mutlu sana :) senin için gelsin halaylarr

ya öyle ki doktorlar gerçekten ilgisiz. en azından normal kadın doğum uzm. bana öyle geldi.biri taviz verme, biraz sert ol diye eşimi tembihledi.doğumumu yapan da keza aynı.ben kızlık zarı var diye girmediğini düşünüyordum. hatta sezaryende zara bir çizik atmasını bile istedim. yapmadı tabi.ama en azından bir doktorun bizlerin yönü bulamamış olabileceğimizi tahmin etmesi gerekirdi diye düşünüyorum. egzersizden hiç bahsetmedi bile.

egzersiz olarak doktor vücudu tanıma egzersizi vermişti farklı esyalarla vücuduna dokun demişti birde idrar tutma egzersizi. ama bunları düzenli yapamamıştım. başkada bişey yapmadım. sürekli deniyoruz eşimle. ama çok az bir kısmını alabiliyorum nerdeyse hiç yani...

aynen öyle canım, vajinamızın yapısını bilmediğimizden oluyo işte bunlar, oysa vajinismusun kızlık zarıyla en ufakkk alakası yok tamamen vajinamızın içindeki kasların kalleşliği
o kasları kastıkça içeri bişey sokmak imkansız hale geliyor, egzersizle de oraya bişey girmesini sağlıyoruz , alıştırıyoruz işte:13:

merhaba kızlar ben de sizin gibi mağdur durumdayım sizlerle sohbet edip yardımlarınızı bekliyorum sevgiler....
egzersizleri öğrenmek ve bu işi nasıl başardığınızı bilmek istiyorum çoğu arkadaşların paylaştıklarını okudum bende orda duvar var ve hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen...

hmm o zaman hiç girmiyosa egzersizlere baştan başlamalısın, eğer düzenli yaparsan bi haftada yenersin inşallah
egzersizin ilk aşaması serçe parmak tek boğum , sonra 2 boğum, sonra da tamamını almakla başlıyor, öncelikle okeyin veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını temin et ve egzersize başla, parmakla yapamam dersen garklı aparatlar hazırlayabilirsin, kulak çöpü, mum, hatta rimel kutusu

hoşgeldin canım, inşallah bi yardımımız dokunursa ne mutlu ne zamandır bu durumdasın peki:26:
vajinamızda duvar yok aksine orası delik ve içi bomboş

canım tebriklerAllah başka dert vermesin

herkese iyi geceler nasılsınız?yatmadan bakıyım bi dedim koca gitti beni çağırıyo hemencecik girdimbekliyo beni

o zaman -yasemin sen daha deneyimlisin, izninle- senin de benim gibi yön sorunun olabilir. yani birazı giriyor ve sonra acayip ağrın oluyor değil mi. eğer öyleyse yanlış yere baskı yapıyorsun demektir. o yüzden yönü değiştirmeye çalış. burdaki arkadaşlar anüs yönüne yani popoya doğru ilerletmek gerektiğini belirtiyorlar . eğer bir de bu şekilde denersen daha başarılı olursun bence. ben koca bir mumu böyle aldım.

lütfen beni aydınlatın..bende bi vajinismusluyum parmak egzersizleri yapıyodm..eşimle deneme esnasında eşim vajinama boşaldı ama hemen silmiştk.. üstünden 20 gün falan geçti..adet oldm..adetimin üstnden 13 gün geçti..adetten sonra eşimle sürtünmeyle tekrar ilişki yaşadk yanlışlıkla yine boşaldı ve yine temizledk..3 gündr koyu kahverengi akıntm vardı bu sabah kalktığmda pembemsi kan gibi lekeler vardı..netten araştrdm hamilelik olasılığı varmş..içime kurt düştü hemen test yaptm ama negatf çıktı..bi kaç gün bekleyp tekrar yapıyımmı yoksa adetimin gecikip gecikmiycegni bekliyimmi..yani kısacası ben hamilemiyim yaaa

12 senelik evliyim 2 çocuğum var ama bu işi çözmek istiyorum uzun zamandır istiyorum ama korkuyorum

olsun canım, çözmeye niyetliysen hemen yenersin
öncelikle parmak egzersizleriyle başlıyoruz, ilk serçe parmakla tabi bunun için önce okey veya durexin kayganlaştırıcı jeline ihtiyacın olcak:13:
sonra hemen başla egzersize, merak etme sen soktukça girer vajinamız boş çünkü, ne sokarsan onun şeklini alır ama önemli olan kasmamak, egzersiz sırasında orayı düşünmemeye çalış, başka şeylere odaklan, daha rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…