- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.801
arkadaşlar meraba dün vajinismus için doktor ararken bu siteye rastladım ve okuduklarım beni çok şaşırttı bunu yenenleri görünce özellikle burdakilerin yardımıyla yendiklerini görünce çok ümitlendim. banada yardım edebilirmisiniz acaba???
canım şöyle söyleyeyim.burayı keşfettikten sonra yazdıklarınızı okudum. 3 gün sonra serçe parmak ve mumun hepsini alabildim.yani ilk kez birşeyleri alabildiğimi keşfettim.önceden direk dikine denemiştik.yani yön kavramını bilmiyordum.belki o yüzden çok acıdığı için uğraşmayı bile bırakmıştık.birde biliyorsun bende bebek problemi de olmadı . araya doğumlar girince bir baktım yıllar geçmiş. şimdi gecen eşimle denedik. ilk kez büyük bir kısmı geçti. az da olsa git gel bile yaptı.önceden hiç başarılı olamamıştık.ama kızlık zarının yırtılması gibi bir olay olmadı.bir de ben pek güzel birşey hissetmedim. yani ne aşamada olduğumu bilmiyorum. sanki daha tamamlamamışım gibi geliyor. o yüzden biraz daha egzersiz yapmalıyım diyorum.hani yaptım diyemiyorum.. sence?
o zaman bacımmm halaylar sana gelsinnnnnnnnn çok çok tebrik ediyoruzzz 2 aycık sürede yendin ne güzellll allahım güzel birliktelikler yaşatsın bacım....
haydi halayaa
istanbula gelipde buluşup ve beni çağırmayan arkadaşlar aşk olsunn
ya harikasınız o kadar ümitsizim ki kimse cevap verilmicek die bile düşünmüştüm(
1.5 yıllık evliyim 2 defa doktora gittim ama doktor ilgisiz gibi geldi egzersizlerde istikrarlı olamadım. ilişki esnasında çok kasıorum çok acı çekiorum. aslında ilk zamanlara göre daha rahatım ama yinede başarısız
ben de bu konunun 1 aydır sessiz takipçisiyim. 2 aylık evliyim. allah razı olsun tavsiyeleriniz sayesinde az önce başardım.
çok klasik belki ama tamamen rahat bırakınca ne acı ne bişey duyuluyor. ben hala acıyacak diye beklerken eşim tamamen içerdeyim deyiverdi hem de jel bile sürmeden.
allah bu sorunla ugrasan bütün arkadaslara tez zamanda mutlu sona ulasmayı nasib etsin.
parmak egzersizlerini eşiniz her aksam mutlaka yapsın.
kalın saglıcakla
allah yar ve yardımcınız olsun
:)
canım , burda biri varsa kesin cevap veren de olur, soruların cevapsız kalmaz merak etme
şimdi sen egzersiz yaptın mı hiç, neler yapabiliyosun, ilişki diyosun, yoksa hiç egzersiz yapmadan sürekli denememi yapıyosun ve penisin ne kadarını alıyosun:26:
ya öyle ki doktorlar gerçekten ilgisiz. en azından normal kadın doğum uzm. bana öyle geldi.biri taviz verme, biraz sert ol diye eşimi tembihledi.doğumumu yapan da keza aynı.ben kızlık zarı var diye girmediğini düşünüyordum. hatta sezaryende zara bir çizik atmasını bile istedim. yapmadı tabi.ama en azından bir doktorun bizlerin yönü bulamamış olabileceğimizi tahmin etmesi gerekirdi diye düşünüyorum. egzersizden hiç bahsetmedi bile.
egzersiz olarak doktor vücudu tanıma egzersizi vermişti farklı esyalarla vücuduna dokun demişti birde idrar tutma egzersizi. ama bunları düzenli yapamamıştım. başkada bişey yapmadım. sürekli deniyoruz eşimle. ama çok az bir kısmını alabiliyorum nerdeyse hiç yani...
merhaba kızlar ben de sizin gibi mağdur durumdayım sizlerle sohbet edip yardımlarınızı bekliyorum sevgiler....
egzersizleri öğrenmek ve bu işi nasıl başardığınızı bilmek istiyorum çoğu arkadaşların paylaştıklarını okudum bende orda duvar var ve hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen...
canım tebriklerben de bu konunun 1 aydır sessiz takipçisiyim. 2 aylık evliyim. allah razı olsun tavsiyeleriniz sayesinde az önce başardım.
çok klasik belki ama tamamen rahat bırakınca ne acı ne bişey duyuluyor. ben hala acıyacak diye beklerken eşim tamamen içerdeyim deyiverdi hem de jel bile sürmeden.
allah bu sorunla ugrasan bütün arkadaslara tez zamanda mutlu sona ulasmayı nasib etsin.
parmak egzersizlerini eşiniz her aksam mutlaka yapsın.
kalın saglıcakla
allah yar ve yardımcınız olsun
:)
egzersiz olarak doktor vücudu tanıma egzersizi vermişti farklı esyalarla vücuduna dokun demişti birde idrar tutma egzersizi. ama bunları düzenli yapamamıştım. başkada bişey yapmadım. sürekli deniyoruz eşimle. ama çok az bir kısmını alabiliyorum nerdeyse hiç yani...
12 senelik evliyim 2 çocuğum var ama bu işi çözmek istiyorum uzun zamandır istiyorum ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?