Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

test negatif çıkmış ama gene de hamilelik olasılığın var, bikaç gün bekle tekrar test yap canım

test negatif çıkmış ama gene de hamilelik olasılığın var, bikaç gün bekle tekrar test yap canım

öyle yapıcam canm..inşallh hayırlısı olur biyandan korkuyorm biyandan ümitleniyorm hayırlısı inşllh.buarada bişy daha sorabilirmym??

üstüne görme denilen şeyide yaşıyor olablirsin...bence adet tarihinin gecmesini bekle adetine çok yakın bir zamanda test yaparsın o zaman tam belli olur....gebelik istemiyorsun belli...

üstüne görme denilen şeyide yaşıyor olablirsin...bence adet tarihinin gecmesini bekle adetine çok yakın bir zamanda test yaparsın o zaman tam belli olur....gebelik istemiyorsun belli...

üstüne görme nedemek canm... açıkçası vajiyi yenmeden istemiyorm diyebilrm ama rabbm verirsede olmaz demiycem..hayırlısı artk

gebelik cok farklı kiminde hemen belli oluyor kiminde gec...ben şubatın 14 ünde test yaptım negatif cıkmıştı...sonra 8 gün sonra yine test yaptım bu sefer pozitif çıkmıştı...yani hiç belli olmaz inşallah hamilesindir de bu duyguyu yaşarsın:)

hayırlısı olsun canım ne diyeyim, tabi sorabilirsin

parmak egzersizi yapıyodm..iki parmağı iki gün denedikten sonra adet oldm..adetm btince bikaç defa daha parmak egzersiznden sonra eşimle denemeye kalktk ama eşimn penisi değdiği an kasılıyorm..parmağmı çok rahat alıyorm ama peniste çok kasılıyorm..napmam gerek bu drumda

üstüne görme nedemek canm... açıkçası vajiyi yenmeden istemiyorm diyebilrm ama rabbm verirsede olmaz demiycem..hayırlısı artk

hamile kalmış olsan bile adet zamanında cok uzun süreli olmayan iki üç gün süren pembesi akıntılar olabaliyor nadiren tabi buda üstüne görme deniliyor hem dikkat et kendine hamile olablirsin hemde az bekle adet tarihine yakın bir test yaparsın o zaman belli olur

canım, o zaman kesinlikle eş parmağı yapmalısın, eşinle egzersiz yapmaya özen göster, onun yanında yap bazen, bazen de beraber yapın ki ona karşı güvenin gelsin

canım, o zaman kesinlikle eş parmağı yapmalısın, eşinle egzersiz yapmaya özen göster, onun yanında yap bazen, bazen de beraber yapın ki ona karşı güvenin gelsin

eşim pek yanaşmıyo kendi parmağnı vermeye ama ikna edersem yapıcam..kaç gün devam etmeliym bu egzersizlere

eşim pek yanaşmıyo kendi parmağnı vermeye ama ikna edersem yapıcam..kaç gün devam etmeliym bu egzersizlere

ama onunla yapmazsan olmaz ki, yani aslında olur ama demek senin daha eşine güvenin yok ilişki anlamında:26: kesinlikle ikna et egzersize, bikaç gün yapsan olur fazla uzun olmasına gerek yok

yasemincim ya benim bölede bi sorunum var yani parmak egzersizi benim yapabileceğim en son şey heralde bunu sana yazarken bile içim kötü oluyo. başka bi yolu yokmu bunun benim bölede bi hassasiyetim var işte

yasemincim ya benim bölede bi sorunum var yani parmak egzersizi benim yapabileceğim en son şey heralde bunu sana yazarken bile içim kötü oluyo. başka bi yolu yokmu bunun benim bölede bi hassasiyetim var işte

canım o zaman bikaç kulak çubuğunu yanyana sar ve onlardan aparat hazırla streçle güzelce ve öyle almaya çalış olur mu

canım o zaman bikaç kulak çubuğunu yanyana sar ve onlardan aparat hazırla streçle güzelce ve öyle almaya çalış olur mu

kesinlikle deniycem ama yapabileceğimi zannetmiorum. yaklaşık bir ay önce bi sitede okumuştum bu tür egzersizleri bi deniyim dedim bayılacak gibi oldum. çok kötü oldum tansiyonum düştü. esimle denediğimizde hiç böyle bişey yaşamıorum çok şükür ama o gün çok kötü oldum bu yüzden başka bi önerin varmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…