- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.821
hoşgeldin canım, inşallah bi yardımımız dokunursa ne mutlune zamandır bu durumdasın peki:26:
vajinamızda duvar yok aksine orası delik ve içi bomboş
lütfen beni aydınlatın..bende bi vajinismusluyum parmak egzersizleri yapıyodm..eşimle deneme esnasında eşim vajinama boşaldı ama hemen silmiştk.. üstünden 20 gün falan geçti..adet oldm..adetimin üstnden 13 gün geçti..adetten sonra eşimle sürtünmeyle tekrar ilişki yaşadk yanlışlıkla yine boşaldı ve yine temizledk..3 gündr koyu kahverengi akıntm vardı bu sabah kalktığmda pembemsi kan gibi lekeler vardı..netten araştrdm hamilelik olasılığı varmş..içime kurt düştü hemen test yaptm ama negatf çıktı..bi kaç gün bekleyp tekrar yapıyımmı yoksa adetimin gecikip gecikmiycegni bekliyimmi..yani kısacası ben hamilemiyim yaaa
senden yardım bekliyorum sence nasıl ve nerden başlamalıyım cok istiyorum bunu cözmeyi bana yardım edersen cok mutlu olurum canım
test negatif çıkmış ama gene de hamilelik olasılığın var, bikaç gün bekle tekrar test yap canım
lütfen beni aydınlatın..bende bi vajinismusluyum parmak egzersizleri yapıyodm..eşimle deneme esnasında eşim vajinama boşaldı ama hemen silmiştk.. üstünden 20 gün falan geçti..adet oldm..adetimin üstnden 13 gün geçti..adetten sonra eşimle sürtünmeyle tekrar ilişki yaşadk yanlışlıkla yine boşaldı ve yine temizledk..3 gündr koyu kahverengi akıntm vardı bu sabah kalktığmda pembemsi kan gibi lekeler vardı..netten araştrdm hamilelik olasılığı varmş..içime kurt düştü hemen test yaptm ama negatf çıktı..bi kaç gün bekleyp tekrar yapıyımmı yoksa adetimin gecikip gecikmiycegni bekliyimmi..yani kısacası ben hamilemiyim yaaa
öyle yapıcam canm..inşallh hayırlısı olur biyandan korkuyorm biyandan ümitleniyorm hayırlısı inşllh.buarada bişy daha sorabilirmym??
üstüne görme denilen şeyide yaşıyor olablirsin...bence adet tarihinin gecmesini bekle adetine çok yakın bir zamanda test yaparsın o zaman tam belli olur....gebelik istemiyorsun belli...
diğer sayfada yapman gerekenleri yazdım canım, gözden kaçırma sakın
hayırlısı olsun canım ne diyeyim, tabi sorabilirsin
üstüne görme nedemek canm... açıkçası vajiyi yenmeden istemiyorm diyebilrm ama rabbm verirsede olmaz demiycem..hayırlısı artk
parmak egzersizi yapıyodm..iki parmağı iki gün denedikten sonra adet oldm..adetm btince bikaç defa daha parmak egzersiznden sonra eşimle denemeye kalktk ama eşimn penisi değdiği an kasılıyorm..parmağmı çok rahat alıyorm ama peniste çok kasılıyorm..napmam gerek bu drumda
canım, o zaman kesinlikle eş parmağı yapmalısın, eşinle egzersiz yapmaya özen göster, onun yanında yap bazen, bazen de beraber yapın ki ona karşı güvenin gelsin
eşim pek yanaşmıyo kendi parmağnı vermeye ama ikna edersem yapıcam..kaç gün devam etmeliym bu egzersizlere
hmm o zaman hiç girmiyosa egzersizlere baştan başlamalısın, eğer düzenli yaparsan bi haftada yenersin inşallah
egzersizin ilk aşaması serçe parmak tek boğum , sonra 2 boğum, sonra da tamamını almakla başlıyor, öncelikle okeyin veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını temin et ve egzersize başla, parmakla yapamam dersen garklı aparatlar hazırlayabilirsin, kulak çöpü, mum, hatta rimel kutusu
ama onunla yapmazsan olmaz ki, yani aslında olur ama demek senin daha eşine güvenin yok ilişki anlamında:26: kesinlikle ikna et egzersize, bikaç gün yapsan olur fazla uzun olmasına gerek yok
yasemincim ya benim bölede bi sorunum var yani parmak egzersizi benim yapabileceğim en son şey heralde bunu sana yazarken bile içim kötü oluyo. başka bi yolu yokmu bunun benim bölede bi hassasiyetim var işte
canım o zaman bikaç kulak çubuğunu yanyana sar ve onlardan aparat hazırla streçle güzelce ve öyle almaya çalış olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?