- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.841
canım msn kullanamıyorum (özel mesaj da atamıyorum) skype senin için uygun mu?
canım ben pek anlamıyorum ki nasıl eklicem seni:26:
kesinlikle deniycem ama yapabileceğimi zannetmiorum. yaklaşık bir ay önce bi sitede okumuştum bu tür egzersizleri bi deniyim dedim bayılacak gibi oldum. çok kötü oldum tansiyonum düştü. esimle denediğimizde hiç böyle bişey yaşamıorum çok şükür ama o gün çok kötü oldum bu yüzden başka bi önerin varmı acaba??
Arkadaşlar ben sitede yeniyim ama bu olayı daha DÜN yendiğim için okuduğumda yazma gereği hissettim.Dr.Murat ULUSOY'a gittim ve inanılmayacak şekilde 1,5 gün içerisinde her şey çöz
üme ulaştı çok şükür, yaklaşık 2 senedir evliyim ve bu illeti çekiyordum ,eşim çok anlayışlıydı ama yine de çok sıkıntı veren bir durumdu.Maddi olarak biraz fazla olabilir ama iyileştiğim için gözüm hiçbir şeyi görmedi.İnşallah artık bir de bebeğimiz olur :)))Herkese acil şifalar dilerim...
canım biz her buluştuğumuzda burdan duyuruyoruz gelen var mı diye amakeşke gelseyydin ne güzel olurdu
maalesef olmadı bir türlü yükleyemedim msn'i
hotmailden bir e-posta attım sana ama sanırım açık değil o yüzden ulaşamadım.
olsun.. sağlık olsun. buradan idare etmeye çalıcaz artık..
bişey değilll bacım.... okudum geçmişide maşallah diyorum
wawwwwwwwwww dans mum romantizimmmm iyi olmuşşşşşşşş
bu arada birşey itiraf edeyim vajiyi bayaaaa süre oldu yeneliiii daha yeniiiiiiiiii geçen gün mumaaa dokundum yaktım şamdanaaaa veee
en önemlisi streç kullanamaz olmuştummmm vaji aparatalrnı hatırlatyor diye iğrenmişdimmm
neyse baya düzeldimm aylar oldu yeneliii
neysekiii eskiden mutfakda kurtarıcım olan streçi aparat yapımında kullandıkdan sonraaa mutfağa sokmaz hale gelmiştimmm ne psikolojiyse bendekideee şimdi bu hafta sonu baktımmm ve kullandım ve şükür sanırım tamamen yenmişim dedimmm:) eskisi gibiii peyniri yemeği sardım yenidennn streçeee:) zaman herşeye ilaç galibaaaaa
nasıl bir ruha bürüyorsa bu cinsellik bizleriii
aman kızlar beynimizin oyununa dur diyelim
egzersize devam diyelim
herkes yensin inşallah
ben de bu konunun 1 aydır sessiz takipçisiyim. 2 aylık evliyim. allah razı olsun tavsiyeleriniz sayesinde az önce başardım.
çok klasik belki ama tamamen rahat bırakınca ne acı ne bişey duyuluyor. ben hala acıyacak diye beklerken eşim tamamen içerdeyim deyiverdi hem de jel bile sürmeden.
allah bu sorunla ugrasan bütün arkadaslara tez zamanda mutlu sona ulasmayı nasib etsin.
parmak egzersizlerini eşiniz her aksam mutlaka yapsın.
kalın saglıcakla
allah yar ve yardımcınız olsun
:)
kesinlikle deniycem ama yapabileceğimi zannetmiorum. yaklaşık bir ay önce bi sitede okumuştum bu tür egzersizleri bi deniyim dedim bayılacak gibi oldum. çok kötü oldum tansiyonum düştü. esimle denediğimizde hiç böyle bişey yaşamıorum çok şükür ama o gün çok kötü oldum bu yüzden başka bi önerin varmı acaba??
aynen canım burdan da konuşabilirz, ne istiyosan sorabilirsin ben ya da başka arkadaş mutlaka cevaplar[COL/O sorudan ziyade önce sohbet etmek kendim biraz rahatlatmak istiyorum sen ne zamandır böyle bir durumdasın ne zaman başardın...
aynen canım burdan da konuşabilirz, ne istiyosan sorabilirsin ben ya da başka arkadaş mutlaka cevaplar[COL/O sorudan ziyade önce sohbet etmek kendim biraz rahatlatmak istiyorum sen ne zamandır böyle bir durumdasın ne zaman başardın...
ben 6 ay olacak evleneli 3. ayımda yendim çok şükür
2. ayımda egzersize başladım öyle işte
ben 6 ay olacak evleneli 3. ayımda yendim çok şükür
2. ayımda egzersize başladım öyle işte
tebrik ederim darısı benim başıma umarım en kısa zamanda bende başarırım buna inanıyorum ve istiyorum...
tebrik ederim darısı benim başıma umarım en kısa zamanda bende başarırım buna inanıyorum ve istiyorum...
o zaman bi an önce egzersizlere başlamalısın canım, inanmak başarmanın yarısıdır demişler
benim uykum geldi kızlar, hepinize iyi geceler
iyi canım erkenden kalktım..netten iş araştırması yapıyorum
Herkese merhaba ben de kendimden bahsedeyim 12 cm çalışıyordum eşle denemeye başladım ben de sadece ucunu alabildim bıraksam gidecek hatta acımayacak onu da hissettim ama çok yoğun bir şekilde ateş ve ter bastı bıraktım o yüzden eşim de sinirlendi inşallah bu akşam yine denemek istiyorum kızlar neolur birbirimize cesaret verelim şu korkunun üzerine gidelim ve mutlu olalım artık ben eşimi çok seviyorum ama o bu problemden ötürü sanki benden soğudu 3 yıl olacak evleneli bıktı artık O da haklı hiçbirşey demeye hakkım yok sizde ne var ne yok birkaç sayfa okuyabildim kendime çok benzeeetim yaşadıklarınızı ben de çok merak ediyorum bu iş hallolursa eşim bana nasıl davranacak evin havası değişecekmi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?