Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım niye bayılasın ki yavv şu düşünceleri at kafandan olcak olan şeyi oldurmazsın bu düşüncelerle olumlu düşün öncelikle ve aparatını hazırla, jelini al, gerisi senin gayretine kalmış bişey

Merhaba cnm geçmiş olsun allah başka sıkıntı çektirmesin inşallah bende murat ulusoyla yendim 12 gün oldu dediğin gibi son kuruşuna kadar helal olsun kurtardı bizi ya başka ne isteyim..Şimdi nasılsın var mı bi sorun ilişkilerde?

maalesef olmadı bir türlü yükleyemedim msn'i
hotmailden bir e-posta attım sana ama sanırım açık değil o yüzden ulaşamadım.
olsun.. sağlık olsun. buradan idare etmeye çalıcaz artık..

maalesef olmadı bir türlü yükleyemedim msn'i
hotmailden bir e-posta attım sana ama sanırım açık değil o yüzden ulaşamadım.
olsun.. sağlık olsun. buradan idare etmeye çalıcaz artık..

aynen canım burdan da konuşabilirz, ne istiyosan sorabilirsin ben ya da başka arkadaş mutlaka cevaplar

seni o kadar iyi anlıyorum ki canımm.. ama ben hep bi yeniyim aparattaki mum ışığında denemlerimizi yapacağız eşimle derdim çok şükür yaptım nasip oldu...

tebrikler tatlımmm

aynı sen gibiydim ben de canımm.. yapma bayılmak falan yok.. aklından çıkar böyle şeyleri.. önce güzelce incele aynada ıkınınca oarada oluşan deliğe dokunmaya çalış yavaş yavaş yapacaksındır.. buradaki herkes senin gibiydi emin ol.. güzel haberler ver inşallah..

iyi canım erkenden kalktım..netten iş araştırması yapıyorum

Herkese merhaba ben de kendimden bahsedeyim 12 cm çalışıyordum eşle denemeye başladım ben de sadece ucunu alabildim bıraksam gidecek hatta acımayacak onu da hissettim ama çok yoğun bir şekilde ateş ve ter bastı bıraktım o yüzden eşim de sinirlendi inşallah bu akşam yine denemek istiyorum kızlar neolur birbirimize cesaret verelim şu korkunun üzerine gidelim ve mutlu olalım artık ben eşimi çok seviyorum ama o bu problemden ötürü sanki benden soğudu 3 yıl olacak evleneli bıktı artık O da haklı hiçbirşey demeye hakkım yok sizde ne var ne yok birkaç sayfa okuyabildim kendime çok benzeeetim yaşadıklarınızı ben de çok merak ediyorum bu iş hallolursa eşim bana nasıl davranacak evin havası değişecekmi diye.

arkadaşım merhaba.. 12 cm maşallah çok iyi olmaması için hiç bir neden yok. pozisyonu doğru ayarladınız mı?yani sen rahatmıydın? bir de jel kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…