Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım merhaba.. 12 cm maşallah çok iyi olmaması için hiç bir neden yok. pozisyonu doğru ayarladınız mı?yani sen rahatmıydın? bir de jel kullandınız mı?

Jel kullandık yatağın ucuna geldim belimin altına yastık koydum ama stresten yarıda bırakmak zorunda kaldım rahat olamadım sadece ucu girdi.

Jel kullandık yatağın ucuna geldim belimin altına yastık koydum ama stresten yarıda bırakmak zorunda kaldım rahat olamadım sadece ucu girdi.

Canım olsun oda birşey üzülme bi dahakine olacak inşallah inanıyorum ben heyecan yapmışsın belliki pozisyondan dolayıda kasmış olabilirsin malum bizim gibi hastalar daha işe başlamadan kasmaya başlar stres yapar ama bi dahaki sefere dediğim gibi daha rahat olur cnm rahat ol..

slm kızlaaar ben geldim nasılsınız 2 haftadır yoktum neler yaptınız kimler yendi son iki haftadır acaba?
cecemm yendimi haberiniz varmı???

hoşgeldin nerelerdeydin bende geçen bu kız nerelerde diyodum yenenler çok cecem yenmedi tembel teneke o

Son düzenleme:

Senem'ciğim sen heyacanına yenilmişsin. Heyecanlanman ilişkinin olabileceğine ve yapabileğine inanmandan kaynaklanıyor ve bu da çok güzel bir gelişme Eğer yatak ucunda rahat edemediysen bir de sen üstte olmayı dene canım. Ama heyecanlandığın ya da takıldığın nokta da geri çekme. P...i içinde beklet birkaç saniye bekle ve sonra devam et. İnan artık son aşamadasın. Bu huzuru kendine erteletme

Canım çok sağol acayip moral oldu bana, bu akşam deniycem inşallah aslında ben üstte yapmak istiyorum kontrol bende daha rahat olurum ama dengemi sağlayamıyorum öyle de nasıl yapıcam üstte, bacaklarımın altına yastık koydum ayna koydum bir de altıma göreyim diye yine ucunu aldım ama otururken dengem bozuluyor bacaklarım titriyor bunun kolay bir yolu varsa lütfen yardımcı olun.

Canım dizlerinin altına yastığını koy. Ayna koyma bence konsantrasyonunu bozar. P...i ilk aldığın zaman derin nefes al ve nefesini verirken yavaş yavaş ilerlet. Eşine 90 derece açıyla yaklaş. Yani eşine doğru hafif eğilmeye başlarsan denge sorunun kalmaz. Zaten denge sorunu da aşırı heyecandan kaynaklanıyor. Yorulduğun yerde p.....i çekme. Dinlen biraz. Yön popoya doğru bunu sakın unutma. Yarın halayını çekiyoruz ümitlendirdin bizi ona göre

Ya işte ne kadar girdiğini görmek için ayna koyuyorum bir de eşime arkamımı döneyim yüz yüze mi olalım

baharcıma aynen katılıyorum bak 3 yıl diyon ben halen 11 ayıma üzülüyorum boşuboşuna zamanım gitti daha fazla bekle

çok kolay ya hadi canım sen yaparsın

baharcıma aynen katılıyorum bak 3 yıl diyon ben halen 11 ayıma üzülüyorum boşuboşuna zamanım gitti daha fazla bekle

çok kolay ya hadi canım sen yaparsın

Evriiiiiiiim bacım ben 7,5 senem için ne ağıtlar yakayım söyleyiver bana hele :18:

Kaç gündür yoktun tatlım hoşgeldin

Dün gece 1.ayımızı da bitirdik canım vajiyi yenme kutlaması

Evriiiiiiiim bacım ben 7,5 senem için ne ağıtlar yakayım söyleyiver bana hele :18:

oh oh maaşallah maaşallah :))) 1. ayınız kutlu olsun baharcım

hoşbulduk canımcımmmm
geldim güzelce gezdim dinlendim iyi oldu benim içinde

seni kapıcı seni :)) yaseminle buluşmuşsunuz yasemin gecenin bi yarısı dönmüş nere gittiniz kız o kadar
çok sevindim bestim sizin adınıza

Baharcım bacım nasılsın nasıl gidiyo hayat

Canım çok şükür hayat güzel gidiyor

Vajiyi yenen arkadaşlarımız diyor yaaa yenince eşlerimiz çok değişti diye. Bizde de ben çok değiştim. Kedi gibi oldum Eski neşeli esprili huzurlu hallerime geri döndüm. Kocam zavallaım sanki başka birine bakıyormuş gibi bakıyor bana inanamayarak

Sen nasılsın tatlım Benim ayın 2 sinden sonra regl tarihim başlıyor. Onu bekliyorum biraz heyecanla İnş.Allah'ın izniyle güzel haberle gelir

evriiiiiiiim bacım ben 7,5 senem için ne ağıtlar yakayım söyleyiver bana hele :18:

canım benim helal olsun en kötü günün böle olsun bacım çok seviniyorum ya

evet yoktum canım ama burayı sizi unutamıyorum aklım hep sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…