Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin nerelerdeydin bende geçen bu kız nerelerde diyodum yenenler çok cecem yenmedi tembel teneke o

:) ben ailemin yanına gitmiştim 2 hafta o yüzden yoktum hatta gidene kadar cecemi takip etmiştim ama hasta oldu ilaç falan kullanıyorum demişti belki bu iki hafta içinde cecem yenmiştir dedim ama malesef çok kızıyorum ona milletle uzman gibi konuşuyo sırf tembelliğinden kendine faydası yok 1 kere yense o tembelliği kafasını duvarlara vuracak..sen nasılsın nasıl gidiyor
ben yendiğimde sadece içime alabildim eşim erken boşaldığı için gitgel yapamamıştıya gitmeden 1 gece önce tam tamına bir ilişki oldu çok mutlu oldum ama döndüğümde regldim bugün bitti inşallah akşama..................................
:))))))))))))))

olmuyo olmuyooo çok korkak bı ınsanm bıktım artık hayattn

umutsuzluk yok, korkularının üzerine git ayrıca korkmanı gerektirecek birşey yok sadece rahat olman gerekiyor, hepimiz zaman zaman aynı sıkıntıları yaşadık ama pes etmedik... sen de pes etme ve inat et olacak Allah ın izniyle... egzersizlerini kendini kasmadan yapmaya çalış, nefes al verirken aparatı popo yönünde almaya çalış... umutsuz umutsuzluk yok

dedıklerınızı hep yapıyorum ama taam pnısın başını alıyorumkı hmen bı korku o işde bni bitiriyooooooo

Canım hiç yakışıyor mu böyle umutsuzluk

Bu gün ben de seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye

Anlat bakalım tatlım neler yaptın sakin sakin anlatıver

2 kre denedık ben pensin başınıa alıyorum hemen kaçıyorum korku sarıyo içimi hemn kaçıyorum eşimde çok sıkldm artık dnemiyelım dedı bende regl oldum araya bıde bu grdııı

kizlaarr merhabaa,iki gundur penis denemesi yapiyorum ikisnde de tamamini aldim. ama bi yer war oraya gelnce bi heycanlanmalar bi ter basmalar bi aglama hissidir gidiyor.kipirdayamiyorum kaliweriyorum oylece esimin ustunde.sora da dayanamayip birakiyorum.nie ole oluo yaa??????reglim de geldi gelcek stres oldum!!!

2 kre denedık ben pensin başınıa alıyorum hemen kaçıyorum korku sarıyo içimi hemn kaçıyorum eşimde çok sıkldm artık dnemiyelım dedı bende regl oldum araya bıde bu grdııı

Canım benim sen sadece korkudan dolayı yapamıyorsun. P...in ucunu aldıktan sonra şöyle düşün bitanem. Bu et parçası bana ne yapabilir ki Bütün kontrol sen de. İstediğin zaman çekebilirsin istediğin zaman ittirebilirsin. Elindeki aparat gibi sadece sen nasıl hükmedersen p....s onu yapacak. Sen değil o senden korksun

şuan çok cesaretlenıyorum ama akşam olunca tatlım yataga yatıyorum deı dnemeye geçicez işimde bir heycan ki sorma korkumu desem heyecanmı bilemedım ınankı başaramıcak adım gibi uumutsuzum ben işde çocugumda olmck ya böyle gderse (((

Canım tebrik ederim

P...in tamamını alınca sanırım heyecandan kasıyorsun kendini ve o anda basınç oluyor İlkinde bende de öyle oldu. Kendimi atıverdim eşimin üstünden. 2-3 sefer daha yaptıktan sonra baskılar azalacak canım merak etme. Bu anın tadını çıkar strese girme

Canım ilişki denemesinden önce egzersiz yapıyor musun hiç

Hem o heyecan ve korku inan ilk denemelerimizde hepimizde vardı

Sen o heyecanın üzerine git. Nefes egzersizleri heyecanını giderir. Burnundan derin nefes alıyorsun ağzından veriyorsun. Verirken de p....i ittiriveriyorsun

ayy insallah canim yaa.bu kadarini bile beklemiodum ben kendimden.hep sizlerden aldigim cesaretle yaptim bisiler.bu aksam tekrar denicez tabi saatler icinde regl olmazsam!pufff

evet yapıyorum regl btsn ılk iş denemk oluck bundada olmazsa eşım bır daha ıstemıyo denmek ya

ayy insallah canim yaa.bu kadarini bile beklemiodum ben kendimden.hep sizlerden aldigim cesaretle yaptim bisiler.bu aksam tekrar denicez tabi saatler icinde regl olmazsam!pufff

Canım bu akşam kendini hiiiiiiç kasma. Birkere olduğunu biliyorsun. Kendini rahat bırak birkaç seferden sonra gülümseyerek hatırlayacaksın bu yazdıklarını

canım al bendende okadar.yaa dikkatimi çekti genelde yapamayanlar 3 yıllık evliler bende 3 yıllık evliyim bu 3 yıl öncede ne vardı acaba dikkatimi çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…