- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.881
Baharcım bacım nasılsın nasıl gidiyo hayat
Ahhhhh bide şu delikıss,cecem ve hayalide gelin edebilsek
hoşgeldin nerelerdeydin bende geçen bu kız nerelerde diyodumyenenler çok cecem yenmedi tembel teneke o
Ahhhhh bide şu delikıss,cecem ve hayalide gelin edebilsek
Onlar da yolun sonunda. Kaçışları yok artık Allah'ın izniyle
olmuyo olmuyooo çok korkak bı ınsanm bıktım artık hayattn
olmuyo olmuyooo çok korkak bı ınsanm bıktım artık hayattn
dedıklerınızı hep yapıyorum ama taam pnısın başını alıyorumkı hmen bı korku o işde bni bitiriyoooooooumutsuzluk yok, korkularının üzerine git ayrıca korkmanı gerektirecek birşey yok sadece rahat olman gerekiyor, hepimiz zaman zaman aynı sıkıntıları yaşadık ama pes etmedik... sen de pes etme ve inat et olacak Allah ın izniyle... egzersizlerini kendini kasmadan yapmaya çalış, nefes al verirken aparatı popo yönünde almaya çalış... umutsuz umutsuzluk yok
Canım hiç yakışıyor mu böyle umutsuzluk
Bu gün ben de seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye
Anlat bakalım tatlım neler yaptın sakin sakin anlatıver
2 kre denedık ben pensin başınıa alıyorum hemen kaçıyorum korku sarıyo içimi hemn kaçıyorum eşimde çok sıkldm artık dnemiyelım dedı bende regl oldum araya bıde bu grdııı
Canım benim sen sadece korkudan dolayı yapamıyorsun. P...in ucunu aldıktan sonra şöyle düşün bitanem. Bu et parçası bana ne yapabilir kiBütün kontrol sen de. İstediğin zaman çekebilirsin istediğin zaman ittirebilirsin. Elindeki aparat gibi sadece sen nasıl hükmedersen p....s onu yapacak. Sen değil o senden korksun
kizlaarr merhabaa,iki gundur penis denemesi yapiyorum ikisnde de tamamini aldim. ama bi yer war oraya gelnce bi heycanlanmalar bi ter basmalar bi aglama hissidir gidiyor.kipirdayamiyorum kaliweriyorum oylece esimin ustunde.sora da dayanamayip birakiyorum.nie ole oluo yaa??????reglim de geldi gelcek stres oldum!!!
şuan çok cesaretlenıyorum ama akşam olunca tatlım yataga yatıyorum deı dnemeye geçicez işimde bir heycan ki sorma korkumu desem heyecanmı bilemedım ınankı başaramıcak adım gibi uumutsuzum ben işde çocugumda olmck ya böyle gderse(((
Canım tebrik ederim
P...in tamamını alınca sanırım heyecandan kasıyorsun kendini ve o anda basınç oluyorİlkinde bende de öyle oldu. Kendimi atıverdim eşimin üstünden. 2-3 sefer daha yaptıktan sonra baskılar azalacak canım merak etme. Bu anın tadını çıkar strese girme
evet yapıyorum regl btsn ılk iş denemk oluck bundada olmazsa eşım bır daha ıstemıyo denmek yaCanım ilişki denemesinden önce egzersiz yapıyor musun hiç
Hem o heyecan ve korku inan ilk denemelerimizde hepimizde vardı
Sen o heyecanın üzerine git. Nefes egzersizleri heyecanını giderir. Burnundan derin nefes alıyorsun ağzından veriyorsun. Verirken de p....i ittiriveriyorsun
ayy insallah canim yaa.bu kadarini bile beklemiodum ben kendimden.hep sizlerden aldigim cesaretle yaptim bisiler.bu aksam tekrar denicez tabi saatler icinde regl olmazsam!pufff
evet yapıyorum regl btsn ılk iş denemk oluck bundada olmazsa eşım bır daha ıstemıyo denmek ya
Herkese merhaba ben de kendimden bahsedeyim 12 cm çalışıyordum eşle denemeye başladım ben de sadece ucunu alabildim bıraksam gidecek hatta acımayacak onu da hissettim ama çok yoğun bir şekilde ateş ve ter bastı bıraktım o yüzden eşim de sinirlendi inşallah bu akşam yine denemek istiyorum kızlar neolur birbirimize cesaret verelim şu korkunun üzerine gidelim ve mutlu olalım artık ben eşimi çok seviyorum ama o bu problemden ötürü sanki benden soğudu 3 yıl olacak evleneli bıktı artık O da haklı hiçbirşey demeye hakkım yok sizde ne var ne yok birkaç sayfa okuyabildim kendime çok benzeeetim yaşadıklarınızı ben de çok merak ediyorum bu iş hallolursa eşim bana nasıl davranacak evin havası değişecekmi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?