- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.901
yine olmadı artık olmadı diye yazmaktan utanıyorum,beni çok tembel zannedersiniz diyebartık burayada yazmak istemiyorum ama dayanamıyorum çünkü paylaşacak kimsem yok.
egzersizlerde kötü sayılmam ama eşime yanaşmaya halen korkuyorum ve sürekli sürekli bi bahaneyle erteliyorum ( yorgunum,uykum var,işim var,şuraya gitcem,hastayım,canım istemiyo vssssssssssss )
aslında biliyorum egzersizlerşn ardından deneme yapsak kesinlikle başaracağım ama malesef bir türlü başlayamıyorum eş denemesine .
neredeyde evliliğimiz 2 yıla yakın oldu ama ben hep aynı yerdeyim,bende sonra üye olan arkadaşlarım bile başardı ve ben halen korkuyor ve erteliyorum
yine olmadı artık olmadı diye yazmaktan utanıyorum,beni çok tembel zannedersiniz diyebartık burayada yazmak istemiyorum ama dayanamıyorum çünkü paylaşacak kimsem yok.
egzersizlerde kötü sayılmam ama eşime yanaşmaya halen korkuyorum ve sürekli sürekli bi bahaneyle erteliyorum ( yorgunum,uykum var,işim var,şuraya gitcem,hastayım,canım istemiyo vssssssssssss )
aslında biliyorum egzersizlerşn ardından deneme yapsak kesinlikle başaracağım ama malesef bir türlü başlayamıyorum eş denemesine .
neredeyde evliliğimiz 2 yıla yakın oldu ama ben hep aynı yerdeyim,bende sonra üye olan arkadaşlarım bile başardı ve ben halen korkuyor ve erteliyorum
bacımm hoş geldinnnn inşallah sen yazdıkca buraya illaki birileri yardımına gelecektirrr sen yeterki yazzz gir oku takip et ve en önemlisi egzersizini uygulaaa:)merhaba kızlar ben de sizin gibi mağdur durumdayım sizlerle sohbet edip yardımlarınızı bekliyorum sevgiler....
egzersizleri öğrenmek ve bu işi nasıl başardığınızı bilmek istiyorum çoğu arkadaşların paylaştıklarını okudum bende orda duvar var ve hiç olmayacakmış gibi düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen...
bak hem ne güzel çocuklarında varmış bacımmm kendi mutluluğun için egzersize asıl bir kaç hafta bilemedin birkaç gün olucaktır inşlh:)12 senelik evliyim 2 çocuğum var ama bu işi çözmek istiyorum uzun zamandır istiyorum ama korkuyorum
hobby bacımseni o kadar iyi anlıyorum ki canımm.. ama ben hep bi yeniyim aparattaki mum ışığında denemlerimizi yapacağız eşimle derdim çok şükür yaptım nasip oldu...
tebrikler tatlımmm
aynı sen gibiydim ben de canımm.. yapma bayılmak falan yok..aklından çıkar böyle şeyleri.. önce güzelce incele aynada ıkınınca oarada oluşan deliğe dokunmaya çalış yavaş yavaş yapacaksındır.. buradaki herkes senin gibiydi emin ol.. güzel haberler ver inşallah..
flowerrrrrrrrrr bacım yahu nerelerdesin nasılsın bacımslm kızlaaar ben geldim nasılsınız 2 haftadır yoktum neler yaptınız kimler yendi son iki haftadır acaba?
cecemm yendimi haberiniz varmı???
bahar bacımmmmmmmmmm sende durumlar nasılllcanım sen aslında işi bitirmişsin de sonunu getirmemişsin tembellik yapmışsın yani
mila kızzzzzzzzzzz halaynı çeksekmi etsek ne diyon senden haber bekliyozzzzzzzzzzzzz :):):)ayy insallah canim yaa.bu kadarini bile beklemiodum ben kendimden.hep sizlerden aldigim cesaretle yaptim bisiler.bu aksam tekrar denicez tabi saatler icinde regl olmazsam!pufff
haya bacım sende tıpkı ben gibi çıktın beeeeyine olmadı artık olmadı diye yazmaktan utanıyorum,beni çok tembel zannedersiniz diyebartık burayada yazmak istemiyorum ama dayanamıyorum çünkü paylaşacak kimsem yok.
seni kapıcı seni :)) yaseminle buluşmuşsunuz yasemin gecenin bi yarısı dönmüş nere gittiniz kız o kadar
çok sevindim bestim sizin adınıza
bahar bacımmmmmmmmmm sende durumlar nasıllldaha iysin dimiiiiiiiiiiiiiii:)
slm canlarım tekrardan sorcam sizlere şimdi ben regliyim reglimden önce 3 tam parmak egzersizdeydim hatta rahat denebilecek kadar ii alabiliyodum ölçtüm yaklaşık10 cm geliyo şimdi benim sorum git gel yapmalımıyım
nasıl mı vazgeçtimmm :)hepsini biliyorum fakat şu kalın kafama söz geçiremiyorumki ama ne kadarda ümitsizliğe düşsem siz beni kurtarıyosunuz alllah razı olsun.
ay gökçe bacım sanki beni anlatıyorsun dediğin gibi aynı düşüncedeymişiz,peki sende erteliyormuşsun,nasıl vazgeçtin ertelemmemekten
iyi milacımmmm hadi bakalım inşalllh pek yakında regl olmadan gelirde bu haber :)gökçecim inşallah canım.zaten bi yeniyim ilk işim buraya yazmak olacak
anladığım kadaryla öğretmensin sanırım,ben de öyleyim ama bir ay kadar önce bıraktım sırf bu işe konsantre olmak için.başka türlü halledemicektim biliyodum.sürekli bi erteleme bi bahane yorgun olmalar bilmem neler bitmiyodu.inşallah bi an önce yenerim de işimden de olduğumla kalmam!
heyyyyy hayalle dünya arasındaki baharaaaaami bu durum :) seslenyorumCanım benim çok saolasın iyiyim şükürler olsun
Hayalle dünya arasında gidip geliyorumRüyadan uyanmaktan korkuyorum
Sen nasılsın keyifler nasıl
heyyyyy hayalle dünya arasındaki baharaaaaami bu durum :) seslenyorum
dünyaya bahar geldi tabi bizim kutbumuzaaa:):):)
bu yüzden bu güzel yaşamı güzelce tatmannn dileklerimle bacım.... rüya değilllll yahuuu uyann
ne rahat dimi bu durum bende geçen yıl marttaaa buralardaydımm şimdi daha rahat haldeeee yazmaktayım ya o bile fark ettiryor... herkes yaşasın bu güzel durumu:)
bende de durumlar ehhh med cezir:)
ama güzel bir mehtap :)
neyse kocacık yarın hollanda yolcusuuuu 5 gün rahatımmmmmmmm:):):)
yemek yapmayacammmmmmm temizlikkkkk keza öyleeee üffüffüffff halay çekesim geldi kendimeeeböyleeee ne olsunnn iyim şükür
nedenkiiii yahuuuu sende de mi normal biri değilmişim kanısı oluşyorrrr:)Senin hayat enerjine bayılıyorum Gökçe'm
nedenkiiii yahuuuu sende de mi normal biri değilmişim kanısı oluşyorrrr:)
dermişim
enerjisisizm yaaa yinede şu günlerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?