Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yine olmadı artık olmadı diye yazmaktan utanıyorum,beni çok tembel zannedersiniz diyebartık burayada yazmak istemiyorum ama dayanamıyorum çünkü paylaşacak kimsem yok.

egzersizlerde kötü sayılmam ama eşime yanaşmaya halen korkuyorum ve sürekli sürekli bi bahaneyle erteliyorum ( yorgunum,uykum var,işim var,şuraya gitcem,hastayım,canım istemiyo vssssssssssss )

aslında biliyorum egzersizlerşn ardından deneme yapsak kesinlikle başaracağım ama malesef bir türlü başlayamıyorum eş denemesine .

neredeyde evliliğimiz 2 yıla yakın oldu ama ben hep aynı yerdeyim,bende sonra üye olan arkadaşlarım bile başardı ve ben halen korkuyor ve erteliyorum

erteleme hayalcim, üzerine git korkularının.. kesinlikle başarırım diyosun ne güzel, biraz dişini sık sonra hayatın boyunca bir daha bu sorunu yaşamayacaksın hayat çok kısa canım, daha fazla geciktirmeni istemem. regl döneminde değilsen bu akşam 15-20 dk kadar egzersiz yaptıktan sonra eşli denemeye geç lütfen.. sen de başarırsın, korkunun seni sarmasına izin verme..

canım bu kadar canını sıkma olucak başka yolu senin yazını okuyunca aynı bendede istememe durumu var eşimi çok severek evlendik ama bazen diyorum istemiyormuyumki sevmiyormuyum acaba kendimimi kandırıyorum 3 yıl oldu neden olmuyor.bak yapamıyanların durumu inan senden daha iyi değil kafamızın içi örümcek ağı gibi sıkma canını zaman herşeyin ilacı

bacımm hoş geldinnnn inşallah sen yazdıkca buraya illaki birileri yardımına gelecektirrr sen yeterki yazzz gir oku takip et ve en önemlisi egzersizini uygulaaa:)

12 senelik evliyim 2 çocuğum var ama bu işi çözmek istiyorum uzun zamandır istiyorum ama korkuyorum
bak hem ne güzel çocuklarında varmış bacımmm kendi mutluluğun için egzersize asıl bir kaç hafta bilemedin birkaç gün olucaktır inşlh:)

hobby bacım her yemekde aklıma geliyonn haaaa defne diyecem sanaaa:)
heyy kızın olursaa defne koyarmışın hahahaha

slm kızlaaar ben geldim nasılsınız 2 haftadır yoktum neler yaptınız kimler yendi son iki haftadır acaba?
cecemm yendimi haberiniz varmı???
flowerrrrrrrrrr bacım yahu nerelerdesin nasılsın bacım
nasıl gidiyor???
arada sırada yaz yahuuu

canım sen aslında işi bitirmişsin de sonunu getirmemişsin tembellik yapmışsın yani
bahar bacımmmmmmmmmm sende durumlar nasılll daha iysin dimiiiiiiiiiiiiiii:)

ayy insallah canim yaa.bu kadarini bile beklemiodum ben kendimden.hep sizlerden aldigim cesaretle yaptim bisiler.bu aksam tekrar denicez tabi saatler icinde regl olmazsam!pufff
mila kızzzzzzzzzzz halaynı çeksekmi etsek ne diyon senden haber bekliyozzzzzzzzzzzzz :):):)

haya bacım sende tıpkı ben gibi çıktın beeee
ben tam 1 yıl bu topicdeee abovvvv adeta milleti bunaltttımmmmmmmmmm derken 1yıl doldu öyle yendim inan egzersizleride erteler oldum yapmadım aman neysee sonra yaparım dedim ben bilyom artık bu işi şimdi kim banyo yapacak aman yazılı okuyacam yazılı hazırlayacam egzersiz kalsın diye diyeeeeeeee zaten 2 yıl sonra vajili oldğmu kabul etmiştim 1 yıldaaa burdaaaa kendimle çeliştimmm derkennn rayından çıkan başka şeyler yaşayınca akıllandım
haaa cidden anatomik bişeyin yoksaaa
kist rahim ağzında falan yaralar
veya anormal vajina girişi darlığı yoksaaaa egzersizlerden başka bir önerimiz olamayacak be bacımmm
hayal bacım
yapma be gözünü sevdiğimmmmmmmmm hergün biraz yap
yahuuu
hafta sonuna dek sık dişiniiiiiiii
allahasen senin için
ailen için
mutluluğun için
rahatlığın için
inşallahhhh artık şu avatarındaki alttaki evlilik tarihin 2 yıl olmadan kurtulmuş olursun bak cidden 1 yıl 8 ay da azımsanmayacak bir tarihhh gözünü sevdiğimmm ne etsekkiii
herşeyide bilyon
tembellik etmeeeeeeeee yahu

seni kapıcı seni :)) yaseminle buluşmuşsunuz yasemin gecenin bi yarısı dönmüş nere gittiniz kız o kadar
çok sevindim bestim sizin adınıza

çok fena gezdik yaseminle dolu dolu zaman geçirelim çok zor buluşuyoruz dedik ondan baya geç ayrıldık , sağol kuzucummm

merhaba canım, lütfen inancını yitirme hep olacak yapıcam de. sana yeni yenmiş biri olarak söylüyorum inanki zerre kdr acı yok. hep bizim kasmamızdan kaynaklanıyor. ben 10 yılımı verdim cnm bu işe düşünsene 2 ay sonra 10 yıl dolacak. benki yaptıysam sende yaparsın emin ol. 21 martta yendim, eşim hastalandı deneyemedik sonra ve bugün ikinci denemeyi yapabildik. üzerinden 4 gün geçmesine rağmen yine oldu. anladımki bir kere oldumu gerisi geliyormuş. kafandan olumsuz düşünceleri sil olurmu cnm. ben onca yılımı heba ettiğim için çok üzüldüm, sizler yeniyken yolun başındayken vazgeçmeyin nolur hep üstüne üstüne gidin. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. en kısa zamanda yenmeni diliyorum.

eeee nasıl gidiyor egzersizler kızlarrr gelinde yok son 3 günde baktım yazılanlara ama mart ayında çok az gelinimiz oldu , cecemm ne durumda ???:26:

hepsini biliyorum fakat şu kalın kafama söz geçiremiyorumki ama ne kadarda ümitsizliğe düşsem siz beni kurtarıyosunuz alllah razı olsun.
ay gökçe bacım sanki beni anlatıyorsun dediğin gibi aynı düşüncedeymişiz,peki sende erteliyormuşsun,nasıl vazgeçtin ertelemmemekten

vajinismus denen illet aynı zamanda erteleme hastalığı canım , şimdi bu seferde olmaz yine yapamıcam belki diyerek maalesef kendini uykum geldi, yorgunum, başım ağrıyor, adetim yakın ...gibi nedenlerle egzersizleri ve denemeleri hep erteliyoruz bizlerde yaptık bunu maalesef ama bitirdiğimizde hepimiz ne dedik biliyormusun keşke bu kadar uzatmasaymışız , daha sık yapıp biraz önce bitirseymişiz meğer ne kadar kolaymış dedik inan sende böyle diyeceksin korkacak birşey yok hepimiz bu yollardan geçtik aynı duyguları yaşadık, sadece bizim dediklerimizi kulak arkası etme oku ve kendini motive etmeye çalış olurmu , motive ol ve devam et BAŞARABİLİRSİN

gökçecim inşallah canım.zaten bi yeniyim ilk işim buraya yazmak olacak
anladığım kadaryla öğretmensin sanırım,ben de öyleyim ama bir ay kadar önce bıraktım sırf bu işe konsantre olmak için.başka türlü halledemicektim biliyodum.sürekli bi erteleme bi bahane yorgun olmalar bilmem neler bitmiyodu.inşallah bi an önce yenerim de işimden de olduğumla kalmam!

slm canlarım tekrardan sorcam sizlere şimdi ben regliyim reglimden önce 3 tam parmak egzersizdeydim hatta rahat denebilecek kadar ii alabiliyodum ölçtüm yaklaşık10 cm geliyo şimdi benim sorum git gel yapmalımıyım

slm canlarım tekrardan sorcam sizlere şimdi ben regliyim reglimden önce 3 tam parmak egzersizdeydim hatta rahat denebilecek kadar ii alabiliyodum ölçtüm yaklaşık10 cm geliyo şimdi benim sorum git gel yapmalımıyım

evet canım deneyebilirsin git geli artık 10 cm e gelmişsin p... denemesine de hazır olduğuna göre git gelide dene bence

nasıl mı vazgeçtimmm :)
boşanma davası açarak:):):)
davayı açtım yaşanan sıkıntılar ileee amcama gitttim yaşamaya derken kurban bayramı tatilide vardı
eşim sokaklarda peşimde deli oldu ağladı sızladı çiçekler böcekler neyseee bende analdım seviyom kesin diyeeee
yoksaa öncesinde beni bu duruma iten o ve ailesi idye beynim ne onla birlikte olacam diye bir takım bişeyler yaşatıyordu bana neysee ben gibi yaşamada bu erteleme olayı baktık kötü oldu
kii eşim artık
bana
gökçe seni o şekilde sonsuza dek de bekelrim hiç yapamasakda olurrrr yanyana yatalım yeterrr:)
dedi hüngür müngür ağladı derken psiko terapiye gittik ama bu vaji olayı için değil:)
evlilik terapsitine neyseee o sayedeeee
eşimde değişen huylarlaa ben yendim
o hafta 5 güncük zaten 1yıldır bildiğim egzersizleri sıkca yaptımmmmmmmmm
olacaksa olsun anasını satayım dedim

veeee inan bacakalrmı ayıramıyordum bile eşime karşı o derece yumulup kasılyordummm
böyle bir halden kas gevşetici bir takım ilaçlaaa eşimin etkisi önemli o şekildeee yendim adeta allah hadi çok çektiniz mutlu olun artık dedi :) böyle be bacım...
yoksa bilyon bende öğrtmnm
okul iş güç
hep her tatili sonra yenerim orda yenerim burda yeneyim
diye diyeee erteledim durdum
yok 15 tatil yok 23 nisan
yok yaz
yok ramazan sonrası
yok kurban
yok yılbaşı
yok evlilik yıldönümü
yok doğumgunu
abovvvvvvvvvvvvvv neee senarist beynim varmış beeee böyleeee
yenmek istiyonmu
eşinle bir takım sıkıntıların varmı
artık bunları sor kendine
bunalrı yaz istersendeee
çünkü zira sende bu durumun en ince ayrıntısına dek bilenelrdensin be bacım....hatırlıyormusun 15 tatil gelmeden bana plan yap diye yazdığın msjı veee
benimde up uzun yazdığım o msjna cvbı :) işte o msjı senden sonra en az 10 kişiye daha aynını yollamışımdırrr:) ama sana özel kısımları keserek tabi...
yani senin o msjı istemen benden ,beni en baştan sona dek yazmaya yöneltmişti sonrasında da baya kişiye yardım etti msjım, ve bunun çıkış noktası tamamen sendin be bacım...
:) bunun için ciddden sennnn artık durumunu ölç biç
biliyorsun başka sıkıntılar yaşama

dediğim gibi BEN YENDİYSEM HERKES YENER.....

iyi milacımmmm hadi bakalım inşalllh pek yakında regl olmadan gelirde bu haber :)
halayı çekeriz emiiiiiiiiiii :):):)
birde bırakmışın bunu yenmek için işiniiii
bak yaaa maşallahhhhhhhh azmet iyiceeee de yen yaaa hafta sonua kesinkez bitmiş ola inşlh

Canım benim çok saolasın iyiyim şükürler olsun

Hayalle dünya arasında gidip geliyorum Rüyadan uyanmaktan korkuyorum

Sen nasılsın keyifler nasıl
heyyyyy hayalle dünya arasındaki baharaaaaami bu durum :) seslenyorum
dünyaya bahar geldi tabi bizim kutbumuzaaa:):):)
bu yüzden bu güzel yaşamı güzelce tatmannn dileklerimle bacım.... rüya değilllll yahuuu uyann

ne rahat dimi bu durum bende geçen yıl marttaaa buralardaydımm şimdi daha rahat haldeeee yazmaktayım ya o bile fark ettiryor... herkes yaşasın bu güzel durumu:)
bende de durumlar ehhh med cezir:)
ama güzel bir mehtap :)
neyse kocacık yarın hollanda yolcusuuuu 5 gün rahatımmmmmmmm:):):)

yemek yapmayacammmmmmm temizlikkkkk keza öyleeee üffüffüffff halay çekesim geldi kendimeee böyleeee ne olsunnn iyim şükür

Senin hayat enerjine bayılıyorum Gökçe'm

evrim bacım nasılsınnnnnnnnn? ne var ne yok? pek bir özledim seni? işler güçler nasıl? ohhh evde dinlenyon ne güzelllll dimi halaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…