- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.161
elab bahsettiğin ağrılar bende de olur zamanında gitmediğim dr. kalmadı hatta bi dr. bana kızdı ağrıların şiddetli değilmiş neden geldin diye nasıl yani ağrıyo ki rahatsız ediyo ki geldim dedim başka bi doktor bana şu teşhisi koymuştu midemde gastrit olduğu için kalbine doğru bi sıkışma yapar sende kalp ağrısı sanırsın öyle bi durum yok yediklerine içtiklerine dikkat et demişti hala arada olur geçen sene gene oldu aynı durum daha vahim nasıl bi ağrı anlatamam sanki kalbime bıçak saplıyolar dr. bana işiniz masa başı bi iş mi dedi evet dedim bazen masadan sadece afedersin ama tuvalete gitmek için kalkarım masa başında sürekli çalışan insanlarda bu durum sık olur kasların sıkışır arada da olsa yürümeye çalışın demişti şimdi arada bi kalkıp yürüyorum allahıma şükür uzun zamandır yaşamadım aynı durumu belki sende ve cecem de de böyle bi durum olabilir Allah'ım tez zamanda iyileştirsin inş.
canım doğru diyosun olabilir çünkü benimki de masa başı ama ben masa başı işine başlamadan önceleri de vardı artık kas sıkışması deyip geçiyorum bende de çok şükür bayadır olmuyo ama yine de soluma yatamam inş hepimiz tez zamanda iyileşiriz gerçi ben bununla yaşamaya alıştımbu arada egzersizde ki ilerlemeni okudum süpersin canım devam et inş olcak vajili kimse kalmasın aminnn
merhaba kızlar
nasılsınız??? nasıl gidiyor egzersizler ???
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın?merhaba kızlar
nasılsınız??? nasıl gidiyor egzersizler ???
canım yoktun uzun zamandır valla ben baya bi aşama katettim inş. haftasonuna kadar gelin olurum :) sen nasılsın
merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın?
anlat canım dinleriz tabibeni dinliycek birileri varmı??
beni dinliycek birileri varmı??
iyiyim kuzumminacım nasılsın bebiş durumu nasıl gidiyo basladın dimi çalışmalara
anlat canım dinleriz tabi
iyiyim kuzumbebiş için yener yenmez başladık çalışmalara ayırlısı bakalım.yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum.rabbimin ol demesini bekliyoruz.sende durumlar nasıl
canım tamam sen egzersize devem et bi süre daha.2 parmak yanyana sonra 3 parmak yanyana aldıktan sonra eş denemesine geç.acele etme.biliyorum her geçen günümüze üzülüyoruz ama sonunda olucak.sabırlı ol canım.pes edip moralini bozma.bayanlar bende bi vajinismusluyum defalarca doktora gitmeme rağman sonuç aynı..naptıysak olmuyo ilaçlar kremle yöntemler denemedğimz şey kalmadı yanii..en son psikiyatr sayesinde parmak egzersizine başlamıştm..bi parmak orta parmak iki parmak derken iyice alıştrdm kendmi..çünkü ilkten dokunamıyodm dokunursam ölüceğimi sanıyodm..ama çok şükür onuda aştım..ama psikiyatrm olacak gerizekalı buradan gitti ve telefonlarıma bidaha cevap vermedi..anlıycagnz tedavim yarım kaldı..bizde eşimle agzersizlere devam etmeye karar verdk..eşli ödeve geçtk..eşimin işaret parmağını bi boğuma kadar alabildm..çünkü kendi parmağımla yaptgm için parmağımı yönlendirebiliyodm ama eşimnki öyle olmadı..eşimn işaret parmağını zor aldm diyebilrm..ama hata bizde çünkü egzersizlerin arasından 2,3 gün geçiyodu sürekli evimize yatıya gelen olduğu için zor oluyodu..hernyse işte eşimle denemeye karar verdk ama sonuç yine hüsran..olamdı olmadı olmadı..denemeye geçmeden önce parmağımı aldm hemde çok rahat ama penise geçince sonuç yine aynı oluyo..pozisyonu tutturamıyorz bitürlü..eşim altta ben üstte olunca bacaklarm yoruluyo öylede olmuyo..biri bana hangi pozisyonda yapıcağımızı söylesn lütfen..bide şöyle bişy var eşimle yüzeysel ilişki sırasında eşim boşaldı ama hemn temizlemştk..aradan 1 hafta geçti bnden simsiyah akıntı geldi yoğun bi şekilde..sonrassındada pembemsi kan şeklinde geldi yarım gün geldi ve geçti..sonrada yumurta akı gibi beyaz bi akıntı geldi..sol kasığım patlıycak gibi ağrıyo..göbeğim içeri çekiliyo gibi sızlıyo ve midemde gaz var..test yaptm negatif çıktı..adetime 5 gün kaldı..size soruyorm acaba ben hamilemiym..vajiyken böyle bişy olurmu..biri bana anlatsn lütfen
bayanlar bende bi vajinismusluyum defalarca doktora gitmeme rağman sonuç aynı..naptıysak olmuyo ilaçlar kremle yöntemler denemedğimz şey kalmadı yanii..en son psikiyatr sayesinde parmak egzersizine başlamıştm..bi parmak orta parmak iki parmak derken iyice alıştrdm kendmi..çünkü ilkten dokunamıyodm dokunursam ölüceğimi sanıyodm..ama çok şükür onuda aştım..ama psikiyatrm olacak gerizekalı buradan gitti ve telefonlarıma bidaha cevap vermedi..anlıycagnz tedavim yarım kaldı..bizde eşimle agzersizlere devam etmeye karar verdk..eşli ödeve geçtk..eşimin işaret parmağını bi boğuma kadar alabildm..çünkü kendi parmağımla yaptgm için parmağımı yönlendirebiliyodm ama eşimnki öyle olmadı..eşimn işaret parmağını zor aldm diyebilrm..ama hata bizde çünkü egzersizlerin arasından 2,3 gün geçiyodu sürekli evimize yatıya gelen olduğu için zor oluyodu..hernyse işte eşimle denemeye karar verdk ama sonuç yine hüsran..olamdı olmadı olmadı..denemeye geçmeden önce parmağımı aldm hemde çok rahat ama penise geçince sonuç yine aynı oluyo..pozisyonu tutturamıyorz bitürlü..eşim altta ben üstte olunca bacaklarm yoruluyo öylede olmuyo..biri bana hangi pozisyonda yapıcağımızı söylesn lütfen..bide şöyle bişy var eşimle yüzeysel ilişki sırasında eşim boşaldı ama hemn temizlemştk..aradan 1 hafta geçti bnden simsiyah akıntı geldi yoğun bi şekilde..sonrassındada pembemsi kan şeklinde geldi yarım gün geldi ve geçti..sonrada yumurta akı gibi beyaz bi akıntı geldi..sol kasığım patlıycak gibi ağrıyo..göbeğim içeri çekiliyo gibi sızlıyo ve midemde gaz var..test yaptm negatif çıktı..adetime 5 gün kaldı..size soruyorm acaba ben hamilemiym..vajiyken böyle bişy olurmu..biri bana anlatsn lütfen
canım adetin ilk gününden itibaren sayıp 12. 14. 16. 18. günlerini tespit edip değerlendirkızlar ben de istiyorum artık bebiş bunun için hangi günlere dikkat etmek lazım var mı bilmem gereken bişi yoksa yoğun çalışmamı gerekiyor :) tabi öncelikli olan allah nasip ederse
vajiyken hamile kalan çocuğu olan çok kişiye rastladık canım maalesef olabiliyor ama test yaptıysan vede negatif çıktıysa sorun yoktur ama içim rahat etmiyor diyorsan sen birde kan testi yaptır biliyorsun o kesin sonuç veriyor.
Pozisyon olarakda sen üstte ol sırtın eşine dönük olsun kayganlaştırıcı jel baya işe yarıyor jel kullan p... vajina girişine yerleştir sonra yavaş yavaş oturmaya çalış biraz yanma yapabilir am abu normal bizlerde de oldu sorun değil , devam et hepsini en kolay bu pozisyonda alırsın canım
bayanlar bende bi vajinismusluyum defalarca doktora gitmeme rağman sonuç aynı..naptıysak olmuyo ilaçlar kremle yöntemler denemedğimz şey kalmadı yanii..en son psikiyatr sayesinde parmak egzersizine başlamıştm..bi parmak orta parmak iki parmak derken iyice alıştrdm kendmi..çünkü ilkten dokunamıyodm dokunursam ölüceğimi sanıyodm..ama çok şükür onuda aştım..ama psikiyatrm olacak gerizekalı buradan gitti ve telefonlarıma bidaha cevap vermedi..anlıycagnz tedavim yarım kaldı..bizde eşimle agzersizlere devam etmeye karar verdk..eşli ödeve geçtk..eşimin işaret parmağını bi boğuma kadar alabildm..çünkü kendi parmağımla yaptgm için parmağımı yönlendirebiliyodm ama eşimnki öyle olmadı..eşimn işaret parmağını zor aldm diyebilrm..ama hata bizde çünkü egzersizlerin arasından 2,3 gün geçiyodu sürekli evimize yatıya gelen olduğu için zor oluyodu..hernyse işte eşimle denemeye karar verdk ama sonuç yine hüsran..olamdı olmadı olmadı..denemeye geçmeden önce parmağımı aldm hemde çok rahat ama penise geçince sonuç yine aynı oluyo..pozisyonu tutturamıyorz bitürlü..eşim altta ben üstte olunca bacaklarm yoruluyo öylede olmuyo..biri bana hangi pozisyonda yapıcağımızı söylesn lütfen..bide şöyle bişy var eşimle yüzeysel ilişki sırasında eşim boşaldı ama hemn temizlemştk..aradan 1 hafta geçti bnden simsiyah akıntı geldi yoğun bi şekilde..sonrassındada pembemsi kan şeklinde geldi yarım gün geldi ve geçti..sonrada yumurta akı gibi beyaz bi akıntı geldi..sol kasığım patlıycak gibi ağrıyo..göbeğim içeri çekiliyo gibi sızlıyo ve midemde gaz var..test yaptm negatif çıktı..adetime 5 gün kaldı..size soruyorm acaba ben hamilemiym..vajiyken böyle bişy olurmu..biri bana anlatsn lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?