Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben hamile oldugunu pek düşünmüyorum hepimiz aynı şeyleri yaşadık çalişmaya devam et pes etme hastaligin biter bitmezde devam et dokturu falan da boşver hep burayı oku inan yenersin

hayırlısı diyorm canm... zaten bu site sayesinde cesaret geldi bana..yenenleri okudukça daha bi hırslandm..egzersizlere devam ediyorm ama işte biran önce olsn bitsin istiyorm gerçktn artk çok bunaldm... evde hep ağlıyorm dışarı çıkınca millete mutlu rolü oynamaktan bıktm usandm..şiştm artk içimde tutmaktan..çok doluyum bu konuda

canım psikiyatride burdakilerin aynısını yaptıracaktı sen kendin devam et önce kendi parmaklarını sonra eş parmaklarını al biraz egzersize alış sonra eş denemesine geç ve penis yönü popoya doğru düz ittirmeyeceksiniz ilk girişi aldıktan sonra popoya doğru olcak

canım benim seni en iyi anlayanlar biziz inan 1-2 günde yenenler oldu bu niye sen olmayasın bende yeni yendim sayılır hiç

bişey yok korkacak bumuymuş dersin aglamakla olmuyor işte canım kendini rahatlamaya çaliş bugunlerde geçecek

daha dün ben bunları dinliyordum ama şimdi ben anlatıyorum inan hep dua et olacak de

inşallah canım inşallah rabbime sığındm yardım edicek eminm..çok zor allah düşmanıma vermesn...

kizlar merhaba,
dun biz ikinci denemeyi yaptik.gayet basariliydi.reglim de gelmedi walla sanki bana yardim eder gibi biz de bebek istiyoruz we regldan sonra hic zaman kaybetmedn baslicaz calismaya.sunu sorcam: bu folik asit olayi nedir?ne zaman baslanir?cocuk isteyen herkes kullanmali mi yoksa doktor tawsiyesiyle mi kullanilio?

Canım inş.herşey gönlüne göre olur ve Rabbim bizler gibi isteyen herkese bebişi nasip eder

Folikasit bebeğin gelişimine oldukça etki sağlayan vitaminlerdir canım. Hamileliğe karar verildikten sonra kullanıma başlanır ve bebek 2-3 aylık olana kadar kullanılır. Benim bildiğim bütün hamilelik girişimlerinde kullanılıyor

amin canım inşallahh..dün sizlerle konuştuğumdan beri parmaklarımın üzerinde geziyorum,hatta uçuyorum diyebilirim
peki bişi daha ben bunuu gidip bi eczaneden alabilir miyim ki?

amin canım inşallahh..dün sizlerle konuştuğumdan beri parmaklarımın üzerinde geziyorum,hatta uçuyorum diyebilirim
peki bişi daha ben bunuu gidip bi eczaneden alabilir miyim ki?

Hakediyorsun canım uç tabii bu mutluluğun tadını çıkar

Ben aldım eczaneden kullanmaya başladım. Sen de al başla kullanmaya

Son düzenleme:
Anladım canım o zaman sıksık yapmak lazım zevk almayı en kısa zaman indirebilmek için

tabi ki sık sık yapmak da çok etkili, ama şunu da unutma kadınlar beyniyle sevişir beyniyle zevk alır, kafamız hazır değilse olmuyor maalesef, ben de o kadar çok sık yapmama rağmen daha 1 aydır bişeyleri hissederek yapıyorum, alışmak ve beyni odaklamak çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…