- 20 Kasım 2012
- 108
- 15
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.181
canım ben hamile oldugunu pek düşünmüyorum hepimiz aynı şeyleri yaşadık çalişmaya devam et pes etme hastaligin biter bitmezde devam et dokturu falan da boşver hep burayı oku inan yenersin
bayanlar bende bi vajinismusluyum defalarca doktora gitmeme rağman sonuç aynı..naptıysak olmuyo ilaçlar kremle yöntemler denemedğimz şey kalmadı yanii..en son psikiyatr sayesinde parmak egzersizine başlamıştm..bi parmak orta parmak iki parmak derken iyice alıştrdm kendmi..çünkü ilkten dokunamıyodm dokunursam ölüceğimi sanıyodm..ama çok şükür onuda aştım..ama psikiyatrm olacak gerizekalı buradan gitti ve telefonlarıma bidaha cevap vermedi..anlıycagnz tedavim yarım kaldı..bizde eşimle agzersizlere devam etmeye karar verdk..eşli ödeve geçtk..eşimin işaret parmağını bi boğuma kadar alabildm..çünkü kendi parmağımla yaptgm için parmağımı yönlendirebiliyodm ama eşimnki öyle olmadı..eşimn işaret parmağını zor aldm diyebilrm..ama hata bizde çünkü egzersizlerin arasından 2,3 gün geçiyodu sürekli evimize yatıya gelen olduğu için zor oluyodu..hernyse işte eşimle denemeye karar verdk ama sonuç yine hüsran..olamdı olmadı olmadı..denemeye geçmeden önce parmağımı aldm hemde çok rahat ama penise geçince sonuç yine aynı oluyo..pozisyonu tutturamıyorz bitürlü..eşim altta ben üstte olunca bacaklarm yoruluyo öylede olmuyo..biri bana hangi pozisyonda yapıcağımızı söylesn lütfen..bide şöyle bişy var eşimle yüzeysel ilişki sırasında eşim boşaldı ama hemn temizlemştk..aradan 1 hafta geçti bnden simsiyah akıntı geldi yoğun bi şekilde..sonrassındada pembemsi kan şeklinde geldi yarım gün geldi ve geçti..sonrada yumurta akı gibi beyaz bi akıntı geldi..sol kasığım patlıycak gibi ağrıyo..göbeğim içeri çekiliyo gibi sızlıyo ve midemde gaz var..test yaptm negatif çıktı..adetime 5 gün kaldı..size soruyorm acaba ben hamilemiym..vajiyken böyle bişy olurmu..biri bana anlatsn lütfen
hayırlısı diyorm canm... zaten bu site sayesinde cesaret geldi bana..yenenleri okudukça daha bi hırslandm..egzersizlere devam ediyorm ama işte biran önce olsn bitsin istiyorm gerçktn artk çok bunaldm... evde hep ağlıyorm dışarı çıkınca millete mutlu rolü oynamaktan bıktm usandm..şiştm artk içimde tutmaktan..çok doluyum bu konuda
canım benim seni en iyi anlayanlar biziz inan 1-2 günde yenenler oldu bu niye sen olmayasın bende yeni yendim sayılır hiç
bişey yok korkacak bumuymuş dersin aglamakla olmuyor işte canım kendini rahatlamaya çaliş bugunlerde geçecek
daha dün ben bunları dinliyordum ama şimdi ben anlatıyorum inan hep dua et olacak de
bende iyiyim çok şükür.iyiyim canımcım sen nasılsın bakalım
kizlar merhaba,
dun biz ikinci denemeyi yaptik.gayet basariliydi.reglim de gelmedi walla sanki bana yardim eder gibibiz de bebek istiyoruz we regldan sonra hic zaman kaybetmedn baslicaz calismaya.sunu sorcam: bu folik asit olayi nedir?ne zaman baslanir?cocuk isteyen herkes kullanmali mi yoksa doktor tawsiyesiyle mi kullanilio?
Canım inş.herşey gönlüne göre olur ve Rabbim bizler gibi isteyen herkese bebişi nasip eder
Folikasit bebeğin gelişimine oldukça etki sağlayan vitaminlerdir canım. Hamileliğe karar verildikten sonra kullanıma başlanır ve bebek 2-3 aylık olana kadar kullanılır. Benim bildiğim bütün hamilelik girişimlerinde kullanılıyor
kızlar vijiyi yenipte ilişkiden zevk almaya başlamak takribi kaç gününüzü aldı. bu işin zevki ne zaman çıkmaya başlar. :)
amin canım inşallahh..dün sizlerle konuştuğumdan beri parmaklarımın üzerinde geziyorum,hatta uçuyorum diyebilirim
peki bişi daha ben bunuu gidip bi eczaneden alabilir miyim ki?
Hakediyorsun canım uç tabii bu mutluluğun tadını çıkar
Ben aldım eczaneden kullanmaya başladım. Sen de al başla kullanmaya
bu işin zevki ne zaman çıkmaya başlar. :)
canım herkes bir değil ki, kimi hemen alıyo, kimisi aylar sonra, mesela ben bile 3 ay oldu yeneli daha yeni yeni
kızlar vijiyi yenipte ilişkiden zevk almaya başlamak takribi kaç gününüzü aldı. bu işin zevki ne zaman çıkmaya başlar. :)
Anladım canım o zaman sıksık yapmak lazım zevk almayı en kısa zaman indirebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?