Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vay yasemine bak beyniyle sevişir beyniyle zevk alır aynen katılıyorum sana o an başka şeyler düşünmemek lazım o ana odaklanmak gerek o zaman gerçekten bişeyler hissediyo insan

şimdik kızlar biraz özel olacak ama bana ACİLLLL cevap lazım ben akşam eş denemesi yapcam inşallah 3 parmak aldığım içinde ümitliyim ama ne var benim eşimin p....si uzun süre sert kalması lazım ama ne varki öle olmuyo kısa süre sert kalıyo iniyo nasıl olacak şimdi bu

yasemin mina nilüfer yardım edin

ama kanamam olmadı, normal mi yoksa yanlış bir şey mi yaptım

kanamanın olmaması gayet doğal ben dün serçe parmağımın tamamını aldım kanamam olmadı ayrıca serçe parmağının tek bogumunu almışsın ne güzel ıkınarak ve nefes alıp vererek tamamen ittirebilirdin yavaşca inan ne acı ne bişey psikolojik olarak bulanıyo bence miden aklına güzel şeyler getir yaparken gelin olcam de anne olcam de kötü düşünme sakın

papatya hepsini aldı eminim, ama dikine gidince bir et parçası var oraya değiyo, ama popoya doğru itince alıyo, o ne ki yanlışmı yaptım acaba

kızlar serçe parmağım girdi rahatlıkla, midem bulanıyo , istifra ediyorum, her yerim titriyo iyi değilim

merhaba adaşım hoşgeldin :)) bende ilk parmağımı soktuğumda çok heyecanlanmıştım aynen senin gibi midem bulanmış ve başım dönmüştü. ilk kez yaptığın için normal bunlar, inanki devam ettikçe geçecek hepsi. sonuçta parmağını soktun yapabildin bak ne güzel. geriside gelecek devam et canım korkma sakın.

elebcımmmm hoşgelmişin şükür kavuşturana... iysindir inşlh...
ha sende ihmal etme belki fizik tedavi ile hallolur sinir sıkışması varsaa

harikasın bacım çok tebrikler

iyiyim kuzumbebiş için yener yenmez başladık çalışmalara ayırlısı bakalım.yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum.rabbimin ol demesini bekliyoruz.sende durumlar nasıl
bak minacım sen durumunu daha iyi biliyonda gerekli testlerini yaptırrrr ve bir an önce folik asite başlaaaaaaa hamilelikden en az 3 ay önce başlamak gerek...

aynı bitanem bende işte ugraşıyorum ama folik asit kullanmaya baslamadım bilemedim yani allahım bize bu illeti

yenmeyi nasipp etti o mutluluguda edecek biliyorum
sende evrimcimmm folik aside başlaaaa dr a bir git bakalım kan değerlerne baktır

bacımm artık onuda sen düşünecek halde değilsin öyle bir sıkıntı dilerim olmazzz onuda erkek beyni isteği ile uzun süreee gerekli durumda tutmalı...

kızlar hepinizden yardım bekliyorum
serappppppppppp bacımmmm nasılsın

kızlar serçe parmağım girdi rahatlıkla, midem bulanıyo , istifra ediyorum, her yerim titriyo iyi değilim
okudummmmmmmmmmm maşallahhh bacımmmmmmmmmm şimdi sana bir msj atacam onu oku olur mu canım

serapcığım daha korktum, nasıl devam edeceğim bundan sonra

OMmmmm.... Terapi yapacağım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…