Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bacılarım folik asit bebeğin oluşumunda DNA yapısını moleküllerini ayarlayan destek veren önemli bir vitamin
doğumsal anormalikleri engelleyen bir destekleyici...
ayrıca dr arkdaşm var o haftada 1 atarım ben folik asit kendime demişti benn aaaa
hamilellik harici ne diye kullancanki
demiştim o
yaa yok artık uzmanalr rahim ağzı kanserlerinide engelleyen düzeyde önemli bir şey
yok kan kalp dolaşımıda olumlu destekler bisssürü bişey demiştiii

dikkat edin özellikle minacım evrimcimmm ne duruyonuz halaaaa

ayrıcaaaa doğal olarakdaaa şu maddelerde var yararlanabilirsiniz...100 gram gıdadaki folat miktarı

[TABLE="align: right"]
100 Gram Gıdadaki Folat Miktarı[TR]
[TH]Gıda[/TH]
[TH]Serbest (mg)[/TH]
[TH]Toplam (mg)[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]alabalık[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]750[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fıstık[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]280[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piliç eti[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ıspanak[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maydanoz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]170[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karaciğer[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]140[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brokoli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]111[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lahana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]böbrek[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmer ekmek[/TD]
[TD]15[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyaz ekmek[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]portakal[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]24[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]marul[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muz[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yumurta[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sığır eti[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma / üzüm[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]koyun / tavuk eti[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pişmiş yumurta[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hamilellikde çok çiğ sebze yenmemeli o yüzden ıspanak brokoli maydanoz lahana marul
bunları hamilelik aşamasında bol tüketmeyelim öncesindeeee kullanalım...
sadece bilgi vermek istedimmmm yararlanana

Son düzenleme:

serapcığım daha korktum, nasıl devam edeceğim bundan sonra

önce sakin olmaya çalış canım olurmu, sürekli kendini telkin et yapıcam olacak diye. eğer parmakla rahatsan devam et değilsen kendine aparat hazırla. ben kaleme pamuk sarmıştım üstünede streç film geçirmiştim. kulak çöpüylede başlayabilirsin onlarıda pamuğa yada peçeteye sar ve streçle. bol bol jel kullan ama. sonuçta serçe parmağını sokabildin bu büyük bir gelişme senin için, gerisi daha kolay olacak emin ol canımm.

selamlar herkese... başlığın eskilerindenim arasıra yardım isteyen var mı diye sormaya gelirim :)) sorusu olan var mııı??? :)

tamam serapcığım sakin olmaya çalışcam ama bugün daha yapmayım , çok korktum çünkü

gökçe bacım düşünceli bacım benim.ne güzel de ayrıntılı yazmışcanım ben yenmeden önce bi sorun olmuştu hani hatırlarsın doktora gitmiştim ve çok şükür birşey çıkmamıştı.o zaman gittiğim jinekoloğa bebek istediğimi de söylemiştim.oda folic plus kullan demişti.ben o zamandan beri kullanıyorum.günde 3 kez alıyorum.sana söylemiştim aslında...zaten o durumun üstüne 10 gün sonra yenmiştim.şimdi çok şükür iyiyim.rabbime duacıyım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben ikiz istiyorum bir dehayırlısı canım benim dua et bana da

bu arada serap7 diye dün görünce ben sen sandım serap41 bacım diyom yahuu yenmemişmiydi bu bizim serap neyseee serapları karıştırmıştım dün dielrim serap7de en yakın zamanda kurtulurrr[/QUOTE]

:)) çok şükür yendim gökçecim. inş. serap7 de yener en kısa zamanda. burayı bulduktan sonrası zaten kolay.

sbende 7 aydır bu dertle uğraşıorum nasıl yendınız yardımcı olabilirmisiniz. doktora mı gittiniz

evet cnm burdan bi arkadaşla aynı anda başladık ikimizde 6. seansta yendik.. fiyatı da öyle istanbuldakiler gibi yüksek değil.. kendi kendine başaranlara bravo diyorum ama ben başaramadım doktorla da başarabileceğime inanmıodum ama çok kolay çözdü problemimi..

sanırım sendekinden bendede oluyo canım ben nişanlıyken gitmiştim birsürü test falan yaptırmıştım hiç birşey çıkmamıştı aman öleceğimiz varsa her türlü ölürüz zaten tabi dikkat etmek lazım bu canda emanet sonuçtaa kızz özledim seni hee

sağol canım benim geçer elbet ne kusuru canım ya sende kızın bağırın bana bunu ben istiyorum zaten kimseyede bu sitede bunun için asla kızmam aynu söylerken bile rahatsız oldum valla bana kızıldı edildi diye ben birşeyler yapabildim yoksa sonuç sıfır yani aynen devam ediyoruz canımm :)))

çok geçmiş olsun canım bence doktora git yinede.kendini bırakma.herşeyde vardır bir hayır reglini ol yine devam edersin.çok şey söylemeye gerek yok sen herşeyi biliyorsun....üzülme...

sağol canım benimm giderim inş. şimdilik iyiyim sanki iyileşiyor gibi ama bakıcaz artık durumlara ay şu regl i olsamda bitse şu iş hoş regl olana kadar vucudum pek istemiyor ama ben yine kocişle egzersiz yapıyım inş.

canım öyle bir anlatmışsınki yazdığıklarının hepsi hamiş belirtisi bukadar belirti bi anda olurmu bilemem ama daha 5 gün var regl ine böyle hemen belirti vermezki ama eğer bebiş istiyorsan vardır inş. istemiyorsanda inş. şu illeti yenersin tez vakit öyle olur bebişin sıkılma sen herşey olacağına varır egzersiz yapmaya devam et ama şu gelen siyah akıntıda dikkatimi çekmedi değil yani 1 haftada gelmezki öyle birşey yüzeysel ilişkide zorlanma olmuştur belki yada bebek vardı düşük de olmuş olabilir ama ozamanda regl gibi kanaman devam ederdi yani herşey olabilir bekle bakalım regl bi geçsin kan testi yaptırırsın canım... ))

nasılsın canım nasıl gidiyo bakalım ilişki durumları alışabildinmi karamsar kadar sende zor durumdaydın ama maşallah valla yapamıyorum edemiyorum derken yeniverdinnn darısı başımıza inş...

beyin olarak rahat olmazsan yaptığın egzersizde işe yaramaz.sakin ol ve çözüme odaklı düşün lütfen.korktum midem bulanıyo fenayım gibi şeyleri sil beyninden canım bunlar seni ileriye taşımaz aksine geriletir.bu egzersizleri yaparken kimse ölmedi... ilk başlarda endişeler olur ama abartmamak lazım.tamam mı canım biz burda seninle beraber atlatıcaz.

canım ben hiç sanmıyorm içimde hamilelik hissi yok sadece bu belirtilere takıldm okadar.olursa başım üstüne olmassada ilk önce şu illeti atlatıp öyle bebk düşünücem..eşim çok istiyo ama bebek olunca bu illetten kurtlmak dahada zor olcak gbime geliyo..rabbm hayırlısını nasip etsn..bide hamileysem parmak egzersiznden bi zarar gelrmiki acaba ??

canım istersen şimdi biraz dinlen, rahatlamaya çalış. gece tekrar denersin, sakın korkma canım hep üstüne git korkunun olurmu.

kesinlikle uğraş verdikçe hem o olaya alışıyor insan hemde yaşadığı korku da zamanla yok oluyor yani ben okadar uğraş uğraş bakıyorum sık sık yaptığımız günlerde korkularımın azaldığını görüyorum ama biraz ara vereyim başa dönüyorum oyüzden zorlamak lazım hani şöyle düşünün bi güç harcıyorsunuzdur mesela bi şişe kapağı iyice kapanmıştır açmaya çalışırsın öyle bir sıkarsınki kendini açmak için elin ağrır ama bırakırsan baştan okadar fazla sıkamıyacağını bilirsin o yüzden açmak için biraz daha dişini sıkıp zorlamak gerekir sonucundada açılır.. yani ZORLAMADAN olmuyor bu işide ancak zorlayarak yenebiliriz az dişimizi sıkıcaz korkularımızı yenicez 1 kereliğine gözümüzü karartıcaz bakalım benim gözümün kararacağı gün ne zaman olucakkk

canım çok geçmiş olsun, rahatsızmışsın sanırım. bütün sıkıntıların düzelir umarım. rabbim sağlık sıhhat versin canım. en kısa zamanda da yenmeni nasip etsin

bak aklıma şuda geldi Allah korusun tabiki yumurtalık kisti oluncada bu siyah kıvamında akıntılar olabiliyormuş siyah dediysek yani kahverengimsi bir akıntı ve kasık ağrısı da buna eşlik edebiliyormuş sen regl olayını bekle baktın gelmedi bi dr a görün canım yani kan testinide yaptır elbet ama o akıntının nedenini bi sor dr a öyle zamansız gelmesi tuaf inş. birşey yoktur..
egzersize gelince kimisinde sende bilirsin ilk 3 ay ilişki yasaklanabiliyor kimiside nerdeyse 7 .ci ayına kadar yapabiliyor oyüzden bunu dr bilir canım ufacık bir parmağın zarar vereceğini sanmam ama yinede net bişiy diyemicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…