- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.221
Puhahahahhaa... yenmek yetmiyor zevkte almayı bilmek lazım şeker haksız mıyım ::)))))
elebcımmmm hoşgelmişin şükür kavuşturana... iysindir inşlh...
ha sende ihmal etme belki fizik tedavi ile hallolur sinir sıkışması varsaa
harikasın bacım çok tebrikler
bak minacım sen durumunu daha iyi biliyonda gerekli testlerini yaptırrrr ve bir an önce folik asite başlaaaaaaa hamilelikden en az 3 ay önce başlamak gerek...
sende evrimcimmm folik aside başlaaaa dr a bir git bakalım kan değerlerne baktır
bacımm artık onuda sen düşünecek halde değilsin öyle bir sıkıntı dilerim olmazzz onuda erkek beyni isteği ile uzun süreee gerekli durumda tutmalı...
serappppppppppp bacımmmm nasılsın
okudummmmmmmmmmm maşallahhh bacımmmmmmmmmm şimdi sana bir msj atacam onu oku olur mu canım[/QUOTE
aldım canım mesajını çok sağol, cansın sen gökçeeeeeee
serapcığım daha korktum, nasıl devam edeceğim bundan sonra
serapcım bacıcımmmm inşallah sende güzelce ilerleyip en yakın zamanda yenenlerden olursun....elebcımmmm hoşgelmişin şükür kavuşturana... iysindir inşlh...
ha sende ihmal etme belki fizik tedavi ile hallolur sinir sıkışması varsaa
harikasın bacım çok tebrikler
bak minacım sen durumunu daha iyi biliyonda gerekli testlerini yaptırrrr ve bir an önce folik asite başlaaaaaaa hamilelikden en az 3 ay önce başlamak gerek...
sende evrimcimmm folik aside başlaaaa dr a bir git bakalım kan değerlerne baktır
bacımm artık onuda sen düşünecek halde değilsin öyle bir sıkıntı dilerim olmazzz onuda erkek beyni isteği ile uzun süreee gerekli durumda tutmalı...
serappppppppppp bacımmmm nasılsın
okudummmmmmmmmmm maşallahhh bacımmmmmmmmmm şimdi sana bir msj atacam onu oku olur mu canım[/QUOTE
aldım canım mesajını çok sağol, cansın sen gökçeeeeeee
bu arada serap7 diye dün görünce ben sen sandım serap41 bacım diyom yahuu yenmemişmiydi bu bizim serap neyseee serapları karıştırmıştım dün dielrim serap7de en yakın zamanda kurtulurrrönce sakin olmaya çalış canım olurmu, sürekli kendini telkin et yapıcam olacak diye. eğer parmakla rahatsan devam et değilsen kendine aparat hazırla. ben kaleme pamuk sarmıştım üstünede streç film geçirmiştim. kulak çöpüylede başlayabilirsin onlarıda pamuğa yada peçeteye sar ve streçle. bol bol jel kullan ama. sonuçta serçe parmağını sokabildin bu büyük bir gelişme senin için, gerisi daha kolay olacak emin ol canımm.
önce sakin olmaya çalış canım olurmu, sürekli kendini telkin et yapıcam olacak diye. eğer parmakla rahatsan devam et değilsen kendine aparat hazırla. ben kaleme pamuk sarmıştım üstünede streç film geçirmiştim. kulak çöpüylede başlayabilirsin onlarıda pamuğa yada peçeteye sar ve streçle. bol bol jel kullan ama. sonuçta serçe parmağını sokabildin bu büyük bir gelişme senin için, gerisi daha kolay olacak emin ol canımm.
serapcım bacıcımmmm inşallah sende güzelce ilerleyip en yakın zamanda yenenlerden olursun....
bu arada serap7 diye dün görünce ben sen sandım serap41 bacım diyom yahuu yenmemişmiydi bu bizim serap neyseee serapları karıştırmıştım dün dielrim serap7de en yakın zamanda kurtulurrr
amin inşallah tez vakitte bende kurtulurum :)
sbende 7 aydır bu dertle uğraşıorum nasıl yendınız yardımcı olabilirmisiniz. doktora mı gittiniz
cecoşş dr niye gitmedin kızz sana bişey diyeyim mi benim yıllardır böyle bir sorunum var sol tarafım arada bir sıkışır sola yatamam ben bir sürü dr gezdim kardiyolojiye gittim ankara da gittim burda gitmediğim hastane kalmadı özeli devleti ama kalbimde bişey çıkmadı kimi sıkıntıdan dedi gerçekten bazen sıkılınca oluyo kimi kas sıkışması dedi kas sıkışmasını diyen daha çok oldu acaba sen de de öyle bişey mi oldu dr kalp öyle uzun süreli ağrı yapmaz demişti bana kasların sıkışıyordur demişti halen de yaşıyorum ama artk gitmiyorum dra hatta bir dra çok sinirlenip kızmıştımbişey yok demişti bişey yoksa ne diye ağrıyo diye çıkışmıştım adamda kendinizde niye hastalık arıyosunuz demişti ee bee adam ben aramıyom ama bu ne niye ağrıyoo neyse ben alıştım onunla yaşamaya sana da şifalar dilerim
canım kusura bakma bilmiyorduk çok geçmiş olsun allah tez zamanda eski şen şakrak cecemi geri getirsin inş her şey yoluna girer merak etme sağlığını da mutlaka bir göster allah korusun kist falan olmasında hani eline sert bişi geliomuş diince o takıldı aklıma allah göstermesinde bi gösteriverseydin keşke
çok geçmiş olsun canım bence doktora git yinede.kendini bırakma.herşeyde vardır bir hayır reglini ol yine devam edersin.çok şey söylemeye gerek yok sen herşeyi biliyorsun....üzülme...
bayanlar bende bi vajinismusluyum defalarca doktora gitmeme rağman sonuç aynı..naptıysak olmuyo ilaçlar kremle yöntemler denemedğimz şey kalmadı yanii..en son psikiyatr sayesinde parmak egzersizine başlamıştm..bi parmak orta parmak iki parmak derken iyice alıştrdm kendmi..çünkü ilkten dokunamıyodm dokunursam ölüceğimi sanıyodm..ama çok şükür onuda aştım..ama psikiyatrm olacak gerizekalı buradan gitti ve telefonlarıma bidaha cevap vermedi..anlıycagnz tedavim yarım kaldı..bizde eşimle agzersizlere devam etmeye karar verdk..eşli ödeve geçtk..eşimin işaret parmağını bi boğuma kadar alabildm..çünkü kendi parmağımla yaptgm için parmağımı yönlendirebiliyodm ama eşimnki öyle olmadı..eşimn işaret parmağını zor aldm diyebilrm..ama hata bizde çünkü egzersizlerin arasından 2,3 gün geçiyodu sürekli evimize yatıya gelen olduğu için zor oluyodu..hernyse işte eşimle denemeye karar verdk ama sonuç yine hüsran..olamdı olmadı olmadı..denemeye geçmeden önce parmağımı aldm hemde çok rahat ama penise geçince sonuç yine aynı oluyo..pozisyonu tutturamıyorz bitürlü..eşim altta ben üstte olunca bacaklarm yoruluyo öylede olmuyo..biri bana hangi pozisyonda yapıcağımızı söylesn lütfen..bide şöyle bişy var eşimle yüzeysel ilişki sırasında eşim boşaldı ama hemn temizlemştk..aradan 1 hafta geçti bnden simsiyah akıntı geldi yoğun bi şekilde..sonrassındada pembemsi kan şeklinde geldi yarım gün geldi ve geçti..sonrada yumurta akı gibi beyaz bi akıntı geldi..sol kasığım patlıycak gibi ağrıyo..göbeğim içeri çekiliyo gibi sızlıyo ve midemde gaz var..test yaptm negatif çıktı..adetime 5 gün kaldı..size soruyorm acaba ben hamilemiym..vajiyken böyle bişy olurmu..biri bana anlatsn lütfen
tamam serapcığım sakin olmaya çalışcam ama bugün daha yapmayım , çok korktum çünkü
sanırım sendekinden bendede oluyo canımben nişanlıyken gitmiştim birsürü test falan yaptırmıştım hiç birşey çıkmamıştı aman öleceğimiz varsa her türlü ölürüz zaten tabi dikkat etmek lazım bu canda emanet sonuçtaa kızz özledim seni hee
sağol canım benim geçer elbet ne kusuru canım ya sende kızın bağırın bana bunu ben istiyorum zaten kimseyede bu sitede bunun için asla kızmam aynu söylerken bile rahatsız oldum valla bana kızıldı edildi diye ben birşeyler yapabildim yoksa sonuç sıfır yani aynen devam ediyoruz canımm :)))
sağol canım benimm giderim inş. şimdilik iyiyim sanki iyileşiyor gibi ama bakıcaz artık durumlara ay şu regl i olsamda bitse şu iş hoş regl olana kadar vucudum pek istemiyor ama ben yine kocişle egzersiz yapıyım inş.
canım öyle bir anlatmışsınki yazdığıklarının hepsi hamiş belirtisi bukadar belirti bi anda olurmu bilemem ama daha 5 gün var regl ine böyle hemen belirti vermezki ama eğer bebiş istiyorsan vardır inş. istemiyorsanda inş. şu illeti yenersin tez vakit öyle olur bebişin sıkılma sen herşey olacağına varır egzersiz yapmaya devam et ama şu gelen siyah akıntıda dikkatimi çekmedi değil yani 1 haftada gelmezki öyle birşey yüzeysel ilişkide zorlaanma olmuştur belki yada bebek vardı düşük de olmuş olabilir ama ozamanda regl gibi kanaman devam ederdi yani herşey olabilir bekle bakalım regl bi geçsin kan testi yaptırırsın canım... ))
nasılmış % 100 çözümün yardım etsen olur mu
canım istersen şimdi biraz dinlen, rahatlamaya çalış. gece tekrar denersin, sakın korkma canım hep üstüne git korkunun olurmu.
canım ben hiç sanmıyorm içimde hamilelik hissi yok sadece bu belirtilere takıldm okadar.olursa başım üstüne olmassada ilk önce şu illeti atlatıp öyle bebk düşünücem..eşim çok istiyo ama bebek olunca bu illetten kurtlmak dahada zor olcak gbime geliyo..rabbm hayırlısını nasip etsn..bide hamileysem parmak egzersiznden bi zarar gelrmiki acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?