- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.241
canım çok geçmiş olsun, rahatsızmışsın sanırım. bütün sıkıntıların düzelir umarım. rabbim sağlık sıhhat versin canım. en kısa zamanda da yenmeni nasip etsin
nasılsın canım nasıl gidiyo bakalım ilişki durumları alışabildinmi karamsar kadar sende zor durumdaydın ama maşallah valla yapamıyorum edemiyorum derken yeniverdinnn darısı başımıza inş...
bak aklıma şuda geldi Allah korusun tabiki yumurtalık kisti oluncada bu siyah kıvamında akıntılar olabiliyormuş siyah dediysek yani kahverengimsi bir akıntı ve kasık ağrısı da buna eşlik edebiliyormuş sen regl olayını bekle baktın gelmedi bi dr a görün canım yani kan testinide yaptır elbet ama o akıntının nedenini bi sor dr a öyle zamansız gelmesi tuaf inş. birşey yoktur..
egzersize gelince kimisinde sende bilirsin ilk 3 ay ilişki yasaklanabiliyor kimiside nerdeyse 7 .ci ayına kadar yapabiliyor oyüzden bunu dr bilir canım ufacık bir parmağın zarar vereceğini sanmam ama yinede net bişiy diyemicem...
hoşgeldin canımm
valla dimi bacım yendik şükür yendik çok şükür baya düzene girdi ama bunda bence keçiboynuzu suyununda faydası var
ama hep aklım sendeydi rahatsızmışsın çok geçmiş olsun bitanemdarısı gerçekten senin başına
evrimcim bende keçiboynuzunun pekmezini içiyorum.cezerye fıstık balık yemeyi artırdım 2 aydır.incir de iyiymiş hamile kalmak için...valla dimi bacım yendik şükür yendik çok şükür baya düzene girdi ama bunda bence keçiboynuzu suyununda faydası var
ama hep aklım sendeydi rahatsızmışsın çok geçmiş olsun bitanemdarısı gerçekten senin başına
gidicem doktora zaten canm ara ara akıntım devam ediyo... sen vajiyi yendnmi..bişyler sormam gerekiyo msj atabilrmiym yada sen atarmsn
cecemm canım naptın bakim ne durumdasın ??? meraklar içindeyim artık haberlerini duymak istiyorummmmm
evrimcim bende keçiboynuzunun pekmezini içiyorum.cezerye fıstık balık yemeyi artırdım 2 aydır.incir de iyiymiş hamile kalmak için...
he anam hee bende bi yendim dicemm birgünde ne zaman onu Allah bilir artık hani bi yendim dicem sonra yendiğim için başınızı şişiricem aboovv bi yeniyimmm koparım artıkkkreg im gecikti yine benim canım yaaa 4 gün hemde geçen ay da 23 gün gecikmişti dr a gitmiştim bişiy çıkmamıştı stresten gecikmiş e yuh yani ne stresmiş maşallahh hayatımda ilkler yaşıyorum hayır olsun işte reg olamadım vucudum normalde bile kasıntı şekilde duruyo görsen taş kesildi heryanım olsamda rahatlasam sonra devam inş. şimdi egzersiz yapamıyorum regl sonrası belki yenerimm Allah kerimm canımm
canım suyunu sen mi yapıyosun hazır mı alıyosun?aynen minacım keçiboynuzu pekmezini eşime yediriyorum hamileligi kolaylaştırmak için incir suyu içiyorum bide isteksizlik
oluyodu dogal olarak keçi boynuzunun suyunu istek için içiyorum bence faydası oluyo bi deneyin arkadaşlar
bazen ben ne yapıyom diyom ama ne yapim en azından dogal zararsız
ya cecoş sen ne tatlısın öyleyorumlara bak yaaaa yerim seni
hadi bakalımmm evet folik plusda diğer vitaminlerde mevcut konuşmuştuk bu yüzden günde 3 adet içilyor çünkü 1 tanesinde folikasid oranı az ...calsiyum ve b vitaminide var evet onu öneryolargökçe bacım düşünceli bacım benim.ne güzel de ayrıntılı yazmışcanım ben yenmeden önce bi sorun olmuştu hani hatırlarsın doktora gitmiştim ve çok şükür birşey çıkmamıştı.o zaman gittiğim jinekoloğa bebek istediğimi de söylemiştim.oda folic plus kullan demişti.ben o zamandan beri kullanıyorum.günde 3 kez alıyorum.sana söylemiştim aslında...zaten o durumun üstüne 10 gün sonra yenmiştim.şimdi çok şükür iyiyim.rabbime duacıyım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben ikiz istiyorum bir de hayırlısı canım benim dua et bana da
bu arada serap7 diye dün görünce ben sen sandım serap41 bacım diyom yahuu yenmemişmiydi bu bizim serap neyseee serapları karıştırmıştım dün dielrim serap7de en yakın zamanda kurtulurrr
atabilirsinnn zira cecemmm baya uzmanlaştı :)gidicem doktora zaten canm ara ara akıntım devam ediyo... sen vajiyi yendnmi..bişyler sormam gerekiyo msj atabilrmiym yada sen atarmsn
iydir keçi boynuzuuu :) iydirrrr cecem
hımm baksen neymiş bu keçiboynuzunun faydası canım söylede bizde faydalanalımve aklından beni geçirdiğini biliyorum canım inşallah yaa inşallahh bak bugün enerji doldum ay kocaiş evde olsaydı keşkee
hey maşallah evrimde sendeeee cidden çok iyi uyguluyonuz denileni tebriklerrr bende alacam yeniden 2 aydır bitti k.boynuzu pekmezmiz...evrimcim bende keçiboynuzunun pekmezini içiyorum.cezerye fıstık balık yemeyi artırdım 2 aydır.incir de iyiymiş hamile kalmak için...
utanmanıda yerim seninutandırdın
kız cecemmm bizi sen gaza getirdin yeni yıl bitmeden bu iş bitcek die sen hala duruon heeyaseminle buluşmamızda bunu söleyip kulaklarını çınlattık vala dedik kız liste yapmıştı birde
utanmanıda yerim seninsenin yaş kaç bakıyım?
anaa hakket yaa doğru yuhhh mahvettin beniiii yerin dibine soktunnnnöyle yapmştım demi ahahaha acaip koptum yaaa ama yerin dibine soktun beniiii nolamazzzz neyse kendime faydam olmamış ama size olmuş bariiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?