Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok geçmiş olsun, rahatsızmışsın sanırım. bütün sıkıntıların düzelir umarım. rabbim sağlık sıhhat versin canım. en kısa zamanda da yenmeni nasip etsin

Allah razı olsun canım sağol inşallah sizler duanızı eksik etmedikçe bende diğer arkadaşlarımızda yakın zamanda yenicez bu illeti inşallah..

nasılsın canım nasıl gidiyo bakalım ilişki durumları alışabildinmi karamsar kadar sende zor durumdaydın ama maşallah valla yapamıyorum edemiyorum derken yeniverdinnn darısı başımıza inş...

valla dimi bacım yendik şükür yendik çok şükür baya düzene girdi ama bunda bence keçiboynuzu suyununda faydası var

ama hep aklım sendeydi rahatsızmışsın çok geçmiş olsun bitanemdarısı gerçekten senin başına

gidicem doktora zaten canm ara ara akıntım devam ediyo... sen vajiyi yendnmi..bişyler sormam gerekiyo msj atabilrmiym yada sen atarmsn

hımm baksen neymiş bu keçiboynuzunun faydası canım söylede bizde faydalanalım ve aklından beni geçirdiğini biliyorum canım inşallah yaa inşallahh bak bugün enerji doldum ay kocaiş evde olsaydı keşkee

evrimcim bende keçiboynuzunun pekmezini içiyorum.cezerye fıstık balık yemeyi artırdım 2 aydır.incir de iyiymiş hamile kalmak için...

gidicem doktora zaten canm ara ara akıntım devam ediyo... sen vajiyi yendnmi..bişyler sormam gerekiyo msj atabilrmiym yada sen atarmsn

yok canım ya nerde yenmedim ben daha bilgileri depoladık geriye bi peniscikle vajiyi karı koca yapmak kaldı oda engeller var aileler karşı geliyor bu evliliğe bi razı edelimde onlarda kavuşsunlar birbirlerine inşallah..

cecemm canım naptın bakim ne durumdasın ??? meraklar içindeyim artık haberlerini duymak istiyorummmmm

he anam hee bende bi yendim dicemm birgünde ne zaman onu Allah bilir artık hani bi yendim dicem sonra yendiğim için başınızı şişiricem aboovv bi yeniyimmm koparım artıkkk reg im gecikti yine benim canım yaaa 4 gün hemde geçen ay da 23 gün gecikmişti dr a gitmiştim bişiy çıkmamıştı stresten gecikmiş e yuh yani ne stresmiş maşallahh hayatımda ilkler yaşıyorum hayır olsun işte reg olamadım vucudum normalde bile kasıntı şekilde duruyo görsen taş kesildi heryanım olsamda rahatlasam sonra devam inş. şimdi egzersiz yapamıyorum regl sonrası belki yenerimm Allah kerimm canımm

evrimcim bende keçiboynuzunun pekmezini içiyorum.cezerye fıstık balık yemeyi artırdım 2 aydır.incir de iyiymiş hamile kalmak için...

aynen minacım keçiboynuzu pekmezini eşime yediriyorum hamileligi kolaylaştırmak için incir suyu içiyorum bide isteksizlik

oluyodu dogal olarak keçi boynuzunun suyunu istek için içiyorum bence faydası oluyo bi deneyin arkadaşlar

bazen ben ne yapıyom diyom ama ne yapim en azından dogal zararsız

kız cecemmm bizi sen gaza getirdin yeni yıl bitmeden bu iş bitcek die sen hala duruon hee yaseminle buluşmamızda bunu söleyip kulaklarını çınlattık vala dedik kız liste yapmıştı birde

canım suyunu sen mi yapıyosun hazır mı alıyosun?

hadi bakalımmm evet folik plusda diğer vitaminlerde mevcut konuşmuştuk bu yüzden günde 3 adet içilyor çünkü 1 tanesinde folikasid oranı az ...calsiyum ve b vitaminide var evet onu öneryolar
devlette 2.15tlik olan bir folik asiti karşılıyor ki dr a gitmeye gerek yok hani onunda folik asidi yüksek sen birde ikiz iste bakalım belli mi olurrrr bir çırpıda kurtulmak haaa hedefin seniii uyanık seni

bu arada serap7 diye dün görünce ben sen sandım serap41 bacım diyom yahuu yenmemişmiydi bu bizim serap neyseee serapları karıştırmıştım dün dielrim serap7de en yakın zamanda kurtulurrr

:)) çok şükür yendim gökçecim. inş. serap7 de yener en kısa zamanda. burayı bulduktan sonrası zaten kolay.[/QUOTE]aynı fikirdeyim takılsın buraya yener kısa zamandaaa inşallah

atabilirsinnn zira cecemmm baya uzmanlaştı :)
bana da atabilirsin bacım

iydir keçi boynuzuuu :) iydirrrr cecem

hey maşallah evrimde sendeeee cidden çok iyi uyguluyonuz denileni tebriklerrr bende alacam yeniden 2 aydır bitti k.boynuzu pekmezmiz...

ben onun kurusunu yemeyide çok severdim

kız cecemmm bizi sen gaza getirdin yeni yıl bitmeden bu iş bitcek die sen hala duruon hee yaseminle buluşmamızda bunu söleyip kulaklarını çınlattık vala dedik kız liste yapmıştı birde

anaa hakket yaa doğru yuhhh mahvettin beniiii yerin dibine soktunnnn öyle yapmştım demi ahahaha acaip koptum yaaa ama yerin dibine soktun beniiii nolamazzzz neyse kendime faydam olmamış ama size olmuş bariiii

anaa hakket yaa doğru yuhhh mahvettin beniiii yerin dibine soktunnnn öyle yapmştım demi ahahaha acaip koptum yaaa ama yerin dibine soktun beniiii nolamazzzz neyse kendime faydam olmamış ama size olmuş bariiii

kız aşkolsun yerin dibine niye sokim sende aaaa
evet bize oldu ama artık kendine de olsun yane olsunnnnn,koçişi düşün ona yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…