- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.261
ayyyyyyyyyyyyyy valla ne güzel olur bir erkek bir kız ohhhhhhhhh misss.hadi bakalım ya sevindirik oldum şimdiBende ikiz istiyom olurmu ki inşallah ikimizinde ikizi olur:
[sıze=3]canım suyunu sen mi yapıyosun hazır mı alıyosun?[/sıze]
ya evrimcimmmm bizim adamada manisalı müşavir arkdşı toplamış getirmiş mesir macunlarınıııı allahım allahım yedim çayla birlikte yapıştı ağzımın tavanına damağımaaaa az daha boğulyordummmaynen minacım keçiboynuzu pekmezini eşime yediriyorum hamileligi kolaylaştırmak için incir suyu içiyorum bide isteksizlik
oluyodu dogal olarak keçi boynuzunun suyunu istek için içiyorum bence faydası oluyo bi deneyin arkadaşlar
bazen ben ne yapıyom diyom ama ne yapim en azından dogal zararsız
yahu ben ya sana yada minaya sizinde ikiziniz olur inşlh diye demiştim kimdi ooooooooooooooooBende ikiz istiyom olurmu ki inşallah ikimizinde ikizi olur:
ya evrimcimmmm bizim adamada manisalı müşavir arkdşı toplamış getirmiş mesir macunlarınıııı allahım allahım yedim çayla birlikte yapıştı ağzımın tavanına damağımaaaa az daha boğulyordummm
adam aman gökçe yeme yalnızkennn kaş yapayım derken göz çıkarcam demezmi baktım ölmemide istemiyorrr :):):)
yahu ben ya sana yada minaya sizinde ikiziniz olur inşlh diye demiştim kimdi oooooooooooooooo
hattaaa o da
evet aileemizde var ikiz demişti bayaaa laflamıştık kimdi o yahuuuu
canım bizde hem benim babam ikiz akrabalarda da var hem de eşimin ailesinde de var.ya evrimcimmmm bizim adamada manisalı müşavir arkdşı toplamış getirmiş mesir macunlarınıııı allahım allahım yedim çayla birlikte yapıştı ağzımın tavanına damağımaaaa az daha boğulyordummm
adam aman gökçe yeme yalnızkennn kaş yapayım derken göz çıkarcam demezmi baktım ölmemide istemiyorrr :):):)
yahu ben ya sana yada minaya sizinde ikiziniz olur inşlh diye demiştim kimdi oooooooooooooooo
hattaaa o da
evet aileemizde var ikiz demişti bayaaa laflamıştık kimdi o yahuuuu
kız aşkolsun yerin dibine niye sokim sende aaaa
evet bize oldu ama artık kendine de olsun yane olsunnnnn,koçişi düşün ona yazık
[sıze=3]canım bizde hem benim babam ikiz akrabalarda da var hem de eşimin ailesinde de var.
Ama sohbeti benle yapmamıştın.[/sıze]
evet ya çok yazık kedi gibi sokuluyo ama sonuç yokkkben birde geçenlerde yine birileriyle yarışmıştım o yarıştıklarım yendi ben yine kaldım huyum suyum oldu bu davranış sanırım milleti yensinler diye oyuna getiriyorum sanıcaklar artıkk sözde mart ayı gelini olucaktım pehhh
dün gibi aklımda hattaaa 11 marttı yeneceğin tarihevet ya çok yazık kedi gibi sokuluyo ama sonuç yokkkben birde geçenlerde yine birileriyle yarışmıştım o yarıştıklarım yendi ben yine kaldım huyum suyum oldu bu davranış sanırım milleti yensinler diye oyuna getiriyorum sanıcaklar artıkk sözde mart ayı gelini olucaktım pehhh
aynı fikirdeyim takılsın buraya yener kısa zamandaaa inşallahhadi bakalımmm evet folik plusda diğer vitaminlerde mevcut konuşmuştuk bu yüzden günde 3 adet içilyor çünkü 1 tanesinde folikasid oranı az ...calsiyum ve b vitaminide var evet onu öneryolar
devlette 2.15tlik olan bir folik asiti karşılıyor ki dr a gitmeye gerek yok hani onunda folik asidi yükseksen birde ikiz iste bakalım belli mi olurrrr bir çırpıda kurtulmak haaa hedefin seniii uyanık seni
:)) çok şükür yendim gökçecim. inş. serap7 de yener en kısa zamanda. burayı bulduktan sonrası zaten kolay.
kızlar bugunnnnnnnnn bir duygusallık var bendeee... şöyleeeee şiir okuyan bir kocam olaydıdaaaa dizlerine uzanaydım saçlarımla uğraşırken şiiri okuyaydı
yaaaa ben bunları derim açıkcada isterim eşimden
uff gökçeeee farkındamısın ama 3 yılımızbittti evlilikde icat çıkarmaaaaaaaaa derrrr
çokmu şey istiyorum yaaaa
ben ciddden çok duygusal biriyim:)
ne etsemmmm ufffff
çokmu bişey istiyorummmmmmm
kız mina vallla biz ikiz doguracaz ben inanıyorum evrene enerji gönder bacım
kızlar bugunnnnnnnnn bir duygusallık var bendeee... şöyleeeee şiir okuyan bir kocam olaydıdaaaa dizlerine uzanaydım saçlarımla uğraşırken şiiri okuyaydı
yaaaa ben bunları derim açıkcada isterim eşimden
uff gökçeeee farkındamısın ama 3 yılımızbittti evlilikde icat çıkarmaaaaaaaaa derrrr
çokmu şey istiyorum yaaaa
ben ciddden çok duygusal biriyim:)
ne etsemmmm ufffff
çokmu bişey istiyorummmmmmm
olursun canım neden olamayasınki 4 gün var önünde sıfırdan başlayıp 4 günde yenenler var sen neden yapamayasın be cecemm
dün gibi aklımda hattaaa 11 marttı yeneceğin tarih
sonra dünya kadınlar günü dedik
sonraaaaaa çıkıp tatile gittin
sonra feci regl vakası
derkennnn baya uzadı mart da bitiyorrrrr haaaa 4 güne sıkıştırsan halledersinnn
ya evrimle yapmışımmmm bakkkkk kesin çünkü ben beynimde sizin ikinizi aynı jenerasyon diye kodlayınca özel bir kesimimde öyle duruyonuzzzz o bakımaaaa valla neden olmasıncanım bizde hem benim babam ikiz akrabalarda da var hem de eşimin ailesinde de var.
ama sohbeti benle yapmamıştın.
hey maşallahhhh evrim o sendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demeko beeennniiimmmmm sülalem ikiz dolu genetikte var ama hayırlısı
ya evrimle yapmışımmmm bakkkkk kesin çünkü ben beynimde sizin ikinizi aynı jenerasyon diye kodlayınca özel bir kesimimde öyle duruyonuzzzz o bakımaaaa valla neden olmasın
hey maşallahhhh evrim o sendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek
yapın bir kaç ikiz banada yollayın ne hoş olurrr:) bu gidişle çocuk mocuk olmayacak bendennnnnnnnnufffffffffffff
bu arada teyzeminde erkek oğluşları var
bir başka amca karısınındaaaa ikiz kız
dayı kızınında ayrı yumurta ikizleri var
ama ben 1 tane istiyim ilk etapda 2 ye bakamamm
etim ne budum ne süüm bile yetmezzz
ya evrimle yapmışımmmm bakkkkk kesin çünkü ben beynimde sizin ikinizi aynı jenerasyon diye kodlayınca özel bir kesimimde öyle duruyonuzzzz o bakımaaaa valla neden olmasın
hey maşallahhhh evrim o sendinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek
yapın bir kaç ikiz banada yollayın ne hoş olurrr:) bu gidişle çocuk mocuk olmayacak bendennnnnnnnnufffffffffffff
bu arada teyzeminde erkek oğluşları var
bir başka amca karısınındaaaa ikiz kız
dayı kızınında ayrı yumurta ikizleri var
ama ben 1 tane istiyim ilk etapda 2 ye bakamamm
etim ne budum ne süüm bile yetmezzz
demii hiç sanmıyorum ben yaa karnım regl sancısıyla kıvranmaya başladı bile bugün çalar kapımı sabaha yanii zorr gibiii
nişanlıda pek kalamadık yaaaa....yok canım çok değilde onlar nişanlıyken kaldı.ama haksızlık etmiyim kocam bana çok güzel şarkılar söyler.şiirde yazar ayaküstü
inşallah canımmm.bol dua edelim birbirimize...
he ya şiir şiir şiir valla aslındaaaa çok kolay beni muma çevirmek yaaaa böyle yapmayınca panter kesilyorummmm neyseeekıyamam ya bu erkekler ne odun değilmi yani birtek kadınlarmı böyle ya tamam benim kocacık böyle yarı odun kıvamında tam odun değil ama oda bu dediklerini yapmıyor ben mızmızlık edince istediğim beklediğim herşeyi yapıp yine unutuyor bulamadık şöyle sultan süleyman gibi şiir döktüren bir adamm kadın 5 çocuk doğurdu yaşlandı halen şiirlerle geçiyor hayatııı
demii hiç sanmıyorum ben yaa karnım regl sancısıyla kıvranmaya başladı bile bugün çalar kapımı sabaha yanii zorr gibiii
demi ya zaman nasıl hızlı akıp geçiyor tatile gitmiyeydim olurdu tühh araya girdi uyuz tatill
o zaman nisan gelini ol madem sende
nişanlıda pek kalamadık yaaaa....
uffff ben ciddden şiiri de çok severim hatta bekarken fon müsc ile şiirler okur kaydederdim :) nerde o günler adam odun değil orman çıktıııııııııı odunun karesi küpü
he ya şiir şiir şiir valla aslındaaaa çok kolay beni muma çevirmek yaaaa böyle yapmayınca panter kesilyorummmm neyseee
cecemcim ciddden reglin de yakın hanii yoksa feci baskı yapacam ha sanaaa saçalrını sürüyecemmm seni
adana yollarındaaa:):):)
olsun tatili yaptın şimdi şu derttende kurtulaydınnnn
gel hadi gel ver elime saçlarınıııııııııı uğraştırma yaşlı başlı yalnız biriyimmm azcık yolayım kocana iade edecem seniiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?