- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.281
nişanlıda pek kalamadık yaaaa....
uffff ben ciddden şiiri de çok severim hatta bekarken fon müsc ile şiirler okur kaydederdim :) nerde o günler adam odun değil orman çıktıııııııııı odunun karesi küpü
he ya şiir şiir şiir valla aslındaaaa çok kolay beni muma çevirmek yaaaa böyle yapmayınca panter kesilyorummmm neyseee
cecemcim ciddden reglin de yakın hanii yoksa feci baskı yapacam ha sanaaa saçalrını sürüyecemmm seni
adana yollarındaaa:):):)
olsun tatili yaptın şimdi şu derttende kurtulaydınnnn
gel hadi gel ver elime saçlarınıııııııııı uğraştırma yaşlı başlı yalnız biriyimmm azcık yolayım kocana iade edecem seniiiiiiii
ne güzel dilekler bunlarrrr...canım inşallah senin kocaya bişey olurda elin hollandalarında gelince bebek diye peşini bırakmaz.evde köşe kapmaca oynayın emi
beyin olarak rahat olmazsan yaptığın egzersizde işe yaramaz.sakin ol ve çözüme odaklı düşün lütfen.korktum midem bulanıyo fenayım gibi şeyleri sil beyninden canım bunlar seni ileriye taşımaz aksine geriletir.bu egzersizleri yaparken kimse ölmedi... ilk başlarda endişeler olur ama abartmamak lazım.tamam mı canım biz burda seninle beraber atlatıcaz.
cecem, mina ve diğer arkadaşlar dediklerinizi yapıcam , ancak ben tembelim biraz birde korktum, biraz baskı kurun yarın ve ondan sonraki günler olur mu . bırakmayayım kızın bana :)
cecem sanada geçmiş olsun acil şifalar
tamam canım sen istemesende biz baskı kurarız.yenene kadar kafanı şişiririz.örnek cecemm
cecem, mina ve diğer arkadaşlar dediklerinizi yapıcam , ancak ben tembelim biraz birde korktum, biraz baskı kurun yarın ve ondan sonraki günler olur mu . bırakmayayım kızın bana :)
tamam canım sen istemesende biz baskı kurarız.yenene kadar kafanı şişiririz.örnek cecemm
cecem i tanımıyorum ama oda benim gibi tembel herhalde :)
:) bakalımmmmmo nebiçim laf kız olayacak falan hemen unut bacım biz dünür olacaz söz verdin ona göre
evet be bestcimmm öyleeeegökçe canım böle oluolar işte genelde türk erkekleri naparsın anacım genlerinde var odunluk ama biliosunki azcık yontmakda bizim elimizde canım
cecemmmmmmmmmmmmmvalla yol saçımı hatta hepiniz yolun ben anca böyle adam olurummmvlala olcak yapçam etçem demekten utanıyorum artıkkkk
tembel ne ki...tembel teneke...ama yapacak.sen de öyle
:) bakalımmmmmnasip
evet be bestcimmm öyleeee
yahu yontamıyommmm karamsarla hopefor bacılarım azcık taktik verirdi şimdi verende yokyardımınızaaa ihtiyacım varrrrrr
şeytan diyo boşa gitsin bana kocamı yokkkkkkkk amaaaaa
hele bir o girişimde bulun adam adetaaa
bedirhan gökçe
ibrahim sadri
atilla ilhan
kerem alışık
oluyor adetaaaa
ama illa bir olumsuzluklu olması gerekkkk ufffffff
işte o neden biliyormuusn kaybetme korkusu sarıyor adamı ondan , arada onu yaşatmak gerekiyor, maalsef hayatın sadece ondan ibaret olmadığını anlaması lazım
o teraziiiiiiiiiiikız gökçee senin kocanın burcu ikizlermiydi yengeçmiydi neydi bu adamın burcu canımm
okadar msj yazdımmmmmmmcecem, mina ve diğer arkadaşlar dediklerinizi yapıcam , ancak ben tembelim biraz birde korktum, biraz baskı kurun yarın ve ondan sonraki günler olur mu . bırakmayayım kızın bana :)
kızmaz o kı-za-maz o kadartamam yaparızda, cecem kızmasın söylediklerimize
,tamam yaparızda, cecem kızmasın söylediklerimize
:) bakalımmmmmnasip
yahu yontamıyommmm karamsarla hopefor bacılarım azcık taktik verirdi şimdi verende yokyardımınızaaa ihtiyacım varrrrrr
bedirhan gökçe
ibrahim sadri
atilla ilhan
kerem alışık
oluyor adetaaaa
işte o neden biliyormuusn kaybetme korkusu sarıyor adamı ondan , arada onu yaşatmak gerekiyor, maalsef hayatın sadece ondan ibaret olmadığını anlaması lazım
aynen bi rahatlık sardımı erkekleri ozaman birdaha toparlamak zor oluyor oyüzden kaybetme korkusunu herzaman taşımaları gerek benim kociş hep der ben sana şunu bunu misal demeye yada şöyle davranmaya çekinirim sen bırakıp gidersin beni der hep dikkat eder yani gokçecim sen bu adamın her dediğini yapıyormusun birde mesela ben eşimle tartışıyor olsam bile benden istediği birşeyi saygıyla götürürüm buda benim eş görevim derim yumuşadığımı sanmasın diye ama asla yüzüne gülmem taki gönlümü alana kadar ben böyle davranınca bu sefer peşimde gezer ne olur yüzüme gül diye..
erkekler devamlı kaprisli laf sokan işte durmadan oflayan puflayan haklıysa bile kadın bu şekil davranışta bulundumu o kadına karşı bi değişiyorlar kuzenimden biliyorum kedi köpek gibiler o ona ters davranır diğeri ona hep terslerdir biride ay bi alttan alayım olaya farklı yaklaşayım bi düzgün konuşayım dert neymiş çözmeye çalışayım demez oyüzden kötüleştikçe kötüleşir.. dahada uzar yani bu muhabbett..
benden alaaa o korkuyu yaşatan hatun varmıdırrr... adama aylık davamı açayım ne edim bilemedim....:) bakalımmmmmnasip
bedirhan gökçe
ibrahim sadri
atilla ilhan
kerem alışık
oluyor adetaaaa
çokmu zorrr okuyamasada açmak şöyle parçaları şiirleri
Can Yucel...Ozledim seni - Vidéo Dailymotion
o teraziiiiiiiiiii
ben akrep
üstelik
o 26 eylül
ben 26 ekim
buluştuğmuz tanıştğmız şehir 26 plaka
ve ağustos 26
:)
ve dedik 26 yaşımızda çocuk olsun pehhhhhhhhhhhhh
bu vaji insana neler yaptırıyo yaa( bugün ki egzersizimi yaptm iki parmaktaym ama parmaklarımı jel olduğu için sabit tutamıyodm..kalktm tarağımın sapına peçeteyi sarıp prezervatif geçirdm ve öyle yaptm inanırmısnz o koca tarak sapı girdi..bu gelişmeye inanamadm..çıkardm tekrar soktm ıkındkça kaydı gitti...bundan sonra ilk önce parmak sonra tarak :)) gece deneme yapıyımmı sizce kızlar buda bi gelişme dimi bellimi olur belki başarıveririz ..
,
yok canım benim böyle birşeye kızmam mümkün değil benim için çaba veriliyor buna kızılırmı hiçç ya
yaniii baskın bir karekterim o da bendeeeaynen bi rahatlık sardımı erkekleri ozaman birdaha toparlamak zor oluyor oyüzden kaybetme korkusunu herzaman taşımaları gerek benim kociş hep der ben sana şunu bunu misal demeye yada şöyle davranmaya çekinirim sen bırakıp gidersin beni der hep dikkat eder yani gokçecim sen bu adamın her dediğini yapıyormusun birde mesela ben eşimle tartışıyor olsam bile benden istediği birşeyi saygıyla götürürüm buda benim eş görevim derim yumuşadığımı sanmasın diye ama asla yüzüne gülmem taki gönlümü alana kadar ben böyle davranınca bu sefer peşimde gezer ne olur yüzüme gül diye..
erkekler devamlı kaprisli laf sokan işte durmadan oflayan puflayan haklıysa bile kadın bu şekil davranışta bulundumu o kadına karşı bi değişiyorlar kuzenimden biliyorum kedi köpek gibiler o ona ters davranır diğeri ona hep terslerdir biride ay bi alttan alayım olaya farklı yaklaşayım bi düzgün konuşayım dert neymiş çözmeye çalışayım demez oyüzden kötüleştikçe kötüleşir.. dahada uzar yani bu muhabbett..
ve ne yazıkki uyumsuz bir çiftizzzz içimizden
yoksa dışardan bakan harika bir çift der
amaaaa ben sanırım çok şeyler istiyorum
ev araba takı değil valla güzel msjlar atmasını arayıp ufacık bir şey okumasınııı eve notlar yazmasınıııııııııı....
yaaa babam balık burcu ve türkçe öğretmeni harika şiir okurrrr halaaaa her telefon konuşmammızda ya bir şiiir aileye yönelik duruma uygun okur yadaaa moralsizsem şarkı türkü söylerrr ne bilem öyle renkli bir aileden gelince haksızlıkmı ediyorummm eşimeee
bilemiyrum
yoksaaaa romantikti feciiiiiiiiiiiii şekildeee
amaaa git gide odunlaştı benmiyim suçluuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?