Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla yol saçımı hatta hepiniz yolun ben anca böyle adam olurummm vlala olcak yapçam etçem demekten utanıyorum artıkkkk

canım inşallah senin kocaya bişey olurda elin hollandalarında gelince bebek diye peşini bırakmaz.evde köşe kapmaca oynayın emi
ne güzel dilekler bunlarrrr...
bir hamile olayımmmmmmmmmmm helede doğurayım anasını ağlatmasssam o adamınnn bana da gökçe demesinler....
ahanda buraya yazıyorummmmmmmmmmm

cecem, mina ve diğer arkadaşlar dediklerinizi yapıcam , ancak ben tembelim biraz birde korktum, biraz baskı kurun yarın ve ondan sonraki günler olur mu . bırakmayayım kızın bana :)

cecem sanada geçmiş olsun acil şifalar

tamam canım sen istemesende biz baskı kurarız.yenene kadar kafanı şişiririz.örnek cecemm

sağol canım aynen baskıyla bu iş olur zaten bak banada baskı yaptılar 6 cm lik aparat 7 cm lik eş parmağını alıyorum baskı işe yarıyor yani canım inş. tez zamanda kurtuluruz...

tamam canım sen istemesende biz baskı kurarız.yenene kadar kafanı şişiririz.örnek cecemm

aynen örnek bennn

o nebiçim laf kız olayacak falan hemen unut bacım biz dünür olacaz söz verdin ona göre
:) bakalımmmmm nasip

gökçe canım böle oluolar işte genelde türk erkekleri naparsın anacım genlerinde var odunluk ama biliosunki azcık yontmakda bizim elimizde canım
evet be bestcimmm öyleeee
yahu yontamıyommmm karamsarla hopefor bacılarım azcık taktik verirdi şimdi verende yok yardımınızaaa ihtiyacım varrrrrr

şeytan diyo boşa gitsin bana kocamı yokkkkkkkk amaaaaa
hele bir o girişimde bulun adam adetaaa
bedirhan gökçe
ibrahim sadri
atilla ilhan
kerem alışık
oluyor adetaaaa
ama illa bir olumsuzluklu olması gerekkkk ufffffff

valla yol saçımı hatta hepiniz yolun ben anca böyle adam olurummm vlala olcak yapçam etçem demekten utanıyorum artıkkkk
cecemmmmmmmmmmmmm

kız gökçee senin kocanın burcu ikizlermiydi yengeçmiydi neydi bu adamın burcu canımm
o teraziiiiiiiiiii
ben akrep
üstelik
o 26 eylül
ben 26 ekim
buluştuğmuz tanıştğmız şehir 26 plaka
ve ağustos 26
:)
ve dedik 26 yaşımızda çocuk olsun pehhhhhhhhhhhhh

okadar msj yazdımmmmmmm
onları derhal kademe kademe uygulayı sıkıntını aşamaalrnı burda rapor etmede gör serapppp
burada sorrr
feciii elimde ağırrrr
:) bacağımdaaa etmede göreyimmm

bu vaji insana neler yaptırıyo yaa ( bugün ki egzersizimi yaptm iki parmaktaym ama parmaklarımı jel olduğu için sabit tutamıyodm..kalktm tarağımın sapına peçeteyi sarıp prezervatif geçirdm ve öyle yaptm inanırmısnz o koca tarak sapı girdi..bu gelişmeye inanamadm..çıkardm tekrar soktm ıkındkça kaydı gitti...bundan sonra ilk önce parmak sonra tarak :)) gece deneme yapıyımmı sizce kızlar buda bi gelişme dimi bellimi olur belki başarıveririz ..

tamam yaparızda, cecem kızmasın söylediklerimize
,

yok canım benim böyle birşeye kızmam mümkün değil benim için çaba veriliyor buna kızılırmı hiçç ya

o teraziiiiiiiiiii
ben akrep
üstelik
o 26 eylül
ben 26 ekim
buluştuğmuz tanıştğmız şehir 26 plaka
ve ağustos 26
:)
ve dedik 26 yaşımızda çocuk olsun pehhhhhhhhhhhhh

teraziler dengesiz olur bi arkadaşımın kocasıda teraziydi neler çektirdi neler ama hm çektirirdi hemde aşkım canım diye pohpohlardı ayy zor adamlardır ya yaşanılması zor Allah yardımcın olsun öyle birşeyki 5 dk can acıtırdı 5 dk da sanki o değilmiş gibi davranırdı oyüzden terazi erkekleri beni korkutur ama bu cocuk delisiydi he 3 çocugu var yani adam 30 yaşında düşün seninki farklı boyuttan gidiyo canımm:)

tabiki dene canım canın ne zaman istiyorsa dene ama olmazsa üzülme egzersizlere devam edersin engelleme kendini dünyanın sonu değil denemeye vait istek buldukça deneyinn olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…