Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne bileydim teraziler böyle pek sallamazdımmm ha birdeee
kendime feci güvenirdim herkesi etkileyebilir değiştiririm diye düşünüyordummm ne bilemmmm:)
ha çocuk konusunuda ilk yıl istedi malum vaji davasııı kavga patırtı gürültü öyleee geçiyor yıllar.... :)
cecoşşş hocayamı okutsammmmmmmmm bu adamı

okadar msj yazdımmmmmmm
onları derhal kademe kademe uygulayı sıkıntını aşamaalrnı burda rapor etmede gör serapppp
burada sorrr
feciii elimde ağırrrr
:) bacağımdaaa etmede göreyimmm

eyvah yandık desene , bilseydim karşımda karateci olduğunu haddimi bilerek konuşurdum :)

yapcam inşallah yeterki dövme :)

harikasın bacımmmmmmmmmmmmm tebrikler evet parmakla zorlanıldığı noktada aparata geçmek en iyisi.. hey maşallah desene bir çırpıda en az 8cmlik bir şey alabilmişin bu feci bir gelişmeeee tebrikler
eşin senin her daim deneyebilirsin tabi
ama olmassa üzülme asıp kesmeee tekrar egzersizinle o tarak sapını sar peçeteye kalınalştır öyle dene diyecem... gör bak ıkınınca nasıl kayıp çıkıyorr ve giriyorsaaa penis daha kolayyyyyyyyyyyy bacım...
inşlh güzelce yenersinn bacım

isteklerinde haklısın onları bende istiyorum aynen eşimede hep söylerim ki o öyle senin eşin gibi değildir kuzu gibidir çok tatlıdır ama obile bu dediklerini ben üzülünce 1 2 hafta yapar sonra ara verir yani hep hatırlatmam gerekiyor bu seferde anlamı kalmıyor..
aynen bende ev takı altın gümüş hiç birşey istemiyorum özel günlerimizde bile bana hediye alamıyorsan bile bi öpücük kondur sokaktan kopardığın solmuş bir çiçek getirsen bile razıyım yeterki hatırla derim hep yani böyle diyen çok az insan var valla ama kıymet bilinmiyor nekadar düşünüp hareket edersen oakdar düşünülmüyorsun maalesef canım bence artık uğraşma eşinle sende bazı değişiklikleri farketsin gelsin sorsun gökçe neyin var çok üzgün olduğunu belli edersin bi kaç zaman böyle davran işini yemeğini yap ama böyle sakin ol bakalım biraz aklını kurcalasın neyi var bu kzıın diye...

Canım nsılsın?

dün 12 cm lik aparatı deneyebildin mi?

İyiyim cnm sağol sen nasılsın sadece birazını alabildim yani tam yapamadım ama baya uğraştım bakalım bugün ne olacak ...

Allah razı olsun canım sağol inşallah sizler duanızı eksik etmedikçe bende diğer arkadaşlarımızda yakın zamanda yenicez bu illeti inşallah..

Cecemm canım geçmiş olsun çok üzüldüm seni göremeyincede merak ettik şimdi nasılsın ... egzersizleri aksatmak yok cnm hastalanmadında tabi azar azar olmuşsun hayırlısı bakalım stresten falan olabilir gecikme dikkat et kendine birlikte yenicez öyle demiştik en son ona göre bak bende seni bekliyorum ona göre

eyvah yandık desene , bilseydim karşımda karateci olduğunu haddimi bilerek konuşurdum :)

yapcam inşallah yeterki dövme :)
merak etme 5-6 yıldır uğraşmıyorum sadece aradaaa dellenince delirtince kocamın üzerinde uygulamaktayım:):):)
hammımm yaniii
amaaa sen hele bir yapmada gör pc den çıkar gelirimmm bacım

hoca da paklamaz bunu canımmm ve biz kendimizde hangi rahatlığı görürsek o rahatlık sonra başımıza patlıyor işte vayy öyle derdim ama öyle değilmiş diyoruz maalesef demekki herşey olabilir demek lazımmış biz insanlar böyleyiz işte yani biz boşuna vajili olmadık ya...

sağol canım benimm inşallah ya aksatmıcam tabi ama sen beni bekleme ay beraber yenicez dediklerim hep beni geçti sende geçersin inşallah bak buna bayılırımmm ben iyiyim şimdi çok şükürr Rabbim beterinden korusun inşallah...

doğru diyonnnn yaaa iyce ketum olayım ilişkimde durrrr bunu deneyeyim:) bakalım ne der

kesinnn wawwwwwwww gökçeeee baya olgunlaştın derrr çektiğim sinirle kalırım be cecemmiiimmmm ama yapcammmmmmmm

doğru diyonnnn yaaa iyce ketum olayım ilişkimde durrrr bunu deneyeyim:) bakalım ne der

kesinnn wawwwwwwww gökçeeee baya olgunlaştın derrr çektiğim sinirle kalırım be cecemmiiimmmm ama yapcammmmmmmm

işte senin o agresif davranışlarına bir gıcıklığı olmuş kendi yaptıklarının farkında bile değil bırak istediğini desin ama zamanla aklını kurcalıcak bak görürsün sen yeterki sabırlı ol bu davranışta masum bir kedi gibi ol uzaktan seni düşünsün izlesin inanılmaz relax ol canım yaa bi dene ama pes etme sakınn..

yerim seni cecoşşşşşşşşşşşşş
vajililerin kralııııııııııı :) dermişim

bu parçayı(şiiri) sana bacıma armağan ediyorum

can yücel - seni yaşamak - Dailymotion video

ha bu dediğini uygulamam inann yeniden vajiyi yenmemden daha zor amaaa ciddden çabalayacam cecemmmm

ha bu dediğini uygulamam inann yeniden vajiyi yenmemden daha zor amaaa ciddden çabalayacam cecemmmm

ilk verdiğin parçadan beri aynı siteden birsürü şey dinliyorum şimdi bunu dinliyorum sağoll canım benimmm
Allah yardımcın olsun adamın gözünde haksız gözüküyon belliki işte zor ama terse çevirmeye çalış canım ne diyim inş. herşey güzel olurrr...

Aksatma cnm benim gün gelicek bizde buraya bu iş bitti gelin olduk yazabilicez inanıyorum sadece biraz azim ve sabır gerekiyor egzersizleri ben sürekli atlamadan her akşam yapıyorum artık inan 10 cm artık hiç zorlamıyor çok şükür tabii ( söyleyincede o gün zorlanıyorum kendi kendime nazar ediyorum ) dün 12 cm çok uğraştım sadece o boğumda takıldım oraya kadar zorda olsa yapabildim şükür inşallah bugün hepsini alabilirim artık eşli denemeye hala cesaret edemiyorum malum sabırsız bir eşim var haklı olarak dile kolay 14 yıl olacak yakında ve deneme sonucu birşey olmayınca çenesi açılıyo o yüzden iyice hazır olmadan deneme yapmak istemiyorum ama eşim beklemekte istemiyor artık hızlanmam gerek bir an önce ne olur dua edin yine dırdırlara başladı

bu benim için çok büyük gelişme canm... parmağımı tekrar çıkarıp sokamazdm ama zamanla alıştm tarakla bianda alabilceğimi hiç düşünmemiştm ama pat diye oluverdi..gerçk olanda şu kii ilerde bu vajiyi allahın izniyle yendiğimde o tarakla saçımı her tarayışımda suratımda güller açıcak bu kesin :))bugün bi saat çalıştm yarn bi buçuk saate çıkarmayı düşünüyorm nasipse..taraktan başka neyle deneyebilrm başka

valla sen bu işi bitirmişin canım ya aparat 10 cm oluyosa pns ondan kolaymış hep öyle dediler bence sen bi girişsen yaparsın ama iyice hazır ol madem ama valla bak aparat gibi düşün olcak inş. bi denemeye kalkarsanız öyle düşün lütfennnnn ben sana garanisini veriyorum olcak valla olcakk yeterki aparat gibi düşün canımmmm

VALLA GÖKÇEM PEKMEZİ BİZ KENDİMİZ YAPIYOZ AĞAÇTA BOL ZATEN KEŞKE SANA GÖNDEREBİLSEM[/QUOTE]
çok sağol bacımmmm
soğan domates yeşilllik gönderdiğin yetmez gibi birde pekmezzzzz düşünmen yeterrr.... yerime yeeee
yiyinnn
teyze olayımmmm
zira kendi bacımmm evlenmeye niyeti yok
eee annede olamayacam gibiii yakın zamanalrdaaaa ne edek siz sağlam yiyinnn

bende allık fırçamı kullanmıştımmm daha yenikullanmaya başladım inanırmısın nasıl psikolojim etkilenmişseeee streçide mutfağma aylar sonra soktummmm nasıl bir ruh allahm bu vaji belası... bacım en yakın zamanda yeneceksin inşlh
saçında yüzünde evinde hep o güzel gülümseme olacak inşallahhhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…