- 20 Kasım 2012
- 108
- 15
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.321
bende allık fırçamı kullanmıştımmm daha yenikullanmaya başladım inanırmısın nasıl psikolojim etkilenmişseeee streçide mutfağma aylar sonra soktummmm nasıl bir ruh allahm bu vaji belası... bacım en yakın zamanda yeneceksin inşlh
saçında yüzünde evinde hep o güzel gülümseme olacak inşallahhhh:)
ilahiii serap bacıııı kısssssgelsen ne iyi olur, döve döve yaptırırsın :)
valla sen bu işi bitirmişin canım ya aparat 10 cm oluyosa pns ondan kolaymış hep öyle dediler bence sen bi girişsen yaparsın ama iyice hazır ol madem ama valla bak aparat gibi düşün olcak inş. bi denemeye kalkarsanız öyle düşün lütfennnnn ben sana garanisini veriyorum olcak valla olcakk yeterki aparat gibi düşün canımmmm
ilahiii serap bacıııı kısssssgüldürme beniii
bu kadar yıldır helede yendikden sonra haydariyeee
haydar dümeniyeeee
diyen oldudaaa gelsen döve döve yaptırırsın diyen ilksin
senide unutmayacm bak beynime yazdımmmsen hemen yen emiiiiiiiiiiiii
delikıssss bacımmmmmmmm sende maşallah öyle bir yenecenkiiiiiiiii senin için 14 gün halay çekecezzz gör bakkk
evett yaaa olması bir dert olmamasıİnşallah cnm benim sen nasılsın bu arada eşin yok kafan dinç ohhh keyfini çıkar.Ne onlarla oluyor nede onlarsız ne garip dimi
Ne Diyorsun cecemm olurmu sence off ya olsada bir an önce benim kocişin çenesinden bıktım artık mutlu olmamıza tek sebep bu ya her şeyde bu konuyu önüme koyuyo onu yap alayım onu yap böyle yapayım sıkıldım aslında bir salsam kendimi bi daha hiç egzersiz falan yapmıcam die korkuyorum o yüzden siteyi hergün düzenli takip ediyorum azim edip gaza gelmek için sende ihmal etme cnm ne olur bak daha erken geç kalmış değilsin bizlerin yılları gitti en güzel yıllarım üzülüp ağlamakla içime kapanmakla geçti inanırmısın liseden arkadaşımı yıllar sonra gördüm konuyu bilmiyor düşün sana ne olmuş ya dedi yaşama sevinci olan deli bir kızdın ne kadar değişmişsin dedi insanlar şaşırıp kalıyor yani.
ilahiii serap bacıııı kısssssgüldürme beniii
bu kadar yıldır helede yendikden sonra haydariyeee
haydar dümeniyeeee
diyen oldudaaa gelsen döve döve yaptırırsın diyen ilksin
senide unutmayacm bak beynime yazdımmmsen hemen yen emiiiiiiiiiiiii
delikıssss bacımmmmmmmm sende maşallah öyle bir yenecenkiiiiiiiii senin için 14 gün halay çekecezzz gör bakkk
kötü oldu diyecem bu seçimin serapcımmmmmmmamin canım hep dua et bana, ayrıca benim gibi laftan anlamayan korkakları döveceksin :)
şimdik kızlar biraz özel olacak ama bana ACİLLLL cevap lazım ben akşam eş denemesi yapcam inşallah 3 parmak aldığım içinde ümitliyim ama ne var benim eşimin p....si uzun süre sert kalması lazım ama ne varki öle olmuyo kısa süre sert kalıyo iniyo nasıl olacak şimdi bu
Puhahahahhaa... yenmek yetmiyor zevkte almayı bilmek lazım şeker haksız mıyım ::)))))
merhabalarrrr
ne çok sayfalar birikmiş,saatlerdir nerdeyse okuyorum....
cecemm sanki sende yenmiş gibi delikiss a öğütler veriyorsun...harikasınyaaa.....
gökçecim duygusal bacım....ve diğer kaderdaşlarım...
bizlerdede dua edin...kurtulalım....
cadı minelcanım benim eşim üroloji doktoruna gitmişti ona 1 ilaç verdi 120 liralık yani ondan kullandı normalde ben uzun süre sabretmezse deneyemicektim onu kullandı sabah akşam tabi şey kalkık durmuş oluyo afedersiniz :) sonradan senin açından problem olabilir :) ama hiç bi yan etkisi yok demiş piasadaki en etkili ilaçlardanmış 1 defa kullandı zaten 2 gün gözler baygın oluyo ama o ilaç sayesinde benim uzun süre uğraşmama sabredebildi ve o gün yenebildim yoksa hayatta sert durmazdı o kadar :) ama bu ilacı mümkünse işe gidilen günler içmemeli haftasonu içirdim çok komik ve gevşek oluyolar birde :)
kötü oldu diyecem bu seçimin serapcımmmmmmm
çünkü tutttummu bırakmam yandın sen
hergün raporrrr verecen burdaaa anlaştıkmıııııııııııı?
hergün:)
bayanlar bende bi vajinismusluyum defalarca doktora gitmeme rağman sonuç aynı..naptıysak olmuyo ilaçlar kremle yöntemler denemedğimz şey kalmadı yanii..en son psikiyatr sayesinde parmak egzersizine başlamıştm..bi parmak orta parmak iki parmak derken iyice alıştrdm kendmi..çünkü ilkten dokunamıyodm dokunursam ölüceğimi sanıyodm..ama çok şükür onuda aştım..ama psikiyatrm olacak gerizekalı buradan gitti ve telefonlarıma bidaha cevap vermedi..anlıycagnz tedavim yarım kaldı..bizde eşimle agzersizlere devam etmeye karar verdk..eşli ödeve geçtk..eşimin işaret parmağını bi boğuma kadar alabildm..çünkü kendi parmağımla yaptgm için parmağımı yönlendirebiliyodm ama eşimnki öyle olmadı..eşimn işaret parmağını zor aldm diyebilrm..ama hata bizde çünkü egzersizlerin arasından 2,3 gün geçiyodu sürekli evimize yatıya gelen olduğu için zor oluyodu..hernyse işte eşimle denemeye karar verdk ama sonuç yine hüsran..olamdı olmadı olmadı..denemeye geçmeden önce parmağımı aldm hemde çok rahat ama penise geçince sonuç yine aynı oluyo..pozisyonu tutturamıyorz bitürlü..eşim altta ben üstte olunca bacaklarm yoruluyo öylede olmuyo..biri bana hangi pozisyonda yapıcağımızı söylesn lütfen..bide şöyle bişy var eşimle yüzeysel ilişki sırasında eşim boşaldı ama hemn temizlemştk..aradan 1 hafta geçti bnden simsiyah akıntı geldi yoğun bi şekilde..sonrassındada pembemsi kan şeklinde geldi yarım gün geldi ve geçti..sonrada yumurta akı gibi beyaz bi akıntı geldi..sol kasığım patlıycak gibi ağrıyo..göbeğim içeri çekiliyo gibi sızlıyo ve midemde gaz var..test yaptm negatif çıktı..adetime 5 gün kaldı..size soruyorm acaba ben hamilemiym..vajiyken böyle bişy olurmu..biri bana anlatsn lütfen
:) gökçem şimdi yendim içirmiyom ama :) yeneli duş almaktan hasta oldum 1 yıldır nezle olmuyodum şimdi nezle oldum :) üşüttüm :)cadı minel
amin canım inşallahh..dün sizlerle konuştuğumdan beri parmaklarımın üzerinde geziyorum,hatta uçuyorum diyebilirim
peki bişi daha ben bunuu gidip bi eczaneden alabilir miyim ki?
harikaaa bacım analştık sen girip raporu veryon sorun varsa soruyon bizde hoppp diye gaza ve cvblara geçiyoz okey... ve 1-2 haftaya kurtulmuş oluyon inşallahanlaştık canım , bırakma tabi yak beni eksik iş yaparsam , tut bırakma :)
yaaaaaa evet aman yine sıcak mevsimlere yakın yendinnn seni uyanık cadu:) gökçem şimdi yendim içirmiyom ama :) yeneli duş almaktan hasta oldum 1 yıldır nezle olmuyodum şimdi nezle oldum :) üşüttüm :)
evet helede vajiden doolayı kadın yani sen çalışyorsan yönlendirme adına ciddden feci yorucu katılıyorum bende minyon tipim aynennn tipe mipe bakmıyor ilk ay unutmayım diye hergün yaptıryordum sonra baktım kavradım bu işi eşimi kullanır gibi oldum aman yorgunummmkızlar afedersiiz bişi daha itiraf edicem ya bu cinsellik ne yorucu bişimiş ama ben biraz zayıfım ondan heralde işte yorgunluktan uyucak gibi oluyorum ya eskiden hep duyardım millet boşuna kuvvet artırıcı şeyler yemiyomuş şimdi anlamış bulunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?