Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rabbm inşllah bir nefeste şu vajiyi atlatabilmeyi hepimize nasip etsn.. zamnla herşeye alışıyo insan.bnde vajinama dokunamazdm bu illet başıma gelmeseydi oturup kim incelerdi onu öylece... çok çektm çeken bilir allahm ilk denememizde atlatabilmeyi nasip etsn inşşşllhh

gelsen ne iyi olur, döve döve yaptırırsın :)
ilahiii serap bacıııı kısssss güldürme beniii
bu kadar yıldır helede yendikden sonra haydariyeee
haydar dümeniyeeee
diyen oldudaaa gelsen döve döve yaptırırsın diyen ilksin
senide unutmayacm bak beynime yazdımmm sen hemen yen emiiiiiiiiiiiii

delikıssss bacımmmmmmmm sende maşallah öyle bir yenecenkiiiiiiiii senin için 14 gün halay çekecezzz gör bakkk

Ne Diyorsun cecemm olurmu sence off ya olsada bir an önce benim kocişin çenesinden bıktım artık mutlu olmamıza tek sebep bu ya her şeyde bu konuyu önüme koyuyo onu yap alayım onu yap böyle yapayım sıkıldım aslında bir salsam kendimi bi daha hiç egzersiz falan yapmıcam die korkuyorum o yüzden siteyi hergün düzenli takip ediyorum azim edip gaza gelmek için sende ihmal etme cnm ne olur bak daha erken geç kalmış değilsin bizlerin yılları gitti en güzel yıllarım üzülüp ağlamakla içime kapanmakla geçti inanırmısın liseden arkadaşımı yıllar sonra gördüm konuyu bilmiyor düşün sana ne olmuş ya dedi yaşama sevinci olan deli bir kızdın ne kadar değişmişsin dedi insanlar şaşırıp kalıyor yani.

İnşallah cnm benim sen nasılsın bu arada eşin yok kafan dinç ohhh keyfini çıkar.Ne onlarla oluyor nede onlarsız ne garip dimi

İnşallah cnm benim sen nasılsın bu arada eşin yok kafan dinç ohhh keyfini çıkar.Ne onlarla oluyor nede onlarsız ne garip dimi
evett yaaa olması bir dert olmaması
amaa şu aylarda olmaması ne yazıkki beni daha çok mutlu etmekdeee
var gel sen düşün durumu....
seninde yenersinde inşlh bakalım adam ne diyecek onu al bunu al durumlarında bacım

ya valla olur bak sen sadece yılların vermiş olduğu o acılarla olmicak sanıyorsun ama valla olacak 10 cm e nasıl alıştım diyorsun ya pns aparat gibi değilki birde aparatı sen yönlendiriyorsun penis daha kolay ilerler yeterki rahat ol ben sana garantisini verdim okadar diyorum bak bütün inancımla hislerimle konuşuyorum ben bu duruma gelirsem dediklerim çıkıyor bana güven ve kendini rahat bırak eğer sen o pensii aparat gibi düşünürsen valla olcak Allah ın izniyle kurutulcaksın vajiden güven kendineee ben güveniyorum sanaaa ve dediklerine sonuna kadar katılıyorum asla pes etmicem aslaa

amin canım hep dua et bana, ayrıca benim gibi laftan anlamayan korkakları döveceksin :)

amin canım hep dua et bana, ayrıca benim gibi laftan anlamayan korkakları döveceksin :)
kötü oldu diyecem bu seçimin serapcımmmmmmm
çünkü tutttummu bırakmam yandın sen
hergün raporrrr verecen burdaaa anlaştıkmıııııııııııı?
hergün:)

canım benim eşim üroloji doktoruna gitmişti ona 1 ilaç verdi 120 liralık yani ondan kullandı normalde ben uzun süre sabretmezse deneyemicektim onu kullandı sabah akşam tabi şey kalkık durmuş oluyo afedersiniz :) sonradan senin açından problem olabilir :) ama hiç bi yan etkisi yok demiş piasadaki en etkili ilaçlardanmış 1 defa kullandı zaten 2 gün gözler baygın oluyo ama o ilaç sayesinde benim uzun süre uğraşmama sabredebildi ve o gün yenebildim yoksa hayatta sert durmazdı o kadar :) ama bu ilacı mümkünse işe gidilen günler içmemeli haftasonu içirdim çok komik ve gevşek oluyolar birde :)

merhabalarrrr
ne çok sayfalar birikmiş,saatlerdir nerdeyse okuyorum....

cecemm sanki sende yenmiş gibi delikiss a öğütler veriyorsun...harikasınyaaa.....

gökçecim duygusal bacım....ve diğer kaderdaşlarım...

bizlerdede dua edin...kurtulalım....

ben 10cm aparata gelsem ve alışsam emin ol aynını kendimede der yapardım o işi oyüzden kendimi yerine koyup konuşuyorum canım yani ne yapayım kaç yıl geçmiş yenmesini istiyorum inş. hepimiz kurtuluruz canım inş...

cadı minel

canım benim böyle ikizlerim bile oldu,ben de beklemiyordum.

amin canım inşallahh..dün sizlerle konuştuğumdan beri parmaklarımın üzerinde geziyorum,hatta uçuyorum diyebilirim
peki bişi daha ben bunuu gidip bi eczaneden alabilir miyim ki?

Milacım merhaba bende vajiyi yeneli 15 gün oldu 15gündür folic asit kullanıyorum elevit adı bence hemen eczaneden al kullanmaya başla günde 1 tane içiyorsun çevremde çok hamile var onlardan duydum bende aslında hamile kalmadan 2-3 ay önce başlamak gerekiyor ama vaji olayından dolayı başlayamamıştım doğal olarak başardığım gün hemen aldım başladım..adetliydim bende bugün bitti çalışmalara başlıycaz artık:)senin ne zaman adet günün?İnşallah hemen hamiş kalırız cnm yaa

kızlar afedersiiz bişi daha itiraf edicem ya bu cinsellik ne yorucu bişimiş ama ben biraz zayıfım ondan heralde işte yorgunluktan uyucak gibi oluyorum ya eskiden hep duyardım millet boşuna kuvvet artırıcı şeyler yemiyomuş şimdi anlamış bulunuyorum :)

Kızlar bide hamilelik topiklerinde okudum çörekotu bal ve tarçından macun yapıp günde 1 yemek kaşığı yiyorlarmış hamile kalma riskini yükseltiyomuş aklınızda olsun..allahım inşallah ilk aydan hamilelik nasip etsin bize evrimcim senin adetin ne zaman?Benim bugün bitti bu ay başlıyoruz çalışmalara..

anlaştık canım , bırakma tabi yak beni eksik iş yaparsam , tut bırakma :)
harikaaa bacım analştık sen girip raporu veryon sorun varsa soruyon bizde hoppp diye gaza ve cvblara geçiyoz okey... ve 1-2 haftaya kurtulmuş oluyon inşallah

:) gökçem şimdi yendim içirmiyom ama :) yeneli duş almaktan hasta oldum 1 yıldır nezle olmuyodum şimdi nezle oldum :) üşüttüm :)
yaaaaaa evet aman yine sıcak mevsimlere yakın yendinnn seni uyanık cadu

evet helede vajiden doolayı kadın yani sen çalışyorsan yönlendirme adına ciddden feci yorucu katılıyorum bende minyon tipim aynennn tipe mipe bakmıyor ilk ay unutmayım diye hergün yaptıryordum sonra baktım kavradım bu işi eşimi kullanır gibi oldum aman yorgunummm
amannn yarın dersim erken yıkanamammm gece hastalanırım
aman yarına misafirim var eken uyuyayım:):)):)
klasik bir kadın oldum başım ağrıyor yapmaaaa der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…