- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.341
kızlar bide hamilelik topiklerinde okudum çörekotu bal ve tarçından macun yapıp günde 1 yemek kaşığı yiyorlarmış hamile kalma riskini yükseltiyomuş aklınızda olsun..allahım inşallah ilk aydan hamilelik nasip etsin bizeEvrimcim senin adetin ne zaman?benim bugün bitti bu ay başlıyoruz çalışmalara..
benim de yeni bitti bende başladım bakalım hayırlısıyla olacak inşallah hepimizin
Milacım merhaba bende vajiyi yeneli 15 gün oldu 15gündür folic asit kullanıyorum elevit adı bence hemen eczaneden al kullanmaya başla günde 1 tane içiyorsun çevremde çok hamile var onlardan duydum bende aslında hamile kalmadan 2-3 ay önce başlamak gerekiyor ama vaji olayından dolayı başlayamamıştım doğal olarak başardığım gün hemen aldım başladım..adetliydim bende bugün bitti çalışmalara başlıycaz artık:)senin ne zaman adet günün?İnşallah hemen hamiş kalırız cnm yaa
Geçmişi okuyordum gülmekten öldüm habire kahkaha atıyorum kocacıkta neye bu kadar gülüyon dedi
hiç dedim kankalarım sohbet ediyorlar ama çok komikler ya dedim :
60:
Canım arkadaşlarım çok tatlısınız siz ya hele gökçe mina best cecem
ohhohhhhh ne güzel gül güllll:)Geçmişi okuyordum gülmekten öldüm habire kahkaha atıyorum kocacıkta neye bu kadar gülüyon dedi
hiç dedim kankalarım sohbet ediyorlar ama çok komikler ya dedim :
60:
Canım arkadaşlarım çok tatlısınız siz ya hele gökçe mina best cecem
cecem sözün geri alll ya bacım benim günüm kötü geçyorrrr adam yoken kötü günümüz böyle olsun canım yaaa
bnde vajiden kurtulur kurtulmaz rabbim verirse bebek düşünüyorm acaba hemen olur mu ki nasıl ayarlıcaz bunun bi günü varmı
ohhohhhhh ne güzel gül güllll:)
cecem sözün geri alll ya bacım benim günüm kötü geçyorrrr adam yok
ana yok
baba yok
kardeş yok
evde bir nefes yok
çocuk hiç yok
ben neye karar verdim
para biriktirecem gelecekteeee kesin huzur evineeee giderim ben
lisede yurtta kaldımyom
üniversite yurt
ozman babam ödedi
şimdi ben ayarlamam gereeekkk ciddden acaip dertlendimmm gülyom amaaaa
ayyyy cecemmmmmmmm ne diyimmmm yenersinde inşlh yaşarsın sonrakjki sürecini en güzel şekildeee.... ne diyeyim ne edeyim herşey erkeklerin elindeeee istesem ne çıkar bebeği...canım benimde hiç biri yok koca evde günlerdir yanlızım kaç gündür senin halinden beterdim dün ağlama krizlerine girdim ama hayat devam ediyor çatlasakda ne yapalım oluyor işte böyle günler sanırım sen ve ben gibilerine bir cocuk lazım uğraş lazım hani çalışsak boşver erkekler ne işe yarıyor çalışsınlarda bize bebiş lazım sanırım ay sen yendinde olur inş. bende yeniyim hemen olsun inş. ozaman boş vaktimiz kalırmı acaba kendine gel lütfenn bırakma kendini ay seni şu an çok iyi anlıyorum canım...
canım doğru biliyosun.canim adetin birinci gununden itibaren sayiyorsun 14. gun yumurtlama donemin oluyor.bu gunden iki uc gun once basliyosun iliskiye we birer gun arayla 1hafta on gun yapilmasi tawsiye ediliyor.birer gun ara werilmesinin sebebi de sperm kalitesini dusurmemekmis.ha bir de bu 14.gun olayi duzenli adet gorenler icin gecerli.adetin duzensizse yumurtlama donemlerin de degisiyor.benim boldklerim bunlar yanlisim warsa kizlar duzeltsin ben de bilgileniyim :))
ben iyiyim canm sen?besteyle gezmişsiniz ne güzel fotolara baktımdaben geldim ben geldiimmmkomşularım geldi giremedim ama hep aklımdaydınız yavrucanlar
nasılsınız napıyosunuz geçmişi okudum hep bensiz sohbet edin zaten hıh
ben iyiyim canm sen?besteyle gezmişsiniz ne güzel fotolara baktımda
kesinlikle ön sevişme yapmalısın.dediğin gibi şehvet olursa daha iyi olur.gevşeme rahatlama çok önemli.canım jeli hep kullan.yarısın almışsın çok iyi bu.bi dahakine dişini sık ve tamamını almaya çalış inan çok kolay bukızlar bişey sorcam ben yazmıştım daha önce p..s yarsını almıştım.egzersiz yapamıyorum onuda belirteyim. şimdi tekrar p..s denemesi yapıcam ama şunu merak ediyorum önce ön sev.. yaptıktan sonra mı yaparsak daha kolay girer yoksa normal jelleyip yaparsak mı? yanii tam anlatamadım sanırım demem o ki önce çok arzulamam mı gerekir şehvet mi gerekir çünkü artık denemekten yorulduğum için bu duygular fazla kalmadı bende bu duygular olmadan (tabi zorluyorum kendimi o ayrı) ilişki denersek canım acır mı ? lütfen nolur cevap yazın
kızlar bişey sorcam ben yazmıştım daha önce p..s yarsını almıştım.egzersiz yapamıyorum onuda belirteyim. şimdi tekrar p..s denemesi yapıcam ama şunu merak ediyorum önce ön sev.. yaptıktan sonra mı yaparsak daha kolay girer yoksa normal jelleyip yaparsak mı? yanii tam anlatamadım sanırım demem o ki önce çok arzulamam mı gerekir şehvet mi gerekir çünkü artık denemekten yorulduğum için bu duygular fazla kalmadı bende bu duygular olmadan (tabi zorluyorum kendimi o ayrı) ilişki denersek canım acır mı ? lütfen nolur cevap yazın
aynennn kıpırdamadım desemmmmmmmmmmmmmkızlar nabersiniz?gittim geldim halen burdasınız oh oh:111::111::111::111::111::111:
hoşgeldin jesminben geldim ben geldiimmmkomşularım geldi giremedim ama hep aklımdaydınız yavrucanlar
tabiki bacım ön sevişme senide eşinide baya rahatlatıp doğal olark hazırlayacaktır.... sonra jel kullanabilirsinizzz ne olcakkk.... yine rahat olmayı deneeee sıcak duşdan sonra daha rahatkızlar bişey sorcam ben yazmıştım daha önce p..s yarsını almıştım.egzersiz yapamıyorum onuda belirteyim. şimdi tekrar p..s denemesi yapıcam ama şunu merak ediyorum önce ön sev.. yaptıktan sonra mı yaparsak daha kolay girer yoksa normal jelleyip yaparsak mı? yanii tam anlatamadım sanırım demem o ki önce çok arzulamam mı gerekir şehvet mi gerekir çünkü artık denemekten yorulduğum için bu duygular fazla kalmadı bende bu duygular olmadan (tabi zorluyorum kendimi o ayrı) ilişki denersek canım acır mı ? lütfen nolur cevap yazın
ayyyy cecemmmmmmmm ne diyimmmm yenersinde inşlh yaşarsın sonrakjki sürecini en güzel şekildeee.... ne diyeyim ne edeyim herşey erkeklerin elindeeee istesem ne çıkar bebeği...
kızlar nabersiniz?gittim geldim halen burdasınız oh oh:111::111::111::111::111::111:
ben geldim ben geldiimmmkomşularım geldi giremedim ama hep aklımdaydınız yavrucanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?