Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar bende 1.5 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..doktora gittim ama çözüm olmadı..bu konuyu başaran arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var((

aynen ama en hararetli yerinde ben yokmuşum yani sen nasıl oldun hala oluyo mu o ağrılar

hoşgelmişin sudenaz19 bacımmmm???? nasılsın neler yapmaktasın?

amin cecem sanada vajiden kurtulmayı erkencikden yaşatsınnnnnnnnnn

merhaba kızlar bende 1.5 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..doktora gittim ama çözüm olmadı..bu konuyu başaran arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var((

hoşgeldin canımm iyi ki geldinn doğru yere geldinn
ben de 3 ay önce yendim ve tamamen bu topik sayesinde, parmak egzersizleriyle başardım

hoşgeldin canım.burayı buldunsa sorunun yarısı bitmiş demektir.
bu topicin ilk sayfasını oku yapmaya çalış canım.sonra egzersiz yaparsın.gerçi doktora gitmişsin biliyosundur egzersizleri.

aynen ama en hararetli yerinde ben yokmuşum yani sen nasıl oldun hala oluyo mu o ağrılar

hafifledi canım giderek geçiyor sanırım çok şükürr olsun biz hep burdayız inş. yaparız hep böyle tatlı sohbetler

kızlar vajiyim ama hamileim galiba test yaptm 2.çizgi çıktı napıcam bilmiorm

ay sen okadar bebiş istiyordun e hadi hayırlı olsun canım vajilisin ama yapacak birşey yok nasibinde varmış tatlım hayırlı olur inş.

kızlar vajiyim ama hamileim galiba test yaptm 2.çizgi çıktı napıcam bilmiorm
vallamıııııııııı bebek bu nasıl ne zaman gelirse gelsinnnnnnnnnnnn
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bir canlııı ayy bacımmmm yenmemiş olsanda harikaaaa :)
gökçe kimle buluşuyosun bacımmm?
senle:)
tabi iznin ve zamanın olursa:):):)

merhaba hoş geldin bacım... kızlarında da dediği gibi %50 si gittti kaldı diğer yarısı oda sen ve denilenelri yapma ileeee bitip gidecektir al bukadarda garantili konuşyozzz :) inşallah dimi cecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canm cok saol moral oldun dua edn bana darısı isteyenlere inşallah
şimdi sen dua et yeni hamişşşş

gulllll bacım şimdi sabah sağlık ocağna gidip kan testi veryonn ve folik asidini alyon tamam mı???
birde sen peniz başını alabilmişmiydinnnn öyle okumuştum sankiiiiiiiiiiii karıştıryormuyum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…