- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.361
inşallah canım Rabbim sana tezzzzzzz zamanda bebiş nasip eder inşallah sağlıklı ve hayırlı şekilde kocan istediği kadar istemesin Rabbim ol derse olur...
hoşgeldin şeker...
sende hoşgeldin şekercikkk sende katıl sohbete geç kalmış değilsinn
amin cecem sanada vajiden kurtulmayı erkencikden yaşatsınnnnnnnnnninşallah canım Rabbim sana tezzzzzzz zamanda bebiş nasip eder inşallah sağlıklı ve hayırlı şekilde kocan istediği kadar istemesin Rabbim ol derse olur...
hoşgeldin şeker...
sende hoşgeldin şekercikkk sende katıl sohbete geç kalmış değilsinn
merhaba kızlar bende 1.5 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..doktora gittim ama çözüm olmadı..bu konuyu başaran arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var((
hoşgeldin canım.burayı buldunsa sorunun yarısı bitmiş demektir.merhaba kızlar bende 1.5 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..doktora gittim ama çözüm olmadı..bu konuyu başaran arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var((
ayyy bilemedim şimdi.ah be canım dikkat edeydin ya biraz...kızlar vajiyim ama hamileim galiba test yaptm 2.çizgi çıktı napıcam bilmiorm
aynen ama en hararetli yerinde ben yokmuşum yanisen nasıl oldun hala oluyo mu o ağrılar
kızlar vajiyim ama hamileim galiba test yaptm 2.çizgi çıktı napıcam bilmiorm
ayyy bilemedim şimdi.ah be canım dikkat edeydin ya biraz...
vallamıııııııııı bebek bu nasıl ne zaman gelirse gelsinnnnnnnnnnnnkızlar vajiyim ama hamileim galiba test yaptm 2.çizgi çıktı napıcam bilmiorm
senle:)gökçe kimle buluşuyosun bacımmm?
merhaba hoş geldin bacım... kızlarında da dediği gibi %50 si gittti kaldı diğer yarısı oda sen ve denilenelri yapma ileeee bitip gidecektir al bukadarda garantili konuşyozzz :) inşallah dimi cecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmerhaba kızlar bende 1.5 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..doktora gittim ama çözüm olmadı..bu konuyu başaran arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var((
yani canım rabbim tamamına erdirsin.bebek güzeldir ama hani vajiyi yenseydinde rahat rahat olsaydı iyi olmazmıydı....her neyse...tekrar tebrikler...neden ki olması daha ii deil mi
kızlar vajiyim ama hamileim galiba test yaptm 2.çizgi çıktı napıcam bilmiorm
vallamıııııııııı bebek bu nasıl ne zaman gelirse gelsinnnnnnnnnnnn
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bir canlııı ayy bacımmmm yenmemiş olsanda harikaaaa :)
senle:)
suratm asılmştı gülümsettn beni allahta seni tebessmlerle dolu haberler versn cnm skılmştı ii oldu saol
şimdi sen dua et yeni hamişşşşcanm cok saol moral oldun dua edn bana darısı isteyenlere inşallah
yaff bacım bundan güzel habermi olur yahuuuuuuuuuuu vajiyide yenersin inşlhhhhhhhh asıl sen bize taktikler ver yahu nasıl etttinde heelde vajiliykennnnnnnnnn hamile kaldın yaa 6 aydır ben kalaamdım gittti kısırmıyım ne:):):)vallamıııııııııı bebek bu nasıl ne zaman gelirse gelsinnnnnnnnnnnn
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bir canlııı ayy bacımmmm yenmemiş olsanda harikaaaa :)
senle:)
suratm asılmştı gülümsettn beni allahta seni tebessmlerle dolu haberler versn cnm skılmştı ii oldu saol
şimdi sen dua et yeni hamişşşş
yaff bacım bundan güzel habermi olur yahuuuuuuuuuuu vajiyide yenersin inşlhhhhhhhh asıl sen bize taktikler ver yahu nasıl etttinde heelde vajiliykennnnnnnnnn hamile kaldın yaa 6 aydır ben kalaamdım gittti kısırmıyım ne:):):)
ahahahaa bi koptumki sorma delüüüüüüüü kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?