Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

2 cm kadar girip boşaldı eşim inşallah işe yaramştr testi arkadaşmla yaptk inanmadk iki kere yaptk hamişsn dedi hala deilmişim gibi
ya bacımmmm bak istemişinizde olmuşsada ne güzellllllllllll ne güzel inşallah işe yaramıştır yazmışınnnnn.....

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...amile-kalmak-isteyenler-459.html#post29577414

topice gidebilirsin hamilelik adına sorualrın olursaaa

amaaa kan testi ve sonrasında
1 ay sonraaaa keseyi görme işlemi gerçekleşince o zaman hamileyim denebilyor:):):) harikaaa

gulllll bacım şimdi sabah sağlık ocağna gidip kan testi veryonn ve folik asidini alyon tamam mı???
birde sen peniz başını alabilmişmiydinnnn öyle okumuştum sankiiiiiiiiiiii karıştıryormuyum????

aldım biraz heralde çünkü hiç dışarı çıkmadı s..ler ama cnm acıdı tabi alırken bilmiorm yaa fena bişi oldum bnde bilmiorm başını almak mı bunun adı?????????

2 cm kadar girip boşaldı eşim inşallah işe yaramştr testi arkadaşmla yaptk inanmadk iki kere yaptk hamişsn dedi hala deilmişim gibi

ay kıyamammm çokk sevindimmm çünkü sen vajiyi yenmekten çok bebiş istiyordun canım oyüzden cidden acaip sevindim senin için hayırlı olur inş. yani kesin hamişsin canım işte artık kendine dikkat et ve gökçenin dediği gibi sağlık ocağına git folik asit iste ve hemen kullan ay ne güzel tamda bebiş diyorduk gökçeyle sen geldinnn bizde istiyozzzzz

rabbm büyük bizleri görüyo cümlemize elleriyle dokunsun sabahtan tezz

aldım biraz heralde çünkü hiç dışarı çıkmadı s..ler ama cnm acıdı tabi alırken bilmiorm yaa fena bişi oldum bnde bilmiorm başını almak mı bunun adı?????????
desene çifte halaymı çekek gülcümmmmm bebiş için yenmişin belkide haberin yokkk kendindennnn
bende çok sevindim diyordu bebiş nasıl olur vajiliykendee allahımm hadi gül banada taktik evr pakizede
aynı anda yendik pakize ileeee nerdeyse senesi olacak yaaaa olamdı gittti insan bir ayda hamile olur diyom kendimeee eşim çıldırdınmı bir ay hamile olsan 9 ay olman demek der

kızlar spermleri hersey öldürüyo die biliorm kaganlaştırıcı vesair bide wc ye gitmeden kımıldmadan yattm ıkınmadm 2 ay ugrastk tam anlamı ile inanamıorm hala

Allah tüm vajinismusluların yardımcısı oldum bende çok çektim bu iletten hala da tam üzerimden atabilmiş değilim.

kızlar spermleri hersey öldürüyo die biliorm kaganlaştırıcı vesair bide wc ye gitmeden kımıldmadan yattm ıkınmadm 2 ay ugrastk tam anlamı ile inanamıorm hala
öyleeeee bende teorikde herşeyi bilyommmm kendime ait uygulamalarıda yapyommm ama bu sperm denen şey meğer acaip kıymetliymişşşş:) yaahuuuuuuuuuuuuuuuu

Allah tüm vajinismusluların yardımcısı oldum bende çok çektim bu iletten hala da tam üzerimden atabilmiş değilim.
aminnn bencede bacımmmm....tüm vajili bacılarımı kurtarsın allahım

uykum geldi ben çıkıyorum.size hoşsohbetler...

tühh yetişemedimmmmmmmmmmmm... iyi gecelrrrrrrrrr bacımmmm bak posta kutun dolu msjjjjjjjjjjjjjjımıda atamadan çıkmış oldunnnn buraya yazyom msjı
benimkide ilk başlarda yazarken bilee erkekdir tiye alyorlardır yazma diye diye anladı artıkım buradaki bacıları amaaaa
bende dedim
hayırrrrrrrrrr olmazz
nerden bilyon böbreğni karaciğerini çalarlarrr dedi gitme dedi bende ikna etme aşamasındayım:) bakalım
sonrada buluşalım inşallahhhhhhhhhhhh zaten benim adam opsesiffff yok çayına bişe katarlarrrr dediii
ozaman 3 yıl ne çektin derdimi çayıma kataydın ya o bişeyden dedimmm girdik birbirimizeeeeeeeeeee:) skypeden bileee kavga eder olduk minacımmm görüşürz inşlh

hahah gökçe aklıma ne geldi öyle diyince biz besteyle ilk buluşmamızda eşim otobüse bindirdi beni, ama gönderene kadar başımın etini yedi, ya organ mafyasıysa ya sana bişey yaparsa. telefonun hep açık olsun arıcam seni saat başı beste güler şimdi okursa

Son düzenleme:
birde beni düşün bir opsesifin karısı olarak halimiiii.... fazlası var eksiği yok... :) minada da aynısıııı bakakk

ben de çıkıyorum kızlar, hepinize iyi geceler tecrübeliler tecrübesiz arkadaşlarımıza yardım etsin elinden geldiğinde, yeni başlayan arkadaşlarımızda sakın pes etmeyin, eğer burda öğrendiğiniz her şeyi uygularsanız kesinlikle yenersiniz bu belayı
herkese tatlı rüyalar öpüyorummmm herkesi

birde beni düşün bir opsesifin karısı olarak halimiiii.... fazlası var eksiği yok... :) minada da aynısıııı bakakk

canımmm ben çıkıyorumm artıkkk sende hakkını helal et bayyaaa dertleştik bu geceee canımmm.öpüyorum çokk.benimki yarın gece evde .artık ondan sonraki gece takılırım bennn ..benim için dua et canımmm bu hafta sonu adet olmam inşallah..
kızlar hepiniz dua edinnn çok istiyorummm çünküüü

inşallah bu hafta pakizeg adet olmazzzzzz minnak bebeği olur inşallahhh, o da anne olur inşallahhhh
dualarım seninle canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…