- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.401
ben oldummmmmmmmmmmm evelki günnnnnnnn sen olmassın inşlhhhhhhhhhhhhhh:) allahım gönlüne göre evrsin ... hoşçakalcanımmm ben çıkıyorumm artıkkk sende hakkını helal et bayyaaa dertleştik bu geceee canımmm.öpüyorum çokk.benimki yarın gece evde .artık ondan sonraki gece takılırım bennn ..benim için dua et canımmm bu hafta sonu adet olmam inşallah..
kızlar hepiniz dua edinnn çok istiyorummm çünküüü
inşallah bu hafta pakizeg adet olmazzzzzzminnak bebeği olur inşallahhh, o da anne olur inşallahhhh
dualarım seninle canımmm
canım benimde hiç biri yok koca evde günlerdir yanlızım kaç gündür senin halinden beterdim dün ağlama krizlerine girdim ama hayat devam ediyor çatlasakda ne yapalım oluyor işte böyle günler sanırım sen ve ben gibilerine bir cocuk lazım uğraş lazım hani çalışsak boşver erkekler ne işe yarıyor çalışsınlarda bize bebiş lazım sanırım ay sen yendinde olur inş. bende yeniyim hemen olsun inş. ozaman boş vaktimiz kalırmı acaba kendine gel lütfenn bırakma kendini ay seni şu an çok iyi anlıyorum canım...
kızlar aynen bende yanlızlıktan aglama krizlerine giriyorum evden dışarı çıkmıyorummm çok sıkıldım bize bi bebek lazımböle giderse kafayı yicem bide yeni biyere taşındık ortamımda yok kimseye gitmiyorum artık 3.5 senedir aynı evde yemek bulaşık temizlik sıkıcı bizde tam bi aile olsak bebişlerimiz olsada
canım ya sen vajiyide yendin inş. tez zamanda olur kuzum ya üzülme valla çok iyi anlıorum dün fenaydım hatta dünden önceki günlerde öyle yeni bugün kendime geldim iyiyim biraz regl de olamadım ya sinirler tavan yapıyor durmadan ağlıyom valla bugünlerde geçer Rabbim yardımcımız olsun..
cnm sen benim durumumu bi bilsen evlendigimden beri yanlızım zaten annemlerden uzak gurbetteeşimin görevinden dolayı dagın başlarında ıssız bi yerdee ve vajinismus olarak çok kötü günler geçirdim şükürler olsunki vajinismusu atlattımm ama acayip şekilde bebiş çok seviyorum bebekleri o kadar güzel bebek bakarımki arkadaşlar hep der senin bebegin çok şanslı olacak dieee bi bebek görünce gözlerim doluyooooo kasımda yendim bende bekliyorumm hala bebk gelmediii bu ay 13 gündür adetimm geçiyoo ilk 3 gün geçtiginde test negatif çıktı şimdi 13 gün oldu hala tık yok ve beyaz akıntım var bi 3 gün fallan kasıgıma bıçak saplanır gibi bişiler oldu ahh die bagırıyodum bi ara ama geçti şimdii sadece beyaz akıntım var acayip sürekli çamaşırımı degiştiriyorum ıslanıyo çamaşırım tekrar test yapmaya korkuyorumm sizce 3 gün geçtigi zaman test te negatif çıkm ihtimali varmı yani adet 3 gün geçerse hamile olsam çıkarmıydı çıkmama ihtimali olabilirmi kafam çok karışıkkk ne yapcam bilmiyorum
aynı durumdayız canım gurbetteyim hiç kimsem yok sadece bu ev ve ben ne arkadaş ne komuşu herkez yabancı oyüzden anlıyorum seni bazen bende bunalıma giryorum işte ve evet yanlış olma ihtimali var canım geç döllenme olmuşsa anca yeni yeni oluşmuştur bi 15 gün dolsun kan testi yaptır canım inşallah vardır yaaa
cnm inş ya inşşşşşşşşşşşşşş o kadar çok dua ediyorumkiiii anlatamam yani böle hayattan zevk almıyo gibiimmm ne bilim eşim çok nöbetçi oluyo hele o zamanlar çok zor bütün gün evde otur otur otur aglıyorummm şimdi bi bebegim olsa keşke diyorum bide çevremizde herkezin bebegi var en yakın çocukluk arkadaşlarımızın bie onlar bizde 15 gün sonra evlendiler 2.5 yaşında bebekleri var çok özeniyorummm böle görünce sanki hala daha aile olamamışım gibi geliyo sanki sedigim insan la aynı evde yaşıyorum sadece ede ses yok ne bilim bebek olsa ne güzel olur rabbim duysun sesimii inş isteyen herkese versinnnn
ayy o gece eşlerin olmayışı ne kötü değilmi benimde eşim bazı haftalar gece evde olmuyor sabaha kadar evde dolanırım uyuyamam mahfolurum hani ailem yakınımda olsa bukadar sorun etmezdim bizde böyle yaşıcakmışız canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyi inşallah sıkma bukadar kendini elbet Rabbim bilir doğrusunu canım...
evet cnm burdan bi arkadaşla aynı anda başladık ikimizde 6. seansta yendik.. fiyatı da öyle istanbuldakiler gibi yüksek değil.. kendi kendine başaranlara bravo diyorum ama ben başaramadım doktorla da başarabileceğime inanmıodum ama çok kolay çözdü problemimi..
öle cnm rabbim ii bilir tabiki herşeyin zamanıda varr biliyorum ama 4 sene dolcak bakalımm inş rabbim fazla aratmadan nasip eder çocugu bize cnm sen yenemedin dimi vajinismusu
yok yenemedim daha canım ya en son aparat 6 cm eş parmağı 7 cm le uğraşıyorduk işte regl zamanı geldi beklemedeyim oda regl de olamadım yani bi gelse 1 2 damla bişiyler geliyo kesiliy oyüzden birşeyde yapamıyorum gıcık oldum inş. bende diğer arkadaşlarda tez zamanda kurtuluruz...
cnmmmmmmm inş yenersinnn ya sende arkadaşlarda inan o kadar kolay biişimişki gülüyorum kendi halimeee şimdi sanki hiç önceden vajinismus degilmişim gibi unuttum o günleri çok agladım o günlerdede her akşam yatakta hüsran ve aglama vardı ama inan artık o kadar basit o kadr kolay geeliyokii yani nasıl yapamamışım diyoruumm inş kurtulursunuz vajinismus bize beynimizin yaptıgı pis bi oyun inan bana tamamamen piskolojikkk ya ne acı ne bişi beynimiz yapıyyooo şimdi mesala her şekilde işilkiye girebiliyorumm hissetmiyorum bile inan
hadi ya bana ilk boğumu geçmek zor geliyo canım acaip hissettiryo uff ne güzel dedin öyle keşke bende senin gibi olsam çok değişik birşey pns yaklaşınca ucunu yerleştiriyoruz orda kalıyorum eşim iteklemeye çalıştıkça bende bacaklarımla eşimi itekliyorum üst pozisyondada ben beceremiyorum itmeye gücüm olmuyooo kendimiii
yani bana çokk zor geliyo nedense bu işşş püfff
cnm ben senden daha beterdim ben 3 sene boyunca ucunu bile alamadım sadece yüzeysel sürtünerek oluyodu o zaman bile kasılıyodumm ben inan hepsi oluyo bitiyo korku olmasın bak ben sana şunu diyim cnm mesala ben yendikten sonra şunu ögrendim benim bütün korkum p... ucu girince hemen zar orda parlıcak acıcak gibi geliyodu mesala ben ilk yendigim de tam p.... girmedi yarıından biraz fazla aldım ama kan gelmedi meger o zaman daha zara ulaşmamş yani zar yakın degil baya ilerde orda acıtıcak hiç bişi yok inan bana sakin ol acıyı unutt ve dene bak inan hiç bişi yok kendini kasma durumuna göre acın olur mesala parmagı bı vajiye sok ve kaslarını sık bak nasıl acıyo elin kasmassan rahat giriyo
ay benim zarla ilgili düşüncem yok canım ondan korkmuyorumki farklı birşey bu aslında korkuda değil yani adını koyamıyorum ama o basınç hissi ve gıdıklanma gibi bişiy hissedince birde idrar çıkış yeri sızlıyo sanki böyle onu hissedince yüzüm buruşuyo limon yemiş gibi oluyom böyle anlatamam yani daha acıyı duymadan o hale geliyorum zar yok benim ilk gece gitmişti canım
öylemiiiiiiiiiiii o zaman ilk gece oldu senin eeee senin derdin başka cnm doktora gittinmi hani nasıl bazı insanlar şeftaliyi görmeye bile tahammül edemiyo sende onun gibi bişi bence seninki farklı bişidir o zaman doktora git
konuya nasıl girsem bilemiyorum yaaaaaaaa :) oldu sonunda 4 gündür giremiyordum buraya YASEMİNa sana çok tşk ederim hiç zor değilmiş aslında sonunda eşimle tam bii ilişki yaşadık hatta içime boşaldı iki kere egzersiz yaptık eşimin baş parmağı ve işaret parmağı ilr egzersiz yaptık ve ben 4 aylık evliyim şükürler olsun olsun rabbime düzeldi herşey veee bu 4 gün içinde iki kere ilişkiye girdik ve olduuu : rabbim herkese yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?