Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben hiç aparat ile egzersiz yapmadım bu sayfayıda evleneli 1 ay olmuştu buldum bir çaresizlik anında ama hiç yazmamıştım sonra bir feryat ile kendimi buraya attım burda ki arkadaşlar bana cesaret verdi verdikleri gece de kızlığım bozuldu ama çok zor olmuştu .. sonra yaseminA arkadaşım egzersiz önerdi kebdi şerçe parmagın ile paşla ddi bende korktum kendim yapmaya eşimde söyledim onun işaret parmağı ile 10 gün önce egzersiz yaptık 7 gün önce de baş parmağı ile yaptık orta parmak denedik eşimin eli ile hep ama hiç iki parmak denemedim ... sonra da bu 4 gündür kendi cesaretim ve isteğimle eşime yanaştım olduu çok az bi yanma hissi verdi ama acı olmadı

ben çıkıyorum canlar kocacık geldi Allah a emanet olun hayırlı gecer bebiş isteyenlerin bebişi olsun inş. vajililerde yensin tez zamanda inşallah ben dahilll öpüldünüzzz

tebrikler gunescimm Allah baska dert wermesin.olup bittikten sonra insan bu muymus bana onca eziyeti cektiren sey diyor.neyseki sen cabuk kurtulmussun.Allah herkese yasatsin bu mutlulugu.haydi halaya o zamannn

ohh harikaa canımm süpersin bravo valla o cesaret bizlerede gelir birgün inş. dua et ben kaçtım sana bol bol keyifli gece diliyorum

halaaylar sana

hepinizi tebrik ediyorummm Rabbim başka dert vermesin...halayınızı çekmeyi borç biliyorumm:))))

dün çok kötü bi deneme yaptık reglim bitince deneyecektik dün bitti akşam biraz egzersiz yapayım arkasından deneyelim dedim ama daha egzersizdeyken umutsuzluğa kapıldım çünkü daha önce aldığım 3 parmağı alamadım bile acımadı ama kaslar o kadar sıkıydıki esnemedi bi türlü ittirdim ama yok işe yaramadı hadi deneyelim dedi eşim tabi ben ağlamaya başladım fiyaskoyla sonlandırdık yapamıcam mı ben bu işi ya çok ümitliiydim ama offf

Slm kizlar bir suredir forumu takip ediyorum , yonlendirmelerinizle egzersiz yapiyorum. 2 mum cok rahat, gelgitlerde de sikinti yok ama dun 3 mum denedim acili yanmali batmali oldu,egzersizle duzelir mi sizce? Pazartesi esim gelecek o gelene kadar halletmem lazim soz verdim

Lütfen banada yardımcı olur musunuz

bende 1.5 yıllık aynıyım senin yaşadığın tüm sorunları yaşıyorum..çıkmaz bir yoldayım sanki dibe vurmuş durumdayım.ç.artık ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz beklemekteyim..

selam kızlar siteyi tesadüfen buldum..1.54 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..her yolu denedim..şu an ebnde bir isteksizlik var olmayacak korkusu beynime yerleşti ve artık denemelerden kaçar oldum..ruh halim çok kötü..çıkmazdayım.bu işi başaran arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Canım senin yenmeni o kadar çok istiyorum ki

dualarımız hepiniz için Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inş.

Lütfen banada yardımcı olur musunuz

bende 1.5 yıllık aynıyım senin yaşadığın tüm sorunları yaşıyorum..çıkmaz bir yoldayım sanki dibe vurmuş durumdayım.ç.artık ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz beklemekteyim..

Kızlar hoşgeldiniz. Burayı bulduğunuza göre bu hastalığı yenmiş olarak kabul edin Ben 7,5 yıldan sonra buradaki arkadaşlar sayesinde yendim. Şimdi anlatın neler yapabiliyorsunuz hangi aşamadasınız

Tşk. ederim. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Aklıma geldiğinde bile geriliyorum. Umutsuzum.

nasıl yendin banada yardımcı olurmusun?

ben orta parmak egzersizinden ileri gidemiyorum..eşimin parmağını alamadaım henüz..napmak gerek ???

Tşk. ederim. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Aklıma geldiğinde bile geriliyorum. Umutsuzum.

Bak canım hiiiç umutsuzluğa kapılma. El birliği ile bunu aşıcaz. Şimdi ilk sayfayı okur musun. Kegel egzersizler var. Ondan sonra sohbetimize devam edelim.

nasıl yendin banada yardımcı olurmusun?

Canım sen de ilk sayfayı kegel egzersizini okur musun ? Bu egzersizler çok önemlidir. Burda bizim dediklerimizi uygularsanız inanın çok yakın bir zaman da bu vajiden kurtulursunuz. Ben 6 günde yendim siz de yenebilirsiniz

ben orta parmak egzersizinden ileri gidemiyorum..eşimin parmağını alamadaım henüz..napmak gerek ???

Kayganlaştırıcı jel kullanıyor musun canım ?

Egzersize serçe parmağından başla ve derin nefes al ve verirken parmağını ittir. Nefesi burnundan alıyorden ve ağızdan veriyorsun. Bu nefes egzersizi çok önemli. Bunu yaparken bolca jel kullan. Daha sonra neler yaptığını ve sorularını buraya yaz. Yardım eden birileri mutlaka bulunur

ecemcim peki bu aşamaya nasıl geldin?banada biraz cesaret verirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…