- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.421
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebriklerrrrrrrrrrrrrr canımmm ay gece gece süper bir haber buu ço ksevindim canımmmm gece halayı çekelim ozaman sanaaaaegzersiz yapıyormuydun canımm kaç cm lik aparat yada prmaktaydın anlatırsan sevinirim... tekrardan tebriklerrr
konuya nasıl girsem bilemiyorum yaaaaaaaa :) oldu sonunda 4 gündür giremiyordum buraya YASEMİNa sana çok tşk ederim hiç zor değilmiş aslında sonunda eşimle tam bii ilişki yaşadık hatta içime boşaldı iki kere egzersiz yaptık eşimin baş parmağı ve işaret parmağı ilr egzersiz yaptık ve ben 4 aylık evliyim şükürler olsun olsun rabbime düzeldi herşey veee bu 4 gün içinde iki kere ilişkiye girdik ve olduuu : rabbim herkese yardım etsin
canım ben hiç aparat ile egzersiz yapmadım bu sayfayıda evleneli 1 ay olmuştu buldum bir çaresizlik anında ama hiç yazmamıştım sonra bir feryat ile kendimi buraya attım burda ki arkadaşlar bana cesaret verdi verdikleri gece de kızlığım bozuldu ama çok zor olmuştu .. sonra yaseminA arkadaşım egzersiz önerdi kebdi şerçe parmagın ile paşla ddi bende korktum kendim yapmaya eşimde söyledim onun işaret parmağı ile 10 gün önce egzersiz yaptık 7 gün önce de baş parmağı ile yaptık orta parmak denedik eşimin eli ile hep ama hiç iki parmak denemedim ... sonra da bu 4 gündür kendi cesaretim ve isteğimle eşime yanaştım olduu çok az bi yanma hissi verdi ama acı olmadı
konuya nasıl girsem bilemiyorum yaaaaaaaa :) oldu sonunda 4 gündür giremiyordum buraya YASEMİNa sana çok tşk ederim hiç zor değilmiş aslında sonunda eşimle tam bii ilişki yaşadık hatta içime boşaldı iki kere egzersiz yaptık eşimin baş parmağı ve işaret parmağı ilr egzersiz yaptık ve ben 4 aylık evliyim şükürler olsun olsun rabbime düzeldi herşey veee bu 4 gün içinde iki kere ilişkiye girdik ve olduuu : rabbim herkese yardım etsin
Kızlaaar;
24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra
İyiyim cnm sağol sen nasılsın sadece birazını alabildim yani tam yapamadım ama baya uğraştım bakalım bugün ne olacak ...
Canım günaydın. Ben de iyiyim çok şükür. 12 cm i denemene çok sevindim tatlım. Bugün yarın onu da rahat alabilrisn
Cecemm canım geçmiş olsun çok üzüldüm seni göremeyincede merak ettik şimdi nasılsın ...egzersizleri aksatmak yok cnm hastalanmadında tabi azar azar olmuşsun hayırlısı bakalım stresten falan olabilir gecikme dikkat et kendine birlikte yenicez öyle demiştik en son ona göre bak bende seni bekliyorum ona göre
Aksatma cnm benim gün gelicek bizde buraya bu iş bitti gelin olduk yazabilicez inanıyorum sadece biraz azim ve sabır gerekiyor egzersizleri ben sürekli atlamadan her akşam yapıyorum artık inan 10 cm artık hiç zorlamıyor çok şükür tabii ( söyleyincede o gün zorlanıyorum kendi kendime nazar ediyorum) dün 12 cm çok uğraştım sadece o boğumda takıldım oraya kadar zorda olsa yapabildim şükür inşallah bugün hepsini alabilirim artık eşli denemeye hala cesaret edemiyorum malum sabırsız bir eşim var haklı olarak dile kolay 14 yıl olacak yakında ve deneme sonucu birşey olmayınca çenesi açılıyo o yüzden iyice hazır olmadan deneme yapmak istemiyorum ama eşim beklemekte istemiyor artık hızlanmam gerek bir an önce ne olur dua edin yine dırdırlara başladı
Slm kizlar bir suredir forumu takip ediyorum , yonlendirmelerinizle egzersiz yapiyorum. 2 mum cok rahat, gelgitlerde de sikinti yok ama dun 3 mum denedim acili yanmali batmali oldu,egzersizle duzelir mi sizce? Pazartesi esim gelecek o gelene kadar halletmem lazim soz verdim
Lütfen banada yardımcı olur musunuz
bende 1.5 yıllık aynıyım senin yaşadığın tüm sorunları yaşıyorum..çıkmaz bir yoldayım sanki dibe vurmuş durumdayım.ç.artık ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz beklemekteyim..
selam kızlar siteyi tesadüfen buldum..1.54 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık..her yolu denedim..şu an ebnde bir isteksizlik var olmayacak korkusu beynime yerleşti ve artık denemelerden kaçar oldum..ruh halim çok kötü..çıkmazdayım.bu işi başaran arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Canım senin yenmeni o kadar çok istiyorum ki
dualarımız hepiniz için Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inş.
Kızlar hoşgeldiniz. Burayı bulduğunuza göre bu hastalığı yenmiş olarak kabul edinBen 7,5 yıldan sonra buradaki arkadaşlar sayesinde yendim. Şimdi anlatın neler yapabiliyorsunuz hangi aşamadasınız
kizlar merhaba,
dun biz ikinci denemeyi yaptik.gayet basariliydi.reglim de gelmedi walla sanki bana yardim eder gibibiz de bebek istiyoruz we regldan sonra hic zaman kaybetmedn baslicaz calismaya.sunu sorcam: bu folik asit olayi nedir?ne zaman baslanir?cocuk isteyen herkes kullanmali mi yoksa doktor tawsiyesiyle mi kullanilio?
Canım senin yenmeni o kadar çok istiyorum ki
dualarımız hepiniz için Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın inş.
Kızlar hoşgeldiniz. Burayı bulduğunuza göre bu hastalığı yenmiş olarak kabul edinBen 7,5 yıldan sonra buradaki arkadaşlar sayesinde yendim. Şimdi anlatın neler yapabiliyorsunuz hangi aşamadasınız
Tşk. ederim. Ben henüz hiç birşey yapmadım. Aklıma geldiğinde bile geriliyorum. Umutsuzum.
nasıl yendin banada yardımcı olurmusun?
ben orta parmak egzersizinden ileri gidemiyorum..eşimin parmağını alamadaım henüz..napmak gerek ???
Kızlaaar;
24.03.2013 önemli bir gün artık benim hayatımda . Dün gece yarısı itibari ile üstte poziyonda penisi tamamen aldım içime...:) Altta poziyonda ise hiç bişi hissetmedim diyebilirim ama eşim tamamı girdi bitti bu iş dedi... Sanırım bitti vaji kabusu:) taaammmm 4 yıl..10 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?