- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.701
canım ümitsizliğe yer yok unutma herşey çok daha güzel olacak :)
dün 2 saat denedik yaa..olmuo.
şükret iki saat denemenize rağmen hala yanında olan bi eşin var benim ki bi 10 dk denemeden sonra senden bişey olmaz deyip diğer oda da yatan bi tip allahın izniyle olacak yeter ki ümitsizliğe kapılma zira ben kendime 12 mart ta hedef koydum dedim bu iş 3 ayda bitecek eğer bitmezse 12 haziranda ben boşanma davası açacaktım zira adam sürekli başıma vuruyo bu durumu neymiş efendim madem yapamayacakmışım niye evlenmişim ben nebi leyim yapamayacağımı hayatını mahvetmişim sanki benim ki güllük gülistanlık neyse ben hep ona sana rağmen ben bu hastalıktan kurtulacam dedim- ki o bunun hastalık olduğunu bile asla kabul etmiyodu benim istemediğimi düşünüyo du - neyse 17 martta biiti bu iş rahat ol allahın izniyle senin de bitecek bu sorun sende kalmayacak relax relax :)
canım sorun nedir, çıkıcam ama bi sorayım dedim sen yaz ben girdiğimde bakarım
egsersiz yaptın mı canm..nasıl yendn
Sonunda ben de kurtuldummmm çok şükürrr ... Ne için beklemişim bu kadar zaman aparatlar bile daha çok acı veriyodu gerçekten daha basitmiş ... Allahıma şükürler olsun ve hepinize tattırsın. Dün gece gece girip yazasım geldi ama eşimden utandım:) Rabbim herkesi kurtarsın ben hala inanamıyorum ... Rabbim doğru zamana denk getirmiştir her şerde vardır bir hayır diyorum .. Emeği geçen herkese çoooook teşekkürler..
konuya nasıl girsem bilemiyorum yaaaaaaaa :) oldu sonunda 4 gündür giremiyordum buraya YASEMİNa sana çok tşk ederim hiç zor değilmiş aslında sonunda eşimle tam bii ilişki yaşadık hatta içime boşaldı iki kere egzersiz yaptık eşimin baş parmağı ve işaret parmağı ilr egzersiz yaptık ve ben 4 aylık evliyim şükürler olsun olsun rabbime düzeldi herşey veee bu 4 gün içinde iki kere ilişkiye girdik ve olduuu : rabbim herkese yardım etsin
canım evet egzersiz kayganlaştırıcı jel tamam başka bişeye ihtiyacın yok parmağına bolca jel sür sonra nefes verirken içine almaya çalış unutma burnundan alıp ağzından nefes vereceksin nefese yoğunlaş ve bu illeti yen allahın izniyle
parmak egzersizini burdan okuduğum kadarıyla yapıyorum canm.iki parmak yapamıyorum.p.....s denemesi ise çok az girince acı oluyo..bir de p....s denemesini hangi şekilde yapmalıyım.ben mi eşim mi üstte olunca kolay olur.
aylincim penis denemesinde acinin olmasi oranin yeterince esnemedigindendir.sen egzersizlerine dewam et uc parmaktan sonra penis denemen daha rahat olacaktir.parmakla yapamiyorsn kendine aparat hazirlayabilirsin.bir de onunla dene.bir de senin ustte oldugun we sirtinin esine donuk oldugu pozisyon en ideali.ben oyle yendim.tabi kisiden kisiye de degisebiliyor bu.sen yine de bi dene yenceksin sen de Allah in izniyle
inş canm yaa..9 ay oldu evleneli..çalışıyorum bunu bahane ettm hep zamanm olmuyo yoruluyorum diye.ama bu şekilde iyice gözümde büyüttm..keşke başta üstüne gitseydm..burayı okudukça cesaretleniyorum biraz:)tşk ediyorum buradaki bütün arkadaşlara.
canin ayni seyleri yasamisiz ben de hep isi bahane ettim yorgunun erken kalkiyorum..gelmedi bi turlu bunlarn sonu.sen yine sanslisin daha dokzncu ayndasin benim iki senem heba oldu.ama cok sukur bitti hepsi bu site we burdaki arkadaslar sayesinde.emin ol sen de basarcaksin yeterki inan kararli ol egzerszlerni aksatma
sen boyle kararli oldukca bi cirpida bitcek bu is gor bakegsersiz nasıl yapılıyo..nerden başlamam lazım canm..bugün yeniden bi başlangıç yapmak istiyorum..olacak Allahın izniyle inş.
sen boyle kararli oldukca bi cirpida bitcek bu is gor bak
serce parmaginla basliyorsun canim once ilk boguma kadar sokmaya calisiyorsun sonra ikinci bogum.serce parmagin hepsni aldktan sonra isaret parmagi ayno sekilde.we son olarak orta parmak.hepsi bittikten sonra iki parmak deniyorsun.tabi bunlarin hepsini yaparken bolca jel kullan.nefes alip wer we nefesini werirken parmagni ittirmeye calis.egzerszleri yaparken baska bir seye odaklanrsan cok daha kolay oluyor.mesela ben muzik dinlerdim hep.bir de kegel egzersizleri war topigin basinda onlari da oku we yapmaya basla.cok yardimi olcak sana
canm ben orta parmağa kadar denedm..iki parmağa gelince sadece bir boğum yapıyorum gerisi gelmio..iki parmağı da yapınca p....s denemesine geçebilir miym.
e tamam iste sen yolu yarilamissin bile supersin iki parmakta hemen herkes az biraz zorlaniyor.ama zamanla esnicek orasi we cok rahat gircek.parmaklarini kus yapip oyle sokmayi dene.nefes egzerszlerini unutma.daha sonra uc parmak denemesi war.penis denemelrne ondan sonra geciyoruz canim.
çok sağol canm..daha kararlılıkla yapcam inş.kafama takılan bişey olursa sorarm sana olur mu.:)çıkmam lazm şimdi.görüşürüz canm.
Bacım neoluyo neden pasif yazıyo allah korusun gelmicekmi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?