- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.721
yaa benm dokunurken falan sorun yok.sadece her denemede acı oluyo.ilerleyemiyoruz.korku var tabi.korkumun önüne nasıl geçecem onu bilmiyorum.kendimi psikolojik olarak nasıl hazırlayacm.
ne zaman istersen sorabilirsin canim. hadi sana kolay gelsin.yakin zamanda gelin etcz insallah seni de
hatunlar merhaba, ben hala iki parmak yapamıyorummumla yapıyorum biraz kalınlaştırdım onuda almıyo bıraksam mı
aa serap sakın haa bırakayım deme hazır buraya kadar gelmişsin sen dokunamıyordun bile yanlış hatırlamıyorsam. baksana ne kadar ilerlemişsin. iki parmak da olcak üç parmak da sakın pes etme.denemeyi bırakma ki iyice esnesin ora.olcak bak görceksin hadi egzersize hadii
evet milacığım doğru hatırlıyosun, dokunamıyodum bile , ama almıyo daha yeni bitirdim egzersizialdığı kadarıyla devam ettim ama dahası yok moralim bozuldu
mumla çalışıyorum zaten
bozma moralini canım.bak ben de iki parmağmı bir türlü sokamıyordum.üç gün uğraştm iki parmak için. arada aparat da denedim ama yapamadım onla da. ama bütün bu denemeler esnetiyor sonuçta orayı.sora nasıl girdiğini anlamıyorsun.sen yine de dewam et görceksin yakın zamanda sonuç alçaksın
tamamkaç gün çalıştıktan sonra esner peki
hatunlar merhaba, ben hala iki parmak yapamıyorummumla yapıyorum biraz kalınlaştırdım onuda almıyo bıraksam mı
mrb,1 yıllık evliyim ve vajinismusum.çok üzülüyorum herkesin yaptığı şeyi biz niye yapamıyoruz.sizi uzun süredir takip etmekteyim bana çok bilgi verdiniz ama hiç uygulayamadım,nolur banada yardımcı olun arakadaşlar.psikolojim çok kötü,bizi bizden başka kimse anlamıyo
desteğinize ihtiyacım var,hep erteledim şimdiye kadar
mrb,1 yıllık evliyim ve vajinismusum.çok üzülüyorum herkesin yaptığı şeyi biz niye yapamıyoruz.sizi uzun süredir takip etmekteyim bana çok bilgi verdiniz ama hiç uygulayamadım,nolur banada yardımcı olun arakadaşlar.psikolojim çok kötü,bizi bizden başka kimse anlamıyo
canımmm bırakmak diye bişeyi sakın aklından geçirmebu kadar ilerleyen birine hiç yakışmıyor lütfen
ben mumu azcık kalınlaştırdıktan sonra yenmiştim, yani illa 13 cm de yeniceksin diye bişey yok, kafanda bittiyse tek mumla da yenersin, sakın pes etme..
bu aşamada en çok yöne dikkat et, yönü iyice ezberle, çünkü ilk ilişkide kontrol tamamen sende olacak
öncelikle teşekkür ederim best ve yasemin bana cevap verdiğiniz için,şimdi ben bi süre önce jinekoloğa gittim fiziksel olarak bişey var mı diye korka korka gittim bakmasın alttan diye,şükür sadece gözüyle baktı bişey yok gayet her şey normal dedi.bana emla,kas gevşetici bide kayganlaştırıcı jeomed verdi.ama tabi sorun kafamda olunca yine olmadı bizim işondan sonrada direk eşimle deneme yapmaya çalışıyoruz tabi olmuyo çünkü ben adamı iş oraya gelince yaklaştırmıyorum bile.hiç egzersiz denemem olmadı.sadece aynayla lattan bakim dedim onda bile kötü oldum napcam ben ya,kendime hiç güvenm yok bu konuda.bu arada daha nasıl kullanılır tam bilmiyorum bu forum tamammı zamanla öğrenirim.
desteğinize ihtiyacım var,hep erteledim şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?