Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa benm dokunurken falan sorun yok.sadece her denemede acı oluyo.ilerleyemiyoruz.korku var tabi.korkumun önüne nasıl geçecem onu bilmiyorum.kendimi psikolojik olarak nasıl hazırlayacm.

hiç egzersiz yaptın mı bilmiyorum ama kendini hazırlamanın tek yolu egzersiz
ben de dokunurken sorun yaşamıyodum ama ilişkinin belli noktasında çok kasılma oluyodu, kabul etmesek de sorun bizde , beynimizde..
egzersiz yaparak beynimize oraya bişey girebileceğini öğretiyoruz, bi an önce egzersizlere başla hala başlamadıysan canım

hatunlar merhaba, ben hala iki parmak yapamıyorum mumla yapıyorum biraz kalınlaştırdım onuda almıyo bıraksam mı

aa serap sakın haa bırakayım deme hazır buraya kadar gelmişsin sen dokunamıyordun bile yanlış hatırlamıyorsam. baksana ne kadar ilerlemişsin. iki parmak da olcak üç parmak da sakın pes etme.denemeyi bırakma ki iyice esnesin ora.olcak bak görceksin hadi egzersize hadii

evet milacığım doğru hatırlıyosun, dokunamıyodum bile , ama almıyo daha yeni bitirdim egzersizi aldığı kadarıyla devam ettim ama dahası yok moralim bozuldu

mumla çalışıyorum zaten

evet milacığım doğru hatırlıyosun, dokunamıyodum bile , ama almıyo daha yeni bitirdim egzersizi aldığı kadarıyla devam ettim ama dahası yok moralim bozuldu

mumla çalışıyorum zaten

bozma moralini canım.bak ben de iki parmağmı bir türlü sokamıyordum.üç gün uğraştm iki parmak için. arada aparat da denedim ama yapamadım onla da. ama bütün bu denemeler esnetiyor sonuçta orayı.sora nasıl girdiğini anlamıyorsun.sen yine de dewam et görceksin yakın zamanda sonuç alçaksın

tamam kaç gün çalıştıktan sonra esner peki

hatunlar merhaba, ben hala iki parmak yapamıyorum mumla yapıyorum biraz kalınlaştırdım onuda almıyo bıraksam mı

canımmm bırakmak diye bişeyi sakın aklından geçirme bu kadar ilerleyen birine hiç yakışmıyor lütfen
ben mumu azcık kalınlaştırdıktan sonra yenmiştim, yani illa 13 cm de yeniceksin diye bişey yok, kafanda bittiyse tek mumla da yenersin, sakın pes etme..
bu aşamada en çok yöne dikkat et, yönü iyice ezberle, çünkü ilk ilişkide kontrol tamamen sende olacak

mrb,1 yıllık evliyim ve vajinismusum.çok üzülüyorum herkesin yaptığı şeyi biz niye yapamıyoruz.sizi uzun süredir takip etmekteyim bana çok bilgi verdiniz ama hiç uygulayamadım,nolur banada yardımcı olun arakadaşlar.psikolojim çok kötü,bizi bizden başka kimse anlamıyo

desteğinize ihtiyacım var,hep erteledim şimdiye kadar

canım egzersizlerle ilgili bilgin var o zaman okuduğunu göre , ilk ödevin eczaneden kayganlaştırıcı jel almak sonrada parmak egzersizlerine başlamak olsun olur mu? ilk serçe parmağını dene tamamını alabilirsen işaret parmağına geçersin sorun olursa yaz canım

hoşgeldin canım, peki hiç egzersiz denemen oldu mu?

kegel egzersizleriyle ve aynaya bakarak vajinayı tanımayla başlayabilirsin...

öncelikle teşekkür ederim best ve yasemin bana cevap verdiğiniz için,şimdi ben bi süre önce jinekoloğa gittim fiziksel olarak bişey var mı diye korka korka gittim bakmasın alttan diye,şükür sadece gözüyle baktı bişey yok gayet her şey normal dedi.bana emla,kas gevşetici bide kayganlaştırıcı jeomed verdi.ama tabi sorun kafamda olunca yine olmadı bizim işondan sonrada direk eşimle deneme yapmaya çalışıyoruz tabi olmuyo çünkü ben adamı iş oraya gelince yaklaştırmıyorum bile.hiç egzersiz denemem olmadı.sadece aynayla lattan bakim dedim onda bile kötü oldum napcam ben ya,kendime hiç güvenm yok bu konuda.bu arada daha nasıl kullanılır tam bilmiyorum bu forum tamammı zamanla öğrenirim.

kızlar eşimde bıktı artık,yeter diyo hazirana kadar müddet diyo banaacaba bugün eşimle birlikte parmak egzersizine başlasammı diyorum.ben bakamıyorum ya o serçe parmağının ilk boğumunu girdirmeye çalışsa nasıl olur.

canım merhaba , bende 1 yıllık evliyim aynı ilaçları banada verdi doktor ,, kullandık ama işe yaramadı bende korkuyorum senin gibi hemde çok, fakat egzersizlere bende
başladım 4 gün oldu, şu anda orta parmaktayım hatta muma geçtim , çok samimi söylüyorum benim kadar korkan biri başladıysa sende başlarsın ve yaparızda inşallah :)
güven kendine en azından serçe parmakla başla , vallahi hiç bişe olmuyo , içi bomboş kendiliğinden kayıyo :)

tamam yaseminciğim yine denemeye çalışcam inşallah olur, öncekilerde acımıyodu orta parmağımdan biraz kalın mum, yinede almıyo onun için moralim bozulmuştu ama

tekrar başlarım inşallah :)

Kizlar slm, oncelikle beni de tabloya ekleyin lutfeeen de gaza geleyim gordukce.. Bikac gundur 3 mum deniyorum
yani 13 cm ama baslangicta cok zor aliyorum hatta girmicek gibi geliyo. Bi de sık sık pozisyon degistiriyorum alisiyim diye ama her pozisyon degistirisimde yine zor giriyo, bi de bazen cikarirken aparati canim aciyo, acidan hic cikaramicam saniyorum, ter basiyo resmen. P.n.s denemesi icin 13'cm i halletmem hatta daha kalinlastirmam lazim bi de jelden mi bilmiyorum 2. surusumde ve en son idrarimi yaparken cok yaniyo, doktorum vermisti jeli lubri...nt gel diye bisey.. Basarabilecek miyim yaww

o zaman egzersizlere başla ne bekliyosun inan bana serçe parmağımı aldığımda gözümden yaşlar geldi ve kendime güvenim tavan yaptı, o an anladım ki bu işi bitirebilirim:13::13:
şimdi senin yapman gereken okey ya da durexin su bazlı kayganlaştırıcısını temin edip egzersize başlamak, kendi parmağın olur, eşinin parmağı olur, herhangi bi aparat olur hiç farketmez
inan bana isteyince oluyor, bana da ilk zamanlar hayal gibi geliyodu eşimle ilişki yaşamak, ama egzersize başladığım an düşüncelerim değişti
lütfen erteleme ve bi an önce başla

desteğinize ihtiyacım var,hep erteledim şimdiye kadar

canım kızlar sana gereken yanıtı vermişler.. bu illetin en büyük düşmanı ertelemek, ha bugün ha yarın derken aylar, yıllar geçiyor.. yıprandıkça yıpranıyorsun, kendine güvenin azalıyor. lütfen erteleme hemen bugün başla, regl döneminde değilsen tabii.. aynanın karşısına geç incele, hatta idrarını tutar gibi yapıp bırakınca vajinanın nasıl açılıp kapandığını göreceksin sonra kayganlaştırıcıyla serçe parmağının ilk boğumunu almayı dene, kendini kasmadığın sürece parmağın kayıp gidiyor zaten. erteleme, vazgeçme bizlerde yaşadık senin yaşadıkları, biz anlarız en iyi birbirimizi .. sana her konuda destek oluruz canım yeter ki erteleme ve bir yerden başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…