- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.741
canım merhaba , bende 1 yıllık evliyim aynı ilaçları banada verdi doktor ,, kullandık ama işe yaramadı bende korkuyorum senin gibi hemde çok, fakat egzersizlere bende
başladım 4 gün oldu, şu anda orta parmaktayım hatta muma geçtim , çok samimi söylüyorum benim kadar korkan biri başladıysa sende başlarsın ve yaparızda inşallah :)
güven kendine en azından serçe parmakla başla , vallahi hiç bişe olmuyo , içi bomboş kendiliğinden kayıyo :)
tamam yaseminciğim yine denemeye çalışcam inşallah olur, öncekilerde acımıyodu orta parmağımdan biraz kalın mum, yinede almıyo onun için moralim bozulmuştu ama
tekrar başlarım inşallah :)
Kizlar slm, oncelikle beni de tabloya ekleyin lutfeeen de gaza geleyim gordukce.. Bikac gundur 3 mum deniyorum
yani 13 cm ama baslangicta cok zor aliyorum hatta girmicek gibi geliyo. Bi de sık sık pozisyon degistiriyorum alisiyim diye ama her pozisyon degistirisimde yine zor giriyo, bi de bazen cikarirken aparati canim aciyo, acidan hic cikaramicam saniyorum, ter basiyo resmen. P.n.s denemesi icin 13'cm i halletmem hatta daha kalinlastirmam lazimbi de jelden mi bilmiyorum 2. surusumde ve en son idrarimi yaparken cok yaniyo, doktorum vermisti jeli lubri...nt gel diye bisey.. Basarabilecek miyim yaww
serapcım aynı senin gibiyim bende hiç yapamıcakmışım gibi geliyo,ama sen maşallah ilerlettin ne güzel.az önce ben yapamadm acaba eşim serçe parmagını girdirirmi dedim olmuyo acaip kasılıyorum yaa.siz de böylemiydiniz kızlar çok kötü kasılıyorum ben.sonra kendm serçe parmağımı deniyim dedim çok itici geliyo değdirdim hemen çektm içim bi hoş oluyo kulak çubuğunu denemedm o nasıl olur acaba.napcam ben yaa
best cim sen ilk kulak çöpüylemi denedin,nasıl yaptın kolay oldu mu.peki kulak çubuğunu neye sardın
ne güzel,inşallah bende sevinirim,bi denemeye çalışıcam best cim tşk:)
canım merhaba , bende 1 yıllık evliyim aynı ilaçları banada verdi doktor ,, kullandık ama işe yaramadı bende korkuyorum senin gibi hemde çok, fakat egzersizlere bende
başladım 4 gün oldu, şu anda orta parmaktayım hatta muma geçtim , çok samimi söylüyorum benim kadar korkan biri başladıysa sende başlarsın ve yaparızda inşallah :)
güven kendine en azından serçe parmakla başla , vallahi hiç bişe olmuyo , içi bomboş kendiliğinden kayıyo :)
kadın olmak ne kadar zor kızlar anne olmak eşinin çocuklarının sorumluluğunu almak bunlar zaten herkadının yaşadığı şeyler..ama bu tarz sıkıntıları çekende birsürü kadın var sözlüm ile evlenmemize 1 sene kaldı ve bende korkuyorum doğrusu Allah böyle zorluklar yaşayan hemcinslerimizin yardımcısı olsun..
kadın olmak ne kadar zor kızlar anne olmak eşinin çocuklarının sorumluluğunu almak bunlar zaten herkadının yaşadığı şeyler..ama bu tarz sıkıntıları çekende birsürü kadın var sözlüm ile evlenmemize 1 sene kaldı ve bende korkuyorum doğrusu Allah böyle zorluklar yaşayan hemcinslerimizin yardımcısı olsun..
kızlarr bırseyy sorabılırmıyımmmm :)
serapcım aynı senin gibiyim bende hiç yapamıcakmışım gibi geliyo,ama sen maşallah ilerlettin ne güzel.az önce ben yapamadm acaba eşim serçe parmagını girdirirmi dedim olmuyo acaip kasılıyorum yaa.siz de böylemiydiniz kızlar çok kötü kasılıyorum ben.sonra kendm serçe parmağımı deniyim dedim çok itici geliyo değdirdim hemen çektm içim bi hoş oluyo kulak çubuğunu denemedm o nasıl olur acaba.napcam ben yaa
ukalayim sana tek birşey söyleyebilirim korkulacak hiçbirşey yokmuş canım gerçekten bizleri boşuna korkutmuşlar , o yok çok kanıyor yok çok acıyor inan hepsi yalan gerçekten tecrübe ile sabit , boşuna korkma hiç gerek yok
tabi ki canım sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?