Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vay vayyy bizim kız öğrenmiş de yardım ediyor harikasın canımmm , evet ya senin kadarınını da görmedim ben, bayıldığını falan söylemiştin yanlış hatrlamıyosam ya da miden mi bulanıyodu:44: öyle bişi işte , sen beni çok şaşırttın 4 günde müthiş ilerleme kaydettin, sen yen de upuzuuuunnnn halay çekicem senin için

tamam yaseminciğim yine denemeye çalışcam inşallah olur, öncekilerde acımıyodu orta parmağımdan biraz kalın mum, yinede almıyo onun için moralim bozulmuştu ama

tekrar başlarım inşallah :)

ilk başta biraz zorlanırsın serapcım, o anda orayı düşünmemeye çalış, müzik dinle film izle odağını başka şeylere ver, bak o zaman kasların nasıl gevşiyor

tamam canım hemen ekliyorum senide tabloya o zaman

evet kızlar yeni egzersizcilerimiz var , bu arada mart ayının sonuna geliyoruz hadi gelinlerimizi arttıralım artık kızlarrrr

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. yeteramabukadar[/TD]
[TD]24 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. serap41[/TD]
[TD]21 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. eccemmm[/TD]
[TD]24 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. mila1[/TD]
[TD]25 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.kuvakvak[/TD]
[TD]3 mum = 13 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. serap41[/TD]
[TD]o artık gelin oldu :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. diyar6635[/TD]
[TD]3 tam parmak = 10 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. eftelya081[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. serap7[/TD]
[TD]orta parmak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
serapcım aynı senin gibiyim bende hiç yapamıcakmışım gibi geliyo,ama sen maşallah ilerlettin ne güzel.az önce ben yapamadm acaba eşim serçe parmagını girdirirmi dedim olmuyo acaip kasılıyorum yaa.siz de böylemiydiniz kızlar çok kötü kasılıyorum ben.sonra kendm serçe parmağımı deniyim dedim çok itici geliyo değdirdim hemen çektm içim bi hoş oluyo kulak çubuğunu denemedm o nasıl olur acaba.napcam ben yaa

canım bende parmakla yapamadım ama parmakla yapmak vajinanın iç yapısını anlamak için çok önemli aslında biliyomusun , ysemin öyle der her zaman , ben kulak çöpü ile denedim sonrada mum ile denedim öyle yendim nasıl rahat ediceksen o şekilde yap egzersizleri ama ihmmal etme yeterki

best cim sen ilk kulak çöpüylemi denedin,nasıl yaptın kolay oldu mu.peki kulak çubuğunu neye sardın

mutfakta kullandığımız streç varya ona sardım canım , kayganlaştırıcı jel sürdüm birde ilk başta bir tane denedim sonra 3 tane denedim baktım giriyor baya sevinmiştim görsen halimi

kadın olmak ne kadar zor kızlar anne olmak eşinin çocuklarının sorumluluğunu almak bunlar zaten herkadının yaşadığı şeyler.. ama bu tarz sıkıntıları çekende birsürü kadın var sözlüm ile evlenmemize 1 sene kaldı ve bende korkuyorum doğrusu Allah böyle zorluklar yaşayan hemcinslerimizin yardımcısı olsun..

serapcım sen antalyadasın demi bende antalyadaym,hangi doktora gitmiştin aynı ilaçları verdi dedin ya ondan sordum

ukalayim sana tek birşey söyleyebilirim korkulacak hiçbirşey yokmuş canım gerçekten bizleri boşuna korkutmuşlar , o yok çok kanıyor yok çok acıyor inan hepsi yalan gerçekten tecrübe ile sabit , boşuna korkma hiç gerek yok

canım, lütfen kulaktan dolma bilgilere aldanma, bak biz aldandık ne hallere düştük kendini kasmadığın sürece acı diye bişey yok, kanama desen peçeteye sürülcek kadar...
sen boşver korkuları, ilk geceni layıkıyla yaşarsın inşallah, biz yaşayamadık seninki de zehir olmaz inşallahh

canım bilmem hatırlar mısın, sultan gelin filmini. başrolde türkan şoray var hatta.. eşiyle evlendikleri ilk gece, adettendir diye kızlığının bozulduğunu kanıtlamak için bir mendile akan kanın sürülmesi istenir. o gece ilişkiye giremezler, eşi bayılır filan.. sultan da bileğini keser bolca kan akıtır mendile sürer ve ailesine gösterir. bu film beni çok etkilemişti aman Allahım ben napıcam ilk gece, ne kadar kan akıyor böyle diye korkup durmuştum. hatta ilk gece yatağa koca bir çarşaf serdim her yer batmasın diye bilgisizliğin bu kadarı.. inan bana düşüncelerim o kadar yanlışmış ki bunu sonradan anladım.. evlendikten 6.5 ay sonra ilişkiye girdik çok şükür, ne kan ne acı ne ağrı hiçbir şey yok. ben neden korkmuşum ne kadar sebepsiz, yersizmiş korkularım.. maalesef toplumumuzun yapısı böyle, neden bu kadar abartılır hiç anlamış değilim.. korkuya yer verme, kendini rahat bırakman yeterli olacaktır, bu kadar insan başardığına göre ne kadar zor olabilir ki

tt85 olsun senin adın :) şu ansa aynı durumdayız canım, banada 1 yıl oldu, aynı ilaçlar aynı hatta çok daha fazla korkular, eşinle yapmak biraz zor olabilir, bende çok

kasıldım ilkinde yoktan yere, evet itici gibi ama değil ,ben çok ağladım egzersizlere başlmadan benimde psikolojim çok kötüydü, ama ilk aldığım andan beri boş olduğunu

rahat ollduğunu farkettim :) bildiğin boşluk ve heleki serçe parmakta hiç acımıyo yeminle , inan bana . benim korkularımı anlatsam gülersin, dokunmayı bırak bakamıyodum

bile , kayganlşatırıcı sür parmaklarını üzerinde gezdir rahatlat kendini , sonra serçe parmağınla girmeye çalış giriyo kendiliğinden. ben baktığımda orda delik bile

göremiyodum kapalı sanıyodum , ıkınınca çok az bişe görünüyo oraya sokacaksın, ama o kadar küçük değil korkma , vallahi güven bana . benim gibi korkak kedi bile orta

parmaktaysa sende yaparsın :)

tt85 güzelim:) ben antalyada gitmedim doktora ama çoğu benzer ilaç veriyo zaten, boşver ilaçları bendeki ilaçları görsen envai çeşit, kremler, jeller, uyuşturucular, uyku hapları, kas gevşeticiler neler denemedimki , ama hep hüsran bu siteye girdim ve başladım ,bende inanamadım , sende yaparsın inanıyorum , hadi birlikte bitirelim bu işi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…