Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki serçe parmağınla girerken nasıl pozisyondaydın.uzandınmı oturdunmu,yoksa tuvaletini yapar gibimiydin canm

ben jel kulanıyorum ama cok pahali ya pahali olamsı onemli degil bıde kucucuk ya 20 tl en az 4 5 kere kulanabılıyorum ve benım her yapmamda kan gbı bıse geliyo

canım okeyin koca kutusu 16 tl sen hangisinden kullanıyosun ki:44: kan konusuna da bilemicem, tahriş olduğu için olabilir

anlıyorum daha çok çalışmam lazım o zaman :))

Kizlar demin yine egzersiz yaptim, 3-4 gundur Pek gelisme kaydettigimi dusunmuyorum nerdeyse yarim saat egsersiz yapiyorum ama her seferinde artik acidan sıkılıp birakiyorum bigun bundan zevk alacagimi dusunmeye calisiyorum ama buna inanamiyorum, bu kadar aci veren bisi nasil bi zevk verebilirki diorum, uf yaaa, hadi p.n.s girdi diyelim bu sefer de gelgitler mahvedicek beniii

canım okeyin koca kutusu 16 tl sen hangisinden kullanıyosun ki:44: kan konusuna da bilemicem, tahriş olduğu için olabilir

doktor werdı glitpelen dıye bı marka cnm ya bilmıyorum zaten adet duzenım bozuldu benım ya bebk ıstıyorum ne zaman yapıcamı bılmıyorum cnm ıkı kere adet gordum bu ay kan vs saymıyorum temız gun az yanı nasıl hesaplanır bu yumurtlama donemı : cokmu sordum :) .) :)

canım sen de çalışmadığım yerden sordun yavv vajinismusu yenip hamile kalmak isteyenler konusuna bi yazsana ordan yardım ederler, ben hiç bilmiyorum hamilelikle ilgili şeyleri valla

peki serçe parmağınla girerken nasıl pozisyondaydın.uzandınmı oturdunmu,yoksa tuvaletini yapar gibimiydin canm

canım yatakta sırtımı dayadım , bacaklarımı açıp ayna aldım elime ıkınarak ittirdim, parmağımı girdirmeden yarım saat önce içine sixtiva diye bir krem var hem ağrı kesiyo, hem kayganlaştırıcı , sonrada kayganlaştırıcı jel sürdüm hem parmağıma, hem genital bölgeme popoya doğru itince giriverdi hayret, orası boşmuş kayganmış dedim :)

canım sen de çalışmadığım yerden sordun yavv vajinismusu yenip hamile kalmak isteyenler konusuna bi yazsana ordan yardım ederler, ben hiç bilmiyorum hamilelikle ilgili şeyleri valla

anladım canımm hımm ole yapıyım artık ben ozlden msj atım cnm gormedın heralde :) cooooook tesekur ettım yardımın ıcıcnn:)

canım sen bildiğim kadarıyla 13 cmdesin , yenmemen için hiç bi neden yok.. gitgel yapmana da gerek yok, aparatını sıkıntısız içine alabiliyosan , penisi de alırsın ki penis aparattan yüzde yüz daha kolay ve penisle gitgel yaparken aldığın zevk yüzünden, acı yanma vs hiçbişey hissetmiyosun

hepınızıı coookkk opuyorumm ben kacıyorum canlarımmm ıyı geceler herkese :)

SAĞOL BACIMMMM hafta sonu görüşemessek herkese selam söyle bizim adam sabah gelyorrrr:) koymaz daha nete meteee:) girmememe

beğenmene sevindim canım sevindim sevinmesinede şimdi girdim baktım hesap pasif olmuş hayırdır yaa ben çıktıktan sonra neler oldu öyle :26:

has bacım benim buraya da mı yazdın, her ne kadar yankı bulmamış olsa da sen o yüce gönlünü bir kez daha göstermiş oldun... haslığını, gönlünün yüreğinin büyüklüğünü bir kez daha hissettirdin bacım Allah bin kere razı olsun bacım Allah sana gam keder yaşatmasın, gönlünde büyüttüğün ne muradın varsa versin, ağzın her daim bal gibi tatlı ömrün hep mutluluk içinde geçsin
doğru bacım ocağa doğru yendim 23 aralıkta şimdi 8 haftalık hamileyim binlerce kez şükürler olsun önce Allah ın izni sonra burası ve arkadaşlarım sayesinde bebeğim için yaptığın biliyorum ki gönlünün taaaa içinden dua ettin Allah razı olsun bacım amin amin amin amiiiiiiiiin Allah ım sana da nasip etsin inşaallah ikinizin de istediğiniz tarihte bekletmeden inşaallah

veeee gökçeeeeeeem çok şükür dualarınla ve Allah ın izniyle sınavı geçtim bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür çok şükür bin şüküröpüyorum gökçeemm nanaklarından sevgiyle muhabbetle

merhabalar ben 9 aylık evliyim ve maalesef vajinismusumtedaviye başladım doktorumda var ama parmak egzersizlerini yapamıyorum korkuyorum.aslında snki tedaviyede hazır değil gibiyim ödevleri yapmak daha içimden gelmiyor.mesela sizler ilk denemelerinizi nasıl yaptınız nasıl cesaretinizi topladınız ben normaldede iğnedn bu tarz şeylerden korkan biriyim ne yapmam gerekir siz nasıl başladınız bunları bana da anlatırsanız ve tavsiyelerde bulunursanız sevinirim bu biliyorsunuz ki çok büyük bir stres artık bitsin istiyorum

merhaba arkdaşlar bende 8 aydır uraşıyorum bu durumla. 3 aydırda forumda yzılanları okuyorum ama ben bi türlü yapamıyorum. yardımcı olun lütfen. boşanmayı düşünüyorum ama eşim istemiyo.kurtulmam lazım bu durmdan artık

kızlar ikinizde hoşgeldiniz burayı bulduysanız eğer vajiyi yeniceksiniz demektir hepimiz burası sayesinde yendik çünkü büyük bir adım atmış oldunuz , rahatlayabilirsiniz bunu gerçekten söyleyebilirim. Egzersizleri anlatacağım sizlere şimdi bunları yaptığınız sürece yenmeniz çok yakındır kızçeler

nefes egzersizlerini hiç unutmuyoruz, parmak egzersizleri yaparkende bunları yapıyoruz rahatlamamıza yardımcı olup kendimizi kasmamızı engelliyor. Nefes egzersizi nedir ? Burundan alıp ağızdan verdiğimiz nefes alma şekli.
Ayna alıp vajinayı inceleyin nefes egzersizini yaparken mesela nasıl açılıp kapandığını görebilirsiniz , biliyorsunuz vajina kaslı bir yapı .
Kayganlaştırıcı jeli almamız lazım öncelikle eczanelerde bulabilirsiniz kızlar isim vermeme gerek yok herhangi bir tanesi işinizi görür önce serçe parmağına sürüyorsun daha sonra serçe parmağını vajina girişine yerleştirip ittiriyorsun ( nefes egzersizlerinide yapıyoruz bu arada ) kendiliğinden giricek zaten görüceksin çok kolay.
serçe parmağın tamamını aldığın zaman işaret parmağını deneyeceksin , sonrada orta parmağı bunların tamamını aldığın zamanda 2 parmak denemelerine geçiyoruz buraya kadar tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…