- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.761
tt85 olsun senin adın :) şu ansa aynı durumdayız canım, banada 1 yıl oldu, aynı ilaçlar aynı hatta çok daha fazla korkular, eşinle yapmak biraz zor olabilir, bende çok
kasıldım ilkinde yoktan yere, evet itici gibi ama değil ,ben çok ağladım egzersizlere başlmadan benimde psikolojim çok kötüydü, ama ilk aldığım andan beri boş olduğunu
rahat ollduğunu farkettim :) bildiğin boşluk ve heleki serçe parmakta hiç acımıyo yeminle , inan bana . benim korkularımı anlatsam gülersin, dokunmayı bırak bakamıyodum
bile , kayganlşatırıcı sür parmaklarını üzerinde gezdir rahatlat kendini , sonra serçe parmağınla girmeye çalış giriyo kendiliğinden. ben baktığımda orda delik bile
göremiyodum kapalı sanıyodum , ıkınınca çok az bişe görünüyo oraya sokacaksın, ama o kadar küçük değil korkma , vallahi güven bana . benim gibi korkak kedi bile orta
parmaktaysa sende yaparsın :)
ben jel kulanıyorum ama cok pahali ya pahali olamsı onemli degil bıde kucucuk ya 20 tl en az 4 5 kere kulanabılıyorum ve benım her yapmamda kan gbı bıse geliyo
anlıyorum daha çok çalışmam lazım o zaman :))evlimiydinizde ayrıldınız bilmiyorum ama evliyseniz üzüldüm açıkcası bu arada 10 cm çok birşey değilki benim 14 cm e kadar egzersiz yapmam lazım çünkü pns 14 cm genişliğinde uzunluk pek önemli değil zaten bu egzersizlerde önemli olan genişlik ama 10 cm yapıp yenen çokk arkadaşımız var üstünede gerek yok gibi 10 cm i alan 14 cm ide alır heralde sonuçta oraya birşeyin girdiğine emin oluyoruz ve alıştırıyoruz..
Kizlar slm, oncelikle beni de tabloya ekleyin lutfeeen de gaza geleyim gordukce.. Bikac gundur 3 mum deniyorum
yani 13 cm ama baslangicta cok zor aliyorum hatta girmicek gibi geliyo. Bi de sık sık pozisyon degistiriyorum alisiyim diye ama her pozisyon degistirisimde yine zor giriyo, bi de bazen cikarirken aparati canim aciyo, acidan hic cikaramicam saniyorum, ter basiyo resmen. P.n.s denemesi icin 13'cm i halletmem hatta daha kalinlastirmam lazimbi de jelden mi bilmiyorum 2. surusumde ve en son idrarimi yaparken cok yaniyo, doktorum vermisti jeli lubri...nt gel diye bisey.. Basarabilecek miyim yaww
canım okeyin koca kutusu 16 tlsen hangisinden kullanıyosun ki:44: kan konusuna da bilemicem, tahriş olduğu için olabilir
doktor werdı glitpelen dıye bı marka cnm ya bilmıyorum zaten adet duzenım bozuldu benım ya bebk ıstıyorum ne zaman yapıcamı bılmıyorum cnm ıkı kere adet gordum bu ay kan vs saymıyorum temız gun az yanı nasıl hesaplanır bu yumurtlama donemı : cokmu sordum :) .) :)
peki serçe parmağınla girerken nasıl pozisyondaydın.uzandınmı oturdunmu,yoksa tuvaletini yapar gibimiydin canm
canım sen de çalışmadığım yerden sordun yavvvajinismusu yenip hamile kalmak isteyenler konusuna bi yazsana ordan yardım ederler, ben hiç bilmiyorum hamilelikle ilgili şeyleri valla
Kizlar demin yine egzersiz yaptim, 3-4 gundur Pek gelisme kaydettigimi dusunmuyorumnerdeyse yarim saat egsersiz yapiyorum ama her seferinde artik acidan sıkılıp birakiyorum bigun bundan zevk alacagimi dusunmeye calisiyorum ama buna inanamiyorum, bu kadar aci veren bisi nasil bi zevk verebilirki diorum, uf yaaa, hadi p.n.s girdi diyelim bu sefer de gelgitler mahvedicek beniii
canım sen bildiğim kadarıyla 13 cmdesin , yenmemen için hiç bi neden yok.. gitgel yapmana da gerek yok, aparatını sıkıntısız içine alabiliyosan , penisi de alırsın ki penis aparattan yüzde yüz daha kolay ve penisle gitgel yaparken aldığın zevk yüzünden, acı yanma vs hiçbişey hissetmiyosun
merhaba 3 yıldır yenmeye çalışıyorum yamadığım denemediğim bişey kalmadı lütfen bana yardımcı olun
music harika geldiii cecemmm gece gece:):):)
kızlar bu aradaaa ocak gibi yenmişti galiba hopefor bacımızzzz ve mart başalrındada hamile olduğnu öğrendiiii ve şimdi yarın iş için sınava girecek:) ALLAHIM ondada başarılarını versin..... dualarımızdasın hopefor bacım....:):):)
dilerim karnındaki bebeğin nasipli olurrrr hayırlısı ile olur işin bacım.... senin yılın bu yıl: nasiiplerin, güzel kısmetlerinde, artarak çoğalır emi...?
BAŞARILAR BACIMMMMMMMMMMM:13::13::13::13::13::13::13:
SAĞOL BACIMMMM hafta sonu görüşemessek herkese selam söyle bizim adam sabah gelyorrrr:) koymaz daha nete meteee:) girmememe
kızlar bu aradaaa ocak gibi yenmişti galiba hopefor bacımızzzz ve mart başalrındada hamile olduğnu öğrendiiii ve şimdi yarın iş için sınava girecek:) ALLAHIM ondada başarılarını versin..... dualarımızdasın hopefor bacım....:):):)
dilerim karnındaki bebeğin nasipli olurrrr hayırlısı ile olur işin bacım.... senin yılın bu yıl: nasiiplerin, güzel kısmetlerinde, artarak çoğalır emi...?
BAŞARILAR BACIMMMMMMMMMMM:13::13::13::13::13::13::13:
merhaba arkdaşlar bende 8 aydır uraşıyorum bu durumla. 3 aydırda forumda yzılanları okuyorum ama ben bi türlü yapamıyorum. yardımcı olun lütfen. boşanmayı düşünüyorum ama eşim istemiyo.kurtulmam lazım bu durmdan artık
merhabalar ben 9 aylık evliyim ve maalesef vajinismusumtedaviye başladım doktorumda var ama parmak egzersizlerini yapamıyorum korkuyorum.aslında snki tedaviyede hazır değil gibiyim ödevleri yapmak daha içimden gelmiyor.mesela sizler ilk denemelerinizi nasıl yaptınız nasıl cesaretinizi topladınız ben normaldede iğnedn bu tarz şeylerden korkan biriyim ne yapmam gerekir siz nasıl başladınız bunları bana da anlatırsanız ve tavsiyelerde bulunursanız sevinirim bu biliyorsunuz ki çok büyük bir stres artık bitsin istiyorum
merhaba arkdaşlar bende 8 aydır uraşıyorum bu durumla. 3 aydırda forumda yzılanları okuyorum ama ben bi türlü yapamıyorum. yardımcı olun lütfen. boşanmayı düşünüyorum ama eşim istemiyo.kurtulmam lazım bu durmdan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?