Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bestcim dün iki parmak da denedm..bir boğum yapabldm çok şükür:)

hoşgeldin canımm ben ilk denememi anlatayım sana, ne doktor ne uyuşturan kremler... hiçbirini yapmadım.. sadece bu forumu okudum, zaten herkes birbirine tavsiye veriyodu, ilk başta kişisel olarak kimseyle yazışmadım , 2 3 gün okudum ve gerçekten kafama yattı, yapabilirim dedim , en azından bi çaresi varsa denemeye değer dedim ve serçe parmağımı tamamen aldım ilk olarak... o kadar sevinmiştim ki hemen buraya yazdım, sağolsun o günden sonra da kimse benden desteğini esirgemedi ve bir ay içinde yendim:13:
sana tavsiyem cesaretini topla, ucunda ölüm yok, çok normal bişey yaptığımız inan bana, acıdan korkuyosan acı yok, kandan korkuyosan kan yok, lütfen başla bi an önce

merhaba hoşgeldin
inan bana başardığında boşanmayı düşündürtecek kadar zor bişey, yapılamayacak bişey olmadığını anlıcaksın canım, 3 aydır okuyosun ama neden başlamadın peki:26: keşke bi yerden başlasaydın, daha fazla erteleme ve bi an önce başla lütfen:13:

bestcim dün iki parmak da denedm..bir boğum yapabldm çok şükür:)

aylincim 2 parmak tek boğum mu harikasın gerçekten
şimdi sıra 2 parmağı 2 boğuma kadar almaya geldi bol jel sür ve kendini rahat bırak tek boğum girdiyse 2 de girer hiç merak etme
eğer kendi parmağında zorlanırsan ya eş parmağına geç ya da mum al aparat yap canım

aslında zorlanmıyorum ama kızlık zarı korkutuyo beni..kızlık zarına geldiğimi düşünerek daha fazla sokamıyorum.

canım ama zarı geçmek zorundasın zaten , başka türlü yapamazsınki , eşinin bu konuyla ilgili takıntısı falanmı var kızlık zarı ile ilgili? egzersizleri yapınca zar esniyor ilişki denemesinde kanama olmayabilir bunu eşine söylemen lazım

yok onun öyle bi takıntısı da ben de korku var işte..neyse ben gideym biraz daha egzersiz yapaym:)

Herkese cooook teşekkürederim destekleriniz icin özellikle kgokce ve daya25. Desteginiz ve bana verdiginiz değerli bilgiler icin. 1 saat önce bende gelin oldum:)).

ayyy süper bi haber ben de diyodum haftasonu diye herkes iyice sermişşşş harikasın canımmm Allah başka dert vermesinnnn:119::119::119::123::124::124::118::118:

Hiç korkulacak bisey yokmuş 4,5 yilimı hem kendime hem esime bosyere zehir etmisim. Allahım herkesi kurtarsın bu dertten. 26.02 de tanıştım bu siteyle ve 1 ay gibi bir sürede günlük 15 dk egzersiz yapabildim ve henüz 2 parmak kalinligindaki aparata bile geçememiştim 1 parmak kalinligindaydim bi cesaret geldi sabah sabah,yaparım dedim Sanki her yapan bu kadar egzersizmi yapıyor dedim esimi çağırdım yarım saat falan olmadı ama pes etmedim basta acıdı ama kastigimdan,nefes aldım verdim ilerlemedigi yerde ikindim hissetmedim bile oldu bitti ve esimle yapmak aparatla yapmaktan kolay oldu. Gun icinde kegel egzersizleri yaptım başaran arkadaşların verdigi bilgiler yol gosterdi ve her yapamıyorum die yaZdigimda beni yureklendindiginiz icin coooook teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.her duanızı kabul etsin insallah çok çok teşekkür ederim

aynen canım, hep diyoruz ya yaptıktan sonra bu muymuş diceksiniz diye bak Allah korusun ölmedin hayattasın, dayanılmayacak bişey yok di mi
ben de 2 parmakta yenmiştim, kafada bittiği zaman egzersize bile gerek kalmıyo işte bak

Aynen cok kolaymis:)başarının yarısı egzersizlere başlamaya karar vermek diğer yarısında ben bunu hallederim demekmiş

Buraya kadar tamam ancak iş parmakla denemeye gelince sanki oradan hiç geçemeyecekmiş kadar zorlanacağımı hissediyorum ve korkuyorum

inşallah bende birgün korkulacak birşey yokmuş diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…