- 28 Mart 2013
- 62
- 2
- 16
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.781
nefes egzersizlerini hiç unutmuyoruz, parmak egzersizleri yaparkende bunları yapıyoruz rahatlamamıza yardımcı olup kendimizi kasmamızı engelliyor. Nefes egzersizi nedir ? Burundan alıp ağızdan verdiğimiz nefes alma şekli.
Ayna alıp vajinayı inceleyin nefes egzersizini yaparken mesela nasıl açılıp kapandığını görebilirsiniz , biliyorsunuz vajina kaslı bir yapı .
Kayganlaştırıcı jeli almamız lazım öncelikle eczanelerde bulabilirsiniz kızlar isim vermeme gerek yok herhangi bir tanesi işinizi görürönce serçe parmağına sürüyorsun daha sonra serçe parmağını vajina girişine yerleştirip ittiriyorsun ( nefes egzersizlerinide yapıyoruz bu arada ) kendiliğinden giricek zaten görüceksin çok kolay.
serçe parmağın tamamını aldığın zaman işaret parmağını deneyeceksin , sonrada orta parmağı bunların tamamını aldığın zamanda 2 parmak denemelerine geçiyoruz buraya kadar tamam mı?
merhabalar ben 9 aylık evliyim ve maalesef vajinismusumtedaviye başladım doktorumda var ama parmak egzersizlerini yapamıyorum korkuyorum.aslında snki tedaviyede hazır değil gibiyim ödevleri yapmak daha içimden gelmiyor.mesela sizler ilk denemelerinizi nasıl yaptınız nasıl cesaretinizi topladınız ben normaldede iğnedn bu tarz şeylerden korkan biriyim ne yapmam gerekir siz nasıl başladınız bunları bana da anlatırsanız ve tavsiyelerde bulunursanız sevinirim bu biliyorsunuz ki çok büyük bir stres artık bitsin istiyorum
merhaba arkdaşlar bende 8 aydır uraşıyorum bu durumla. 3 aydırda forumda yzılanları okuyorum ama ben bi türlü yapamıyorum. yardımcı olun lütfen. boşanmayı düşünüyorum ama eşim istemiyo.kurtulmam lazım bu durmdan artık
bestcim dün iki parmak da denedm..bir boğum yapabldm çok şükür:)
bestcim dün iki parmak da denedm..bir boğum yapabldm çok şükür:)
canım zorlanıyorsan 2 parmakta aparat hazırlayarakda devam edebilirsin egzersizlerine
aslında zorlanmıyorum ama kızlık zarı korkutuyo beni..kızlık zarına geldiğimi düşünerek daha fazla sokamıyorum.
canım ama zarı geçmek zorundasın zaten , başka türlü yapamazsınki , eşinin bu konuyla ilgili takıntısı falanmı var kızlık zarı ile ilgili? egzersizleri yapınca zar esniyor ilişki denemesinde kanama olmayabilir bunu eşine söylemen lazım
yok onun öyle bi takıntısı da ben de korku var işte..neyse ben gideym biraz daha egzersiz yapaym:)
Herkese cooook teşekkürederim destekleriniz icin özellikle kgokce ve daya25. Desteginiz ve bana verdiginiz değerli bilgiler icin. 1 saat önce bende gelin oldum:)).
ayyy süper bi haber ben de diyodum haftasonu diye herkes iyice sermişşşşharikasın canımmm Allah başka dert vermesinnnn :119::119::119::123::124::124::118::118:
Hiç korkulacak bisey yokmuş 4,5 yilimı hem kendime hem esime bosyere zehir etmisim. Allahım herkesi kurtarsın bu dertten. 26.02 de tanıştım bu siteyle ve 1 ay gibi bir sürede günlük 15 dk egzersiz yapabildim ve henüz 2 parmak kalinligindaki aparata bile geçememiştim 1 parmak kalinligindaydim bi cesaret geldi sabah sabah,yaparım dedim Sanki her yapan bu kadar egzersizmi yapıyor dedim esimi çağırdım yarım saat falan olmadı ama pes etmedim basta acıdı ama kastigimdan,nefes aldım verdim ilerlemedigi yerde ikindim hissetmedim bile oldu bitti ve esimle yapmak aparatla yapmaktan kolay oldu. Gun icinde kegel egzersizleri yaptım başaran arkadaşların verdigi bilgiler yol gosterdi ve her yapamıyorum die yaZdigimda beni yureklendindiginiz icin coooook teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.her duanızı kabul etsin insallah çok çok teşekkür ederim
Herkese cooook teşekkürederim destekleriniz icin özellikle kgokce ve daya25. Desteginiz ve bana verdiginiz değerli bilgiler icin. 1 saat önce bende gelin oldum:)).
aynen canım, hep diyoruz ya yaptıktan sonra bu muymuş diceksiniz diyebak Allah korusun ölmedin hayattasın, dayanılmayacak bişey yok di mi
ben de 2 parmakta yenmiştim, kafada bittiği zaman egzersize bile gerek kalmıyo işte bak
nefes egzersizlerini hiç unutmuyoruz, parmak egzersizleri yaparkende bunları yapıyoruz rahatlamamıza yardımcı olup kendimizi kasmamızı engelliyor. Nefes egzersizi nedir ? Burundan alıp ağızdan verdiğimiz nefes alma şekli.
Ayna alıp vajinayı inceleyin nefes egzersizini yaparken mesela nasıl açılıp kapandığını görebilirsiniz , biliyorsunuz vajina kaslı bir yapı .
Kayganlaştırıcı jeli almamız lazım öncelikle eczanelerde bulabilirsiniz kızlar isim vermeme gerek yok herhangi bir tanesi işinizi görürönce serçe parmağına sürüyorsun daha sonra serçe parmağını vajina girişine yerleştirip ittiriyorsun ( nefes egzersizlerinide yapıyoruz bu arada ) kendiliğinden giricek zaten görüceksin çok kolay.
serçe parmağın tamamını aldığın zaman işaret parmağını deneyeceksin , sonrada orta parmağı bunların tamamını aldığın zamanda 2 parmak denemelerine geçiyoruz buraya kadar tamam mı?
Hiç korkulacak bisey yokmuş 4,5 yilimı hem kendime hem esime bosyere zehir etmisim. Allahım herkesi kurtarsın bu dertten. 26.02 de tanıştım bu siteyle ve 1 ay gibi bir sürede günlük 15 dk egzersiz yapabildim ve henüz 2 parmak kalinligindaki aparata bile geçememiştim 1 parmak kalinligindaydim bi cesaret geldi sabah sabah,yaparım dedim Sanki her yapan bu kadar egzersizmi yapıyor dedim esimi çağırdım yarım saat falan olmadı ama pes etmedim basta acıdı ama kastigimdan,nefes aldım verdim ilerlemedigi yerde ikindim hissetmedim bile oldu bitti ve esimle yapmak aparatla yapmaktan kolay oldu. Gun icinde kegel egzersizleri yaptım başaran arkadaşların verdigi bilgiler yol gosterdi ve her yapamıyorum die yaZdigimda beni yureklendindiginiz icin coooook teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.her duanızı kabul etsin insallah çok çok teşekkür ederim
Buraya kadar tamam ancak iş parmakla denemeye gelince sanki oradan hiç geçemeyecekmiş kadar zorlanacağımı hissediyorum ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?