Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanki orası çok küçük ve parmağım girmeyecek gibi hissediyorum ve çok korkuyorum umarım bende yenerim bi gün kaç günde yendiniz peki?

inşallah bende birgün korkulacak birşey yokmuş diyebilirim

İnsallah canım umutsuzluğa kapılma ben parmakla çalışamadım aparat yaptım boy boy zaten fazlada ilerleyemedim egzersizlerde kulak çöpü, 1 parmak kalınlığı ve 1,5 parmak kalınlığı yaptım sonra esimle denedim çok rahat olmadı ıkına ıkına zorladım oldu şükür darısı basına insallah

peki aparatla daha mı kolay oluyor bir de çok özel ama çok ağrı oldu mu?

dün iki parmak bir boğumdu bugün iki parmak iki boğum oldu bile..:)sonrası da olacak inşallah..ama ben şunu farkettim ıkınmak çok işe yarıyo.eş denemsnde de bunu deneyecm.dua edin kızlar bana..hepimizin Allah yardımcısı olsn..hayrlısıyla bebşlermz olsn inşallah:)

sanki orası çok küçük ve parmağım girmeyecek gibi hissediyorum ve çok korkuyorum umarım bende yenerim bi gün kaç günde yendiniz peki?

15 gün egzersiz yaptım, bi hafta da adet girdi araya. adetten hemen sonra yendim işte bir ay civarı
orası küçük falan değil, hele içerisi o kadar boşlu ki anlatamam sana

ben hiç inceleme falan yapmadım zira aynayla bakmaktan biraz korkuyodum ve konsantre olamıyodum..
o senin cesaretine bağlı ben direk parmakla başlayanlardanım

aslında parmakla başlamak bence daha büyük bir cesaret örneği o cesaret de sanki bende yok nasıl başlarım bilmiyorum benimle evlenen arkadaşlarım şuan hamile neden onlar hemen yapabiliyorda ben bu kadar uzattım bazen isyan ediyorum çok kötü bir psikolojiymiş

peki sadece ilk adımda vajen yapısını mı incelediniz sonra mı parmak egzersizlerine geçtiniz?

Ben kegel yaptım sonra aynayla inceledim ki hep yanlış yere zorluyomusum bu yüzden canım yanıyormuş canım yanincada kasildikca kasiliyomusum egzersizler bana doğru yönün nerde olduğunu öğretti yönü bulunca hiç bisey hissetmiyosun kayıp gidiyor zara falan zarar veririm diye düşünme öyle kolay bozulan bisey değil esnıyor bide kalınlığı artırdıkca kulak copuyle başla parmak itici geliyorsa.popo yönüne it zorlandıkcada ıkın çok kolaylaştırıyor ikinmak

Eki Görüntüle 673029

bakın burda vajina kaslarımız kasılıyken vajine duvarlarını gösteriyo birinci resimde , ne kadar da sıkı bi şekildeler di mi? ama 2. resimde kendimizi kasmadığımız sürece içerde parmağımızı istediğimiz şekle sokabiliyoruz

Eki Görüntüle 673030

bakın burda da yönünün tamamen aşağıya doğru olduğuna dikkat edin ve içerisinin ne kadar boş olduğuna

yasemincim sen warya bı kurtarıcı melek gıbısın hee ne kadar ılgılenıyosun arkadslarımızlaaa walahii bıravo canım sana bu yardımından dolayı herkes yapıyo tabı herkes ıyı bu konuda ama ayrıca tesekrrr ettım cannmmm solemeden gecemıcmmmm

çok çok teşekkür ederim kendimi yanlız hissediyordum sırf bunları yaşadığım için anti depresana başladım evliliğimin ilk 3 ayı o kadar kötü geçti ki ne eşim nede ben bu durumun neden bizim başımıza geldiğini anlamadık yenicem sayenizde inşallah:)

peki aparatla daha mı kolay oluyor bir de çok özel ama çok ağrı oldu mu?

Ben parmakla yapamadım aparat kolay geldi ilk gun kulak copuyle denedim yarısı bile girmedi oturdum ağladım yarım saat sonra tekrar denedim acı hissediyordum ama kastigimdan kegel yaptım biraz nefes aldım verdim gevşedim tekrar denedim hiç acı hissetmeden girdi kolayca kulak çöpü ona alisinca yarım parmak kalınlığı denedim ertesi gun ona alisinca 1 parmak kalınlığına geçtim alışmadan geçme çünkü karsiliyosun yeni kalınlığa geçtiğinde kasildikca Canin yanıyor gevşe olabildiğince ozaman hiçbirşey hissetmiyorsun

hepimiz böyleydik canım emin ol, ben ilk bir ay hep ağladım niye böyle oldu diye ama bak geçti bitti, senin de bitcek inşallah

teşekkür etcek bişey yok canım, bize nasıl yardım edildiyse biz de ediyoruz işte, bu derdi çekmeyen bilmez. en yakın arkadaşına bile anlatsan dalga geçer belki ben yaşadım çünkü

ilkini bir başarsam vajeni de tanıyıp diğerleri daha kolay gerçekleşecek sanırım:)

Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayim hepinize tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız.biohazard insallah canim sende yeneceksin ben yaptıysam herkes yapar yenmen icinde hepimiz yardımcı olmaya çalışırız bir an evvel başla egzersizlere öyle boş durma,yarına erteleme erteledikce zaman akıp gidiyor ve yıllar geçiyor bir anda. Gorusuruz iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…