- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.801
hoşgeldin canımmben ilk denememi anlatayım sana, ne doktor ne uyuşturan kremler... hiçbirini yapmadım.. sadece bu forumu okudum, zaten herkes birbirine tavsiye veriyodu, ilk başta kişisel olarak kimseyle yazışmadım , 2 3 gün okudum ve gerçekten kafama yattı, yapabilirim dedim , en azından bi çaresi varsa denemeye değer dedim ve serçe parmağımı tamamen aldım ilk olarak... o kadar sevinmiştim ki hemen buraya yazdım, sağolsun o günden sonra da kimse benden desteğini esirgemedi ve bir ay içinde yendim:13:
sana tavsiyem cesaretini topla, ucunda ölüm yok, çok normal bişey yaptığımız inan bana, acıdan korkuyosan acı yok, kandan korkuyosan kan yok, lütfen başla bi an önce
gelin var kızlar koşun halaya
geçmiş olsun zapatila
canım burdaki en korkak üyenin bile parmağı ordan geçtiyse senin de geçer
hadi cesaret
inşallah bende birgün korkulacak birşey yokmuş diyebilirim
peki sadece ilk adımda vajen yapısını mı incelediniz sonra mı parmak egzersizlerine geçtiniz?
İnsallah canım umutsuzluğa kapılma ben parmakla çalışamadım aparat yaptım boy boy zaten fazlada ilerleyemedim egzersizlerde kulak çöpü, 1 parmak kalınlığı ve 1,5 parmak kalınlığı yaptım sonra esimle denedim çok rahat olmadı ıkına ıkına zorladım oldu şükür darısı basına insallah
sanki orası çok küçük ve parmağım girmeyecek gibi hissediyorum ve çok korkuyorum umarım bende yenerim bi gün kaç günde yendiniz peki?
ben hiç inceleme falan yapmadım zira aynayla bakmaktan biraz korkuyodum ve konsantre olamıyodum..
o senin cesaretine bağlı ben direk parmakla başlayanlardanım
peki sadece ilk adımda vajen yapısını mı incelediniz sonra mı parmak egzersizlerine geçtiniz?
Eki Görüntüle 673029
bakın burda vajina kaslarımız kasılıyken vajine duvarlarını gösteriyo birinci resimde , ne kadar da sıkı bi şekildeler di mi? ama 2. resimde kendimizi kasmadığımız sürece içerde parmağımızı istediğimiz şekle sokabiliyoruz
Eki Görüntüle 673030
bakın burda da yönünün tamamen aşağıya doğru olduğuna dikkat edin ve içerisinin ne kadar boş olduğuna
Eki Görüntüle 673029
bakın burda vajina kaslarımız kasılıyken vajine duvarlarını gösteriyo birinci resimde , ne kadar da sıkı bi şekildeler di mi? ama 2. resimde kendimizi kasmadığımız sürece içerde parmağımızı istediğimiz şekle sokabiliyoruz
Eki Görüntüle 673030
bakın burda da yönünün tamamen aşağıya doğru olduğuna dikkat edin ve içerisinin ne kadar boş olduğuna
peki aparatla daha mı kolay oluyor bir de çok özel ama çok ağrı oldu mu?
çok çok teşekkür ederim kendimi yanlız hissediyordum sırf bunları yaşadığım için anti depresana başladım evliliğimin ilk 3 ayı o kadar kötü geçti ki ne eşim nede ben bu durumun neden bizim başımıza geldiğini anlamadık yenicem sayenizde inşallah:)
hepimiz böyleydik canım emin ol, ben ilk bir ay hep ağladım niye böyle oldu diyeama bak geçti bitti, senin de bitcek inşallah [/COL
ilk ilişki gerçekleştikten sonra diğer ilişkilerde normale dönüyor mu peki herşey?
teşekkür etcek bişey yok canım, bize nasıl yardım edildiyse biz de ediyoruz işte, bu derdi çekmeyen bilmez. en yakın arkadaşına bile anlatsan dalga geçer belki ben yaşadım çünküyasemincim sen warya bı kurtarıcı melek gıbısın hee ne kadar ılgılenıyosun arkadslarımızlaaa walahii bıravo canım sana bu yardımından dolayı herkes yapıyo tabı herkes ıyı bu konuda ama ayrıca tesekrrr ettım cannmmm solemeden gecemıcmmmm
Ben parmakla yapamadım aparat kolay geldi ilk gun kulak copuyle denedim yarısı bile girmedi oturdum ağladım yarım saatsonra tekrar denedim acı hissediyordum ama kastigimdan kegel yaptım biraz nefes aldım verdim gevşedim tekrar denedim hiç acı hissetmeden girdi kolayca kulak çöpü ona alisinca yarım parmak kalınlığı denedim ertesi gun ona alisinca 1 parmak kalınlığına geçtim alışmadan geçme çünkü karsiliyosun yeni kalınlığa geçtiğinde kasildikca Canin yanıyor gevşe olabildiğince ozaman hiçbirşey hissetmiyorsun
hepimiz böyleydik canım emin ol, ben ilk bir ay hep ağladım niye böyle oldu diyeama bak geçti bitti, senin de bitcek inşallah [/COL
ilk ilişki gerçekleştikten sonra diğer ilişkilerde normale dönüyor mu peki herşey?
tabi ki dönüyor canım, zaten egzersizden sonra yenen herkes aynı şeyi söylüyor. acı yok kan yok bişey yok
ilk ilişki bittiyse gerisi de geliyo zaten kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?