Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür etcek bişey yok canım, bize nasıl yardım edildiyse biz de ediyoruz işte, bu derdi çekmeyen bilmez. en yakın arkadaşına bile anlatsan dalga geçer belki ben yaşadım çünkü

haklısın benimde arkadaşlarım bu kadar basit bir şeyi yapamadığım için dalga geçtiler beni kimse anlamadı herkese herşey için buradaki arkadaşlarımıza teşekkürler:)

teşekkür etcek bişey yok canım, bize nasıl yardım edildiyse biz de ediyoruz işte, bu derdi çekmeyen bilmez. en yakın arkadaşına bile anlatsan dalga geçer belki ben yaşadım çünkü

ewt canım ama banda yardım ettın edıyosun bı cok kısıye hak edıyosun.ewt dedgın gbı kımseye dıyemıyo ınsan en yakınına bıle kotu bıse bu cekmeyen gercekten bılmıyo ve senın yenıme seklınde benımkıne benzıyo yasemın aynen benımde ole oldu tıpkısı bı farkı yok ben bıraz gecıktım yenerken tabı 1.5 yıll :)

sanada teşekkürler umarım hepimiz için herşey çok güzel olur.Yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. İyi akşamlar:)

berns bizleri unuttun bakıyorumda sen

merhaba kızlar ;
süleyman eserdag da muane oldum ve basardım 1 bucuk yasında kızım bile var :) isterseniz dr un vermiş olduğu dilatörleri satabilirim . öylesine vermek isterdim ama üzgünüm masddi olarak sıkıntıdayım 4 günde basarıyorsunuz :)

şuan bizi uzaktan okuyan üye olmaya bile çekinen ziyaretçi bayan dostlar , buraya gelmeniz bu egzersizlere başlamanız demek vajinismusu yenmeye bir adım atmanız demektir , siz ne kadar çabalarsanız bizlerde elimizden geldiği kadar yardım ederiz sizlere , şimdi o büyük adımı atın ve üye olun bizlere sıkıntılarınızı anlatın bizlerde sizlere yardım edelim sizleride bu illetten kurtaralım

berns bizleri unuttun bakıyorumda sen

ask olsun bestecım senı unuturmuyum ben yenınce 2 gun habıre tesekur msj yazdım canımm nasıl unturum ve senın adını soz werdım bebısıme olursa ı ınsallah cnmm benım ılk goz agrımsın :) sen yasmın elmas abla hepofor ısımını untugm kızmasın lutfen :)

merhaba kızlar ;
süleyman eserdag da muane oldum ve basardım 1 bucuk yasında kızım bile var :) isterseniz dr un vermiş olduğu dilatörleri satabilirim . öylesine vermek isterdim ama üzgünüm masddi olarak sıkıntıdayım 4 günde basarıyorsunuz :)

çok kıskanç bişi oldum ben yaaa yerim seni kızzz gel bi sarılimmm

satış yasak arkadaşım yazıyorsun buraya ama forum kurallarına göre satış yapmak yasak

canım geçmiş olsun, ama burda satış yapmak yasak:26: yardım amaçlı vermek istiyosan verebilirsin ama satış yok..

Son düzenleme:
merhaba kızlar ;
Süleyman Eserdag da muane oldum ve basardım 1.5 yasında kızım bile var :) isterseniz dr un vermiş olduğu dilatörleri satabilirim . 4 günde basarıyorsunuz :) öylesine vermek isterdim ama üzgünüm maddi olarak sıkıntıdayım Ankarada oturuyorum mesajla ulaşabilirsiniz

aynen canım bekleriz valla, biz de diyoruz bizle kimse buluşmaya gelmiyo bizi beğenmiyolar mı şaka bi yana keşke herkesle görüşme imkanı olsa valla, vaji kardeşleri olarak toplaşırdık ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…