- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.821
teşekkür etcek bişey yok canım, bize nasıl yardım edildiyse biz de ediyoruz işte, bu derdi çekmeyen bilmez. en yakın arkadaşına bile anlatsan dalga geçer belki ben yaşadım çünkü
teşekkür etcek bişey yok canım, bize nasıl yardım edildiyse biz de ediyoruz işte, bu derdi çekmeyen bilmez. en yakın arkadaşına bile anlatsan dalga geçer belki ben yaşadım çünkü
Kızlar ben şimdi çıkmak zorundayim hepinize tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız.biohazard insallah canim sende yeneceksin ben yaptıysam herkes yapar yenmen icinde hepimiz yardımcı olmaya çalışırız bir an evvel başla egzersizlere öyle boş durma,yarına erteleme erteledikce zaman akıp gidiyor ve yıllar geçiyor bir anda. Gorusuruz iyi akşamlar
yasemincim sen warya bı kurtarıcı melek gıbısın hee ne kadar ılgılenıyosun arkadslarımızlaaa walahii bıravo canım sana bu yardımından dolayı herkes yapıyo tabı herkes ıyı bu konuda ama ayrıca tesekrrr ettım cannmmm solemeden gecemıcmmmm
berns bizleri unuttun bakıyorumda sen
ask olsun bestecım senı unuturmuyum ben yenınce 2 gun habıre tesekur msj yazdım canımm nasıl unturum ve senın adını soz werdım bebısıme olursa ı ınsallah cnmm benım ılk goz agrımsın :) sen yasmın elmas abla hepofor ısımını untugm kızmasın lutfen :)
merhaba kızlar ;
süleyman eserdag da muane oldum ve basardım 1 bucuk yasında kızım bile var :) isterseniz dr un vermiş olduğu dilatörleri satabilirim . öylesine vermek isterdim ama üzgünüm masddi olarak sıkıntıdayım 4 günde basarıyorsunuz :)
merhaba kızlar ;
süleyman eserdag da muane oldum ve basardım 1 bucuk yasında kızım bile var :) isterseniz dr un vermiş olduğu dilatörleri satabilirim . öylesine vermek isterdim ama üzgünüm masddi olarak sıkıntıdayım 4 günde basarıyorsunuz :)
çok kıskanç bişi oldum ben yaaayerim seni kızzz gel bi sarılimmm
canım gec yazdım ama netım gıdıp gelıyo tabıkı sarılak ama bende kıskanıyom yasmın le sızı bı gun gelcem yanınza haberınız olsunn hee orda canlı kanlı sarılırzz cok ta sevınrımm :)
aynen canım bekleriz valla, biz de diyoruz bizle kimse buluşmaya gelmiyo bizi beğenmiyolar mışaka bi yana keşke herkesle görüşme imkanı olsa valla, vaji kardeşleri olarak toplaşırdık ne güzel
aynen canım cok ıstıyorum ya gorusmek za uzagız ama olsun bıgun ayrlarsanız cok guzel olurr :)
kız sen hangi şehirdeydin bakim???
ben ıstanbul avrupa canım senı bılıyom sen ıst da deglsın
kız ben geliyorum istanbula ama görüşrüz neresindesin avrupanın bakim ayarlarız nolcak kolay iş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?