- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #148.841
ıstanbulda otogarın tam karsısında oturuyorum canım tam karsısında evımın onunde nerdeyse ban yakın bıyer secersenız sevınırım canım benımm
hmm şimdi ben geldimi kadıköyde oluyorum yasemin pendikte sen esenlerde hepimize ortak nokta seçelim bence meselaaaa taksim yada mecidiyeköy nasıl olur???
hmm şimdi ben geldimi kadıköyde oluyorum yasemin pendikte sen esenlerde hepimize ortak nokta seçelim bence meselaaaa taksim yada mecidiyeköy nasıl olur???
cok ıyı olur canım ama ben ısterımde daha sakın bı yerler olsa cnım benım esım bıraz kıskanc asırı tek dısarı ızın wermez gecende gıdıcem dedım sız bulustugunuzda bana yok tanımıyosun flan dedı ama sızı guzel bı sekılde anlatım artık pek bıse demı yo canım kaplıyım ya yasemıne dedım zaten ben cnm
anladım canım o zaman forumda buluşalımmı sana yakın olur hem olurmu??? daha sakin forum
merhaba hoşgeldin
inan bana başardığında boşanmayı düşündürtecek kadar zor bişey, yapılamayacak bişey olmadığını anlıcaksın canım, 3 aydır okuyosun ama neden başlamadın peki:26: keşke bi yerden başlasaydın, daha fazla erteleme ve bi an önce başla lütfen:13:
olur canım cok ıyıy olur ben de orayı dıcektım canım ben sımdı kacıyım aksam yemegnı yapıcamd k.bakmasın dmı aksam yada yarın ne zaman acık olursan gnun konusalım olurmu canım :)
tek parmakta sorun yok başlamıştım ona ama 2 parmak yapamıyorum. hep aynı yrdeyim
illa parmakla devam etmen şart değil ki mum alıp aparat yapabilirsin. ben de senin gibiydim 2 parmakta zorlandım ve yapamıyorum edemiyorum demedim direk muma geçtim
hemen bi bakkal mumu al, peçeteye sar, streçle ve egzersizlere devam et canım
benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
egzersizi hergün mü yapmak gerekiyo?bir de kaç dakika yapılması gerek?
Herkese cooook teşekkürederim destekleriniz icin özellikle kgokce ve daya25. Desteginiz ve bana verdiginiz değerli bilgiler icin. 1 saat önce bende gelin oldum:)).
Herkese cooook teşekkürederim destekleriniz icin özellikle kgokce ve daya25. Desteginiz ve bana verdiginiz değerli bilgiler icin. 1 saat önce bende gelin oldum:)).
tebrikler zapatila...büyük geçmiş olsun...Herkese cooook teşekkürederim destekleriniz icin özellikle kgokce ve daya25. Desteginiz ve bana verdiginiz değerli bilgiler icin. 1 saat önce bende gelin oldum:)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?