Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıstanbulda otogarın tam karsısında oturuyorum canım tam karsısında evımın onunde nerdeyse ban yakın bıyer secersenız sevınırım canım benımm

hmm şimdi ben geldimi kadıköyde oluyorum yasemin pendikte sen esenlerde hepimize ortak nokta seçelim bence meselaaaa taksim yada mecidiyeköy nasıl olur???

hmm şimdi ben geldimi kadıköyde oluyorum yasemin pendikte sen esenlerde hepimize ortak nokta seçelim bence meselaaaa taksim yada mecidiyeköy nasıl olur???

cok ıyı olur canım ama ben ısterımde daha sakın bı yerler olsa cnım benım esım bıraz kıskanc asırı tek dısarı ızın wermez gecende gıdıcem dedım sız bulustugunuzda bana yok tanımıyosun flan dedı ama sızı guzel bı sekılde anlatım artık pek bıse demı yo canım kaplıyım ya yasemıne dedım zaten ben cnm

anladım canım o zaman forumda buluşalımmı sana yakın olur hem olurmu??? daha sakin forum

tek parmakta sorun yok başlamıştım ona ama 2 parmak yapamıyorum. hep aynı yrdeyim

tek parmakta sorun yok başlamıştım ona ama 2 parmak yapamıyorum. hep aynı yrdeyim

illa parmakla devam etmen şart değil ki mum alıp aparat yapabilirsin. ben de senin gibiydim 2 parmakta zorlandım ve yapamıyorum edemiyorum demedim direk muma geçtim
hemen bi bakkal mumu al, peçeteye sar, streçle ve egzersizlere devam et canım

Kizlar son durumum şöyle: aparati yine basta zor aldim ama sonrasi kolay oldu, dun gelgitlerde ve her pozisyon degistirdigimde acim vardi bugun yok :) ama baski gibi bisi var, karnimin asagisinda gereksiz bi baski hissediyorum gelgitlerde, gazim var gibi sanki, gecer umarim bu da...

Yeni baslayanlar umutsuzluk yapmasin lutfen, yenmemeniz imkansiz, oyle ya da boyle -egzersiz yaparsaniz tabi- siz de kurtulacaksiniz sekerler, bakin dun ben de umutsuzdum, olmicak bu is diyorum, bugun cok ilerleme kaydettim. olmamasi imkansiz kizlar :)

Her vajili bir gun gelin olacak

Jinekologumun dedigi sozle bitiriyorum sozumu: "kadin seksi beyniyle yapar" :)) optum siziii

Herkese cooook teşekkürederim destekleriniz icin özellikle kgokce ve daya25. Desteginiz ve bana verdiginiz değerli bilgiler icin. 1 saat önce bende gelin oldum:)).

canımm tebrikelrr maşallah tek parmak kalınlığı ile çözmüşün sen bu işi süperrrrr darısı başımıza inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…