Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım teşekkür iyiym bende şükür :)

egzersiz yapmama gerek var mı bilmyorum canım istekde tam o kıvama gelemedim umarım artık gelirim regl de bitti

Egzersize hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç gerek yok canım Sen zaten vajiyi yenince 7-8 defa bu işi yaptın Kendine gereksiz yere strese sokmaa

gökçe neden pasif acaba bir ara sözcüklerin sonunu uzatıyo diye uyarı almıştı ondan mı pasif oldu bilemedim ama o bizim enerji kaynağımız verin onu bize geri

gökçe neden pasif acaba bir ara sözcüklerin sonunu uzatıyo diye uyarı almıştı ondan mı pasif oldu bilemedim ama o bizim enerji kaynağımız verin onu bize geri
selam elabcım.nasılsın?bende merak ediyorum.aynen katılıyorum.geri verin onu bize:84::84::84::84:

canlarrımm nasılsınızzzz ayy bugün adana bi sıcak bi sıcakki sormayın çamaşır serdim zor dayandım o nasıl bir ısı yaa yazın netçem ben buralarda bilmiyommm

gökçecik dün pasifliği açılmıştı ama kırgın galiba yöneticilere yazmıyor kız gökçee dayakmı istiyonn yöneticelere kız bize ne yazmıyonnn özledik seni şekerim...

al bendende o kadar ankara da yanıyor.gökçe yeni hesap almış ama eskisi aktif oldu mu bilmiyorum canım.
sende durumlar nasıl reglin bitti mi?

Son düzenleme:
al bendende o kadar ankara da yanıyor.gökçe yeni hesap almış ama eskisi aktif oldu mu bilmiyorum canım.
sende durumlar nasık reglin bitti mi?

bu sene baya sıcak olcak diyorlar Allah yardımcımız olsun hele adana gibi biyerde erimezsem iyidir regl daha bitmedi tatlım 4.cü gün bugün yarın akşama olmadı 6.cı gün tam temizleniyorum bitsinde hazır hava sıcakken birşeyler yapalımmm

hadi bakalım güzel haberini bekliyoruz

merhaba kizlar ben sessizce okuyordum ayni durumdayim 6 aylik evliyim ama olmuyor iste
banada yardim edin.baktim kendim basaramicam bende üye oldum ((
iyi yaptın canım üye olmakla.hoşgeldin.bu konunun ilk sayfasını oku ve yapmaya çalış.
vajinanı tanıman lazım bence aynayla incele ıkındıkça delik açılıcak.
sonra egzersiz yaparsın canım.parmakla yada aparatla yapıcaksın.

[sıze=3]defalarca yazıldı ama ben yine yazayım.pes etmek kendini bırakmak vajiyi daha da uzatır.erteleme hastalığı ne yazık ki
hangi aşamadasın?
[/sıze]

bunu kabül ediyorum , evet erteleme hastalağı ama iş o noktaya gelince kilit
aslında iyiyim zor vaka değilim mumdan aparatla egzersiz yapıyordum ama en fazla 5 dakika cünkü girerken ve çıkarken o baskı iç gıdıklayıcı olay hoş olmuyor
şu son 2 haftadır hadi deneyelim bile demiyoruz
bilemiyorum zaten birleşme çok istediğim bişey değil sadece çocuk istediğim için yenmek istiyorum bunu
belki şuan ilişki olmadığı için istemiyorum :/ uzaklaştık bir birimizden..

cok tsk ederim :)
tuaf soru ama parmakla falan egzersiz yapinca kizlik zarina zarar vermezmiyim? birde türkcem biraz kit herhalde
ikinmak nedemek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…